Skoči na vsebino

kdo je kriv, če sploh kdo

FixMinze

Recommended Posts

Vsi fintirajo, brez izjeme, v smislu, da bi bilo preveč puščobno, če bi v štartu odkrili vse svoje karte, torej gre za proces zapeljevanja zaslepljevanja, leporečja, sladostrastja, ki mu sledi grenčica prebujanja v nekaj kar smo že vnaprej vedeli, da se bomo prebudili ko bo sanj konec. :palec:

Kljub zgrešeni temi se vnovično strinjam s Kuvrtatom :palec:

Se mi zdi, da imaš kar prav, na žalost :o|o: Če se pa že kdo pojavi, ki ne fintira, pa vsi ostali ne vedo, kaj bi si mislili o njem in konča kot tujec, ki ne pozna nobene besede domačinov.

Leopardi pravi dobro: L'impostura è anima della vita sociale.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

Kaj mus, mona. To je pa res nekaj najboljšega. :inocent: x:)x

najboljš, najboljš... ampak še boljš se je pa po osvajanju za roke držat x:o)x

ka ti te jaz to vem... mam premal izkušenj... in na sploh bolj "kilav" osvajalec x:Ix

but hey... you can't have everything x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

to, to... sej zato sem pa napisu, če je glih mus pol pa naj bo x;)x

ker osvajanje je samo forma, držanje za roke je pa vsebina... pri prvem igraš pri drugem pač si kar si.

ko bom velik bom igralec x8Dx

x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:Dx

a tje x?x x:Dx

mater... tuhtam, tuhtam, tuhtam... vsi ventilatorji mi že delajo... a ma... sem mislu, da se zezam gor, ampak očitno sem res slab osvajalec xcivx

ne vem... jaz nisem nikol igral... mam pa svoje fore... kao... intuicija pač

naj me reši kdo iz zagate

mayday, mayday x:Dx

Fernando Pessoa

Zatorej, če bi samice izbirale bolj povprečne, bolj skromne, manj nadute moške ali samce v živalskem svetu ( no pr nagonih začnemo ) bi v naši podzavesti deloval popolnoma drugačen osnovni preživetveni vzorec, kot leta , ki kriči po še več , več in še več, ki kriči po tekmovalnosti itd.

Saj ni problem v nadpovprečnosti in nadutosti.... le pamet manjka.... zgolj to, bi bilo skoraj dovolj x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ločit zrna zna vsak kmet x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...