Cat 9. september 2002 Prijavi Deli 9. september 2002 No, tako, dosti imam! Psihičnega maltretiranja in bojevanja za energijo. Ne bom se več umikala in pustila, da drugi vodite moje življenje. Energijo rabim zase! Tako, pa sem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 9. september 2002 Prijavi Deli 9. september 2002 Bravo, Cat. Pol dela je že narejanega. Pol te pa še čaka... Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 9. september 2002 Avtor Prijavi Deli 9. september 2002 Poglej Teja, kako prav mi je prišla tvoja objava. Ravno sem že začela razmišljati, če nisem vendar prestrogo odreagirala in sem se po stari navadi začela obtoževati.... in pridejo tvoje besede. Ja HVALA!!icon_smile.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. september 2002 Prijavi Deli 10. september 2002 ..ej, saj ne, da se umikaš, preveč razmišljaš in te odnese´´potem postaneš naivna in nasedeš. Potem resnično nimaš časa Zase .Preprosto, sprejmi in sprejeta Boš . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čveka 10. september 2002 Prijavi Deli 10. september 2002 pokowc, a si prepričan,da je to tko zlo lahko?Ko se ti hudič vsede za vrat ga težko dol spraviš, verjem mi . Srečno sara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2002 Prijavi Deli 11. september 2002 ej, te jest popolnoma razumem, verjem mi, ampak menim, da Prav nič več od zdele naprej ne misli o njemu,saj že misel na ignor ali big-No omogočata da nisi priklopljena z njim¨ .Bodi bolj odločna pa bo :~) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.