CHAOS 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 ODA KAPITALIZMU Vidim pohlep, nečastivredne lažinevidno zlo, vam kljuva oči.Prodajate življenje,naše duše, našo kri,le kdo si ti?Ne najdeš svojega obraza,kajti nimaš niti sebe niti jaza.Skrivaš se za puščavo materialno,misliš a ne veš, kradete globalno.A v meni ogenj se pretaka,kradeš misli, ki jih ne razumeš,pomena duše ne doumeš.Vzameš vse, a bistva ne,JAZ sem človek, to priznam,moje je srce vse kar rad imam,tega ti ne znaš,zakoplji se nazaj v svojo laž.Ti globalno,JAZ podtalno.Tvoj boj je izgubljenJaz nosim v sebi ens, kar me dela živegaJaz sem človekKaj si ti?Jaz diham zrak in čutimnosim duh pradavnosti in slutim.Ti globalno Jaz podtalno PEACE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 Kapitalizem po "Skandinavsko; Švedsko..." za večino državljanov njihovih ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 Kapitalizem po "Skandinavsko; Švedsko..." za večino državljanov njihovih ok. ne samo za skandinavce in švede... kapitalizem je ok u obče... .....................za vsakega kapitalista. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 Pocen vzhodnjaška delovna sila (Kitajska, Pakistan, ...) zna "zjebat" Zahodni proleteriat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Pocen vzhodnjaška delovna sila (Kitajska, Pakistan, ...) zna "zjebat" Zahodni proleteriat! bomo pach ukinli proletarjatpa sej je zhe cajt....sami levicharji :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Razlike v delitvi ustvarjene vrednosti so že zdaj velike. Še bojo "dogajanja" kar se bolj pravične delitve tiče. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lotos 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 pesem je dobra, predvsem pa vsebuje mnogo resnice. kapitalizem s seboj prinaša mnogo neprijetnih stvari, ki na prvi pogled mogoče niti niso vidne, v sebi pa skrivajo mnogo bolezni današnjega "sodobnega" človeka. imejmo odprte oči Citiraj Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 človek se mora že enkrat odločit, kaj je cilj njegovemu bivanju na tej prelepi kugli. če je odgovor jebanje u glavo nam tut 120 % rast plač ne pomaga. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.