Samantha 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Pozdravljeni!Sem nova tukaj.... Rada bi nekaj vprašala...ali je imel kdo izkušnje z: -NEPTUN V KONJUKCIJI z IC-jem -SATURN V KVADRATU Z URANOM in pa -JUPITER V KVADRATU Z SATURNOM Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samantha 6. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2008 Še to sem pozabila...v natalni karti imam neptun v 2 hiši strelca, Saturna imam v 11 hiši v tehtnici , Urana v 1 hiši z strelcom in pa Jupitra v 12 hiši z škorpjonom....kaj me lahko čaka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Še to sem pozabila...v natalni karti imam neptun v 2 hiši strelca, Saturna imam v 11 hiši v tehtnici , Urana v 1 hiši z strelcom in pa Jupitra v 12 hiši z škorpjonom....kaj me lahko čaka?caka te se veliko ucenja... lej ti polozaji vzeti iz konteksta ne pomenijo nic... oz. lahko pomenijo marsikaj... tako veliko stvari celo, da nima smisla govoriti o njih... ce te kaj zanima prilepi karto in vprasaj... en aspekt lahko tudi ne pomeni kaj dosti al pa zelo veliko... bistveno pa je kje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 caka te se veliko ucenja... lej ti polozaji vzeti iz konteksta ne pomenijo nic... oz. lahko pomenijo marsikaj... tako veliko stvari celo, da nima smisla govoriti o njih... ce te kaj zanima prilepi karto in vprasaj... en aspekt lahko tudi ne pomeni kaj dosti al pa zelo veliko... bistveno pa je kje... Točno, tolmačit same naštete kvadrate, si lahko preberete v kakšnem učbeniku. Kaj pomenijo aspekti v posameznikovi karti, pa je odvisno precej od intepretacije celotne karte. Npr. neptun na IC (nejasnoti doma, eden od staršev pije) bi bilo presplošno in prehitro zaključevanje tega aspekta. Neptun je v karti lahko krasno aspektiran s katerim koli drugim aspektom in lahko kaže, da je nekdo v domu umetnik, doma je precej prisotnih prefinjenih energij, ki pomagajo ustvarjat ravno v domu. Načeloma ima vsak prav, ki takih aspektov posamičnih ne tolmači. To ne zato, ker noče, pač pa zato, ker je preveč enostavno, kar pa sama astrologija, kot precej ekzaktna veda, ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dark_lady 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 pozdrav...ravno kar sem se prijavla, z upanjem, da mi bo lahko kdo od vas pomagal pridobiti nekaj podatkov za referat-tema astrologija..rabim čim hitreje. če mi je gdo pripravljen pomagati nai prosim piše na puunchika1993@gmail.com..lepo lepo prosim da se gdo čim hitreje javi..hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mojca Aleksandra 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 pozdrav...ravno kar sem se prijavla, z upanjem, da mi bo lahko kdo od vas pomagal pridobiti nekaj podatkov za referat-tema astrologija..rabim čim hitreje. če mi je gdo pripravljen pomagati nai prosim piše na puunchika1993@gmail.com..lepo lepo prosim da se gdo čim hitreje javi..hvala. Evo, se že javljam - hotela sem samo reči, da je v knjižnici na voljo veliko literature o astrologiji, pa tudi na internetu jo je malo morje. Za tistega seveda, ki jo želi poiskati. Ali pa si imela v mislih, da bi ti kdo drug brskal za podatki in ti jih serviral? In upam, da bo tvoj referat napisan brez napak v pravopisu, kot so v tvojem postu.. LP, Mojca Citiraj Omnia mea mecum porto. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Evo, se že javljam - hotela sem samo reči, da je v knjižnici na voljo veliko literature o astrologiji, pa tudi na internetu jo je malo morje. Za tistega seveda, ki jo želi poiskati. Ali pa si imela v mislih, da bi ti kdo drug brskal za podatki in ti jih serviral? In upam, da bo tvoj referat napisan brez napak v pravopisu, kot so v tvojem postu.. Se strinjam, z Mojco Aleksandro, kdor ima željo za učenjem, si bo danes pri poplavi gradiva, poiskal material za referat sam, sicer si mora izmislit kak drug naslov. Verjetno si tako temo izbere nekdo, ki ga smer zanima, zato nima nobenega smisla, da bi ti kdo vse pripravil na krožnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Dark Lady, ti bom jaz poslala nekaj gradiva (tekste), ki jih pripravljam za diplomsko nalogo na temo astrologije v povezavi z psihologijo; pa tudi ene druge tekste.Zavedaj pa se, da je astrologija izjemno kompleksna in zahtevna veda in da jo težko korektno predstavi nekdo, ki jo ne pozna (sklepam, da jo ne poznaš). Za temeljito poznavanje in razumevanje astrologije je potrebno veliko let študija, prakticiranja - se pravi interpretiranja kart, prav tako pa tudi ne malo talenta. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dark_lady 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 eriki žagar...če bi to naredla bi ti bila res hvaležna!!za mojco aleksandro..če ne re za šolo nikol ne pišem slovnično...pa bres skrbi da sem že iskala po knjigah in internetu, našla sem že dosti gradiva smo mi vseeno določene stvari manjkajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.