majica 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Moram povedati :xx!: No, obstaja en hakeljc pri dopolnilnem brezplačnem zavarovanju. Stroške za zdravljenje naj bi povrnili ob koncu leta. Bog ne daj, da imaš doma 4 otroke in moraš januarja na zahtevno operacijo, ki zahteva 14 -dnevno bonišnično oskrbo, od tega teden dni intenzivne nege. Stroški takega zdravljenja bi narasli mnogo PREKO minimalne plače. Ker dodatnega zavarovanja ni, oz. ga krije država naknadno, bo potrebno zdravljenje plačati, najbrž kaj prodati, potem pa celo leto čakati na povrnitev stroškov. Če bo ta predlog sprejet, naredim križ čez Janšo in to vlado na veke vekov! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Ne zanašaj se na politika Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 mislm ... kdor ne bo imel dopolnilnega zdravstveneag zavarovanja, bo imel storitev drazjo za 10-20 odstotkov. a ni potem boljs da ga kar ukinejo, pa placujemo samo enega in cao? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Umrli delavec je imel urejeno zdravstveno zavarovanjehttp://www.siol.net/slovenija/crna_kronika...avarovanje.aspx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Danes brez dodatnega zavarovanja sploh ne moreš...če ga nimaš boš moral vedno kaj doplačevat...v ZD to še ni velik strošek, v bolnici pa cifra krepko naraste... Vem da en mesec nisem imel urejenga dodatnega...ne vem več kaj je bil vzrok...al je bila birokracija al sem pa mislil da obvezno to krije...V glavnem 2x sem prišel splošnemu doktorju po en listek in sem moral nekaj malega doplačat...In ker pač nisem imel drobiža, dam pač velik bankovec...in potem sestra stoka da nima za vrnt...na srečo sem nekak spraskal skupaj tist drobiž, nekaj papirnatih nekaj kovancev...Če že mislijo pobirat denar naj vsaj zagotovijo drobiž za vračanje... V kliničnem centru ni pa nič bolje, ko se zapre banka v kleti in če pride tak primerek so mrzli...Kaj bo potem pacient ki plača storitev, še čakal pol ure al pa več da bo dobil denar nazaj...Takemu svetujem najem odvetnika in naj toži državo za milijončke... ...država je pač odgovorna za take institicije...človečka pač ne zanima kdo je odgovoren...nekateri so pač prav zaposleni s tem namenom, da vse funkcionira brezhibno... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Zgleda da ni edu kaksne pravice ima. To da je njegovo zavarovanje dovolj za postopek zdravljenja, usluge zdravstva; in mu ne bi bilo potrebno placat. Res zalostna zgodba Nevedost.Pa ne samo ta... usluzbenec v zdravstvu je morda celo hotel dobro, ko ga je opozoril da bo moral placati; mogoce si je mislil da nima; z opozorilom pa je morda storil usodno napako za delavca, ker ni mogel vedet da delavec ne pozna svojih prvic dovolj dobro. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.