unis 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 sm prjazen. me zaparkirajo.probam bit pošten. zgubim denarnico.enkrat sm ukradu kokakolo, me niso dobili.scal sem tud že na marsikakšnem neprimernem kraju, v najslabšem primeru je še kdo pršu zraven in me posnemal.pri sedmih letih me je ena veja z motorja dol potegnla, pa ji pred tem nism nč nardil. Ja, pol sm to prasico lastnoročno zlomu. Nism občutu nobenga zadoščenja.Ene pičke me ne marajo, še preden odprem usta.Ene pičke me majo rade, še preden odprem usta.Pol me ene majo še bolj rade, ene pa nikol več.Eni tipi me ne marajo, še preden jim rečem, da nej grejo u kurac. Pol se scbamo.Do zdej sm jih parkrat dobu po pički, ma če potegnem črto sm jih večkrat dal, kot dobil.Tko da na to sm ponosen.smo kadili travo, vsi se nekej smejejo, mene me prow zmerm zamori.Speeda ne vlečem več, k pol grem ku matast kuhat pašto.Od alkohola še nism bruhu, razn ta tork za pusta.Niti malo mi ni blo fajn.ful se dolgočasim.Kdr se lotim delat eno stvar, mam še sto drugih stvari za nardit.Če mi jo rata dokončat, sm žalosten.Limu par let plastične modelčke.Pol eno soboto si grem kupit en pofukan helikopter, ne bom nikoli pozabu, tko me je spravu na obrate, da sm po 7urah in enih 3 zlepljenih prstih od veselja lomu kose plastike in vse skupi vrgu v koš.Ful mi je blo dobro.Tko mi je blo dobro, da sm se hotu spravit na še druge modele, ksm jih naredu ku majhen.Jih nism zlomu, k mi "pomenjo".Ne štekam zakej, se bojim "zlomit" nekej, kar sm nrdu. Pol sm vseglih en avto fuknu v smeti. Zdej sm se spomnu, da sm to res naredu in mi je žal.Ma mi ni res žal, k se zdej temu smejem, kar pišem. : ) In če dobim tipa, k mi hodi čez vrt in odpira vrtna vrata, da mi pol pes uide, stari, če to bereš, jzt te bom u jajca udaru.Ja, to je napisana grožnja! aja, in košarka se mi zdi glup šport, nogomet je brezvezen, formula je dolgočasna, nascar je debilen, golf je kr neki, življenjska zavarovanja so življenjski nateg po obrokih, in če ti že kdaj ponudijo bajne zaslužke preko interneta za samo 49,99$, dej se za minuto vprašat, ZAKAJ RABJO TVOJ DNAR??Pizda, če bi lahko sami brez tebe obrnli 100.000$ na mesec, ti tega ne bi ponujali.Tko da jzt ti rečem, kko zaslužiš 5eur in ti mi daš 5eur.In jzt ti pol na uho prišepnem, da nardi tko ku sm nrdu jezt. Ok?Aja in kajenje ubija ma me ne gane, k še naprej kadim aja, zadnje dneve mam ful nočne more, tko da ne hodim spat. aja in če si kdaj mislu, da se boš ful olajšow, če boš z drugmi vse tisto delil, kar ti teži.. ne pomaga.No, še zmerm lahko probaš. (sam sm te opozoru ma itak me ne poslušaš) Ajd Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 men tud ne, ampak svet se konča in začne Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 a si probal kdaj kaj napisatmislim, ful mi je blo zabavno te brat. maš smisel Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 sm prjazen. me zaparkirajo.probam bit pošten. zgubim denarnico.enkrat sm ukradu kokakolo, me niso dobili.scal sem tud že na marsikakšnem neprimernem kraju, v najslabšem primeru je še kdo pršu zraven in me posnemal.pri sedmih letih me je ena veja z motorja dol potegnla, pa ji pred tem nism nč nardil. Ja, pol sm to prasico lastnoročno zlomu. Nism občutu nobenga zadoščenja.Ene pičke me ne marajo, še preden odprem usta.Ene pičke me majo rade, še preden odprem usta.Pol me ene majo še bolj rade, ene pa nikol več.Eni tipi me ne marajo, še preden jim rečem, da nej grejo u kurac. Pol se scbamo.Do zdej sm jih parkrat dobu po pički, ma če potegnem črto sm jih večkrat dal, kot dobil.Tko da na to sm ponosen.smo kadili travo, vsi se nekej smejejo, mene me prow zmerm zamori.Speeda ne vlečem več, k pol grem ku matast kuhat pašto.Od alkohola še nism bruhu, razn ta tork za pusta.Niti malo mi ni blo fajn.ful se dolgočasim.Kdr se lotim delat eno stvar, mam še sto drugih stvari za nardit.Če mi jo rata dokončat, sm žalosten.Limu par let plastične modelčke.Pol eno soboto si grem kupit en pofukan helikopter, ne bom nikoli pozabu, tko me je spravu na obrate, da sm po 7urah in enih 3 zlepljenih prstih od veselja lomu kose plastike in vse skupi vrgu v koš.Ful mi je blo dobro.Tko mi je blo dobro, da sm se hotu spravit na še druge modele, ksm jih naredu ku majhen.Jih nism zlomu, k mi "pomenjo".Ne štekam zakej, se bojim "zlomit" nekej, kar sm nrdu. Pol sm vseglih en avto fuknu v smeti. Zdej sm se spomnu, da sm to res naredu in mi je žal.Ma mi ni res žal, k se zdej temu smejem, kar pišem. : ) In če dobim tipa, k mi hodi čez vrt in odpira vrtna vrata, da mi pol pes uide, stari, če to bereš, jzt te bom u jajca udaru.Ja, to je napisana grožnja!aja, in košarka se mi zdi glup šport, nogomet je brezvezen, formula je dolgočasna, nascar je debilen, golf je kr neki, življenjska zavarovanja so življenjski nateg po obrokih, in če ti že kdaj ponudijo bajne zaslužke preko interneta za samo 49,99$, dej se za minuto vprašat, ZAKAJ RABJO TVOJ DNAR??Pizda, če bi lahko sami brez tebe obrnli 100.000$ na mesec, ti tega ne bi ponujali.Tko da jzt ti rečem, kko zaslužiš 5eur in ti mi daš 5eur.In jzt ti pol na uho prišepnem, da nardi tko ku sm nrdu jezt. Ok?Aja in kajenje ubija ma me ne gane, k še naprej kadimaja, zadnje dneve mam ful nočne more, tko da ne hodim spat. aja in če si kdaj mislu, da se boš ful olajšow, če boš z drugmi vse tisto delil, kar ti teži.. ne pomaga.No, še zmerm lahko probaš. (sam sm te opozoru ma itak me ne poslušaš) Ajdfak, ti imaš pa res smisel za pisanje...dobesedno podani občutki...rada te berem, pa ful pozitivno bitje si. Kr kiss ti pošljem, pa četud bo končal v smeteh kot tisti avijončki:) Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 sm prjazen. me zaparkirajo.probam bit pošten. zgubim denarnico.enkrat sm ukradu kokakolo, me niso dobili.scal sem tud že na marsikakšnem neprimernem kraju, v najslabšem primeru je še kdo pršu zraven in me posnemal.pri sedmih letih me je ena veja z motorja dol potegnla, pa ji pred tem nism nč nardil. Ja, pol sm to prasico lastnoročno zlomu. Nism občutu nobenga zadoščenja.Ene pičke me ne marajo, še preden odprem usta.Ene pičke me majo rade, še preden odprem usta.Pol me ene majo še bolj rade, ene pa nikol več.Eni tipi me ne marajo, še preden jim rečem, da nej grejo u kurac. Pol se scbamo.Do zdej sm jih parkrat dobu po pički, ma če potegnem črto sm jih večkrat dal, kot dobil.Tko da na to sm ponosen.smo kadili travo, vsi se nekej smejejo, mene me prow zmerm zamori.Speeda ne vlečem več, k pol grem ku matast kuhat pašto.Od alkohola še nism bruhu, razn ta tork za pusta.Niti malo mi ni blo fajn.ful se dolgočasim.Kdr se lotim delat eno stvar, mam še sto drugih stvari za nardit.Če mi jo rata dokončat, sm žalosten.Limu par let plastične modelčke.Pol eno soboto si grem kupit en pofukan helikopter, ne bom nikoli pozabu, tko me je spravu na obrate, da sm po 7urah in enih 3 zlepljenih prstih od veselja lomu kose plastike in vse skupi vrgu v koš.Ful mi je blo dobro.Tko mi je blo dobro, da sm se hotu spravit na še druge modele, ksm jih naredu ku majhen.Jih nism zlomu, k mi "pomenjo".Ne štekam zakej, se bojim "zlomit" nekej, kar sm nrdu. Pol sm vseglih en avto fuknu v smeti. Zdej sm se spomnu, da sm to res naredu in mi je žal.Ma mi ni res žal, k se zdej temu smejem, kar pišem. : ) In če dobim tipa, k mi hodi čez vrt in odpira vrtna vrata, da mi pol pes uide, stari, če to bereš, jzt te bom u jajca udaru.Ja, to je napisana grožnja!aja, in košarka se mi zdi glup šport, nogomet je brezvezen, formula je dolgočasna, nascar je debilen, golf je kr neki, življenjska zavarovanja so življenjski nateg po obrokih, in če ti že kdaj ponudijo bajne zaslužke preko interneta za samo 49,99$, dej se za minuto vprašat, ZAKAJ RABJO TVOJ DNAR??Pizda, če bi lahko sami brez tebe obrnli 100.000$ na mesec, ti tega ne bi ponujali.Tko da jzt ti rečem, kko zaslužiš 5eur in ti mi daš 5eur.In jzt ti pol na uho prišepnem, da nardi tko ku sm nrdu jezt. Ok?Aja in kajenje ubija ma me ne gane, k še naprej kadimaja, zadnje dneve mam ful nočne more, tko da ne hodim spat. aja in če si kdaj mislu, da se boš ful olajšow, če boš z drugmi vse tisto delil, kar ti teži.. ne pomaga.No, še zmerm lahko probaš. (sam sm te opozoru ma itak me ne poslušaš) Ajd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 8. februar 2008 Prijavi Deli 8. februar 2008 More in težnje ti očitno sporočajo, da se zadosti ne poslušaš.Delaj kar ti paše. In zakaj te sploh moti, da te niso dobili da si ukradu kokakolo, očitno si jo zato ukradu da bi te dobili ali pa zato da bi te motlo da te niso....s tem si hotu neki dokazat, pa še ne veš kaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 pje, men se tui ne da več... ali nije teško kad se mora Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 fak, ti imaš pa res smisel za pisanje...dobesedno podani občutki...rada te berem, pa ful pozitivno bitje si. Kr kiss ti pošljem, pa četud bo končal v smeteh kot tisti avijončki:) Unis je res tako...... božje nežno bitje. Samo, da se na pogled ne vidi takoj... Unis, ko sem bla čisto na dnu, mi je v roke prišla knjiga Sreča je.... TALE knjiga....potem sem jo prebrala in dojela, da sem po krivici nesrečna.... marsikater odgovor ti da Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Unis je res tako...... božje nežno bitje. Samo, da se na pogled ne vidi takoj... Unis, ko sem bla čisto na dnu, mi je v roke prišla knjiga Sreča je.... TALE knjiga....potem sem jo prebrala in dojela, da sem po krivici nesrečna.... marsikater odgovor ti da Te knjige ne rab. U bistvu sploh ni nesrečen, sam tok intenzivno ga za vse boli kurac, da se mu mal meša. Jst ga mam tud rad; s poudarkom na ful. ljubeči Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 sam tok intenzivno ga za vse boli kurac globoko chutech torej....za razliko od trezno mislechih (k jih je bl mal) zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 aja, in košarka se mi zdi glup šport, nogomet je brezvezen, formula je dolgočasna, nascar je debilen, golf je kr neki,točno. Šport je na splošno moreča, telebanska zadeva....Igre so bolj bedne pa tudi kruhu ne gre najbolje...draži se npr... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 točno. Šport je na splošno moreča, telebanska zadeva.... Predvidevam, da si bil nad Drnijevo izjavo, da je nogomet droga za bedake, navdušen. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Predvidevam, da si bil nad Drnijevo izjavo, da je nogomet droga za bedake, navdušen. pa to je edina njegova izjava k je kej vredna zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 pa bajni dnarji pa to... jebigapach ne morjo bit na svetu samo vojni dobichkarji.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 vojna je napaka... dobiček po vojni.. pa dvojna.. eh jebigache nimajo za kruh, nej pa potico jejo zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 sm prjazen. me zaparkirajo.probam bit pošten. zgubim denarnico.enkrat sm ukradu kokakolo, me niso dobili.scal sem tud že na marsikakšnem neprimernem kraju, v najslabšem primeru je še kdo pršu zraven in me posnemal.pri sedmih letih me je ena veja z motorja dol potegnla, pa ji pred tem nism nč nardil. Ja, pol sm to prasico lastnoročno zlomu. Nism občutu nobenga zadoščenja.Ene pičke me ne marajo, še preden odprem usta.Ene pičke me majo rade, še preden odprem usta.Pol me ene majo še bolj rade, ene pa nikol več.Eni tipi me ne marajo, še preden jim rečem, da nej grejo u kurac. Pol se scbamo.Do zdej sm jih parkrat dobu po pički, ma če potegnem črto sm jih večkrat dal, kot dobil.Tko da na to sm ponosen.smo kadili travo, vsi se nekej smejejo, mene me prow zmerm zamori.Speeda ne vlečem več, k pol grem ku matast kuhat pašto.Od alkohola še nism bruhu, razn ta tork za pusta.Niti malo mi ni blo fajn.ful se dolgočasim.Kdr se lotim delat eno stvar, mam še sto drugih stvari za nardit.Če mi jo rata dokončat, sm žalosten.Limu par let plastične modelčke.Pol eno soboto si grem kupit en pofukan helikopter, ne bom nikoli pozabu, tko me je spravu na obrate, da sm po 7urah in enih 3 zlepljenih prstih od veselja lomu kose plastike in vse skupi vrgu v koš.Ful mi je blo dobro.Tko mi je blo dobro, da sm se hotu spravit na še druge modele, ksm jih naredu ku majhen.Jih nism zlomu, k mi "pomenjo".Ne štekam zakej, se bojim "zlomit" nekej, kar sm nrdu. Pol sm vseglih en avto fuknu v smeti. Zdej sm se spomnu, da sm to res naredu in mi je žal.Ma mi ni res žal, k se zdej temu smejem, kar pišem. : ) In če dobim tipa, k mi hodi čez vrt in odpira vrtna vrata, da mi pol pes uide, stari, če to bereš, jzt te bom u jajca udaru.Ja, to je napisana grožnja!aja, in košarka se mi zdi glup šport, nogomet je brezvezen, formula je dolgočasna, nascar je debilen, golf je kr neki, življenjska zavarovanja so življenjski nateg po obrokih, in če ti že kdaj ponudijo bajne zaslužke preko interneta za samo 49,99$, dej se za minuto vprašat, ZAKAJ RABJO TVOJ DNAR??Pizda, če bi lahko sami brez tebe obrnli 100.000$ na mesec, ti tega ne bi ponujali.Tko da jzt ti rečem, kko zaslužiš 5eur in ti mi daš 5eur.In jzt ti pol na uho prišepnem, da nardi tko ku sm nrdu jezt. Ok?Aja in kajenje ubija ma me ne gane, k še naprej kadimaja, zadnje dneve mam ful nočne more, tko da ne hodim spat. aja in če si kdaj mislu, da se boš ful olajšow, če boš z drugmi vse tisto delil, kar ti teži.. ne pomaga.No, še zmerm lahko probaš. (sam sm te opozoru ma itak me ne poslušaš) Ajd Stari, ti si zakon! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 a uno z ocvirki? itaQpa prshut zram....de se ne bashejo skos sam s shnicli zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 d best. kok ne maram politke glih politke?she fuk je politkain to globalna..... x:px zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 vidš, na to sm pa res pozabila.. pa ti vse nekej s to politko zmešaš... zakaj ne kandidiraš pol že enkrat? ne zhel si..... xzobkox zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 no, no, ne bit tuk skromn. veš, k si enkat u politki, ne moreš bit skormn. to ni pol to... mash proushe boljsheviki niso bli skromni: proletarci vseh dezhel zdruzhite se!....bemu....totallna globalizacija.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.