Skoči na vsebino

Šola za Manekene

Behemoth

Recommended Posts

Moja sošolka sprašuje katere angencije za modele so razresene po ljubljani?

Rada bi se izkazala v tej smeri, pa je mene vprašala, če mogoče tak poznam kerga, in sem vprašal kolege ko so iz ljubljane, pa nimajo glih ravno pojma :D :lol:

že vnaprej hvala :kiss:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

uuuu, pizda, kak so čohjeni tile :angry:

Mislim, samo zato, ker človek ni velik 184cm ne pride v pošteh, mislim haloo?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Žal tako je.

Poskusi naj se pri kaki drugi agenciji.

Zavrnjenih zaradi višine je tu bilo že kar nekaj znanih imen, tudi kaka bivša miss Slovenije.

Tu so kriteriji drugačni kot na izborih miss - raznih...

Titula "miss" tu ne pomeni nič.

So še druge agencije, katere delajo dokaj dobro. Katere?

Žal ne bi vedel.

Dvojčici K. sta solidno zaslužili, delali v D, A preko neke druge agencije,

pa sta bile precej nižje kot 184 (170) cm, ...

Heringa po mojih izkušnjah ne bi priporočala.. če nisi bil všeč šefu + pokazal, da je tud on teb všeč, je bolj mal možnosti za karkol.. no ja, sam probat ni greh..

pa 170 je minimum za Ž, ne 185.

maš še ful tega, naj mal po netu pobrska punca...

http://www.model-group.si

http://www.bronzmodels.com

http://www.vulcanomodels.com

http://www.avdicija.com

večina je casting agencij, ki objavijo tvojo fotko na netu in te dajo v bazo, eni imajo potem zraven še kombinacije z avdicijami za reklame, razna snemanja, delo kot hostesa, promotorka...

je pa tko, da pri večini plačuješ članarino za to, da te imajo v bazi...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hering svoje najboljše spravi v tujino za dober cash.

Poslovne kanale ima dobro vpeljane z Milanom, ...

Vsi NE morejo biti najboljši.

Biti mora vizualnost, komunikativnost, odprtost & prijaznost, sproščenost...

pa nekako gre. Darovi, katerih nimajo/ nimamo vsi.

Kdor jih ima, če jih zna iztržit. Cool.

So pa še možnosti pri drugih agencijah.

Predvsem pa je to bussiness za agencije.

Na "polno" uspejo redki. So pa uspeli tudi že modeli iz SI.

Hering svoje najboljše spravi v tujino za dober cash.

Poslovne kanale ima dobro vpeljane z Milanom, ...

Vsi NE morejo biti najboljši.

Biti mora vizualnost, komunikativnost, odprtost & prijaznost, sproščenost...

pa nekako gre. Darovi, katerih nimajo/ nimamo vsi.:)

ja, res. se strinjam, da je ena boljših agencij. in resnejših. kar se tiče modelinga.

mene motil odnos. pri 'postranskih' poslih v firmi. občutek dobila, da določi na prvo žogo, ne da šanse, da pokažeš kakšen si.

verjetno sem mu zamerila, da je pobral precej denarja za tečaj za hostese (ki je bil btw dost kvaliteten)in članarino. . blo rečeno, da naredimo tečaj in dobimo delo bp in bomo vabljene na vse razgovore, ki bodo. 3 prijateljice šle na tole. jaz bila enkrat klicana za delo ponoči v gostilni (promocija alkohola), drugi dve nič, nikoli.

se je pa že na tečaju videlo, da si je izbral 2 najljubši, ki sta potem tudi dejansko bili vabljeni na razgovore za sejme, bolj fancy dogodke in tako..

vem, bere se kot gledano iz strani užaljene bejbe x:o)x

loesje

Spet nazaj -

So pa še možnosti pri drugih agencijah.

Predvsem pa je to bussiness za agencije.

Na "polno" uspejo redki. So pa uspeli tudi že modeli iz SI.

res. ampak če je punci ful do tega, pa če je pripravljena kaj vložit not (denar, ful časa), lahko pride zraven po moje. se pač vpišeš v 5 agencij, hodiš skoz na castinge (dober book kar nekaj stane, ampak pomeni tud večje šanse...) in tko naprej.. da se. če je volja.

loesje

Spet nazaj -

Na očitke glede casha = "alergičen".

In pa na "prikrit odpor" v človeku glede na odnos do njega.

Delo pri njemu dobijo odprti, simpatični, prijazni...

Punca že imela odlično pogodbo za Milano.

Bodoča milijonarka - potencionalna.

Takoj dobila "nogo". Ko je začela rovarit proti njemu.

Pri 15 pač ni bila dovolj zrela. Kot tudi ne njena družina...

Ni dober denar vedno za spodnji socialni sloj...

Ga prehitro "spridi"...

Ma saj.. v bistvu mu dam pa prav. če se odločiš za tole, se pač 'prodaš' na nek način. in če te človek spravi do Milana, mora bit prepričan vate, da bo vse tko, kot mora bit. da ne začneš tam bluzit. ja, bit zrel... pa se ujet z njim al pa znat podredit, če se glih ne ujameš.

jaz to ne znam, delujem samo na pohvalo in +, zato šla ven iz vsega tega :)

a je tip škorpijon slučajno? :)

loesje

Spet nazaj -

ja, res. se strinjam, da je ena boljših agencij. in resnejših. kar se tiče modelinga.

mene motil odnos. pri 'postranskih' poslih v firmi. občutek dobila, da določi na prvo žogo, ne da šanse, da pokažeš kakšen si.

verjetno sem mu zamerila, da je pobral precej denarja za tečaj za hostese (ki je bil btw dost kvaliteten)in članarino. . blo rečeno, da naredimo tečaj in dobimo delo bp in bomo vabljene na vse razgovore, ki bodo. 3 prijateljice šle na tole. jaz bila enkrat klicana za delo ponoči v gostilni (promocija alkohola), drugi dve nič, nikoli.

se je pa že na tečaju videlo, da si je izbral 2 najljubši, ki sta potem tudi dejansko bili vabljeni na razgovore za sejme, bolj fancy dogodke in tako..

vem, bere se kot gledano iz strani užaljene bejbe x:o)x

Jst bla tut hostesa pr Heringu. Pa nimam nekih - izkušenj s to agencijo. Če sam čičaš pa čakaš doma, da te pokličejo...te ne bodo nikoli, oz. redko. Jst sm skos klicala, šla na nekaj izborov, tut dobila job in vse. Res pa je, da sem delala izključno po sejmih na GR v LJ, delujem bolj "strogo", zato so me tut take stranke (resne, konservativne) izbirale. Dobro zaslužila, res pa je, da sem stala v visokih petah 12 ur, z osmjehom od uha do uha. Strogo profesionalno, nič pijačk ipd. "večerjic" s strankami. Nekatere pa so tudi to, oz. več. Kakor komu paše.

Zaslužila toliko, da sem lahko sproti plačevala šolnino. Dobila neke izkušnje o nastopanju, samozavest, nadgradnjo bontona (tečaj za hostese) in ličenja.

To, kar se pa danes nudi kot "hostesa", je za moje pojme podn. Zdolgočasneo postavanje...bežanje od potencilanih kupcev, neznanje o proizvodu, ki se trži, prednostih, slabostih, konkurenci, ceni, dobavi,...podn sej pravim. Da ne omenjam osebne neurejenosti xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

A tle sem pol zgrešila x:o)x

meni klicanje in teženje za job pomeni klicanje in teženje za job :o|o: se še vedno učim v tej smeri in zlo počas napredujem.. takrat, ko sem tole delala, mi pa še na misel ni prišlo x:Ix

se pa precej strinjam z zadnjim odstavkom. marsikaj vidiš... jaz sem mela sistem, da sem delala par mesecev in rajši nehala, ko mi je začelo bit zoprno in dolgčas, ker če mi gre pa kaj na živce so pa zdolgočasene, tečno gledajoče hostese, ki stojijo tam samo zato, ker je pač dobro plačano..

loesje

Spet nazaj -

A tle sem pol zgrešila x:o)x

meni klicanje in teženje za job pomeni klicanje in teženje za job :o|o: se še vedno učim v tej smeri in zlo počas napredujem.. takrat, ko sem tole delala, mi pa še na misel ni prišlo x:Ix

haha, jst sm hotla pa "svoj denar nazaj" izpulit (k sm mastno plačala za tečaj). Pol sm ga pa "čist slučajno" še več. Sej prawm, za tist obdobje mojga življenja je bila to + izkušnja. Je pa res, kar praviš: če nisi všeč šefu, pol ni nič :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...