Marsa 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/9/"][b]Napoved za 9. teden[/b][/url] - [b]25. februar - 2. marec 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 iiiii thanks Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 si bla ze cist zivcna, k sem te za kavo prikrajsala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 o, Marsa, presenetljiva napoved ... mislim, tako lepo napisana. lepo, thanx ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 [quote name='Marsa' post='946773' date='25. Feb 2008, 12:50']si bla ze cist zivcna, k sem te za kavo prikrajsala... [/quote] ...nak ne več,...si me že zdresirala,...jest pa preventivo "užgala",....po novem se ena šalca skoz "greje" in čaka.... ...napoved pa cortig zveni,....čedno napisana.. Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 O thanx! ma ja, cim se kej da lepsga... so me ze spet zacel vsi zivi ganjat, naj vendarle napisem kej bolj spodbudnega. no pa sem rekla, jih bom pa mal poslusala. Jp silki, osvezujoca nove teme v nizkem startu pikirajoca na pricakovano x.-to kavo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 tale napoved... men se sliš nekak v stilu... ja, sej mogoče je boljš, sam ne se preveč veselit, ker lahk gre pa še tole pa tole pa tole narobe + konec tedna bo zajeban moram še dodat za prejšnji teden.. I. v službi računalniki po spisku crkavali in zafrkavali, vse šlo narobe, na koncu včeraj še avto zatajil čist. Očitu vsi odpovedovali, prelagali roke, šlo vse eno čez drugo in se zdaj ven ne vidi... zraven pa se mi fajn zdi, ker mam filing, da me je I. mal resno začel jemat, ko sem btw ta tretji dan omenla, da mrk včas tud dobesedno pomen, da stvari mrkavajo. in je pol crknjen avto čist mirno sprejel (zvečer je začel normalno nazaj delat..).. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 [quote name='Aliana' post='946778' date='25. Feb 2008, 13:01'] tale napoved... men se sliš nekak v stilu... ja, sej mogoče je boljš, sam ne se preveč veselit, ker lahk gre pa še tole pa tole pa tole narobe + konec tedna bo zajeban [/quote] Jp, dejansko mrkne kaj tkole. fajn jih prepariramo tkole.... men tud frende pa mame pa razni pralni stroji niso delal (pa ze jaz prala pa susila tlele), pa sm rekla. prespi pa vkljuc pa bo delal. in je. men itak dostkrat tko. kar nekaj crkne. vcas sem se vznemirjala, zdaj pa vse ugasnem in si recem, ok. potem prizgem, vse normalno dela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 ** tam ko pravis aliana, 'konc tedna bo pa zajeban'. v bistvu se vcas aspekti nekak... hm, cist izkljucujejo, se prav odvisno kaj prevlada (zato pa sem tud napisala da je odvisno tud od srecanja potujocih planetov z osebnimi, natalnimi). In konc tedna bo mocen (in tud rusilen, slab) aspekt s plutonom in luno, vendar ugoden med merkurjem in venero. itd. merkur je sploh fajn postavljen, vendar ga pa zavira saturn tesnec na sonce.... ipd. Potem pa je tezko presoditi, kaj bo odtehtalo (na sirsi ravni), kot tudi na posameznikovi... nekomu saturn s tem, ko tesni sonce, pravzaprav tvori ugoden aspekt z njegovo osebno venero - pa nanj ze deluje pac bolj na kul... itd. itd. itd. pol pa tehtas, meces gor/not. vcas das prevec popra cist po nepotrebnem, vcas ga je pa cist mal, pa vseen pece k shus. zato k so se chiliji zraven pa tak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 [quote name='Marsa' post='946781' date='25. Feb 2008, 13:19']pol pa tehtas, meces gor/not. vcas das prevec popra cist po nepotrebnem, vcas ga je pa cist mal, pa vseen pece k shus. zato k so se chiliji zraven pa tak. [/quote] ti si taka faca, ej vsake tolk me total v dobro voljo spraviš s kakimi takilimi... douglasadamsovskimi izjavami WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Konec tedna pa bo spet precej napet, vznemirjen in naelektren, poln nekakšnih nepredvidenih dogodkov, tako dobrih in prijetnih kot tudi neugodnih ali nezaželenih. Po mojem bo poln sam ta pozitivnih stvari, sefek praznuje 40-i rojstni dan, ma da se bomo imeli fajn Miselni procesi potekajo bolj tekoče in povezujoče; razmišljamo hitreje in prožneje in tako tudi delujemo Super, sem se odlocila dolocene zadeve v sluzbi spremenit z danasnjim dnem , tole je pa kot naroceno. Zdaj je dobro obdobje za projekte, ki vključujejo (hkratno) delo in ugodno povezanost z večjim številom ljudi. Glih tole rabim Začnimo z rekreacijo! Kdor nima desetih minut zase dnevno, je najbrž najpomembnejši, najbolj zaželen in najbolj iskan človek na svetu - pa tudi ta potrebuje gibanje in svojih deset minut. No evo, si me dobila, z zadnjim stavkom pa razkrinkala , sem naredila Tibetancke danes Aliana, pol pa vse po spisku morimo . Sem Luisa najprej z Lojsko preparirala, ono mi ze verjame dolocene osnove alla narocanje parkirisc ipd, zdaj ga pa se z napovedjo sekiram. Zacela sem pa glih tisti teden z adrenalinskim tusiranjem, pa ta minuli teden sem razlagala, da so tezke energije in nepotrpezljivi ljudje, naj ima to v mislih, pa po kristale sva sla. Je imel tigrov uc na sestanku s sefom. Sem rekla, naj ga ima v zepu , da mu bo dal moc, ce pa slucajno ne bo pravega ucinka, ga pa se vedno lahko prime in vrze v sefa . Fajn se bere tale napoved, tudi ce ima res tudi Aliana prav, nic hudga, one ta svinjske energije mal popustile. Gracias Marsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 [quote name='Aliana' post='946786' date='25. Feb 2008, 13:38']vsake tolk me total v dobro voljo spraviš s kakimi takilimi... douglasadamsovskimi izjavami [/quote] a res, dbest! ti tud mene. al s kakimi tristanovimi al pa ko kaj tkole modrujes ... zadnjic si recimo nekje, kako so te ene misli hvatale in da kok tumach se je tkole prilagajat v partnerstvu.. vcas tko kej tko lustn poves, s humorjem, pa v vsem kazes to svojo znacilno zivljenjsko filozofijo, k mi je tok vsec. pih! douglas adams!!! je pa hec, k ma sonce zlo v blizini mojga sonca oz. kar v sredi mojega stelija (pa se kaksne astro podobnosti oz. povezave sem nasla). 11. marec (mislim da 52') on je itak car, z blazotno domisljijo, inteligenco in humorjem, pa vse nekak pelje, se poklopi. vcas cist shizila! no sej se zdaj, sam ga ze dolg nisem brala. [quote name='Pujsita' post='946788' date='25. Feb 2008, 13:43']No evo, si me dobila, z zadnjim stavkom pa razkrinkala [/quote] [quote]one ta svinjske energije mal popustile.[/quote] jp, zdej smo pa girice pa shtepiji na vrst! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 aaaaaahhhhhhhhh.....kakšna srčkana napoved....sem se že bala, da bo preveč skulirano.....sam če bo šlo tako naprej, se bo treba na bicikel spravit....dans me daje sco luna in sem hudo divje volje......če bo vse po sreči, bo konc tedna prav fajn.....v kolikor ostanejo plani po dogovoru.....marsa..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 [quote name='Amis' post='946792' date='25. Feb 2008, 14:01']srčkana[/quote] kwa mas dobre! zadnjic 1x si pa napisala prikupna al nekaj tacga! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 prikupna....jok....po moje je to napisala silki..... sam res, ej...kake mam js dans.....sej ne vem al je dobro da sem na dopustu al ne...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 [quote name='Amis' post='946792' date='25. Feb 2008, 14:01']sem hudo divje volje......če bo vse po sreči, bo konc tedna prav fajn.....v kolikor ostanejo plani po dogovoru.....marsa..... [/quote] js tud dobre in kr prekipevam, ful casa na glavi stala.. pa razmisljala, da je tok gud, da bi lohk vse, govorila, se smejala in vse (kar vse sem pocela, sam zdej je pa ze dolg nisem izvajala).. no edin z rokami bi tezko krilila. sicer je pa s temle koncem tedna tud tko, da je blo tezko se odlocit, kaj izpostavt.. k sem napisala za sestanke.. v bistvu bo rusilen aspekt (luna/pluton) pa na moc pa kaksno razciscevanje tud lohk, sam v bistvu sta pa merkur/venera in je boljs kot v prvi polovici tedna, ko saturn tisi. k v prejsnjem primeru to lohk pomen recimo tud dober sex, v saturnovem pa prej zadrgnjenost, togost, pretirano analiziranje, kriticnost, obsojanje.. ipd. [quote name='Amis' post='946795' date='25. Feb 2008, 14:05']prikupna....jok....po moje je to napisala silki..... [/quote] aha mozno, sem tud nanjo pomislila... ampak potem je blo pa kaj druzga, k se spomnim da sem se glih zadnjic 1x teb na nekaj tacga rezhala. Uzivaj dopust!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Mora bit pa hudo mocen aspekt, da bo dober seks na 2000 km razdalje . A se da tale aspekt kako konzervirat pa porabit ob kaksni drugi priliki , sam prasam no Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 mah iznajdljivka pa taka¨! kaj pa razni ti telefonski in taki sexi? sam men je to odstekan.. js sm bl za na bliz pa to. ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 heh, jaz tud naspidirana in dobre, ful zjutraj sem kar nekaj poskakovala v kuhinji, pa čist odštekano frizuro si nardila (v bistvu polila z orehovim oljem in pustila kar tko, ponavad spnem pol in ful zaližem, da ne zgleda, da mam čist mastne... dons mi pa čist dogajal, da sem vsa taka... svetleča pa pol zraven od Banderasa parfum paše (mi je tole ful povezava smešna, vedno ko si tole polizano frizuro nardim, dodam še od B. parfum ) pa ene une ta široke hlače z žepi zbrskala nekje v omari.. pol se pa fotkala v avtu na poti v službo, od navdušenja nad sabo brat rekel, da zgledam ko najstnica aja, drugač pa skor mela nesrečo.. en tipo ene 200 metrov vozil proti meni po mojem pasu.. sem se že čist ustavla in sam gledala kaj bo, pa je 10m pred mano dojel kaj dogaja in ful na ostro odvil.. noror... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 u shit! ja sej si dobr reagirala: vcas je nedelovanje najboljse delovanje... itak intuicija dela tud v prometu, k srec (ce jo upostevamo). pa pac prisebnost. aha si predstavljam (tale tvoj look danasnji). po mojem je tuid fajn. sej lohk fliknes fotko, ce ces (k pravs glih da si se fotkala). men tud vcas pase kej tko odstekanega, neobicajnega zame. Fajn. sej je vcas monast bit skoz isti. no odvisno tud kaj pocnes. ce bi bla usluzbenka oz. blagajnicarka na banki, bi mal pac... hm, mal prilagodila svoj stil. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 [quote name='Marsa' post='946798' date='25. Feb 2008, 14:12']mah iznajdljivka pa taka¨! kaj pa razni ti telefonski in taki sexi? sam men je to odstekan.. js sm bl za na bliz pa to. ( )[/quote] Pri telefonskih variantah pa res ma da je nor, ker ce je kaj drago tule je telefon , tako da boljs da je hitro . Sicer pa razdalja ni tok grozna, kot se slis, se vedno Mehika, v bistvu skor tko kot KP in MS . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 ja ne, sem mislila tele prek neta variante tud pa to.... jaz se ne spoznam na to. na nc od obojega nastetega. [quote]skor tko kot KP in MS[/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Saj sem res tepka, da se pri 25 miljonskem mestu najdem nekoga 2000 km stran . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 [quote name='Amis' post='946795' date='25. Feb 2008, 14:05']prikupna....jok....po moje je to napisala silki..... sam res, ej...kake mam js dans.....sej ne vem al je dobro da sem na dopustu al ne......[/quote] ...ja, ja,....prikupne, vnebovšečne besedice v moj bojni arzenal spadajo.... blagor teb za dopust,....odločno preveč energije tudi pri meni,....mater, uni gor me pa ne slišjo,....in me še kr na "polnilcu" držijo,... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 [quote name='Pujsita' post='946809' date='25. Feb 2008, 14:30']Saj sem res tepka, da se pri 25 miljonskem mestu najdem nekoga 2000 km stran .[/quote] ni vse ok, ce ni vsaj mickenih tezav(ic). pa tud: sej si lev, ipak (kljub ribam, rakom in devicam ) - *plen* ki lezi pred tabo, pred nogami, not gud... treba vse te sile skoz nekaj vpenjat, se borit, met cilj pred sabo pa to.... mal je pa tud ipak ribjega: zakaj bi blo vse smooth, ce se lohk se mal (za)komplicira. [quote name='silki' post='946812' date='25. Feb 2008, 14:35']...ja, ja,....prikupne, vnebovšečne besedice v moj bojni arzenal spadajo.... [/quote] ja sej sem pomislila, caki mal, al je bla silki... [quote]....in me še kr na "polnilcu" držijo,... [/quote] a ne, jaz tud skoz na taksni energetiki. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.