Skoči na vsebino

Osvajanje ali nadlegovanje

Ale'

Recommended Posts

Če bi dala samo celi vasi, bi bilo dobro.

Pozabil si še na drugo vas in tretjo.

Jaz vedno talam, dajem......Nasmehe.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 171
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

si morš predstavlat, da sta na velikem travniku v senci češnje in ti tip bere poezijo zraven te pa še s češnjami pita. x:Dx

x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nakr prileze kača in jih pohrusta.

Take romantike, pod češnjo, so malo mimo.

Če drugega ne, te kmet nahruli, kaj se greš.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

aha, zato si pa tud jaz nikamor ne upam oz. sem cist zgubila stik s taksno naravo.... x:((x

tezko je najdt en meter narave za par urc tacga uzitka, zal.... :o|o:

ce bi pa ze bla pod cesnjami s tipom, pa bi mu predtem oz. preventivno prepovedala (brat) vsakrsno poezijo. x:o)x x;)x

nisem zelo za poezijo (razen izjemoma) in to bi kazal na njegovo samoljubje morda oz. nekaksen show of, ki te prisil da mors met se mnenje, lagat pa blefirat pa ne maram, tko te nenazadnje spravi lahko tud v zadrego..

ce pa sam v miru beres, pa se lohk drugac poglobis.

nekoc nama je ena na peljescu brala svoje pesmi, sm se kr mal *bala* in sem bla pol tok vesela, k sem iskreno iz srca lohk rekla da so ful dobre, se clo cmok sem v grlu dobila in mal mravljincev. xDDx :8):

praviloma pa tega ne maram....

rajs se pogovarjam al pa muckam al pa jem al pa plesem..

skratka, da sem zraven dejavna, ne da me nekdo stisne v kot in morm poslusat oz. se ne pricakuje moje udelezbe oz. slednja ni zazelena.

(al pa da nc, da sam pticke in veter in vodo poslusam, rajs k pesmi od unga enga tacga tipa x:o)x xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja.. ni hujsega, kot ce mors koga poslusat, ki ti kaksne poezije bere..

Se spomnim enega mojega rojstnega dne.. ko mi je nekdo neki spesnil.. in je blo nekaj folka.. in pol tist zacne to brat?! Najrajs bi ga trescu, da bi utihnu :)

Od takrat vec nimam nobenega praznovanja za rojstni dan, da se neb kdo kej podobnega spomnu. Ker pol preprosto MORS na konc bit hinavc.. ker ce iskreno reces, da ti je to bil eden od najbolj bednih filingov v laifu ti bojo se darila nazaj pobral.. :) :)

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Se spomnim enega mojega rojstnega dne.. ko mi je nekdo neki spesnil.. in je blo nekaj folka.. in pol tist zacne to brat?!

O-ouch! x:o)x

men so grozna tud tale rojstnodnevna presenecenja! groza!

da prides dam, zmatran iz sluzbe al pa kej, komaj cakas mal miru pa pod tus da gres itd., odpres vrata, pa polna bajta pa vsi vpijejo nate! x:Ox

grozljivo!

in to dejansko dela folk! x:o)x

ne vem pa, kolkim to pase...

Picasso

ne vem pa, kolkim to pase...

Nebonmu verjeten.. zato pa je to stalna praksa na pogrebih, ker se ne mors vec pritozit...

Ko umres se sele zacne tisto hard osvajanje in nadlegovanje.. x:Dx x:Dx

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Verjetno to še ni nadlegovanje, čeprav bi včasih najraje :xx!: .. Sodelavec je zaupal sodelavki, da sem mu všeč (to je verjetno naredil zato, da bi mi ona povedala, saj pogosto skupaj hodiva na kosilo- in, imel je prav). Pretirano je prijazen in več kot 30 let starejši od mene. Men se pa obrača. Pravi, da so mu všeč ženske v krilih, jaz pa zato ne upam v službo v krilu. Je to nadlegovanje :sori: ?

Ja, sej maš prou Mystica. Sej preden sem vedla to, me ni nič kaj pretirano motil na njem. Čudno se mi je pa zdel, ker mi je iz službenih potovanj nosil razne malenkosti - razne školjke ipd. Odkar pa mi je sodelavka prenesla to informacijo, mi gre pa vse, kar naredi, na živce. Morm se sam postavt nazaj v stanje, ko sem bla s tem še neobremenjena. Se kar naenkrat bolš počutim x;)x

Verjetno to še ni nadlegovanje, čeprav bi včasih najraje :xx!: .. Sodelavec je zaupal sodelavki, da sem mu všeč (to je verjetno naredil zato, da bi mi ona povedala, saj pogosto skupaj hodiva na kosilo- in, imel je prav). Pretirano je prijazen in več kot 30 let starejši od mene. Men se pa obrača. Pravi, da so mu všeč ženske v krilih, jaz pa zato ne upam v službo v krilu. Je to nadlegovanje :sori: ?

Iz napisanega nekak ne zgleda, da bi te nadlegoval, ampak le to, da se ti obremenjuješ z neumnostmi x:px

jao jaoo kašne mate. :o|o:

grem u tem stilu naprej. x^x

prej k boste dale, prej boste mele mir x:Dx

pol pa k was noben nau več jebu, pa se vidmo pa tolažmo u kšni drugi temi x:o)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

a to slucajno pozivas k masovnemu bojkotu zensk in njihovih carov? :lol:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Ja, sej sem mogoče pretiravala v smislu, da je to nadlegovanje..

Na živce mi gre, k se mormo skos neki brant - včasih se počutim kot srna, k se ji sveti rit v temi :o|o: . Sam hočem, da sem sproščena - doma in v službi. In takoj ko neki tacga pride na dan se počutim kot nek plen, pa mi v resnici ni do tega...

Na živce mi gre, k se mormo skos neki brant - včasih se počutim kot srna, k se ji sveti rit v temi :o|o: . Sam hočem, da sem sproščena - doma in v službi. In takoj ko neki tacga pride na dan se počutim kot nek plen, pa mi v resnici ni do tega...

ej... loh ti neki povem.

ampak seweda samo, če mi daš lubčka :2src: x^x x;)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Preberi si malce kakšnega Lacana in se sprosti ob misli, da smo vsi nori. x:Xx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

A ni to fajn? Da smo vsi nori :O:

Ne vem, če je fajn. Lahko se pa zabavamo ob premislekih, kako polno ambivalentnosti in protislovij je naše življenje. :vio:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

nadlegovanje je rees tako neki subjektivnega, da ga je (po mojem) težko v ene okvirje spravt... no, ubistvu je osvajanje nadlegovanje, ko se ne počutiš več prijetno, mejo ima pa vsak posameznik različno :vio:

in do meje pride vcasih tudi zaradi malenkosti, zablode ali pa celo straha...

hujse, kot izpasti nadlegovalec, je edino, da kot izkazovanje simpatije razumes nekaj, kar je dejansko nadlegovanje :o|o:

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...