LTolstoj 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Pogledajte film o Svetom Ognju Svake godine na veliku subotu po julijanskom kalendaru u bazilici Groba Gospodnjeg u Jeruzalemusilazi Blagodatni Oganj od Gospoda Boga i Spasa našeg Isusa Krista. Jeruzalem Sveti Oganj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LTolstoj 29. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2008 Lipi moji jel netko možda prije čuo za Sveti Oganj ili možda i prisustvovao. Imate li kakvih saznanja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Pa mi inkvizitori nekad svetim smo prozivali onaj oganj ili vatru,kako ti je draže, s kojim smo na lomačama u nebesa uzdizali griješnike koji su živjeli u zabludama herezije, onda sve Satanove pomagače, vještice i vračeve.Tada su bila lijepa vremena .....i tako pocheshe globalno zagadzhenje i sagrijavanje .... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LTolstoj 4. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2008 Lipi moji evo još jedan video o Svetom Ognju JERUZALEM VELIKA SUBOTA SVETI OGANJ Svako dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.