Skoči na vsebino

Napoved za 9. teden

Marsa

Recommended Posts

Hvala za napoved:))
Dobro se bere - kar je sicer razumljivo, glede na to da bo luna v strelcu med drugim.
A vikend bo pa opet na tapeti?? Hm..(valjda bom kakšnega tigra negovala, pol pa itak ni čudno)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

[b]Čeprav sta nas mrka morda tako psihično kot tudi fizično izčrpala in se morda še vedno ne počutimo najbolje v svoji koži ali smo od vsega skupaj utrujeni ali celo izmučeni, se vseeno počutimo bolje in spet lahko gledamo na vse nekoliko pozitivneje ali pa vsaj manj obremenjeno.[/b]

....seveda se počutim izmučeno, v sobot cel dan fatirala ko zmešana, leta se mi že poznajo, še danes me bolijo stegenske mišice, zdaj pa vidim, da je to posledica mrka xcivx no v glavnem kondicija je na psu. Bo treba začet resno športat :)

[b]Še vedno bomo torej delali najrazličnejše bilance, le da bo naše stanje oz. naš pogled nanj zdaj tako nekoliko pozitivnejši in morda tudi jasnejši ali pač vsaj ne tako temačen, kot se je dogajalo v minulem obdobju.[/b]

...bemu bilance, pa obračunavanja, pa razčiščevanja in tko. Eniostavno je treba iti dalje. Včasih se mi zdi, da bi blo res treba potegnit črto :) pozabit na vse , začet znova...samo kaj, ko te iste "jajca" ulovijo pol pa neki časa potujejo z nami...torej...prepustiti se...ha ah ah :2src:

[b]Možno je, da bomo imeli stik s kakšno pomembno osebo, prav tako, da se bo dogajalo ali zgodilo kaj pomembnega na širšem (tudi oz. predvsem vojaško političnem) področju[/b]

.....ja ja tole bi bilo zelo zelo dobrodošlo. Najboljš da kar kakega povabim na kafe :vio:

[b]Miselni procesi potekajo bolj tekoče in povezujoče; razmišljamo hitreje in prožneje in tako tudi delujemo (če le ne prevladajo težji in močnejši vplivi, bodisi zaradi samega dnevnega/trenutnega stanja na nebu ali pa slednjega v povezavi z našimi osebnimi položaji).[/b]

......pišem pišem diplomo, moram narest do konca tega tedna... :2src:

V glavnem Marsa thanks. :palec:

jaz pa razmišljam o enem popoldanskem biznisu, pa zdaj ne vem, a je pravi čas za to? rabim mal keša za kakšno eksotično potovanje, kwa mislte???

[quote name='nataly' post='946956' date='26. Feb 2008, 07:30']Hvala za napoved:))
Dobro se bere - kar je sicer razumljivo, glede na to da bo luna v strelcu med drugim.
A vikend bo pa opet na tapeti?? Hm..(valjda bom kakšnega tigra negovala, pol pa itak ni čudno)[/quote]
ja sej pr devickastih tipih je vikend vedno na tapeti.. k je skoz kaj, kar je treba nadnujno se popedenat. x:o)x x;)x
iziranje, nasploh izi scena - kaj je ze to? xnckrivx xDDx

[quote name='Audente' post='946971' date='26. Feb 2008, 09:22']......pišem pišem diplomo, moram narest do konca tega tedna... :2src:[/quote]
pridna! x^x kr pis! izkorist! xupx

[quote name='Amis' post='946980' date='26. Feb 2008, 10:10']pravi čas je vedno..... :palec:[/quote]
xyesx :palec:

ko te pich oz. se vse poklop itd. = pravi cas. xDDx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vio:

Koncno!
Je gor nekaj, kar sem nanovo zastavla...
ne bo (najbrz) ostalo tako ('misel tedna'), ker tud ne vem, na kaksne roke in impulze se bom sla stepat tole. x:)x
ampak v glavnem - pol pac sploh ne bi nikol blo gor:

Novost . Misli:
[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved///Druga/#misel"]http://www.lunin.net/Astro-napoved///Druga/#misel[/url]

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='947011' date='26. Feb 2008, 13:41']:vio:

Koncno!
Je gor nekaj, kar sem nanovo zastavla...
ne bo (najbrz) ostalo tako ('misel tedna'), ker tud ne vem, na kaksne roke in impulze se bom sla stepat tole. x:)x
ampak v glavnem - pol pac sploh ne bi nikol blo gor:

Novost . Misli:
[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved///Druga/#misel"]http://www.lunin.net/Astro-napoved///Druga/#misel[/url]

:palec:[/quote]
:palec: kjut. fajn :) če se ti da... x:o)x x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Aliana' post='947018' date='26. Feb 2008, 14:05']:palec: kjut. fajn :) če se ti da... x:o)x x;)x[/quote]
ja sej.. ne vem - iskreno (ce se mi bo dal oz. kok itd.)...
sam boljs da je 1 kot nobena.
ne zato, k da bi blo tok nad dobr zdej al pa kej, pac pa - je blo iskreno in je privrelo in se je zabelezilo. potem pa pac.... naj pac pa se bo. v *etru*. :vio:
v bistvu se mi vcasih cist da. x:o)x x;)x xcivx

[quote name='Amis' post='947019' date='26. Feb 2008, 14:07']iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii marsa............ x:Xx[/quote]
x:Xx

~

Joj thanx k je bil takoj odziv! :kiss:

k sem ze *zdavnaj* (cajt nad leti xDDx) tole napisala in ne vedla, kako naj zastavim, kam naj postavim.... in tako dalje.
Potem je pa tko kot z LN interpretacijo - 7 let!!!!! x:o)x (:V: xrolleyesx)

tko da - moram se razmislt, kam (se) bo padl to.. kako postavt, imenovat itd. x:)x
da nou vedno vse cist zijalast oz. impulzivno (sam) x;)x

Picasso

Fajn. Sej maš prav. Če je za povedat, je za povedat. pa če bo vsak teden zdaj, al pa če je tale sam ena. Sam da je :palec: xyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x8Dx dbest k stekas...

*v bistvu je blo to nekak zarad/v zvezi z/med/ob/okol/... mrkov... x:)x

nekak sem ze zdavnaj imela idejo... pa nocm tok o nacrtih govort (vse te odlocitve, plani, prepovedi, moralabiji itd. - ob katerih se zadusis oz. jaz funkcioniram drugace in hvalabogu da sem to postekala - oz. da se da in je cist ok xideax :vragec: x;)x x:o)x)...
skratka... ob tem, da sem itak mela to dalj casa v glavi ze (te neke zapise glede na... hm, dneve/trenutke/obdobja/...)... in da sem hotla nadnujno kej *lepga* povedat, kar bi v obstojeci napovedi bli konkretno (dodatni x;)x) oklepaji, vrinjeni stavki, nakladancija in *newagecrap* blablaraj... xDDx
ampak se mi je pa zdel da je cist fajn pa tko.. kej fajnga...
no potem pa pac se.... ostali dejavniki. x:)x

Picasso

[color="#2E8B57"]Potem pa se zaplezamo v najrazličnejših vzorcih, pričakovanjih in podobnem čustvenem in osebnostnem miselnem balastu in se, namesto da bi se cilju - ljubezni približevali, od nje dejansko oddaljujemo[/color]

kako resnično xsrcx

Marsa :palec:

[color="#800080"]Vsakdo, ki imamo z njim v življenju kakršenkoli - ljubeč - odnos (pa naj gre za partnerske, prijateljske, družinske in tudi poslovne), je tu tudi zato, da se od njega nekaj naučimo, bodisi da nam ponudi to, kar nam samim morda manjka, bodisi da iz nas potegne tisto najlepše, a tudi najslabše, saj smo drug drugemu vedno samo ogledala.[/color]

...naj bo po tvoje. Se bom učila naprej....in kar bo pa bo. x:)x

[quote name='Ksenia' post='947033' date='26. Feb 2008, 15:16']kako resnično xsrcx[/quote]
xsrcx :palec:

[quote name='Mateja' post='947034' date='26. Feb 2008, 15:16']:2src: :palec:[/quote]
xsrcx :palec: (:2src:)

[quote name='Audente' post='947154' date='26. Feb 2008, 20:56']...naj bo po tvoje.[/quote]
xDDx ok, vazi. x:px x;)x x:Xx

~

Thanx za fidbek, punce. :palec:
Sej bova dala to se kam drugam oz. da bodo se odkod linki, morda s koledarja al pa kej. x:)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...