Marsa 8. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2008 [quote name='Pujsita' post='942078' date='8. Feb 2008, 17:49']ko bi ....... ce bi...[/quote] jp. bos pa dons. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2008 [quote name='Ksenia' post='942014' date='8. Feb 2008, 12:35']ne ni mi uspel... ob 20 sem kršila sam sem zavestno prekršila in prav je bilo tako...[/quote] natancno tako. vse premal se poslusa folk. zato pa niso vedno dobre dokoncne odlocitve (se zlasti ce jih ne mislis/ne mores izpolnit ). odrekanja razna na trpljenje in da se ti vse skupaj zagrauza. pravo mero je treba najt. ti pase, ti pase. prevzames odgovornost. ok, se kao pregresis, zavestno, kot pravis.. dbest! sam pol nimas kaj tumbat (seb, se manj drugim) *ne govorim (sam) teb tega... da nou kakih zakljuckov osebnih custvenih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 [quote name='Ksenia' post='942014' date='8. Feb 2008, 12:35']ne ni mi uspel... ob 20 sem kršila sam sem zavestno prekršila in prav je bilo tako... drugič... nič joka pa stoka.. že mora bit tko kot je bilo sem pa spoznala po nočni prigodi kaj telo rabi.. tko da... ti pa kej dobrega pojej [/quote] Jaz tudi:)) Se celo zelo zgodaj vstala - za moje pojme no..nekaj čez eno bilo...javno oznanila, da sem na postu..skuham hitro pol kavo ..pa kuharit pol...svaljke in radič..in pol vsi lačni..lačni..in zgledalo ful dobro, pa sem rekla..klinc..nič na silo..pa sem hitro šla po krožnik in probala kakšno jed sem sploh spacala..in za ziher še malo čokolade gor. Ampak pol pa res nič več Domači so ostali kar brez besed:)) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 [quote name='Marsa' post='942082' date='8. Feb 2008, 18:02']natancno tako. vse premal se poslusa folk. zato pa niso vedno dobre dokoncne odlocitve (se zlasti ce jih ne mislis/ne mores izpolnit ). odrekanja razna na trpljenje in da se ti vse skupaj zagrauza. pravo mero je treba najt. ti pase, ti pase. prevzames odgovornost. ok, se kao pregresis, zavestno, kot pravis.. dbest! sam pol nimas kaj tumbat (seb, se manj drugim) *ne govorim (sam) teb tega... da nou kakih zakljuckov osebnih custvenih. [/quote] haha kakšnih čustvenih zaključkov, če se pa strinjam, tko da komot tud (sam) men Nataly, sem že razmišljala o tem kako je teb uspel... sama sem spoznala da zdejle moje telo rabi vitamine, pa ostale pomembne snovi, pa veliko vode in gibanja... glede na notranjo tresavico... tko da bi delovala čisto proti sebi če bi se šla post z vodo... pa to ni nikakršen izgovor, sem recimo včeri preživela dan ob agrumih, cvetači in tko... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2008 [quote name='nataly' post='942161' date='9. Feb 2008, 08:14']...[b]javno oznanila[/b], da sem na postu.... .....pa sem hitro šla po krožnik in probala kakšno jed sem sploh spacala..in za ziher še malo čokolade gor. ...[/quote] [quote name='Marsa' post='942082' date='8. Feb 2008, 18:02'].... zato pa niso vedno dobre dokoncne odlocitve (se zlasti ce jih ne mislis/ne mores izpolnit ).[/quote] [quote name='Ksenia' post='942164' date='9. Feb 2008, 08:24']haha kakšnih čustvenih zaključkov, če se pa strinjam, tko da komot tud (sam) men [/quote] OK, explicitno sam teb. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.