Skoči na vsebino

Napoved za 6. teden

Marsa

Recommended Posts

:onfire: a lahko enga tazga v vsej tej tmurni napovedi???? Opravila en zoprn in zdolgočasen izpit...to je iz serije...sej bo xupx

,,,nekaj kar mi je odpadlo zjutraj, so me klicali, da lahko pridem ....no a se je kj obrnil tm gor??? :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='cosma' post='941434' date='6. Feb 2008, 11:31']Opravila en zoprn in zdolgočasen izpit...[/quote]
xokx

[quote]to je iz serije...sej bo xupx[/quote]
xDDx

Ksenija, ne bo dovolj sam zunanje pedenat, karkol bos tlacla na faco, nou dost, ker zabuhlost nastane zarad zastajanja vode, kar pa resis s pitjem cistilnih cajev (poglej si se nasvete za razstrupljanje organizma - saj sem ziher podala link v sami napovedi - pri zdravju) in pac primerno prehrano.
Post je zlo priporocljiv, sam cimvec pij - ce ne gre ven, lohk se tok pijes.
Cukru se izogibaj, prevec soljenim jedem (razen z zdravimi solmi), ze omenjena petersilj in zelena, zelo kul je tud caj iz jabolcnih olupkov (tega najbrz nimas, pac jej jabolka, skuhaj si kompot, pij nesladkanega).
Mleku in mlecnim se tud izogibaj, pa seveda konzerviranim itd.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej to imam tud namen, sam neki bi za prvo pomoč ;) moram nekaj stvari tud tko spremenit...
prav škoda da se kočuje tale dopoldne, se počas pripravljam za v službico... ta teden so otroci tko znervirani... pa moram več energije porabit da ne padem v isto počutje...

[quote name='Marsa' post='941424' date='6. Feb 2008, 10:50']Ahoj bejbs! x:Xx :palec:
seveda, spesl za vase gnade, pa se ena je pa spesl za une, k so v mexico cityju. xDDx x:px[/quote]

x:Dx x:o)x x:Dx

Pa bo res nekaj na temle xrolleyesx . Nekaj sem tecna, pa sploh ni kaksnega konkretnega razloga. Zdajle recimo si mislim, da bi bilo fajn narest teste za 2 skupini, pa se jih ne spravim delat, ne da se mi ucit danes in ne da se mi it na Spanscino in komaj cakam na vikenT. Cudna sem. moram drug program zalaufat.

Tehnologija zaenkrat dela, sem pa mogoce malo pred casom, ker mi je notesnik uspelo unicit kaksne 3 tedne nazaj x;)x .

Se grem nazirat, da ne bom kaksne pomembne tocke izpustila x:o)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz se tud zbudila s čist vnetimi učki. v desnem me špikalo, kot bi mela nekaj not, pa ni blo nič, je po pol ure mižikanja počas nehalo, levi mi pa kar zamaka... kar teče ven.
moram še dve urci pred računalnikom zdržat :o|o: pol pa domov pa si bom kamilce naredila z pikico soli... upam, da je to pametno.

Aja, Marsa... a lahk mal za naprej vprašam... jaz sem določila idealen dan za striženje mojih scufanih las 18.2. (prvi krajec pa luna v biku/dvojčku)... khm??? ma nazadnje sem res čist obupen dan zbrala, ker sem bla vsa slamasta in sam na slabš je šlo, pa res ne bi ponovila napake...

Nu ja, vsaj psihično/psihološko mi nič ne manjka in sem fajn volje :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Aliana' post='941466' date='6. Feb 2008, 13:17'].. jaz sem določila idealen dan za striženje mojih scufanih las 18.2. (prvi krajec pa luna v biku/dvojčku)... khm??? ma nazadnje sem res čist obupen dan zbrala, ker sem bla vsa slamasta in sam na slabš je šlo, pa res ne bi ponovila napake...[/quote]
ja, to tut mene zanima (ne glih za ta dan), k nazadnje sem se tut jst zeznla in mam še zdej take slamaste, nikakve lase xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

[quote name='Aliana' post='941466' date='6. Feb 2008, 13:17']Jaz se tud zbudila s čist vnetimi učki. v desnem me špikalo, kot bi mela nekaj not, pa ni blo nič, je po pol ure mižikanja počas nehalo, levi mi pa kar zamaka... kar teče ven.
moram še dve urci pred računalnikom zdržat :o|o: pol pa domov pa si bom kamilce naredila z pikico soli... upam, da je to pametno.

Aja, Marsa... a lahk mal za naprej vprašam... jaz sem določila idealen dan za striženje mojih scufanih las 18.2. (prvi krajec pa luna v biku/dvojčku)... khm??? ma nazadnje sem res čist obupen dan zbrala, ker sem bla vsa slamasta in sam na slabš je šlo, pa res ne bi ponovila napake...

Nu ja, vsaj psihično/psihološko mi nič ne manjka in sem fajn volje :)[/quote]
12, al 18.??
18. je luna v raku.... sicer je mrk v cetrtek (lunin, k sta vedno v paru, pac na meni - soncev na mlaj in lunin na scip), ampak zgleda na prvi pogled kar kul (nisem pa se planetov chekirala ostalih).

Ja, blaga slanicna kamilca je ok za uchke. xyesx

Pujsa, ne hvali dneva pred vecerom. x:px (k vedno se kej najde, kar se lohk se sesuje x:o)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vem, zato sem pa uporabila magicno besedo zaenkrat :inocent: . Sicer te pa ubogam, tecna sem, hlastna, pa nic se mi ne da, pa naziram se po malem, notesnik sem pa res ze vnaprej unicila, tako da sem zadnji vikend kupila novega x;)x .

[quote name='Pujsita' post='941532' date='6. Feb 2008, 16:21']notesnik sem pa res ze vnaprej unicila[/quote]
.. da se ne zajebavas vec. x:o)x

Men se je tud nekaj sesul.
pa pri napovedi se mi je sprot sesuval. pa na net nisem mogla pa tak. pa spala nisem skor nic (zaspala zgodaj, okol 23:30, se zbudila ob 2h, bla budna do 6:45, pol pa zaspala do 8:45).
Nc mor pa tega, stisk, tesnobe, frka, shtala. Nc. Sam spala nisem. Cist budna, oko sokolovo. xDDx Pol sem sla pa mal brat. In vso voljo zbrala (:att:) da nisem sla jest. xokx
K sem ukinla svoje nocne pohode v hladilnik. xyesx
kaj se pa to prav! x:o)x ponoc zret. x:Dx

Sem se pa zadnjic postila, da se mal precistim (in NE za hujsanje)... sam v bistvu ni blo pametno, ker sem se oz. si odzhrla s tem ful snovi... se pocutla cist suha, sla na tehtnico: 50 kg!! :eek: :sick: not gud. x!x (zame idealno -tok mam zmer- je med 53 in 55)..
Kar je odstekano.
ker ko sva namrec z mitjo oba izvajala post (ko sem bla debela), sem jaz shujsala, on pa ne.
In se mi je zdel fajn, da dejansko je tko: da ce mas za shujsat, shujsas, sicer pa ne - sam precistis se pac...
No pr men pa tokrat ni blo tko, ocitno...
No, razen ce nisem ze prej mela tolk mal kil, ker je pa res, da sem se sele tedaj sploh stehtala, prvic po x mescih..

Picasso

[quote name='Marsa' post='941537' date='6. Feb 2008, 16:36'].. da se ne zajebavas vec. x:o)x[/quote]

Ma ja, da imas en projekt za seboj x:o)x x:Dx x;)x .

Hecen urnik imas ti za spat, se ne bi jaz vclanila :inocent: .

Joj, sem opazila, da se mi speh nabira :inocent: , saj vem, da mi ne boste verjel, sam res. In si grem na zivce, ker sem si nestetokrat sveto obljubila, da vsaj Tibetanske naredim, zagnjavila v Slovenijo, da mi posljejo Joga knjigo, ampak jaz se vedno ne mrdnem nic. Dobro da vsaj hodim, kaksne 3-4 km dnevne, ce ne bi se ze kotalila :vragec: x:o)x .

Pa za Spanscino sem si tudi ze miljonkrat obljubila, da zdaj se pa res intenzivno zacnem ucit in razen tega da imam miljon knjig, zvezkov in tabel razprostrtih po mizi, nisem naredila nic :vragec: . No saj hodim na Spanscino tule v soli, samo se ne ucim, kot sem si mislila.

In teli projekti v luftu, pa nic od akcije mi gredo ze itak na zivce, ta teden s tole napovedjo pa se bolj. In ta teden moram pripravit 2 testa za zakljucek semestra in sem si danes navila uro za ob 5h, vstala in izredno kvalitetno prebila jutro pri fwd emailov xrolleyesx .

No evo, sem pogruntala kaj me nervira, neucinkovitost :inocent: .

Hmm. A veš, da sem čisto resno mislila okoli spanja. Namreč - danes sem v nočni..in zadnje čase hudiča ful nekaj delam, pol pa totalna koma domov pridem.
Pa spim, do onemoglisti pol..če pes poleg mene - na tleh pač..ali pa na stopnicah - ker mu je vroče - potem ziher med pred tretjo težko pokonci spraviš..sem skužila, da imam pravi občutek varnosti, če pesjanar poleg mene, če pa še mački na odeji pol pa itak..
Tak, da bo telo definitivno delovalo v skladu s psiho - ki bo v klincu..mimogrede.
So ti moji posti namenjeni predvsem - čiščenju telesa - če bi pa še kaj shujšala pa ne bi bilo prav nič narobe.
In ugotovila, da na račun teh postov nič okoli ne padem, če slučajno kakšen dan brez hrane ostanem..se telo zgleda že kar navadilo, da pač tak mora bit.

Jaz bi naše doma vseeno težko pripravila do tega, da bi bili solidarni z mano in postom x:o)x

Gledam pa, da tale teden naša ta mlajša vsa na trnih, živčna in sploh skoraj nevzdržna - vodnarka z asc levom..
Delujejo ful tile planetki očitno nanjo - jaz pa, ki prebrala napoved,sem blazno tolerantna x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ljubim "rikverc" tedne, pa mrke,...skratka našponane energije x:)x

ne vem sicer, kdo je v horoskopu odgovoren, da ga "slišim",...in kdo me okol kepe, da se mi naglušnost takoj popravi,... :eek:
danes bil menda mrk,..."zadeva" se mi je dobesedno na nos nalepla,....edino slepec bi spregledal... x:)x

jh, odličen teden :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Kaksno svinjsko sreco in kaksno blonT sem imela malo prej :inocent: xflowx .

Tule imamo plinske bojlerje za segret vodo za tus. In imas vseskozi na min, ko se zelis stusirat, das pa 15 min prej na max. In jaz sem si sla dat vodo na max pa vidim, da sem po nesreci v napacno smer obrnila. Hitro sem obrnila na max in pogledala, ce slucajno gori, pa ni, zato sem plin prizgala :wOOt: :eek: xb:)x , ogenj je valjda butnil vame in potem sem hitro zaprla.

Rezultat : pozgane obrvi, pozgane trepalnice in nekaj pozganih las

Koza cela nezazgana, edino spodnje veke me malo skelijo, sem dajala led gor, pa zdajle sem z Bepantenom namazala.

Sreco imam vecjo kot pamet, se za med ljudi zgledam :palec: .

Saj mi je kar nerodno pisat, taka neumnost, ampak hvala angelckom ki me takole zvesto cuvajo, tole bi se lahko s hudimi opeklinami koncalo, pa se je vse srecno izteklo x:Xx .

[color="#008000"]srčne težave (med drugim razbijanje srca, prehiter ali neenakomeren utrip itd.).[/color]

evo sem vedela, da je nekje razlaga.. ponoč me je nekaj potegnilo iz astrala in občutek sem imela da mi bo srce vulkaniziral... bemu, sem se počutla ko da sem sama srce... vse je vibriral... sem še vedno notranje tresoča... no sej če kdo šteka tale opis ;)
pa sanjala sem ogromne užitne gobe, ampak tko v višini 1.30 ali več... ful jih je bilo po travniku... noro :2src:

[quote name='Pujsita' post='941561' date='6. Feb 2008, 19:48']No evo, sem pogruntala kaj me nervira, neucinkovitost[/quote]
jp, mene tud. :o|o:

[quote name='nataly' post='941587' date='6. Feb 2008, 20:41']Hmm. A veš, da sem čisto resno mislila okoli spanja. Namreč - danes sem v nočni..in zadnje čase hudiča ful nekaj delam, pol pa totalna koma domov pridem.
Pa spim, do onemoglisti pol..če pes poleg mene - na tleh pač..ali pa na stopnicah - ker mu je vroče - potem ziher med pred tretjo težko pokonci spraviš..sem skužila, da imam pravi občutek varnosti, če pesjanar poleg mene, če pa še mački na odeji pol pa itak.. Tak, da bo telo definitivno delovalo v skladu s psiho - ki bo v klincu..mimogrede.
So ti moji posti namenjeni predvsem - čiščenju telesa - če bi pa še kaj shujšala pa ne bi bilo prav nič narobe.
In ugotovila, da na račun teh postov nič okoli ne padem, če slučajno kakšen dan brez hrane ostanem..se telo zgleda že kar navadilo, da pač tak mora bit.[/quote]
ma ja, sej stekam... ok, pac ce tko nanese, normalno, se boljs (itak s polnim zelodcem ni dobr spat).
sam tko sicer pa ni glih gud (da bi se teh 'fint in bliznjic' clovek posluzeval in se vecX tko 'postil'). x:)x

[quote]Jaz bi naše doma vseeno težko pripravila do tega, da bi bili solidarni z mano in postom x:o)x[/quote]
x:px ja verjamem. x:Dx

(ves kok se je men trgal, k sem spinacko pa pirejcek tamalmu stimala! uhhhh!
ampak ce se odlocm, pol akr izvedem. x^x

[quote]jaz pa, ki prebrala napoved,sem blazno tolerantna[/quote]
no vids! xDDx x;)x

[quote name='Ksenia' post='941763' date='7. Feb 2008, 12:15']glede na to da grem čez eno uro v službo, mi pa verjetno res post uspel[/quote]
a ti je?

[quote name='silki' post='941781' date='7. Feb 2008, 13:14']Ljubim "rikverc" tedne, pa mrke,...skratka našponane energije[/quote]
jaz tud mrke pa schtraufenpachte, na rikverc pa glih ne shizim spet tolk.. ne maram zgodovine pa tega. x:o)x
drugac pa tud men ok teden. xyesx (xokx x;)x)

[quote name='Pujsita' post='941824' date='7. Feb 2008, 16:21']Kaksno svinjsko sreco in kaksno blonT sem imela malo prej

Tule imamo plinske bojlerje za segret vodo za tus. In imas vseskozi na min, ko se zelis stusirat, das pa 15 min prej na max. In jaz sem si sla dat vodo na max pa vidim, da sem po nesreci v napacno smer obrnila. Hitro sem obrnila na max in pogledala, ce slucajno gori, pa ni, zato sem plin prizgala :wOOt: :eek: xb:)x , ogenj je valjda butnil vame in potem sem hitro zaprla.

Rezultat : pozgane obrvi, pozgane trepalnice in nekaj pozganih las

Koza cela nezazgana, edino spodnje veke me malo skelijo, sem dajala led gor, pa zdajle sem z Bepantenom namazala.[/quote]
:OO!: x!x

.... :switz: se dobr da 'sam to'.
vis res nate nekaj vpliva bl... ze zadnjic si mela un...
to pomen da mors zdej BL pazt nase, delovat s pozornostjo...

[quote name='Candle' post='941844' date='7. Feb 2008, 17:17']Šit, zamudila (s)mrk. x:Ox[/quote]
o ti smolca. x:o)x x;)x

[quote name='Ksenia' post='942009' date='8. Feb 2008, 12:04'][color="#008000"]srčne težave (med drugim razbijanje srca, prehiter ali neenakomeren utrip itd.).[/color]

evo sem vedela, da je nekje razlaga.. ponoč me je nekaj potegnilo iz astrala in občutek sem imela da mi bo srce vulkaniziral... bemu, sem se počutla ko da sem sama srce... vse je vibriral... sem še vedno notranje tresoča... no sej če kdo šteka tale opis ;)
pa sanjala sem ogromno užitne gobe, ampak tko v višini 1.30 ali več... ful jih je bilo po travniku... noro :2src:[/quote]
jp, brez skrbaj da poznamo tole.....
vsak dan sanjamo 1.30 gobe. :D ;)
Hecne sanje... ful dobre! Goba je simbol dolgega zivljenja in pomeni dober izkoristek potencialov in dobro rast (sploh se k so ble tok velke)! xokx

Jaz pa sem sanjala, da se hocem v spegu pogledat.. in je mel 'spegu' tako drzalo, kot kak starinski, ampak namest stekla oz. spegla je bil pa tak kruh. x:o)x
kokr ena kajzarca. x:Dx a ni nadbedast?

mogoc sva bli pa sam lacni - ti o giganstkih gobah, jaz o kajzarcah. x:px

se pa nisme postila, prej obratno.
k sem prevec shujsala.
sem prevec bukvalno shvatila 'zdravo zivljenje' in sem vsega boga skenslala.
ce pa skenslas, pol pa tega ni, od prane mi pa se ne rata cist vedno zivet. xDDx

Picasso

ne ni mi uspel... ob 20 sem kršila ;) sam sem zavestno prekršila in prav je bilo tako... drugič... nič joka pa stoka.. že mora bit tko kot je bilo ;)
sem pa spoznala po nočni prigodi kaj telo rabi.. tko da...
ti pa kej dobrega pojej ;)

[quote name='Marsa' post='942011' date='8. Feb 2008, 12:25'].... :switz: se dobr da 'sam to'.
vis res nate nekaj vpliva bl... ze zadnjic si mela un...
to pomen da mors zdej BL pazt nase, delovat s pozornostjo...[/quote]

Jp, sem imela svinjsko sreco, lahko bi bla res v momentu pecena :inocent: al pa kremirana :vragec: . Sem pa se celo za med ljudi. Tule v sluzbi dokler nisem povedala za svoj podvig sploh niso opazili, da je karkoli narobe.

Se mi je pa danes sanjalo, da so mi ukradli rdeco denarnico, ki jo v resnici imam in uporabljam, vedela sem, da je notri nekaj malega vec kot 500 pesosov, kar v resnici je in da sem videla, kdo to je in sem prosila, ce mi lahko vrne kartico Zdravstvenega zavarovanja v tujini. Niso mi hoteli vrnit, sem rekla, da nic hudega, bom pac drugace uredila. Potem sem pa rekla, no zdaj bom pa res morala poslat mail gospe na zavarovalnici (kar ze lep cas nacrtujem). Pa nekdo, ki je prisel za menoj po tem dogodku je rekel, da se me spomni, ce imam ene zivo rdece hlace, ki jih tudi imam x:)x . V glavnem sem se zbudila zadovoljna, da se mi je to samo sanjalo.

Aja pa se to sem te hotla vprasat Marsa. Nic nimam nikjer opeceno ali zateklo, samo predvidevam pa, da je koza okoli oci zdaj zelo obcutljiva. Si jo mazem z Bepantenom in uporabljam soncna ocala vsakic ko pomolim rilc ven, za vsak slucaj, da me ne bi sonce opeklo tja. Imas kaksen predlog, kaj bi se pocela razen da si nalimam gor umetne trepalnice x:Dx x:o)x x:px

[quote name='Pujsita' post='942070' date='8. Feb 2008, 16:57']Se mi je pa danes sanjalo, da so mi ukradli rdeco denarnico[/quote]
Hmm, seveda, "vzeta ti je bila" (pac glede na schtraufenpacht) varnost. in moc.
in se: tud ce jo mas (denarnico in v njej pac dnar), se ne pomeni, da je to stanje mogoce obdrzat.
vedno bo nova denarnica, ki se bo praznila. :o|o: IN polnila. xokx x;)x xcivx

[quote]Aja pa se to sem te hotla vprasat Marsa. Nic nimam nikjer opeceno ali zateklo, samo predvidevam pa, da je koza okoli oci zdaj zelo obcutljiva. Si jo mazem z Bepantenom in uporabljam soncna ocala vsakic ko pomolim rilc ven, za vsak slucaj, da me ne bi sonce opeklo tja. Imas kaksen predlog, kaj bi se pocela razen da si nalimam gor umetne trepalnice x:Dx x:o)x x:px[/quote]
jaz nisem naklonjena niti bepanthenu za okol oci. :o|o:
olivc, kokosovc ipd.
sicer ti predlagam, da naribas korencek v majhen loncek s sladko smetano. pokrijes, pustis nekaj casa. nakar uporabis samo tekocino, ki nastane. si nardis obkladek.
sicer pa olje vitamina e (ali pac dobis razna ta olja, recimo olje psenicnih kalckov, ki je najbolj bogato ali med najbolj bogatimi z vitaminom e). se aloe ne bi tlacla, k mal kozho zna skup povlect, za okol oci pa to ni dobr.
nekaj mlecnega oz. mastnega, a ne packajocega. x:)x
tud krompir (rezine lohk sam) in bananin olupek. x:)x

Picasso

:2src: :palec:

Hvala za vsa pojasnila, po mojem bom olivca nabavla, ker bi morala nekje ribezen za korenje staknit x:o)x , pa sladko smetano tudi x:px . Olivc pa vem, kje dobim.

No saj jaz tudi ne maram kemije, ampak vceraj glede na moje blazno pomanjkljivo znanje o domaci lekarni, pa pri tem, da imam doma trenutno samo banane, kumare (saj res, kaj pa kumare?), pa bucke , pomarance in limeto, nisem imela pojma, kaj lahko naredim. Sem fliknila Bepanten, ki je ohladil predel pred ocmi (sem cutila vroce spodaj).

Gracias x:)x :palec:

[quote name='Pujsita' post='942074' date='8. Feb 2008, 17:33']imam doma trenutno samo banane, kumare (saj res, kaj pa kumare?), pa bucke , pomarance in limeto, nisem imela pojma, kaj lahko naredim. Sem fliknila Bepanten, ki je ohladil predel pred ocmi (sem cutila vroce spodaj).[/quote]
banane so ok, tudi bucke. limona tud, sam ce mas tok druzga, bi dala rajs vse ostalo prej. x:)x pomarance in to pusti - pomaranca zna mal drazit.... kumare pa ja, primerne, sam vseen so samo 'vod(e)ne'. rabis pa se mal mascobce. xDDx
tko da od obstojecega recimo (brez da letis nabavljat, ce se ti to zgodi pa da ne mors tekat v lekarne ipd.), uporabis bucke. krompir. korencek. vse lohk namocis mal v mleku, kisli ali se bolje sladki smetani... olivcu.
Vse dela. Finta je, da uporabis to, kar mas doma - ker nenazadnje je to to, kar uporabljas in to pomen da maras.
potem je se ta efekt, da bolj zaupas. raje imas... x:)x
pr take sorte opeklinah in podobnem ne zdravis samo tako, da hladis, pac pa mors hkrati tud obnavljat. da je cim manj.. hm, *posledic*.

xDDx :palec:

Picasso

x8Dx :palec: .

Bom se kaksen teden najmanj bolj razvajala ta predel, nekaj novega zame, nisem namrec tip zenske, ki bi se blazno s tem ukvarjala :inocent: , mogoce bi bil pa za cas, za to pocet zdaj x;)x . Bom vsekakor uporabila tvoje nasvete x:)x :palec: . Sem rekla, da moras prit semle, vis, ko bi to lahko ze vceraj pocela, ce bi bila ti tule x:px x:Xx :palec:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...