Skoči na vsebino

MEDNARODNI SHOD PROTI KRZNU

principesa

Recommended Posts

Aja no, okej x:o)x

A veš, učas sem mal.... xegox xegox xegox x:o)x

No, skratka, nič nam ne bi blo hudega, če ga ne bi nosili...mi, tukaj. ne eskimi tam. ampak mi tukaj.

naj si kupujejo mercedeze in chanelove obleke, če hočjo zgledat, da majo dnar in da so high in to...

sej druge bogate prijateljice bodo vedele, da gre za chanela in kolk stane mecedez in bojo vedle, da "majo" in so "na višjem nivoju"...ostalim (nam) je itak vseeno...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

. Ko je na babi, je nagravžno. Moje mnenje.

:vragec:

bejby....nimash pojma kuko je fajn se valat pa seksat na krznu.... x:px x:px x:px

v bistvu clo boljsh kokr na svilenih rjuhah

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 1 month later...

x!x Krzneni "lepotni" dodatki

Pri nakupovanju izdelkov iz umetnega krzna obstaja velika nevarnost, da ste pretentani. To se pogosto dogaja tudi na cenenih izdelkih, kjer je krzno označeno kot umetno. Najverjetneje gre v tem primeru za pasje ali mačje krzno, saj je cenejše. Tudi lisičjemu krznu je cena padla in vse pogosteje nadomešča umetno krzno, a ne kot lisičji ovratnik, ampak kot krzneni dodatek (zaradi tega je tovarna lisičjega krzna preživela in še vedno živi). Zelo je pomembno, da se pred nakupom izdelka prepričate, če je krzno res umetno (tudi na prodajalca se ni vedno dobro zanašati).

:V:

Kako se uporablja pasje in mačje krzno

Krznarska industrija in trgovci krzna ne zanikajo poslov s pasjim in mačjim krznom, saj so izdelki povsem legalni v Veliki Britaniji in EU. Zakon ne navaja potrebe po označevanju izvora krzna (od katere živali). Za en sam plašč iz krzna je potrebno umoriti približno 24 mačk ali 12 do 15 odraslih psov oziroma 40 ali več mladih muck ali kužkov. Krzno se uporablja v različnih prodajnih artiklih, ne samo za plašče, ampak tudi za krznene dodatke, kapuce, kape in kučme, rokavice, nagačene živali, vzglavnike (povštre), odeje, cofe, igrače (tudi za živali), dodatke za otroške lasne vložke, obeske za ključe, dekorativne materiale ... Dokumentirani so celo umetno narejeni levi v naravni velikosti (iz pasjega krzna), ki so jih prodajali za 3.500 funtov po kosu (cca 2.400 eur).

http://animalcrueltyslo.blogspot.com/

Zato bodite previdni, če kupujete tovrstne zadeve…

Potrebno jih je ustaviti! Vse to se mora končati, prosim ne ostani pri miru kot da nisi nič videl. V zavesti lahko res dovoliš da nadaljujejo, brez da bi kaj naredil?

Za poizkusit preprečiti da se zgodi samo še enkrat ta podlost, zločinskost....zbiramo minimum 500 podpisov, vendar več jih bo boljše bo!

Posnetek je zelo krut. Ne morem celega pogledat od vsega hudega!

Prosim te, pomagaj mi, da jim pomagamo!

posnetek:

:V: http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/

Če te je pretreslo tisto kar si videl, kot je mene, te prosim da podpišeš in da pošlješ mail tvojim kontaktom.

POZOR! ne posredovat maila, ampak ustvari novega in naredi copy paste (tako da se ne prikažejo znaki '<') in seveda s tvojim podpisom!

KO BO SEZNAM IMEL 500 PODPISOV PROSIM POŠLJI NA : PETA2@peta.org

:V:

• 1 month later...
sm gledu sam par sekund in sm mislu, da bom :cry: x:((x :ill: :sick:

matr, v bistvu sploh se zdej ne morem dojet, da je clovek res zmozen takih dejanj... mislm :sick: :sick:

video: http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

:V: odkrito ti povem, da ne zmorem gledat :V: preveč ganljivo, grozno, brez besed x?x sem....kaj je zmožen Človek x?x x?x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...