dbk 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 veš kak so ženske zvite??tak k una mačka tam na sliki al pa še boljprprav te do nadlegovanja pol pa te toži,ja ja that is real life.. a si ze koga (pa si se zdaj malo pohvalila), ali pa s tem izzivas, da te druge izobcijo, ker si eno od skrivnosti izdala? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 ne bom rekel, da vedno, ampak...dostikrat je tako, da kera hoce malo pozornosti, ce ne druga, za ego boost, hitro pa pride do tocke, ko se pac odloci, da je vse skupaj samo se nadlegovanje Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 ne govorim o ekshibicionizmu, mache sicer pa, naj se slisi se tako neverjetno, bolj je vroce, manj je krpic, toliko manj se mi da s spodnjo glavo razmisljat (ce ze, mi je bolj vsec, da se ne vidi takoj vse ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 a da nadlegujem, pravis? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 ja, kao. ene res. ampak če je men zdej toplo, pa dam na sebe ene mini krpice, se bo slej ko prej kdo prislinil zraven. skratka, sam mal moje gole kože je dovolj, da si kdo začne domišljat, da hočem mal pozornosti Mogoče bi blo pa za moške najbolš, da bi se vse ženske čist zakrile. Mogoče potem ne bi imele tok možnosti, da bi jih "silile" k nadlegovanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 končno nekaj pametnih komentarjev tuky notr kje to? na keri strani? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 lej: večinoma med folkom danes vlada prepričanje, da mora fant naredit prvi korak, torej smo moški že po vrjetnosti prej nadlegovalci kot ženske do tega te pa privedejo ženske... toj blo pred 10, 15 leti. Zdej je glih obratn zdej tipi čakajo ob šankih, da jih ženska nagovori ja, kao. ene res. ampak če je men zdej toplo, pa dam na sebe ene mini krpice, se bo slej ko prej kdo prislinil zraven. skratka, sam mal moje gole kože je dovolj, da si kdo začne domišljat, da hočem mal pozornosti v LJ je polno več slečenih, kt oblečenih bejb in verjem, da je z ženske strani več pozornosti, kt moške - ti pač ob šankih visijo in čakajo - nekateri celo dočakajo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 en mali popravčić:..."TAKOZVANI moški" 21. stoletja torej visi ob šanku in čaka jp Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Itak.A ne veš, da jih mučimo revčke .. buci buci bu ... nam ne sme bit vroče, mormo bit zakrite. Če kažemo noge že izzivamo ... da ne govorimo o dekolteju ... cccccc. Jih spravljamo v skušnjavo. popizditis.presssam po 2. strani pa kamorkol pogledas, karkol odpres, zagledas par joshk ki ti dobesedno butnejo v obraz. men se zdi to ponizevalno: za bejbe in za tipe.za bejbe da a res morjo s takimle sam? za tipe pa isto: a res tok padajo uboscki na tocn sam to? skratka, v poplavi riti in joshk moskim res skor ne preostane druzga da "cakajo". da pac ne lovijo. ce majo tisoc plenov pred nosom - komu se pa se da lovit? in men je tud to nadlegovanje - zensko nadlegovanje moskih (in zensk, otrok, vseh), k mogoce pa niso glih cist vsi sam za meso. ~ drugac pa jaz verjamem v vse zivo, kar se tice ljubezni... na 1. pogled, na 2. in tako dalje. nekako si ze mors bit tud tkole simpaticen, no, ena kemija pac mora bit. tko da je najboljs ce se stvari kr spontano zgodijo, ne pa da se nekaj peca in to... zenske smo hecne: v bistvu hocmo to, a hkrati pa po miz tolcemo pa same v akcijo stopamo. No kar se mene osebno tice, mi ni bil nikol problem prva stopit k tipu, ce mi je bil vsec.k itak ne maram igric pa tega.. kako pa kaj 'bi moral bit' pa tko....men je to mim - igrice in nek ta(k) 'protokol'.pac dva. pa kaj pol, kdo kdaj/prvi/kaj/zakaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Macketina - a je tvoja fotka v vseh kioskih na steni, da vsak tamal k gre po sladoled vid to?ej stara jaz nosim minice pa dekolteje pri 45-ih!tko da, brez skrbaj da nom zato dolgih plaht nosila, da nom sla komu v nos.me pac ne gledat.sam govorim o teh primerih, ko MORAMO gledat ()men gre vcas dobesedno na bruhanje ze skor.... pa ker mi bodo zdej eni naprej vrgl da sm ljubosumna jasn al pa kej, naj povem, da mi tipi prav tko dol padejo, ce na TEM furajo.Mi je to mimo: meso razstavljat. in je men nerodn zanje, glih tok k za babe..k si morjo -da jih opazjo- boge reve joshke dat naturirat pa surlico da majo pol vse iste zabuhle, pa mislijo da je to lepo. tko k mi je reklama nadlezna.. ker ce gledam film, sem prisiljena abotno reklamo vmes gledat. stekam, mora bit, da lohk film sploh laufa, sam mam pac svoj okus in velik tega mi je totalen bruh in tako vsekakor vsaj nadlezno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 ja sej zdej sem skrenila s teme, sam hotla sem rect, kaj vse je lohk nadlegovanje in da nenazadnje tud posiljevanje z mesom je.pac. vizualno nadlegovanje. moski so pac drugacni in glih na to cikam: da nekatere bejbe pa na TO sicer cikajo, pol so pa KAO vse presenecene, k jih nadlegujejo.zato k, a ves, bi prisel v gostilno med sabe babe nag moski s stojecim, bi morda klicale policijo, ce bi pa v lokal poln tipov prsla naga bejba s hudim oprsjem, pa menim da moski ne bi klicali policije. ker: moski so sicer drgac ustimani, mu lohk stoji pa vse, pa mu bejba sploh ni vsec v bistvu, nekatere bejbe pa cikajo sam na 'moshkost' in to moske zali.zato je to rpav tko nadlegovanje....skratka ne ker IMAS joske in minico, ampak ker so to tvoji aduti, ker delas na tem, se pravi ti v bistvu pecas, osvajas... to ali pa s tem tudi nadlegujes, je pa stvar posameznika - ravno tako kot ce je obratno - skratka moski to prepoznajo, k niso glupi. za kar jih majo vcas zenske, zato ker so pac nagonski in bolj preprosti. skratka: ce bi men tipo okol letal tak da bi mal mnj k jajca kazal, bi mi utegnil bit nadlezen, ne glede na to, kako dober tipcek je sicer. kar se pa tice teh razlik M/Z pa je itak kup for...pa saj ste zihr ze dobil po mailu uno, k sta dve fotki: men, women.in pr fotki men - je stikalo: on/off.pr zenski pa 100 miljard gumbkov in ekvalajzerjev in vsega. zenska rece: prit cimprej dam k te spinaca caka, sprot pejt se v lekarno, pa po plenice, pol mi bos pomagal pospravt, pol se bova pa muckala (da moskim 10x vmes dol pade ).tip pa rece: come naked and bring beer. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 To je dejstvo, ja.Ženske smo komplicirane, izhajam iz sebe, torej:meni včasih prija nekaj, drgič nekaj drugega, enkrat si ful želim, da me malo poboža po hrbtu, če me 5 min je pa že predolgo, pa premalo pritisne, pa če preveč me praska.... Njemu je pa čisto vseeno, kaj naredim, samo, da sem tam in se ukvarjam z njim! Ampak eno je to, da smo kompleksno narejene, drugo pa to, da imamo kdaj zelo prav, ko se pač osredotočamo še na kaj drugega, ne samo *gola* dejstva Meni se ne zdi to povezano, je treba ločit. Tudi s tem nadlegovanjem je podobno. Je zelo relativno in osebno, v bistvu. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Tudi s tem nadlegovanjem je podobno. Je zelo relativno in osebno, v bistvu.ma sej to v bistvu govorim (sam mal cudn, neki zapletam tko da sploh nc jasn najbrz kwa pisem zdej sploh ) ja, zakaj pa bi blo nadlegovanje sam t(aksn)o, da se mi moski nekje prilepi pa mi maile al smse posilja al whatever, kar se pac vecini zdi nadlezno.kot sem rekla, pa je lohk nadlezno se marsikaj....(morda pa prevec iz sebe gledam, k ce mi je blo pa kej nadlezno, vedno, so pa to bli nesteti ekshibicionisti, zato mi je skor mal sick, ce kdo pretirava z razkazovanjem svojega mesovja.No in men je to bolno, moskemu pa bi se mroda zdel hudo izvirno osvajanje, ce bi zenska pred njim si nenadoma modrc odpela v parku. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 To je dejstvo, ja. A dej /okol kompleksnosti in preprostosti/ Tole prtožvanje mačke mi je tud hecno. Gotov da se bo marsikdo obregnu, če mu joške pod nos moli. Ampak, grem stavt, da je ziher več takih, ki pa se ne obregnejo. Zdej, kva je hujš? Odvisn od namena a ne. Grem tud stavt, da blj boli, če se un, k mu je namenjen, ne obregne, kt pa to, da se ostali pa. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 pa glih za to se gre, da jih nobenmu pod nos ne molim! pač, sem ženska in mam joške. a nej si dam plahto čez, da jih ne bo videt? ker če se jih opaz, pol jih že ponujam, ane? ej, ta pa je butasta ja :xx!: pa nisem nikoli rekla, da se vsi limajo name. jasno, da ne. ampak, preprosto, hočem imet mir, ampak to pa ne pomen, da se bom zdej zarad tega pa skrivala. in če hočem kakega tipa dobit, ga ne bom lovila na joške. Pa kva se razburjaš tolk. Če ti je gadno čist, da se kdo obregne vate, pol kej nared /pa magar plahto čez/. Menda ja ne mislš, da lahko drugim ukažeš, kako naj se obnašajo, al ja? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 je pa res, da je nadlegovanje v veliki meri odvisno od nadlegovanega in ne od nadlegovalca... nadleguje te lahko samo tolk kot pustiš, se mi zdi. ravno obratno...izkazovanje naklonjenjosti/simpatije je lahko samo do koder pusti doticna oseba...ko se pa enkrat premisli/odloci/bilokaj pac, je pa nadlegovanje Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Ženske se mormo počutit dobro v svoji koži. Pa lepe mormo bit same seb . Včasih je to tut tko, da se oblečemo tko kot je nam všeč al pa da poudarimo kakšen del telesa, ki je nam všeč. Dostkrat se pa zgodi, da moški to narobe interpretirajo. Al da si želimo seksa al pa na vsak način hočmo izsilit pozornost. Sam dostkrat sam uživamo v tem kar smo.. Matr sem globoka Grejo pa tut men na živce tiste ženske, ki delajo samo na tem, da bi vzbujale seksualnost pri moških - v bistvu nas vse s tem mal dajejo v nič ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 aja, zdej tle izpade kakor da zmer popizdim. pa ne. ampak včasih sem pa res sita tega. cel frik, ane? da se lahk kdaj zarad tega razburim? :eek: nedojemljivo. morda bi mi moralo bit všeč, ko me kak stari ata za koleno prime pa hoče še mal bolj navzgor pobožat. ali pa, ko kdo reče, da bi seksala, pa rečem, ne hvala. pa še kar sili, dej no dej no, pa zakaj ne, pa kako da nočeš, pa tok fajn zgledaš (kaka logika ), pa ne neha drgnit, dokler - ja, dokler mu ne zatežim, naj da mir.potem sm pa jst čudna. baba sitna ja pa jim ne morem ukazat, kako naj se vedejo. LOL. dobr, da vem, drugič se bom kar pustila in potem mi nekdo reče, ki me v lajfu še videl ni, da je to zato, ker se jim tam ponujam. sory, ker potem popizdim :xx!: mogoče bi pač raje, da me gledajo in sprejemajo kot človeka, ne pa kot nekaj, kar se ponuja na pladnju za poseksat. sej vem, da pričakujem preveč. nič takšnega, kar ne bi bilo mogoče, ampak v svetu tak kot je, preveč.če pa je težko to razumet, boh pomagaj. pač nismo vsi narejeni po tem kopitu, da bi s svojim telesom radi sam pritegnili pozornost nasprotnega spola. in drugi naj držijo svoje tace pri seb, in naj ne silijo vame, če jasno povem in pokažem, da tega nočem, ne pa da moram jst it stran al se skrivat al kaj U jebenti. A tko hudo je? To se ti dogaja? Kje pa? Na sprehodu? V avtobusu? V trgovini? V lokalu kot gostji? Al v službi? Ja, tam bi se ti pa res lahko. So tud taki kretenski sodelavci, majstri in šefi. A si kelnarca mrbit? V kaki priljubljeni bufetliji lokalnih pijančkov? Če si, pol te čist zastopm. Če pa se to ne dogaja v službi ampak kr tko, kjerkol, pol bi se jst vprašal, zakva me ne sprejemajo kt človeka pač pa kt seksualni objekt. Ker, a veš, večine žensk noben ne otipava, recimo na cesti, v lokalih...pa če so še tko zapeljive. Jst ne mislm, da se jim ponujaš, ampak tisti, k te otipavajo, pa tko rajtam mislijo al pa čutjo. Zakva glih na take nabašeš? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 U jebenti. A tko hudo je? To se ti dogaja? mal nagajas. (sej najbrz tocn ves, da se macka 'jezi' splosno, za vse... pac pravica zensk da so taksne kot so) jaz sem sla mal v skrajnost vcer, ker sem hotla da se dobr vid vsa situacija... tud jaz pa jasno sicer menim, da se nima nihce pravice vtikat vame, kamoli me kej se dotikat al clo grabit, pa ce z nago ritjo skacem pred njim!ne mors V mene. moja nedotakljivost! TO je skratka Macka mislila, sem prepricana. in tud jaz menim tko.po drugi strani pa sem bila vcasih prava koketa, kao... mal so me tko vidl, ker sem vljuden in prijazen clovek (pa folk ni vedno vajen prijaznega obnasanja, pa pol "misli" kaj), mal pa, ker je (blo) res. Al v službi? Ja, tam bi se ti pa res lahko. So tud taki kretenski sodelavci, majstri in šefi. A si kelnarca mrbit? V kaki priljubljeni bufetliji lokalnih pijančkov? Če si, pol te čist zastopm. Če pa se to ne dogaja v službi ampak kr tko, kjerkol, pol bi se jst vprašal, zakva me ne sprejemajo kt človeka pač pa kt seksualni objekt. Ker, a veš, večine žensk noben ne otipava, recimo na cesti, v lokalih...pa če so še tko zapeljive. Jst ne mislm, da se jim ponujaš, ampak tisti, k te otipavajo, pa tko rajtam mislijo al pa čutjo. Zakva glih na take nabašeš?sicer se pa strinjam s temle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Delam z moškimi. Moji sodelavci so v glavnem moški in da sem postala "enakopravna" sem na faco si nadela izraz: "pozor hud pes" Ni druge. Mirno sprejmem kakšno koketiranje, mimogrede folk povprašam o otrocih doma, pa se vse skup neha. Bila pa na smrt užaljena enkrat, ko smo ga ob eni priložnosti se napili in pol se tipu enemu zazdelo primerno, da preveri, če bi bila za akcijo morebit. Ker pa pijana ravno prav - na kreg - zavrela kri(kri v luft,čreve na plot), nabila mu kraljevske dragulje, v momentu bili vsi trezni in pijančevanje končano. Človeku dolgo nerodno, da sem šla do njega, mu povedala, da nisem nič huda, da ne prenesem takšnega dotikanja, da sploh nič v tem stilu ne maram. Se ful opravičeval in tak. Sva kolega dalje, samo pijemo ne več skup V bistvu ne maram nobenega dotikanja itak, nobenega siljenja vame. Jaz sem jaz, pusti me na miru... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 sam po 2. strani pa kamorkol pogledas, karkol odpres, zagledas par joshk ki ti dobesedno butnejo v obraz.Točno to. To je samo represija okoli obrnjena. Ta nova "svoboda" je v tem, da moraš non stop raziskovati užitek. Zapoved Uživaj! je prav tako prisilna kot Ne smeš uživati! Je treba uživat.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 srednja pot je najboljša, pa brez preveč poslušanja koga ali česa drugega kot svoje ... muhavosti. mučenje v smislu odpovedovanja užitkom je ravno tako butasto kot zabavanje in uživanje do onemoglosti in slabosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ahm mantis! si me spomnila, Nat.jaz sem ene parkrat, k so se mi obesil tipi pr shanku, tud tole uporabla.... sam mal drugac.....zlo hitr k je pristopil in to in ono, mal debate, sem usput navrgla, da mam 15letnega sina. pa so bli cist shokirani, pol tko mal vljudni, pol sm mela pa mir. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 prijaznost se s prijaznostjo vrača če ja pa alko pol pa sam bog pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 take stvari se dajo na malenkost bolj sofisticiran način rešit, ne pa da cela družba trpi zarad tega, pa še sama glih tak.to je pa res, se strinjam. (*jaz sem v bistvu vidla tist k je mantis citirala oz. nisem prebrala vsega komentarja prej, pa me je zdajle bobnarjev komentar pritegnil da sem sla prebrat ves post) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.