Antoninus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Vsi fintirajo, brez izjeme, v smislu, da bi bilo preveč puščobno, če bi v štartu odkrili vse svoje karte, torej gre za proces zapeljevanja zaslepljevanja, leporečja, sladostrastja, ki mu sledi grenčica prebujanja v nekaj kar smo že vnaprej vedeli, da se bomo prebudili ko bo sanj konec. Kljub zgrešeni temi se vnovično strinjam s Kuvrtatom Se mi zdi, da imaš kar prav, na žalost Če se pa že kdo pojavi, ki ne fintira, pa vsi ostali ne vedo, kaj bi si mislili o njem in konča kot tujec, ki ne pozna nobene besede domačinov. Leopardi pravi dobro: L'impostura è anima della vita sociale. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Kaj mus, mona. To je pa res nekaj najboljšega. najboljš, najboljš... ampak še boljš se je pa po osvajanju za roke držat ka ti te jaz to vem... mam premal izkušenj... in na sploh bolj "kilav" osvajalec but hey... you can't have everything Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 to, to... sej zato sem pa napisu, če je glih mus pol pa naj bo ker osvajanje je samo forma, držanje za roke je pa vsebina... pri prvem igraš pri drugem pač si kar si. *** ko bom velik bom igralec Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 a tje mater... tuhtam, tuhtam, tuhtam... vsi ventilatorji mi že delajo... a ma... sem mislu, da se zezam gor, ampak očitno sem res slab osvajalec ne vem... jaz nisem nikol igral... mam pa svoje fore... kao... intuicija pač naj me reši kdo iz zagate mayday, mayday Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Tuki bi se dalo kar precej napisat.Včasih res vsu fintiramo. Za boljši občutek, igramo se igrice. Velikokrat tako potlačim/o jezo, če nekaj ni čisto po naših željah.Je pa razmerje ( po moje ) 50:50. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Zatorej, če bi samice izbirale bolj povprečne, bolj skromne, manj nadute moške ali samce v živalskem svetu ( no pr nagonih začnemo ) bi v naši podzavesti deloval popolnoma drugačen osnovni preživetveni vzorec, kot leta , ki kriči po še več , več in še več, ki kriči po tekmovalnosti itd. Saj ni problem v nadpovprečnosti in nadutosti.... le pamet manjka.... zgolj to, bi bilo skoraj dovolj Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Ločit zrna zna vsak kmet Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.