Skoči na vsebino

Osvajanje ali nadlegovanje

Ale'

Recommended Posts

• Komentarji 171
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hmmm, zanimivo vprašanje, tkole bi rekel, da mora bit obema všeč, če enemu ni, je to že ene vrste nadlegovanje :inocent: Pametno je, da nikoli ne štartamo z mislijo, da nekaj pričakujemo od drugega, ampak se moramo osredočiti na to, kaj pričakujemo od sebe ...

Seveda pa nismo v življenju zmeraj pametni, se pač učimo iz izkušenj x:)x

Tako, da je lepše štartati, da nekomu polepšaš dan in moram priznat, da čisto dobro izpade. Čeprav meja je pa tanka ..., eni lohk stavek kolk si lušna dons izpade fajn, drugi pa kva mi težiš ... xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Nadlegovanje je bolj takrat, ko ti nekomu rečeš, da ti ne paše, kako te vidi, kar ti servira, kaj projicira vate in mu to poveš, nakažeš, pokažeš in še zmeraj vztraja..

Osvajanje je pa takrat ko nekdo ne pričakuje ničesar od tebe oz. ti daje tak občutek, torej ne izvaja pressinga in se v bistvu vztrajno al pa lahkotno, če že ne nerodno okoli tebe suče kot mačka okoli vrele kaše npr. x:Dx. No, al pa tud na daljavo kakorkoli.

Delikatnost v determiniranosti. Čeprav ponavadi nismo glih fer, raje verjamemo to kar nam je všeč, kar spretni osvajalci znajo, kot pa da bi dopustili tud to kar nam ni..

Če kdo prizna da v bistvu ne ve zares kdo si, mislim naj ve, če ve, ampak ne ono, takšna si in takšna, ker to je spremenljivo, danes sem, jutri pa ne bom.. Ko nekdo rahločutno pristopa - to je upešno osvajanje.. x:)x

Ampak to so v bistvu igre, k morta oba nekak bit v tem...

Drgač pa iskrenost, resničnost itak pali, sam da ponavadi tisti takrat ne ve, kako je osvojil xsrcx

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Zanimivi odgovori... :inocent:

Kaj pa če ti druga oseba namiguje da si ji všeč, pa ta oseba misli samo na prijateljski odnos (ampak ti tega ne veš), ti si pa napačno razlagaš in misliš da si ji mogoče všeč pa tudi kaj več kot le prijatelj?

Recimo ti se zaljubiš v to osebo, tej osebi izkazuješ naklonjenost, ji namiguješ da ti je všeč, da te privlači, ta oseba pa jemlje to le kot prijateljstvo? In potem ko ji poveš svoja čustva se odmakne od tebe ali pa te začne provocirat z raznimi pripombami, ko ne veš kaj naj bi si mislil (recimo se ti približuje in odmika)... In ko hočeš jasen odgovor, ga tudi ne dobiš.

Kako daleč it v izkazovanju naklonjenosti, da ne bi potem izgledalo že kot nadlegovanje?

Pa koliko časa pustite da se človek matra okrog vas, preden mu izdate svoja čustva?

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

če zreduciram na končno kruto dejstvo, in spustim to, da se včasih ljudje radi igramo in da nam kdaj kaj prija, drugič pa ne...da je prijetno za ego ali vsaj samozavest, če ti nekdo jasno kaže naklonjenost itd itd....v bistvu mislim tako:

nadlegovanje je osvajanje brez obojestranske ljubezni.

(prosto po antoninusu, ampak se pač strinjam x:o)x )

ker če ni tega, je potem to nadlegovanje lahko izhaja iz strani nadlegovanega, ki v resnici želi pozornost in jo išče pri

nadlegovancu, ves čas pa se dela, da mu ne prija...torej smo spet pri prvem stavku :inocent:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Lahko malo bolj na dolgo prosim?

Menim, da so ljudje že tako razočarani, da nikdar več nočejo ali ne morejo tega doživljati na polno, zato so zmerom z eno nogo še drugje in to se zazna. V osvajanju je veliko seksualnosti, zabavanja, zajebavanja in podobnega...to pa je tudi to.

:inocent: Ko pa jo dobite pa se sprenevedate..

Tudi v tem je nekaj resnice. Po mojem mora biti človek močan, da lahko sprejme in vzdrži ljubezen. Pa še nekaj se mi zdi - da je samo tisti, ki je lahko sam s sabo, v pristnem odnosu z nekom drugim.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Kdaj se vam zdi izkazovanje naklonjenosti nekoga kot pozitivno in vam je všeč, in kdaj preraste v nadlegovanje?
jaz smatram za naklonjenost, če je tudi meni nasprotna oseba kakorkoli že všeč, če mi pa ni, mi pa pomeni nadlegovanje
Love is my only point to be alive...love is my God

Kaj pogrešamo pri modernih osvajanjih? Ljubezen.
Menim, da so ljudje že tako razočarani, da nikdar več nočejo ali ne morejo tega doživljati na polno, zato so zmerom z eno nogo še drugje in to se zazna. V osvajanju je veliko seksualnosti, zabavanja, zajebavanja in podobnega...to pa je tudi to.

Tudi v tem je nekaj resnice. Po mojem mora biti človek močan, da lahko sprejme in vzdrži ljubezen. Pa še nekaj se mi zdi - da je samo tisti, ki je lahko sam s sabo, v pristnem odnosu z nekom drugim.

:2src:

Possible—but highly unlikely.

Osvajanje je pa takrat ko nekdo ne pričakuje ničesar od tebe oz. ti daje tak občutek, torej ne izvaja pressinga in se v bistvu vztrajno al pa lahkotno, če že ne nerodno okoli tebe suče kot mačka okoli vrele kaše npr. x:Dx. No, al pa tud na daljavo kakorkoli.Delikatnost v determiniranosti. Čeprav ponavadi nismo glih fer, raje verjamemo to kar nam je všeč, kar spretni osvajalci znajo, kot pa da bi dopustili tud to kar nam ni..

Če kdo prizna da v bistvu ne ve zares kdo si, mislim naj ve, če ve, ampak ne ono, takšna si in takšna, ker to je spremenljivo, danes sem, jutri pa ne bom.. Ko nekdo rahločutno pristopa - to je upešno osvajanje.. x:)xAmpak to so v bistvu igre, k morta oba nekak bit v tem...

Drgač pa iskrenost, resničnost itak pali, sam da ponavadi tisti takrat ne ve, kako je osvojil xsrcx

:eek: ne me basat, a pol mene osvaja (en frend)?

Tale zadnja poved (k baje stavkov ni več), je pa še kako resnična :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:eek: ne me basat, a pol mene osvaja (en frend)?

stoposto! x:Dx

Saj se vsi v bistvu osvajamo na nek način.. ker smo življenje... in ker ljubimo v bistvu življenje...

Mi je všeč ena misel:

Svobodo in življenje zasluži tisti, ki ju mora vsak dan osvajati.

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Razliko je preprosto opazit: osvajanje je ponavadi prijetno, nadlegovanje pa nadlezno. x;)x

ravno v tem je razlika: ce je prijetno, je osvajanje, ce je odvec in tecno, je pa ze nadlegovanje.

mal pozornosti pa 'oh kok si ti fajn' pa vsakmu godi. xDDx

:palec: xyesx

Pa koliko časa pustite da se človek matra okrog vas, preden mu izdate svoja čustva?

Khm... men se to slis kot igrice...

kao: 'kar mal se se matraj.' x;)x x:px

Ti pokaze, mu pokazes.. saj ni navodil, pravil.

eni majo radi igrice (jaz recimo ne) pa vse to valjda spada k dvorjenju/osvajanju.

Po mojem mora biti človek močan, da lahko sprejme in vzdrži ljubezen. Pa še nekaj se mi zdi - da je samo tisti, ki je lahko sam s sabo, v pristnem odnosu z nekom drugim.

x!x xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oswajanje je čisto bolno prepucavanje, k se laže samemu seb, se dela nekej kar ni, govori kar se ne misli... z enim plemenitim namenom: da se iz čist dobre punčke nardi kurbo. :vragec:

ircal sem x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

:inocent: enkrat je v baru za šankom prijetna družba, drugič pa nadležna gužva x:o)x

stvar perspektive x:o)x

jao Janko, je še kaj vmes, med nedolžno deklico in kurbo xrolleyesx

svet ni črno bel xcivx pravljice o Janku in Metki, Sneguljćicah inu Trnuljčicah :vio: xcivx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: enkrat je v baru za šankom prijetna družba, drugič pa nadležna gužva x:o)x

x:o)x xyesx

ja seweda! vmes je osvajanje x:px

:D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oswajanje je čisto bolno prepucavanje, k se laže samemu seb, se dela nekej kar ni, govori kar se ne misli... z enim plemenitim namenom: da se iz čist dobre punčke nardi kurbo. :vragec:

ircal sem x^x

Tole je zapeljevanje, ki je podvrst osvajanja. Nomenklatura konceptov mora biti.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Saj se čuti, če je osvajanje pristno ali pa ima skrite namene. Odvisno od igralca, no. x;)x Ampak nekateri to tako slabo zaigrajo, da se to takoj začuti. Nekaj časa se je le treba pustit osvajat, bi rekla, da sploh vidiš, koliko je tej osebi do tebe, brez muje se še čevelj ne obuje. x;)x

Tole je zapeljevanje, ki je podvrst osvajanja. Nomenklatura konceptov mora biti.

ok. ok...

za enga znanca so tut govorl, da ga je pjača pobrala, on je pa u bistvu le jetra meu hin...

uglaunem... transformirou se je :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...