Skoči na vsebino

Duhovno zlato kojim se kupuje nebo

LTolstoj

Recommended Posts

Zanimivo, lijepo in veoma estetsko. Vidio sam nekoliko sličnih stranica i sve imajo jak podarak na crkvenem poudarku tulmačenja kršćanstva, koje je za moje poimove puno dogma, zapovijedi kako se smije i nesmije radit, živjet. Kao što več znaš, tvoje tijelo je crkva u kome živi troimeni bog. Zato mislim, da je najbolje, da čovijek sam pokuša nači pot do boga, svoje molitvo kojima se obrača njemu jer svatko od nas ima svoje poslanstvo na zemji a korjen svakog poslanstva je, da nađe ljubav i poštovanje prema sebi, jer kad ljubiš i poštuješ sebe bez promjena i posebnih zahtjeva, tada ljubiš i poštuješ i boga i sve njegovo stvorjenje.

Tu stranicu sam površno promatrio, zato ne kažem, šta tačno podaja, samo komentiram in podjam svoj pogled na Crkvu a ne na kšćanstvo. Za crkvu kao institucijo i organizaciju često dobijem doujam, da je instrument zla, pomoč koje je ljudi uvjerilo, da rade protiv sebe i tako i protiv boga. To govorim iz mojih iskustva sa duhovnicima i tumačenjem njihovih izjava. A tu je i možnost (nezenemarljiva), da sam još u prevelikoj tami, da bih mogao vidjeti istino.

Samo znam, da bog i njegovi poslanci obstoje i da je najbolje, da se uvjek i u svem s molitvom i razgovorom obračam prema njemu a nije važno gdije i kad, jer on je uvjek poredmene a znam, da ču ga jednog dana ugledati i u meni.

LP

NVK

Let it be a bee.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...