Boudika 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Ker je bilo tukaj govora o ljubezni: odgovoren (da ne bom rekla normalen) človek nikoli ne uporablja besede "ljubim te" kot frazo - kar nekaj tja v tri dni. Sicer pa mislim, da tukaj nekateri ne razlikujejo med problemom laganja v zvezi in med pravico do svobode. Če si v partnerski zvezi, naj bi bil zavezan tudi neki iskrenosti. Zavestno zavajanje drugega ni kakšna posebna pravica, niti nima nobene zveze s svobodo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 seveda nimam pravice od nobenega zahtevat, da bi me ljubil.To mi je razumljivo. Ampak ni mi pa razumno,da me je kao "ljubil" samo do takrat, dokler ni shodil in začel delati,takrat me ni več rabil in tudi "ljubil" ne. Torej je bilo pri njem vse v naprej načrtovano...igrati ljubezen, dokler človeka rabiš, potem pa ga odvrži kot stare gate. To je njegova matrica po kateri dela. In nisem prva, ki ji je naredil enako, samo da sem to prepozno zvedla. In seveda,kot pravi Ksenija, šele na koncu sem se zavedala,da sem si ljubezen kupovala nezavedno, takrat, ko sem še verjela, da me ljubi, pa se mi ni zdelo, da jo kupujem, ker sem dajala celotno sebe, brez pričakovanja,da bi kaj dobila nazaj in to iz vsega srca. Resnično sem ga ljubila in prav nič mi ni bilo težko naredit zanj. OK.... ga vidiš kot svinjo? Ja? IN? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 odgovoren (da ne bom rekla normalen) človekZelo dobro, da nisi rekla normalen, kajti normalno je to, kar ima konsenz večine in v tem danes ni prav nič odgovornega. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 vse kar sem mislila s to temo pod tem naslovom je: da sem jezna in žalostna in imam to tudi pravico. Če bi mi tip pred zvezo rekel "ej,to bo samo avantura" ali če bi bila samo prijatelja in bi me prosil,naj mu pomagam,dokler ne skodi,bi mu brez razmišljanja pomagala. Amapak ne, hotel je k meni, hlinil ljubezen...LAGAL, da me ljubi, ko je ljubezen zame ena največjih vrlin in s tem me je prizadel do fula. Laži me ubijajo. Je pa žalostno, da me ljudje, ki me ne poznajo(pozna me samo ena oseba s foruma), lahko označijo za energetskega vampirja. Potem je lahko energetski vampir prav vsak, ki ni rad sam oz. ko je sam, da se počuti osamljenega????še enkrat preberi moj post... pa moj post pred postom kjer so te označili za en. vampirja, pa še en post prej pa še enga prej.... v bistvu sem pa samo podala svoje mnenje ane, tudi jaz imam to pravico... mnenje da je parter le iluzija oz. podoba katero ustvarimo v sebi sami in da nas razočara ta podoba... nima smisla, kar ostani v svojem svetu...vse lepo, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Zelo dobro, da nisi rekla normalen, kajti normalno je to, kar ima konsenz večine in v tem danes ni prav nič odgovornega. S tem se pa lahko le strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Glej, Butl ... vse to je samoumevno, a ne? Nobena oseba bi naj ne dovoljevala (partnerju) zgoraj opisanih stvari in pojmov, ker so same po sebi umevne. Človekove pravice ipd...Ampak... a si že imal kdaj kakšen odnos?? daljši?? Ko se lepega dne znajdeš v tem blokiranem svetu in si misliš, kako sm padel v to, kako sem dopustil(a) da se je to zgodilo??.. Naenkrat se zaveš vse bede, ki si jo s svojim vedenjem ali dopuščanjem takšnega vedenja ustvaril. Ko vidiš kolaps odnosa, zidove, ki si jih naredil okoli sebe (in mogoče partnerja), se nekateri ZAVEJO svojih strahov, ki so jim onemogočili zdrav odnos. Takrat, Butl in Janko, takrat imaš mogoče majhno možnost, da si sam do sebe toliko iskren. Ko privoščiš ljubljeni osebi , da izkusi vse to, česar je tebe tako strah... in se kljub temu mogoče vrne ...?Been there, done that, seen this... S tem tekstom bi se najlažje poistovetil - in ja, tudi meni so prišle solze v oči, patetika gor al dol. Sem pač začutil neko vrednost tega teksta. In vesel sem, da je tako. In ja, tudi moji bivši sem ga poslal, ampak ne z namenom ki ga zaničljivo omenjaš. ampak zgolj zato--->Ker TAKO čutim. O Apogej Eee, a sem že mel daljši odnos? Paaa, imel sem jih že nekej, ja, no, nekej njih že prej, nekej njih pa v zadnjem cajtu /če nej bi to pomenil, da ena dinamika določenga vzorca determinira odnos, a ne, ker pol maš znotrej sobivanja več različnih odnosov/. A sem dost zabluzu? Glih 24 t.m. imava z ženo 30 let skupnega sobivanja. Ni glih ne vem kaj, nekej pa je rajtam. No v enem od teh odnosov sem ji tud jst tko iskreno /kt ti domnevam/ izlil zelo podobno, skor identično, besedilo in seveda, ker je moja žena pametna blj kt jst, sem bil jako presenečen, ne, osupel, ker se ni polulala od sreče pred menoj, ampak se je še odmaknila za en al pa dva koraka. Ti povem, da nisem mogu razumet njene reakcije. Prou užaljen in skrajno prizadet sem bil /ooo, tud solze so tekle, mislm, moje in bolečina je kr špricala okol/, ko mi je rekla, da blefiram, da se tko ne gre več in da ima laži, lastninjenja, nadzora... vrh glave. Sem se mislu kr fentat. Res.Ampak, ona je pametna women, predvsem me je pa mela neskončno rada in neskončno me je bla sita, tko, da mi je dala še eno šanso, če poiščeva pomoč. Prou hvala ji. In ja, Apogej, sem pršu do tega počas, kar sem napisal nek prej. To je bil dejansko tolk prefinjen poskus manipulacije, da tega clo sam nisem niti slutil, kaj šele prepoznal. In sem prepričan, da boš tud ti to slej ko prej sprevidel. Da si manipuliral, pa če si še tko ziher zdele, da si mel to besedilo v srcu. Sej vem, oporekal boš. Nč zato. Tud jst sem, dolg cajta. In ne mislt, da zaničujem takle pisanje. Sploh ne. Vem pa, kaj se skriva za njim. In vem, da je fest daleč od srca, čeprav tud vem, da pisec al pa govorec to ne misl. Pa sej ni važn. Vse ma svoj namen v svojem cajtu, tud taki spisi. Mej se fest. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 2. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2008 Pravkar sem v eni hrvaški reviji prebrala zanimivo misel "Žene možda mogu odglumiti orgazam ali muškarci su još bolji: oni mogu odglumiti cijelu vezu." Sharon Stone Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Ne samo moški - tudi ženske.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave CHEVALLIER vidiš Lunatica jst sem pa tole zanimivo misel danes prebrala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 2. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2008 Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave CHEVALLIER vidiš Lunatica jst sem pa tole zanimivo misel danes prebrala.... Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Glede na to, kolikor zadnje čase razmišljam o sami sebi, sem prišla do zaključka, da živim skozi druge ljudi. Lunatica; Bitja, ki naj da bi živela skozi ljudi, so v bajkah imenovana duhovi... kot na primer dobri ali zli duhovi ali nič od tega.Včasih se je celo govorilo o obsedenosti s hudičem : )) Kot prvo pa živimo skozi svoje lastno telo, mar ne res ? Sledeče telo bi lahko bil svet, v katerem živimo.Drugi ljudje so le del tega sveta. A je za to stanje kakšno ime?: )))) Ne da bi vedel. Recimo temu subtilni vampirizem, da se vdahne ezoterično-psihološki opis fenomenu : )))))) *** Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Pravkar sem v eni hrvaški reviji prebrala zanimivo misel "Žene možda mogu odglumiti orgazam ali muškarci su još bolji: oni mogu odglumiti cijelu vezu." Sharon Stone Hahaha,pa še kako res je to!! x:o)x Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 danes na informativnem sem doživela izkušnjo, ki mi je potrdila dejstvo, ki ga itak vem, koliko staršev živi skozi svoje otroke... in kakšno energijo sem začutila v prostoru ko so se otroci ki so se zanimali za poklicno šolo ločili od tistih ki jih zanima gimnazija... halo, mogoče je pa med prvimi celo kakšen ali več njih ki je v šoli isto odličnjak, ima isto delavne navade (ali pa še več njih), se udeležuje šolskih tekmovanj poleg vsega pa še redno trenira... sem se kar zgrozila kje smo... pa tisto, a tvoja hči ima med počitnicami inštrukcije... a ni odličnjakinja a jih rabi.. moja pa obvlada... hudooo.. ja jih rabi, ja je odličnjakinja... me veseli, da izpolnjuje tvoja pričakovanja, jst pa vem, da je lajf tud zunaj treningov in šolskih klopi... sem bila kr mal šokirana... mislim da je tole prava tema... sem morala dat mal ven iz sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 Milsim, da je to tisti pravi primer subtilnega vampirstva. Ja, kar primerna tema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 18. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2008 torej se me je treba pazit, če kateri od vas gre z mano na kofe...ker....vampirski zobki rastejo:))) Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 V mislih sem imela odnos staršev do otrok. Nič drugega . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 torej se me je treba pazit, če kateri od vas gre z mano na kofe...ker....vampirski zobki rastejo:)))zakaj pa tole? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Glede življenja skozi druge, bi dala misel od Matere Tereze, ki mi je zakon, ampak prevečkrat pozabljen.. : "Če ne najdemo notranjega miru, pomeni, da smo pozabili, da pripadamo drug drugemu." Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.