Marsa 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/8/"][b]Napoved za 8. teden[/b][/url] - [b]18. - 24. februar 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 [color="#483D8B"]Spet nas torej čaka pomračen teden (podobno smo spremljali pred štirinajstimi dnevi, ko je bil na sporedu Sončev mrk). Za nameček se bo vpletel v dneve, ko bo mrk na nas najbolj deloval, tudi vpliv Saturna, ki bo tako napravil vzdušje še bolj težavno, stresno, žalobno in tudi depresivno.[/color] A ze spet . Tam okoli onih energij sem bila skoraj oropana, Natrix je bil oropan, pa skor zazgala sem se, pa full mam raka, pol sem nekak spet in . [color="#483D8B"]Tako je v tem obdobju zelo pomembno razvijati oz. negovati vero in ljubezen (brez zahtev po takojšnjih rezultatih oz. povratnih informacijah) in se čimbolj izogibati mislim zamere in obtoževanja in tudi furanja žrtve. Sprejmimo to, kar imamo[/color] No tole se itak grem, da sem srecna s tem kar imam, sem pa ze ta teden zdilala, se mi zdi da 2 dni nazaj . Fajn da vem , da se loh pripravim na tale ultra teden. Hvala Marsa, a tole vse tut za Mehiko drzi al si spet sam za Stepija napisala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Marsa hvala Napoved za prihajoči teden mi ni všeč Spet bomo zahtevni mi sami , da o okolici ne razmišljam. Vsak dan posebej v boj....zmaga bo itak naša Vsem želim ogromno energije ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Še tretja levinja v vrsti... grem brat.. lahko pa že vnaprej napovem pospravljanje, obisk frizerja sem se naročila ponedeljek ob 2h... ni v levu, je v raku.. mah, upam da bo kul no... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2008 [quote name='Pujsita' post='944440' date='17. Feb 2008, 19:02']Hvala Marsa, a tole vse tut za Mehiko drzi al si spet sam za Stepija napisala [/quote] ja sej ves da posebej pisem za leve (lej vas, ste se ze 3 nastepale ), pa za une k majo v raku, pa v ribah pa za une iz mexico cityja, se prav ta je cist zate! [quote name='Audente' post='944441' date='17. Feb 2008, 19:06']Napoved za prihajoči teden mi ni všeč[/quote] jp, sej bo! [quote name='Aliana' post='944444' date='17. Feb 2008, 19:10']lahko pa že vnaprej napovem pospravljanje, obisk frizerja [/quote] dobr si napovedala, se mi pa zdi da sem pozabla lase oment (pa jih hotla, vem da sme kozo pa sluznico) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Strašno kakšna napoved Ampak vseeno hvala zanjo. Že drži - o usodi sveta se bogami, že začelo dogajat.. Mah..bo treba nekak preživet no..še vse smo..ampak kot, da bi se vsi planeti zarotili prot nam občanom. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 ...napoved......grem si žajbelj skuhat...pa na čik pavzo.....pol pa brat......marsa thanks..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 O noro! Meni se je napoved že v soboto začela uresničevat, sem že kovala zamero. Hvala za tole, vsakih 10 minut si bom ponavljala, da bo to obdobje tudi enkrat mimo in potem bo [i]nekaj[/i] drugače. Predvem pa moram na stvari gledat "z distanco in zadržano". Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Thanks ..da ne boste sam levinje komentirale jh, napsihiran teden torej pa,...blagor škorpijam sicer pa,...v vsem je nekaj dobrega,...in vsaka črnina nosi marvrično barvitost,...sam pogledat je treba Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 ah kako pester teden se nam obeta..... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 evo, se ena strupenjaca poleg Silki proti levinjam .... prebrala, se mi ne zdi strasno ... ne vem, nimam kaksnih cudnih obcutkov... bolj v smislu, da je vse tako, kot mora biti .. mi pa bomo dajali konotacijo stvarem in dogodkom... torej, ker imamo vedno moznost izbire, izkoristimo to tudi v tem tednu Marsa, thanks bodite prekrasno, Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 jst sem pa čist nekje drugje sam v svojem telesu ne ;)posledica omotičnost, vrtoglavost, občutek kot bi imela skoz mačka...ponoč se je pa neki v zvezi z bolečinami ob dihanju dogajal... kr neki....mam filing kot da bi se nekdo tam gor z rolko vozil in se zabaval... moram sam sprejet tale filing ki me spremlja nekaj dni pa bom še jst se zabavala Marsa, hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2008 Ciao Belle! Sorchy k sem zamehurla v prejsnji Napovedi pa nc vec pol komentirala... neki hotla citirat semle pa mi je pol zamrznilo k je tamal nekaj odprial, skratka, thanx za komentarje, bla vesela Oone () itd. ... sam zaenkrat gremo dalje. [quote name='nataly' post='944454' date='17. Feb 2008, 19:47']Strašno kakšna napoved Ampak vseeno hvala zanjo. Že drži - o usodi sveta se bogami, že začelo dogajat.. Mah..bo treba nekak preživet no..še vse smo..ampak kot, da bi se vsi planeti zarotili prot nam občanom.[/quote] ja no taka je. na sreco ali zal, modro ali ignoranstko (in se vec, 'ignorance' je mal drugac k ignorantsko, v bistvu hote' nevedno) no... ze nekaj casa ne spremljam/gledam/... raznih porocil itd. se mi ne da, da (se) tisto sika vame z ekranov raznih in drugih medijev. No tko da sem za Ruglja () sele tule izvedela, za razne nesrece in Kosova pa ko sem ponoc gledala ce je kej po tv na unem k se rola. [quote name='Amis' post='944463' date='17. Feb 2008, 20:20']...grem si žajbelj skuhat...[/quote] [quote name='Melodie' post='944480' date='17. Feb 2008, 22:00']...Predvem pa moram na stvari gledat "z distanco in zadržano".[/quote] ha! pih! "z distanco in zadrzano"! kdo je ze to napisal, pametoval neky? [quote name='silki' post='944486' date='17. Feb 2008, 22:45']..da ne boste sam levinje komentirale [/quote] [quote name='Tipka' post='944503' date='18. Feb 2008, 07:37']evo, se ena strupenjaca poleg Silki proti levinjam ....[/quote] a ne, da nou sam roaaarrr, da bo se sik sik! jaz sem bla ze vse to dons! razen v "svoji kozhi" - socutne, nezne in lahkotne girice! [quote name='Ksenia' post='944566' date='18. Feb 2008, 12:56']moram sam sprejet tale filing ki me spremlja nekaj dni pa bom še jst se zabavala[/quote] Jp. "ne umakni se zlu - se drzneje mu stopi nasproti" 'zlo' je v tem primeru vse, recimo strah... je treba it sam not, pol ga pa ni (vec). [quote name='Marsa' post='944445' date='17. Feb 2008, 19:13']se mi pa zdi da sem pozabla lase oment (pa jih hotla, vem da sme kozo pa sluznico)[/quote] nisem pozabila. sem jo sla prejle tud jaz prebrat (*pol cist z drugacnimi ocmi vids in ful napak pa tega) ce kej opazte taccga, bi bla vesela ce bi mi civknil. zadnjic sem recimo sele pol vidla, da sem napisala namest gibanje gubanje... in sem (kao) popravla. in pol opazla da je blo napisan gobanje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 js gledam na tale mrk pozitivno..sploh, ker bo na moji natalni luni sončni mrk mi je prinesel sam pozitivno....eno tono balasta zgubla...... bomo vidl, kaj bo...bom pa poročala, ko bo vse skupaj mimo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Marsa, sem te sanjala ponoči ... kmalu po tem, ko sem zatisnila oči ... si igrala neke klasične melodije ... na neko brenkalo .. zelo nežno ... in sem ti potem narekovala ali kaj, daj zaigraj še tole ... in so kar note se od nekje pojavile na listu oz. se same začele pisat ... pol pa od nekod priteče zelena svetloba, taka živo zelena in sem rekla, da me ta svetloba zdravi ... pa me je tako pretreslo, da sem se zbudila in mela nek hecen fizičen filing ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Mislim da je frizura uspela. alergijo sem pozdravla. trenutno. kaj še? aja, pospravli smo včeraj vse, komplet stanovanje, še neko brezvezno stvar sva namazala po kamnu v kopalnici, kao za impregnirat in se pol dušila v tistem ogabnem vonju celo noč je pa pospravljen. depresivna pa (še) nisem sem v bistvu ful fajn... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 [color="#000080"]Še vedno je primerno vsesplošno organiziranje, čiščenje in pospravljanje, razna spravila in drugo gospodinjsko in podobno delo, kar vse bomo tudi počeli.[/color] Od vsega tega zlikala vceraj 3 kose oblacil , sem si pa pustila likalno desko, likalnik in vse obleke zunaj, da se ali spotaknem obnje ali zakljucim projekt . [color="#000080"]Človek ne bi verjel, kaj vse shranjujemo, tako ali drugače[/color] V Mehiko privlekla 2 kovcka in na splosno izlocam zadeve, ki jih ne uporabljam, tako da s podganjim kopicenjem nimam problemov, vedno fresh energy . [color="#000080"]Na vse skušajmo gledati čimbolj z distanco in zadržano; ukvarjajmo se s sabo, vendar ne zavzemimo vloge žrtve niti ne bodimo preveč strogi do sebe - prav tako pa ne do drugih, saj smo v tem težavnem obdobju občutljivejši vsi, naj to čutimo ali ne, naj si to priznamo ali pa ne.[/color] Ravno vceraj nacela eno dolgorocno, malo obcutljivo temo, ko da tegale ne bi prebrala , samo jaz ko nekaj mislim, moram dat iz sebe . [color="#000080"]saj zadeve srca pogosto težko razčlenimo z umom [/color] Done , s tem, da sem tokrat to uredila z glavo , prej sem bila vedno blazno impulzivna in sledila srcu, glave kot da ne bi imela, no zdaj sem se spomnila, da imam del telesa, ki ni namenjem biti samo stojalo za lase al pa trepalnice, ki jih zdaj nimam , ampak da je kaksna mozganska celica notri . Tipkarskih skratkov pa res ne opazim, imam problem v lajfu na splosno, da vidim tisto kar zelim videt . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2008 [quote name='klarus' post='944614' date='18. Feb 2008, 14:54']sploh, ker bo na moji natalni luni [/quote] Madonca! (men pa bo v bistvu delal 'ohlapno' opozicijo s saturnom). [quote]sončni mrk mi je prinesel sam pozitivno....eno tono balasta zgubla...... [/quote] Gud. men tud, v bistvu (prnesel +). jaz tud, v bistvu (zgubila tono balasta - sam tud dobesedno , kar pa ni blo tok gud ) [quote name='VilaSonca' post='944631' date='18. Feb 2008, 15:28']... si igrala neke klasične melodije ... na neko brenkalo .. zelo nežno ...[/quote] haha! to pa, to! [quote]... in so kar note se od nekje pojavile na listu oz. se same začele pisat ...[/quote] saj v bistvu se dejansko nekak tko dogaja, ko se cesa lotim (oz. vsak ustvarjalc, odvisno pa, kako to percepira)... [quote]pol pa od nekod priteče zelena svetloba, taka živo zelena[/quote] Zanimivo! to se je dejansko 1x zgodilo, namrec ko sva z Egijem igrala (in je on igral tamtamcke, jaz pa synt), je videl okol mojih rok oz. okol zgornje polovice telesa (spodnje ni videl, ker sem bla za syntom) zeleno svetlobo! (*1x drugic pa vijolicasto). zanimivo da si tok podobn sanjala. [quote]in sem rekla, da me ta svetloba zdravi ... pa me je tako pretreslo, da sem se zbudila in mela nek hecen fizičen filing ...[/quote] wow! saj sem res nekaj *charala* za folk, tko nekak za vesoljno, za zdravje in ljubezen vseh pa tko. Fajn sanje! [quote name='Aliana' post='944670' date='18. Feb 2008, 16:30']Mislim da je frizura uspela. alergijo sem pozdravla. trenutno. ..... sem v bistvu ful fajn...[/quote] super! razen one smrdljivosti! [quote name='Pujsita' post='944679' date='18. Feb 2008, 16:45']Done , s tem, da sem tokrat to uredila z glavo , prej sem bila vedno blazno impulzivna in sledila srcu, glave kot da ne bi imela, no zdaj sem se spomnila, da imam del telesa, ki ni namenjem biti samo stojalo za lase al pa trepalnice, ki jih zdaj nimam , ampak da je kaksna mozganska celica notri .[/quote] [quote name='Mystica' post='944851' date='19. Feb 2008, 08:01']Ajme, moj prijatelj Saturn.[/quote] Jp, obcutljivost, tudi deprasto pocutje. seveda, lunin je na custva delujoc bolj, pol pa ta saturn hladnezh tesnilezh zraven, pa je pol tko. kaj cmo, bomo ze prezivel. ce pa noumo, nam pa itak nou hudga vec pol. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 o Marsa ... saj jaz kadarkoli zaprem oči, vidim prelivajoče vijola in zeleno barvo. čist res. en cajt že. včasih se potrudim, pa vidim še svetlo modro .. ali pa čist izključim na črno. izognit se pa ne morem. fajn sanje ja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Pokorno javljam, da sem vse zlikala, zasila in oprala, pomila tla in pobrisala prah. Drugic (prvic po vselitvi ) je vse tipi top, me lahko celo najbolj zaj.............. devica obisce, samo sip pa boljs da ne gleda. Po mojem sem bila prava atrakcija, ko sem jih sla pomivat, ko sem se vselila. Kot prvo, so tako butasto narejena, da jih tudi jaz s 15m parkeljcki ne dosezem da bi jih ocistila in kljub mojim dimenzijam s tal ne dosezem v drugi stuk, tako da nimam pojma, kako jih tule cistijo. In ko koncas ciscenje sip, imas ze prah gor. No zdaj se nic kaj dosti ne obremenjujem in sem v stilu s sosedi, ki imajo vedno take sipe Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Da ne bom rekla, da ne vpliva mrk... včer par solzic potočila ponoč, nikakor nisem mogla spat, misli kar šibale skoz glavo, ene in iste trapaste... se preselila v mojo sobco in z mačkonom delila kavč.. zjutraj, 15 min pred vstajanjem, sem se pa nazaj priplazla I. sploh ni opazil pa noro me glava boli že cel popoldne.. mene glava NE boli sva si pa privoščila sprehod ob Ljubljanici, vidla plavat med račkami une... pižmovke al nutrije al kaj so.. vodni pujski že sto let ne vidla tega, tlele se je pa en parček lovil gor in dol, tam pri Špici nič mi ni pasal jest.. in trmasto nisem kuhala.. posledica ponočnih razmišljanj.. kako mi tole rutina ratala, pa da razmišljam zvečer kaj bom kuhala next day mal se tepe v meni 'feministka' in klasična vzgoja najbrž no ja.. pol pa zdajle divje lačna ratala.. delam juhico.. in poskušam skenslat misli v stilu, joj, bogi, bo lačen od same juhe najhujš pri vsem je, ker se stvar še njemu zdi trapasta.. kao, si bo že skuhal, če bo lačen.. vem, sploh ni fora v njem.. ma ja... mrk, ne WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 mislim ... res sem prava maherca ... en dan me bo samo potegnilo v vesolje sanj in me več ne bo nazaj ... ko sem pa to noč sanjala, da sem sedela na plaži, pa gruča otrok par metrov stran od mene ... začnejo fročeki s prsti kazat v nebo ... je bil lunin mrk ... sredi belega dne ... včasih res take lepe in žive sanjam, da se ne bi več zbudila ... aja, tale mrkec ... mi naredi kvadrat na ASC in DSC. bomo preživeli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 mene tale mrk sploh ne gane..ful sem dobre volje....zanimivo, ko so pa okol mene vsi neki poklapani..js pa ne kot, da nimam natalne lune na udaru There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Tole moram povedat... mam občutek, da tokrat mrk tud na Tristana ful deluje.. že dva dni je tak... žalosten nekak.. ful spi, pogled ma skoz tko nekam v prazno, apatičen skor.. niti ugriznit se mu ne da, če ga I. začne kaj bockat.. no, upam, da je sam mrk pa da ni kaj bolan.. ni nobenih simptomov drugač... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 js sem pa ful fajn...tale mrk, kot da ga enbi bilo....mogoč sam to, da se mi določene spone rahljajo in postajam vwedno bol svobodna in vedno bol js There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.