Marsa 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/5/"][b]Napoved za 5. teden[/b][/url] - [b]28. januar - 3. februar 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Juhu, grem brat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Pogosteje in bolj vročično se bomo tudi prepirali ali pa bodo naši pogovori bolj žolčni, naši komentarji pa ironični in cinični in tak bo tudi naš smisel za humor. No tole bo definitivno pestro , ironicna in cinicna sem ne glede na aspekte vedno Čeprav bomo pogosto (pre)močno čustvovali, ne bomo vedno najbolj sočutni oz. bomo imeli največ sočutja predvsem zase in se tako večkrat ne bomo hoteli preveč ukvarjati s čustvi drugih ali se pretirano truditi okoli njih, pravzaprav pa tudi za svoja ne bomo vedno točno vedeli, kam in kaj z njimi Tale zadeva mi je pa v bistvu vsec, ker se jaz vedno ubadam z drugimi, kaj in kako pa zakaj cutijo, je kar prav, da dam malo na off tole . Vikend bo najbrž žal potekal v znamenju številnih zoprnih, napetih in tudi tragičnih dogodkov. Jaz imam pa cisto drugacne plane . Skratka, številne zadeve, ki jih v tem ali onem smislu še nismo razrešili, se bodo vrnile nazaj k nam. Naj se zrihtajo, ja, kaj pa druzga Hvala za napoved, lusten teden, lekcij kork ces Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2008 [quote name='Pujsita' post='938241' date='27. Jan 2008, 19:20']... lekcij kork ces [/quote] jp. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 [color="#800080"]Pogosteje in bolj vročično se bomo tudi prepirali ali pa bodo naši pogovori bolj žolčni, naši komentarji pa ironični in cinični in tak bo tudi naš smisel za humor.[/color] ....torej se moram na veliko izogniti eni osebi...če ne bo spet vroče in cel kup pregovarjanja...kolk ne maram tega... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2008 ... ce se me bodo frendi izogibal, bom torej vedla, zakaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 [quote name='Marsa' post='938279' date='27. Jan 2008, 22:03']... ce se me bodo frendi izogibal, bom torej vedla, zakaj. [/quote] ...ja ja asedaj vsaj veš...je se jih bom izognila...sorči... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 napoveeeeeed..... ha, sonce pa merkur se mi bosta šetkala po n-saturnu......glede na dogajanje, bi kr melo smisel, ja....skratka, lajf bo pester.....kar je odlično.....in v sredo grem na jogo.... ...pa sem spet čist u skladu...... marsa..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 opa, napoved jah, škoda da je nisem že pred vikendom brala...bi si prihranila izliv par žolčnih in pikrih pripomb...mah, navsezadnje pa...zakaj bi se zadrževala, pa tiho bila; lepo butneš ven iz sebe, si pol ves olajšan, kot takrat, ko te blazno tišči na veliko potrebo, zadržuješ, zadržuješ, komi čakaš da prideš na WC (domač, jasno), lepo se ukenjaš in si ves olajšan, sproščen, ne fašeš hemoroidov in tega...tko da...se res nism nič zadrževala hmhm, pa baje bo še pestro prot koncu tedna...aja letos se bom namaškarirala, po nevem kolk XX letih. Sm si kupila tak lep obroč (za mozek skupi držat) z okroglimi ušesi, rep sem dobila zrawn pa metuljčka za okrog vratu. In bom Smart mouse...razen če ne bom Hot cat, z obzirom na celotni look in to You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Matr sem trapa šele zdej vidla, da je napoved že gor,...svašta kej tazga pa še ne....špegle rabim Marsa thanks Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 hvala no fajn, moj potuje na delo v tujino v nedeljo, jst imam nekakšno predporodno krizo (ok ne ne bom rodila otročička;)), da pa ne omenim da se je teden začel vročično, s slabostjo... sam spat bi šla... danes sem samo še za crkljat pa še to na deleč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 No, evo, sem vedela kako stojijo planeti, ampak zolcni izlivi, fajti , kaj mi pomaga, ce ta druga stran ne ve. Jao jao, sam tolk, Telenovele so po mojem blazno omiljeni resnicni dogodki . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 [quote name='Ksenia' post='938518' date='28. Jan 2008, 15:33']hvala no fajn, moj potuje na delo v tujino v nedeljo, jst imam nekakšno predporodno krizo (ok ne ne bom rodila otročička;)), da pa ne omenim da se je [b]teden začel vročično, s slabostjo[/b]... sam spat bi šla... danes sem samo še za crkljat pa še to na deleč[/quote] moj je mel prejšn ted ROTA, je skos na WCju biu, pa trebuh ga je bolel. Trajal cel tedn. Kuhan korenje (juha) dela čudeže. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Hvala za napoved:) Čegih bo luna v mojih znamenjih..(ker lastim si vse te lune..od device dalje pa do strelca)..upam, da bo boljše kot si napisala.. ampak bila ful kregalna včeraj, sicer potem raje izvedla taktičen umik(luna v tehtnici?) jedka, pikra in sploh čudna pa sem itak vedno. genetska napaka očitno tole. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 ena malo "težjih" napovedih, ampak mi nekak poklapa, kaj jaz vem, niti nič nisem čekirala, kaj mi dela na natal, a mislim, da je cajt za preklop na poz. razmišljanje še nekje, kjer sem ga kiksnila ob prejšnjem R Merkurju ... mislim, pač spontano pridejo misli in občutki na dan, pa je treba hendlati s tem, ne pa se začeti spet potapljati ... komu se pa da nonstop prežvekovati eno in isto. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Hvala za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Vikend bo najbrž žal potekal v znamenju številnih zoprnih, napetih in tudi tragičnih dogodkov, še več bo agresije in tudi kriminala No evo, stilsko izzivam. Vceraj po sluzbi sem sla pes domov, kot obicajno. Imela sem torbico z denarnico in vsem in torbo, ki je sicer torba za laptope, ampak meni pride prav, ker sem dala vanjo knjige. Hodim in hodim in naenkrat pritece za menoj fant in mi je hotel "nest" torbo neznano kam . Zacutila sem, da mi hoce vzet torbo in sem avtomatsko torbo zvlekla nazaj. Kaksne 3 minute sva se vlekla za moje angleske ucbenike , sem zelo predana uciteljica . Da imam notri potni list se se spomnila nisem. No potem je obupal in sel levo, hotel je pocasi odit v eno ulico. Takrat se je ustavil policijski avto in so ga hpteli ujeti, vendar je zacel teci. Bili so zelo prijazni in vprasali, ce sem v redu, pa se dva fanta, ki sta hodila za menoj, sta me tudi vprasala, ce sem v redu. Seveda sem bila O.K. Sele kasneje se mi je naklikalo, kaj bi se vse lahko zgodilo, da bi se me lahko kako drugace lotil, pa da bi mu morala ostopit torbo. No mogoce sem mu pa unicila enkratn priloznost za izboljsanje njegove Anglescine . Vsekakor sem srecnica Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.