Marsa 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/7/"][b]Napoved za 7. teden[/b][/url] - [b]11. - 17. februar 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Ohoho napoved. Hvala zanjo:)) Prvi odstavek že drži. Total zaspana, še vedno v jutranji halji, čudno sanjala..(videla da sonce in neptun ga žurata).. Se mi pa ne zdi, tak hudo napačna napoved(razen rakovske lune..pa še s tem se že kar štekam nekak). Če pa bom še naprej fata v bajti pa se mi bo točno zmešalo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2008 [quote name='nataly' post='942584' date='11. Feb 2008, 10:03']Če pa bom še naprej fata v bajti pa se mi bo točno zmešalo [/quote] paz da nous kaksne poplave povzrocila, ce bos ipak kaj fatarila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Hvala Marsa zjutraj "skoraj" zaspala,...no nisem, manjkalo pa ni dosti, da nisem malim predlagala špricanja šole in službe,...bemu, ta moja disciplinirana koža, bo treba peeling narest... v službo komaj pravočasno pripeljala,....se je štirikolesniku tudi še spalo zgleda,....med vožnjo začel besno utripat z "stop" lučko,...računalnik pa zahteval naj nemudoma ustavim,...kazalec temperature olja pa naenkrat poskoču proti rdečem polju,....svašta, in to mrzla mašina,....zapeljem na prvo bankino, ....začnem razmišljat, kaj mu ni povšeči,...pa se spomnim "unih gor",....pa štirikolesniku razložim, naj se jim ne pusti provocirat,....obrnem previdno ključ,....vse zadovoljno prede,..in se normal odpeljem... jh, pester teden zgleda Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2008 [quote name='silki' post='942596' date='11. Feb 2008, 10:42']...bemu, ta moja disciplinirana koža, bo treba peeling narest... [/quote] [quote]v službo komaj pravočasno pripeljala,....se je štirikolesniku tudi še spalo zgleda,....med vožnjo začel besno utripat z "stop" lučko,...računalnik pa zahteval naj nemudoma ustavim,...kazalec temperature olja pa naenkrat poskoču proti rdečem polju,[/quote] a dej! zoprn... takle schtraufenpacht ze zjutraj! za budnico! [quote]pa se spomnim "unih gor",....pa štirikolesniku razložim, naj se jim ne pusti provocirat,....obrnem previdno ključ,....vse zadovoljno prede,..in se normal odpeljem... [/quote] dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 [color="#000080"]morda polni načrtov in ciljev, a bomo težko usklajevali svoje dnevne obveznosti z drugimi, pa tudi s svojimi željami in pričakovanji in si bomo tako morda preprosto zastavili preveč ali pa bodo naši načrti oz. cilji preveč nestvarni ali oddaljeni v času, da bi lahko bili uresničljivi (ta hip). Vse to nam bo morda jemalo voljo ali nas spravljalo celo v obup, vendar se skušajmo usmeriti v delovanje, ki je smotrno ravno zdaj in lahko zdaj nudi optimalne rezultate[/color] Tole se grem ze cel teden, a se ni konca [color="#000080"]Pospravimo dom in prostore, kjer se zadržujemo, uvedimo novosti! Bodimo ustvarjalni![/color] BIla zelo kreativna, po dolgem casu pospravila Eksplozij in poplav nisem komentirala.... Hvala za napoved, je se vedno divje,samo puscice so na gor Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 pa res je težko se pripravit do gibanja in akcije, pa zaspano je in še res sem se ponoči zbudila trikrat (pa se sicer skoraj nikoli ne kar tako), pa sanjala sem neke "družinske" sanje in se valda zbudila bolj slabe volje. ampak čim posije sonce, se počutim bolje in se mi zdi, da sem se končno zbudila in lahko začnem kaj delati. prej sem pa res mislila, da bi kar šla nazaj spat. ob takem lepem sončku mislim, da bom šla še kar na en sprehod danes. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 jaz tud, jaz tud pospravila v bistvu sem en kup člankov o bolhah prebrala in ugotovila, da mi ne preostane drugega, kot da se fajn spoprijateljim s sesalcem, ker je menda še najbolj učinkovit način.. ma sej po moje sploh ni panike, sam eno bolho sem zanč na Tristanu srečala in zdaj me vse srbi, če samo mimo mene pride v spalnico itak nima dostopa, tko da tam sem samo prah posesala, tlele v 'moji' sobici pa lahko oba spiva, in sem fajn presesala cel kavč in vso posteljnino dala oprat.. saj bi se spravla še pomit vse skup, sam sem čist švoh. Grem nazaj v posteljo.. thanks za napoved, tokrat sem jo celo na začetku tedna prebrala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Moja hišica je kot iz škatlice, vse je kot se šika. [color="#FF00FF"]Organizirajmo poslovna in druga srečanja in prav tako kosila/večerje, kjer bomo v dobrem in prijetnem vzdušju morda dorekli tisto pikico na 'a' ;o) …[/color] No za tole bo čas prav ta viken. Marsa, upam da bi pikica na I, in da se mi začnejo odvijati stvari kot si želim [color="#9932CC"] Vsa družabna in tudi poslovna srečanja in druge podobne pomembne zadeve opravimo v sredini tedna; združimo prijetno s koristnim.[/color] Za Valentinovo sem svoje najdražje že povabila ven , juhu. V glavnem zanimiva napoved...edino >>>>[color="#800080"]Kljub sanjavosti, zmedenemu in pogosto tudi utrujenemu počutju bomo morda polni načrtov in ciljev, a bomo težko usklajevali svoje dnevne obveznosti z drugimi, pa tudi s svojimi željami in pričakovanji in si bomo tako morda preprosto zastavili preveč ali pa bodo naši načrti oz. cilji preveč nestvarni ali oddaljeni v času, da bi lahko bili uresničljivi (ta hip).[/color] >>>>>>>>tko bi rada da se neki zgodi ta hip ampak vztrajala BOM ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 ooooooo napoved....marsa.... včeraj spala na sestanku....kr mal odsanjala za sekundo dve in tole ponavljala do konca.....dobesedno vrtelo se mi je, ko smo končali.....u glavnem, cel kažin...spi se mi še dans....sam recimo, da bom mal bolj živa.....včer res bla truplo....tale teden bi prespala..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 [quote name='Marsa' post='942587' date='11. Feb 2008, 10:09'] paz da nous kaksne poplave povzrocila, ce bos ipak kaj fatarila. [/quote] Jaz ne..pomivalni stroj pa Pravo razdejanje v kuhinji včeraj ratalo Kaj pa sem dala prat, pol pa ven šla..đizes krajst me kar kap hotla zadet pol Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Tudi pri nas vsi neki zbljak ... jaz utrujena, otroci vsi na robu prehlada, malcek je pravzaprav ze staknil prvo fazo ..... drugace sproti pranje, kuhanje in ostala sara.... dosti nacrtov, malo materializacije ....ampak, dokler je tako, kot je, se ne bom prevec tozila ... ugotovitev tedna : vedno je lahko se slabse zatorej ; malo pozitivnih afirmacij in soncka in svet le lep .... Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2008 Ciao picke! hvala za fidbekce. nimam cajta vsega pokomnetirat, ampak bom (pac ko bom), zdajle sam tolk da mal civknem da noum kr mrdnila, tle pa odziv. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 [quote name='Marsa' post='942883' date='12. Feb 2008, 10:30']Ciao picke! [/quote] ...tele pa že doug nisem slišala..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Zaenkrat se obnasam prikupno po navodilih , budilko prestavljala od 5h do 8h, da je zvonila na 15 minut, sem ze cel siht naredila se preden sem vstala. Potem se pa nic kaj nisem dala motit, spricala sem jogo, ki sem jo vrhinsko zacela izvajat (ze dva dni zapovrstjo), se lotila spiderskih Tibetanckov , pojedla zajtrk, spila stisnjene agrume, pomila posodo, pospravila posteljo, stusirala brez eksplozivnih stranskih ucinkov tokrat in se ob 9h ze odvlekla proti sluzbi. Se dobr da sem v Mehiki, se ni noben sekiral nad mojim prihodom. Sem pa nekaj blazno fajnga uspicla vceraj . Sem dobila klic iz Slovenije, kje lahko dobijo mojega sefa, da bi ga veleposlanik povabil na kosilo. Jaz vsa prijazna povem stevilko. Potem so me pa vprasali, ce mislim,da ga lahko poklicejo zdajle. Previdno pogledam na uro, vidim, da je 11, pa pravim, da je zagotovo ze vstal. Se lepo poslovimo, meni se je pa med Spanscino naklikalo, da je v Sloveniji bila takrat 6 pm. No takrat pretezna vecina ze vstane, edino pri raznih Zlomkcih je treba bit previden . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 chist huda napoved.... pujsita ti pa ob 6pm kamot poklich....ponavad grem okol 7 pa she mal pm spat.... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 Hvala za napoved. Prebrala sem jo že na začetku tedna in počakala, da vidim, kaj se razvije. Razvila se je sama megla in razočaranje. [i]Vse to nam bo morda jemalo voljo ali nas spravljalo celo v obup, vendar se skušajmo usmeriti v delovanje, ki je smotrno ravno zdaj in lahko zdaj nudi optimalne rezultate, sanja(ri)mo pa lahko še vedno. [/i] Sanjarjenje, ja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. februar 2008 Prijavi Deli 15. februar 2008 [quote name='Marsa' post='942883' date='12. Feb 2008, 10:30']Ciao picke! [/quote] Pozdrav za vse picke...Marsa, amis... Je nekam naporen tale teden, al kako.. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2008 Prijavi Deli 16. februar 2008 oooooo oona..... ....teden je čist odkloplen.... ....ni kar ni......prva dva dni sem pokonc spala, pol pa sam še gas pa akcija....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.