Lotos 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 zdaj že nekaj časa opažam, da imam zelo lomljive tako lase (so izredno suhega tipa) kot nohte. sem že približno 5 let vegeterjanka, sprašujem se če mogoče to vpliva na dosedanje stanje ali kaj drugega? drugače imam dokaj raznoliko prehrano, čisto možno pa bi bilo da ne vnašam dovolj določenega vitamina, minerala.. ker nimam dosti znanja o tem se obračam na kakšnega poznavalca tu, ki bi mi lahko pomagal s kakšnim nasvetom. hvala in LP Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 pozimi to itak bolj pogosto, kot čez leto, ker je bolj suh zrak v prostorih (centralna in gretje).. na zunaj koristi kak vlažilnik zraka ali pa mokre brisače na radiatorju, tolk da malo navlažiš zrak, kaka dobra krema za roke in olje vsake toliko na lase (v trdovini prodajajo čičkovo za svetle in orehovo za temne, verjetno je še bolje, da najdeš kaj natur, ker teli imajo zmešane dodatke..)na znotraj pa... vitamini B načeloma.. kvas, pravijo da zelo pomaga tudi neoluščeno proso (jaz sem se prav zdajle lotila enomesečne kure, so se mi ful cepit začeli zdaj pozimi...) Drugače pa še malo pobrskaj po forumu, smo že imeli nekaj podobnih tem... (tudi tam kjer naslov ni čisto tisto, kar iščeš, se najdejo nasveti...)barvanje las lasje izpadanje las WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts