LTolstoj 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Lipi moji da li je ovo najbolji sajt o kršćanskoj duhovnosti'Molim vas da pogledate. Duhovno zlato kojim se kupuje nebo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LTolstoj 28. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2008 Bilo bi lijepo kad bi dali koji komentar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Ne vem če je najboljši, je pa kr lep. Pozdravljen LTolstoj Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Zanimivo, lijepo in veoma estetsko. Vidio sam nekoliko sličnih stranica i sve imajo jak podarak na crkvenem poudarku tulmačenja kršćanstva, koje je za moje poimove puno dogma, zapovijedi kako se smije i nesmije radit, živjet. Kao što več znaš, tvoje tijelo je crkva u kome živi troimeni bog. Zato mislim, da je najbolje, da čovijek sam pokuša nači pot do boga, svoje molitvo kojima se obrača njemu jer svatko od nas ima svoje poslanstvo na zemji a korjen svakog poslanstva je, da nađe ljubav i poštovanje prema sebi, jer kad ljubiš i poštuješ sebe bez promjena i posebnih zahtjeva, tada ljubiš i poštuješ i boga i sve njegovo stvorjenje. Tu stranicu sam površno promatrio, zato ne kažem, šta tačno podaja, samo komentiram in podjam svoj pogled na Crkvu a ne na kšćanstvo. Za crkvu kao institucijo i organizaciju često dobijem doujam, da je instrument zla, pomoč koje je ljudi uvjerilo, da rade protiv sebe i tako i protiv boga. To govorim iz mojih iskustva sa duhovnicima i tumačenjem njihovih izjava. A tu je i možnost (nezenemarljiva), da sam još u prevelikoj tami, da bih mogao vidjeti istino. Samo znam, da bog i njegovi poslanci obstoje i da je najbolje, da se uvjek i u svem s molitvom i razgovorom obračam prema njemu a nije važno gdije i kad, jer on je uvjek poredmene a znam, da ču ga jednog dana ugledati i u meni. LPNVK Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LTolstoj 28. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2008 jer on je uvjek poredmene a znam, da ču ga jednog dana ugledati i u meni.Lijepo rečeno svako ti dobro od Gospoda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Hvala. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.