Skoči na vsebino

zveneča cedra

loonanai

Recommended Posts

Čisto slučajno sem pred dvema tednoma na centru, kjer delam kot prostovoljka, dobila predlog, naj si preberem knjige o Anastaziji, kjer so napisani tudi neki predlogi o vzgoji, ki naj bi mi prišli prav kot bodoči pedagoginji (nekega dne tudi psihologinji).

Seveda sem šla v knjižnico po prvo knjigo in me je prevzela... Anastazija mi je predstavljala lik, za katerega se nisem spraševala, ali je resničen ali izmišljen... Pač - bila je lik iz knjige...

No, v sredo pa sem bila pri neki ženski, kamor grem vsako leto na začetku leta (ki mi pogleda v astrološko karto), s katero se čutim vsakič bolj povezana in podobna (v usmeritvah, mislih, pogledih na svet in življenje).

Ona je pred nekaj leti potovala v Sibirijo (in pravi, da Anastazija res obstaja) in v sredo je pogovor slučajno nanesel tudi na Anastazijo, nato pa mi je dala obesek iz zveneče cedre. Obesek je popolnoma neobdelan, prerez veje, skozenj je luknjica za štrikec. Ko sem ga vzela v roko, sem ga začutila TAKOJ (obstaja kakšna povezava s tem, da imam opravljeno iniciacijo reiki?!?). V roki mi je drevenelo, zbadalo, špikalo, kot takrat, ko imam odprte čakre... No, potem sem ga pospravila v torbo in do doma nanj čisto pozabila.

Ko sem prišla domov, sem ga vzela ven in ga znova "objela" z levo dlanjo. Spet isto. Potem sem ga z levo roko prislonila na srčno čakro, desno roko pa sem dala na čelo... Občutkov ne bom opisovala, lahko samo povem, da sem zaspala z obeskom v roki in tik preden sem zaspala, doživela fleš neke ženske... Knjiga sicer opisuje Anastazijo kot svetlolasko, ženska v mojem flešu je bila črna...

Ko je obesek "preizkusil" moj fant, je imel enake občutke (res je, da sva oba visoko intuitivna), torej očitno res je nekaj s to cedro. Ob vsem tem doživljam nekakšen "trans" oziroma (ne vem, kako se izraziti) blago vrtoglavico in večjo senzibilnost (čuti, sluh, vonj,...)..

Ima mogoče kdo kakršnekoli podobne izkušnje s tem? Prav tako me zanima, kakšna bi bila povezava zveneče cedre in reikija, ker občutim veliko močnejše delovanje in energije (ne vem, ali so samo občutja močnejša ali je dejansko močnejši pretok)?

Vsem lepe pozdrave,

Martinca

sleepwalking past hope
Deli na socialnih omrežjih

Žal ne morem nič reči o kakem globjem pomenu izkušenj. Lahko edino povem, da tisto ni cedra ampak bor. There, I always wanted to say that. xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Žal ne morem nič reči o kakem globjem pomenu izkušenj. Lahko edino povem, da tisto ni cedra ampak bor. There, I always wanted to say that. xDDx

Ja, in na podlagi česa TI veš, kaj imam jaz doma? Ali prideš ponoči kot duhec v mojo sobo?

hehe, smešno :D

sleepwalking past hope

Ja, in na podlagi česa TI veš, kaj imam jaz doma? Ali prideš ponoči kot duhec v mojo sobo?

hehe, smešno :D

Vem, da cedre ne rastejo v Sibiriji in da temu drevesu pri nas rečemo cemprin. Prevajalci se pač niso pozanimali.

No - kakorkoli. Sem pogledala na internetu - kar ti omenjaš (cemprin) je rdečkasto, oranžne barve... TISTO, kar imam jaz, pa NI take barve...

Ima kdorkoli drug kak predlog mogoče?

sleepwalking past hope

Ona je pred nekaj leti potovala v Sibirijo (in pravi, da Anastazija res obstaja) ...

Nedvomno. Arthur Dent je tudi konkretna oseba iz mesa in krvi. :inocent: (Da Luke Nebohodca niti ne omenjam. -- Pa ga. xnckrivx)

xpartyx

Possible—but highly unlikely.

Nedvomno. Arthur Dent je tudi konkretna oseba iz mesa in krvi.

whatever... očitno nima nihče od vas odgovora na moje vprašanje... jaz ponavadi ostanem tiho in ne odgovarjam z odgovori, ki nimajo povezave. najlažje se je iz človeka delat norca...

ampak vseeno hvala xrolleyesx

No, nekje sem našla tole (za tiste, ki vas mogoče zanima):

Energija Sibirije in sibirske cedre je prvobitna, izvorna življenska energija. Dotik s sibirsko cedro je samodejna inicijacija. Je vrnitev k izvoru, k praenergiji, vrnitev v Sambalo. Sibirska cedra vodi človeka po poti nazaj k izviru in nas uči, kako se povezati z energijo Zemlje, vesolja, narave in cedre. To doživetje v človeku odpre kanal, ki nas kjerkoli in kadarkoli poveže s kozmično energijo.

Energijo sibirske cedre nosiš po tem s seboj. In nič več ni kot je bilo. Življenje slehernega se spremeni. Vse okoliščine se v vsakodnevnem življenju podredijo tistemu, kar je za nas najboljše. Stvari tečejo le v smeri našega blagostanja. Intuicija postane naša pot in ker je v popolnem sozvočju z absolutno inteligenco, je nezmotljiva. V izviru človek najde bistvo, svoje poslanstvo in jasno zazna pravo pot. Ta pravljica je edina resničnost, čeprav ji zaradi nepopisne lepote narave in absolutne harmonije duha, ne morem reči drugače kot sibirska pravljica.

V Sibiriji živijo ljudje v nekem drugem času, živijo kar v vseh časih hkrati. Avtohtoni prebivalci so povezani z energijo kozmosa in srečni, kljub izredno težkim življenskim razmeram. Njihov energetski naboj začutiš v dotiku rok in v pogledu. Popolnoma jasne oči, popolnoma jasne misli. Absolutna harmonija. Ko stojiš ob cedrinem deblu, se ti zazdi, da časa ni. Energijski tok ti steče po telesu. Samodejno doživiš inicijacijo. Vidiš svoja življenja, čutiš energijo cedre, ki teče skozi tebe.

Energijo, ki smo jo z rojstvom prinesli v to življenje, smo dobili od staršev, oni od njihovih staršev in tako nazaj do izvora. Ob cedri se tega zavemo. Tu se znova povežemo s praenergijo. Sibirska cedra je drevo spoznanja, je drevo, ki transformira energijo kozmosa v energijo naših celic.

... kakor koli že imenujete - cedra, bor, smreka, zaradi mene če je novoletno drevesce - mi je vseeno... Bistvo je v tem, da ima neko energijo... karkoli že.

sleepwalking past hope

http://shrani.si/f/3f/yM/4gUh64lB/1/cedra.jpg

no, obesek je takle... barva, ki nastaja znotraj obeska, nastane zaradi vpliva človekove energije...

Samo če ti nekdo nekaj podari...ti podari tudi nekaj svojega x:)x....svojo energijo. Mogoče si ti zato prikazuje ta ženska...samo ideja.

Očitno je močna kar se tiče tega.

ja, mogoče res.. ona namreč JE črna :)

sleepwalking past hope

whatever... očitno nima nihče od vas odgovora na moje vprašanje... jaz ponavadi ostanem tiho in ne odgovarjam z odgovori, ki nimajo povezave. najlažje se je iz človeka delat norca...

Gre za to, da imamo to knjigo v naši knjižnici med fantastiko in znastveno fantastiko. Se nisem mogel upret skušnjavi, da bi še katerega literarnega junaka razglasil za dejansko obstoječega. :vio:

No, saj morda ta Anastazija res obstaja. To je konec koncev njena stvar in stvar tistih, ki ji sledijo. Zame je serija teh knjig zgolj še eno poglavje v newagerskih bestsellerjih a la Celestinska prerokba, Alkimist, in podobna druščina.

http://shrani.si/f/3f/yM/4gUh64lB/1/cedra.jpg

no, obesek je takle... barva, ki nastaja znotraj obeska, nastane zaradi vpliva človekove energije...

To pa ne drži. Takšne barve je reakcijksi les, ki nakazuje, da je steblo ali veja raslo postrani.

Guest Lotus'

Energija Sibirije in sibirske cedre je prvobitna, izvorna življenska energija. Dotik s sibirsko cedro je samodejna inicijacija. Je vrnitev k izvoru, k praenergiji, vrnitev v Sambalo. Sibirska cedra vodi človeka po poti nazaj k izviru in nas uči, kako se povezati z energijo Zemlje, vesolja, narave in cedre. To doživetje v človeku odpre kanal, ki nas kjerkoli in kadarkoli poveže s kozmično energijo.

Energijo sibirske cedre nosiš po tem s seboj. In nič več ni kot je bilo. Življenje slehernega se spremeni. Vse okoliščine se v vsakodnevnem življenju podredijo tistemu, kar je za nas najboljše. Stvari tečejo le v smeri našega blagostanja. Intuicija postane naša pot in ker je v popolnem sozvočju z absolutno inteligenco, je nezmotljiva. V izviru človek najde bistvo, svoje poslanstvo in jasno zazna pravo pot. Ta pravljica je edina resničnost, čeprav ji zaradi nepopisne lepote narave in absolutne harmonije duha, ne morem reči drugače kot sibirska pravljica.

V Sibiriji živijo ljudje v nekem drugem času, živijo kar v vseh časih hkrati. Avtohtoni prebivalci so povezani z energijo kozmosa in srečni, kljub izredno težkim življenskim razmeram. Njihov energetski naboj začutiš v dotiku rok in v pogledu. Popolnoma jasne oči, popolnoma jasne misli. Absolutna harmonija. Ko stojiš ob cedrinem deblu, se ti zazdi, da časa ni. Energijski tok ti steče po telesu. Samodejno doživiš inicijacijo. Vidiš svoja življenja, čutiš energijo cedre, ki teče skozi tebe.

Energijo, ki smo jo z rojstvom prinesli v to življenje, smo dobili od staršev, oni od njihovih staršev in tako nazaj do izvora. Ob cedri se tega zavemo. Tu se znova povežemo s praenergijo. Sibirska cedra je drevo spoznanja, je drevo, ki transformira energijo kozmosa v energijo naših celic.

Amuleti(obeski) so informirani po posebnem informacijskem postopku V.A.Egorova, ki prakticira tehniko informacijske medicine in energijo sibirske cedre usmeri na točno določeno področje delovanja.

Obstaja več vrst amuletov, informiranih v sledeče namene: ZDRAVLJE, SREČA IN USPEH, USPEH V POSLU, ZDRAVLJE, DOBRO POČUTJE IN DOLGO ŽIVLJENJE, HARMONIJA V DRUŽINI, NOTRANJE BOGASTVO IN VARNOST, KREPITEV MOČI V BOJU Z BOLEZNIJO, MATERIALNA IN DENARNA BLAGINJA, ZAŠČITA NA POTOVANJIH, ZA LJUBEZEN ŽENSKE DO MOŠKEGA, ZA LJUBEZEN MOŠKEGA DO ŽENSKE, USPEH PRI IZPITIH, ZA DUHOVNO RAST.

božanski večer še naprej!

Gre za to, da imamo to knjigo v naši knjižnici med fantastiko in znastveno fantastiko. Se nisem mogel upret skušnjavi, da bi še katerega literarnega junaka razglasil za dejansko obstoječega. :vio:

No, saj morda ta Anastazija res obstaja. To je konec koncev njena stvar in stvar tistih, ki ji sledijo. Zame je serija teh knjig zgolj še eno poglavje v newagerskih bestsellerjih a la Celestinska prerokba, Alkimist, in podobna druščina.

xDDx Tole si pa posrečeno napisal - da je njena stvar ali obstaja li pač ne. Mene tudi zanima. Cele trume hodijo v Sibirijo, videl je ni pa še nihče razen oseb iz knjige. Vsaj kako fotko bi lahko imeli.

In zakaj to zmorejo samo sibirske cedre, ki sploh niso cedre?! Kaj pa hrast, lipa, cipresa, bukev, tisa, da o kakšnih gomoljih niti ne govorim?

Guest Lotus'
In zakaj to zmorejo samo sibirske cedre, ki sploh niso cedre?! Kaj pa hrast, lipa, cipresa, bukev, tisa, da o kakšnih gomoljih niti ne govorim?

Pri cedri so zdravilini učinki dokazani.

V Rusiji obstaja posebna veja uradne medicine, tako imenovana informacijska medicina, ki med drugim izhaja iz stališča, da vsaka naša celica kot najmanjši gradbeni in funkcijski element organizma, valuje z določeno frekvenco. Celica je zdrava, če je v harmoniji z absolutno ali kozmično frekvenco. Disharmonija se na fizičnem nivoju odraža kot bolezensko stanje celice. Ruska informacijska medicina prakticira vrsto načinov za dezinformacijo take celice oziroma jo informira s pravo energijsko frekvenco. Sibirska cedra kot drevo in vsi njeni "plodovi" in proizvodi proizvedeni iz njih so prevodnik absolutne energije in ker ima naša celica svoj lasten IQ, lahko informacijo, ki jo transformira sibirska cedra, prepozna in jo povzame. Tako se v organizmu sproži samodejen proces reprogramiranja in korekcija napačnih celičnih frekvenc. Olje sibirske cedre tako ne deluje samo s svojimi farmakološkimi substancami, ampak v prvi vrsti kot prenosnik informacije. Zato je zelo pomembno od kod olje prihaja in kdo, predvsem pa kdaj, ga proizvaja.

Raziskave inštituta Rosgoskarantin iz Tomska navajajo vrsto znanstvenih študij, ki potrjujejo zdravilnost tega olja. Priznavajo ga vse veje uradne medicine in z njim uspešno zdravijo vrsto bolezni, priporočajo pa ga tudi kot dodatek k vsakodnevni prehrani. Olje iz oreščkov sibirske cedre kot popolnoma naraven proizvod, za razliko od vrste zdravil in vitaminskih pripravkov, namreč nima nobenih stranskih učinkov in ne povzroča alergijskih reakcij, kot jih na primer povzročajo živila proizvedena iz raznih drugih oreščkov oziroma lupinastega sadja.

Pri cedri so pač ti zdravilini učinki dokazani.

V Rusiji obstaja posebna veja uradne medicine, tako imenovana informacijska medicina, ki med drugim izhaja iz stališča, da vsaka naša celica kot najmanjši gradbeni in funkcijski element organizma, valuje z določeno frekvenco. Celica je zdrava, če je v harmoniji z absolutno ali kozmično frekvenco. Disharmonija se na fizičnem nivoju odraža kot bolezensko stanje celice. Ruska informacijska medicina prakticira vrsto načinov za dezinformacijo take celice oziroma jo informira s pravo energijsko frekvenco. Sibirska cedra kot drevo in vsi njeni "plodovi" in proizvodi proizvedeni iz njih so prevodnik absolutne energije in ker ima naša celica svoj lasten IQ, lahko informacijo, ki jo transformira sibirska cedra, prepozna in jo povzame. Tako se v organizmu sproži samodejen proces reprogramiranja in korekcija napačnih celičnih frekvenc. Olje sibirske cedre tako ne deluje samo s svojimi farmakološkimi substancami, ampak v prvi vrsti kot prenosnik informacije. Zato je zelo pomembno od kod olje prihaja in kdo, predvsem pa kdaj, ga proizvaja.

Raziskave inštituta Rosgoskarantin iz Tomska navajajo vrsto znanstvenih študij, ki potrjujejo zdravilnost tega olja. Priznavajo ga vse veje uradne medicine in z njim uspešno zdravijo vrsto bolezni, priporočajo pa ga tudi kot dodatek k vsakodnevni prehrani. Olje iz oreščkov sibirske cedre kot popolnoma naraven proizvod, za razliko od vrste zdravil in vitaminskih pripravkov, namreč nima nobenih stranskih učinkov in ne povzroča alergijskih reakcij, kot jih na primer povzročajo živila proizvedena iz raznih drugih oreščkov oziroma lupinastega sadja.

Torej gre za zdravilno rastlino! Zakaj se tako ne pove? Kaj je treba tlačit notri še kvazi-duhovnost, povezavo s kozmično energijo, reprogramiranje frekvenc in podobne oslarije?!

Še enkrat preberi moj post - nikjer nisem napisala, da verjamem, da obstaja, napisala sem, da se niti nisem spraševala, ali je resnična ali ne. Predstavlja mi LIK IZ KNJIGE...Zaenkrat! Ženska, ki mi je dala obesek, pa pravi, da obstaja... Bila je v Sibiriji...

Whatever..

To pa ne drži. Takšne barve je reakcijksi les, ki nakazuje, da je steblo ali veja raslo postrani.

Jah, ne vem, če je to res... moja "cedra" je bila (ko sem jo dobila) enobarvna, brez tistih barvnih lis znotraj, vidne so bile samo letnice... Sedaj pa dobiva barvo, tako da...

Ni mi treba nekaj govorit in me prepričevat, če nisi zihr :)

Torej gre za zdravilno rastlino! Zakaj se tako ne pove? Kaj je treba tlačit notri še kvazi-duhovnost, povezavo s kozmično energijo, reprogramiranje frekvenc in podobne oslarije?!

Pri meni ŠE ni vidnih nobenih zdravilnih učinkov... Defenitivno je bil prvi stik povezan z duhovnostjo in kozmično energijo... Če poznaš reiki in njegove občutke - potem veš, kaj želim povedat, občutki v dlaneh so bili namreč ENAKI. Zame pa reiki ni nič drugega kot delo s kozmično energijo :)

Mogoče bi lahko celo rekla, da so bili občutki ob meditaciji s cedro še MOČNEJŠI kot sam reiki - vsaj pri meni,...

Vse lepo, LP

sleepwalking past hope

Par dni nazaj so v časnikih objavili novico, da so našli okostje Anastazije. Tko da ni noben od Romanovih preživel, tut Anastazija ne.

Všeč mi je bor, češnja, lipa, murva, ....)

Men je tut všeč murva :2src: una ta črna x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ma jooj, men se mi ne da vas več brat, k ste mi vsi oleseneli.

Da, >>Vse je energija<<, pravijo znanstveniki.Bog je vse pa kričijo duhovniki.Isti tipi z drugačnimi oblekami.

In poglej! O ti pastirče mlado.. vse se vrti!Atome rišemo kot kroglice, ker zavzamejo v tako kratkem časovnem intervalu, intervalu ki se bliža skoraj neskončnosti, intervalu, ki mu najbližje pridemo z besedo TRENUTEK, vse mogoče položaje in še več!Kot da bi živel svoje življenje, svoboden atom s posledicami svojih odločitev.(In kako se počutiš, sestavljen iz iste kraljevske komponente kot je sestavljen drek na cesti, vključno s cesto, vključno s tabo?Vse je isto?Sam okus v ustih pravi drugače, kajne?)

In bolj kot seciramo in bolj kot režemo, bolj poskušamo najti tisti skupen izvor vsega.Pradelec.Pradelec, ki se obnaša enkrat kot delec drugič kot valovanje in in .. Teorija strun.

En prstan, ki vlada vsem prstanom.Ena ideja, ki zaobkroži vse ideje tega sveta. Ena formula za vse formule. Ustava države, statut občine, delavna roka očeta, ki leti mimo tvoje riti v mladosti, če nisi priden. Oh ja, karma. In kdo ti kot nož v maslo zarine idejo o pravem načinu ravnanja in napačnem načinu ravnanja?

O le poglej, vojaška pokopališča. Kaj so nas naučila?In poglej duhovne knjige, zložene na kup, ki presega mogočne piramide, poglej besede in poglej dejanja.

Tihi spomeniki, ki režejo v realnost zanikanja.

Ne bukev, cedra, kos pice, osebna izkaznica in talisman za srečo, ne morejo imeti "moči" v sebi.

Moč je nažalost v tebi. Kaj pa tvoja ideja?

protestno masturbira na marsino sliko.

Tko da ni noben od Romanovih preživel, tut Anastazija ne.

:) upam, da ne misliš resno :) :)

ma jooj, men se mi ne da vas več brat, k ste mi vsi oleseneli.

Ne vem, zakaj s takim odporom odgovarjaš potem? Jaz stvari, ki me ne zanimajo ali imam celo odpor do njih, pustim pri miru... Vseeno pa hvala za mnenje...

Tihi spomeniki, ki režejo v realnost zanikanja.

Ne bukev, cedra, kos pice, osebna izkaznica in talisman za srečo, ne morejo imeti "moči" v sebi.

Moč je nažalost v tebi.

Ne vem, če bi rekla "na žalost" - Jaz zase pravim "na srečo"... Tako da vsem hvala za vaša mnenja, takšna ali drugačna, iz izkušenj ali samo iz predvidevanj...

sleepwalking past hope

:) upam, da ne misliš resno :) :)

na smrt resno x^x

če je v cajtngu pisal, pol mora bit res :wOOt:

kar se pa tvojga energetskega rukanja tiče: pojma nimam :o|o: mrbit je res, mrbit se ti sam v glavi dogaja...jst tega nikol nisem (še?) doživela, kdo sem torej, da bi sodila xnckrivx

tista tvoja cedra je najverjetneje res bor, navsezadnje pa...tut če je murva; če je tebi s tem koščkom lesa (kot ga "vidimo" forumaši) prijetneje, milsm, če je tvoj lajf zarad tega kej boljši, bolj izpolnjen, srečnejši, potem ne vem, kaj je važno, kaj si ostali milsimo o njem. TO veš le ti.

In tut ni vse za vsazga in skos/zmeraj/kar naprej.

Hvala, ker si delila svojo izkušnjo z nami. xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jah, ne vem, če je to res... moja "cedra" je bila (ko sem jo dobila) enobarvna, brez tistih barvnih lis znotraj, vidne so bile samo letnice... Sedaj pa dobiva barvo, tako da...

Ni mi treba nekaj govorit in me prepričevat, če nisi zihr :)

Za tvojo res nisem ziher, ker je nisem videl. Za tisto na sliki pa sem.

• 8 months later...

Lep pozdrav vsem. Tud sam sem prebral vse slovenske prevode. Ni kaj. Do sedaj nisem prebral boljših citatov o smislu življenja (Anastazija), pa čeprav sem bral veliko religioznih knig.. To kar ona pove, oziroma je zapisal Vladimir, so stavki ki presegajo najbolj intelegentnega in modrega človeka. Kdor je razumel smisel zbirke, ve da je Anast.. oseba z znanjem ki vsekakor presega znanje vsakega zahodnega človeka. Bistvo je tudi, da se nje ne sme najti, saj bi danes človek tako osebo kot je ona, dal na mizo, in pogledal kaj ma notri. Danes je pač takšno vedenje, na žalost. Vladimir je naredil veliko napak, ko je skoraj izdal njeno domovanje. Čeprav je nisem videl, vem da obstaja, le upam da še živi, saj je edina luč v našem praznem in posranem življenju.

Kar se ruske cedre tiče, a je važno ali ji rečemo cedra ali bor, za tiste znanstvene kroge ki se s tem ukvarjate. Lahko ji rečete da spada v vrsto bora, tako človek v red opice, a ne. Malo morgen . Ruska cedra je edinstveno drevo, tako kot vsako bitje in stvar na svetu, vse ostalo je plod našega vrhunskega znanja, pardon zahodnega vedenja.

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...