druidka 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Na ... točno to, kar sem rekla. Ovire na cestiaha. včeraj skor popizdis fasala na poti v/iz lj. katastrofa od katastrofe. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 nevednež, predlagam da prebereš knjige kot npr.: Schwarze ReichLeksus in oljkaStoljeće rata in morda postaneš celo razgledan.upam, da glede na tvojo inteligenco znaje (branje) v tujem jeziku ni ovira, ker ne vem če so prevodi v SLO. in še enkrat, da si med drugimm vbiješ v to svojo butasto tintaro;cene hrane (surovin) še niso presegle zgodovinskih rekordnih cen, pričakuje se rast še vsaj do leta 2011, odlično za borzne špekulante.hvala kitajcem da se množijo kot podgane.začni študirat ekonomijo da ne boš sral socio kvak. Ja res je.Folk se množi kot podgana.Logično je tudi da ker se nekatere prej nerazvite države kjer življenje ni imelo take cene kot tu, počasi balansirajo z zahodom, to pomeni tudi več dobrin na prebivalca, ki jih prej ni imel in eventuelno vsega več.Ko bo to doletelo Afriko smo pa res v kurcu z tega ekonomskega stališča danes.Sicer se vmes lahko marsikaj naredi da ni tako, samo če danes to gledaš v naprej bo prišlo do take recesije v primerjavi s katero je bil Wall street prdec.Treba je vedet da danes razvite regije živijo v blaginji zaradi nerazvitih.Če bi bili nerazviti kar naenkrat razviti bi vzeli velik kos pogače razvitim in z tem bi se trenutna ekonomija zelo zamajala,dobrine ki jih ni neomejeno bi se porazdelile in veliko bogatih bi postalo manj bogatih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 se strinjam s teboj v celoti. obstaja pa en veliko vecji problem, kot je prenaseljenost, ki morda lahko privede do drasticnih sprememb kateregakoli podrocja: to posledice podnebnih sprememb! Zal so, kar se tice podnebnih sprememb ravno (najveckrat) nerazvite drzave trenutno najbolj na udaru! Suse, poplave, pomanjkanje, lakota, spremembe geografske slike, usihanje jezer, rek, vod, taljenje ledenikov, posledicno pomanjkanje vode itn. Zaradi pomajkanja vode, hrane in dobrin pa posledicno vojne etc.Kljub temu, da je prav za podnebne spremembe najbolj in predvsem kriv razviti svet! Torej mi! Vlada in kompetentne nstitucije se ukvarja(jo) z zmanjsanjem prometnih minimalisticnih "tezav" (manimalisticnih v primerjavi s prioriotetnimi - z globalnimi in ekoloskimi). - Kot sem ze vprasal - kam gre denar od placavanja kazni?Namesto, da bi se ukvarjali s tem, kako zmajsevati CO2, 22% procentni prispevek prometa k slovenskemu prispevku C02!! Kaj vlada dela na tem? Mar se ne zdi, da bi na nasih cestah ze zdavnaj morali voziti avtomobili na obnovljive vire!!!? Vsaj mestni promet. Da bi vecji transport (tovorajaki ipd) morali placevati ekolosko globo zaradi vecjega izpusta! Kakor tudi ves promet, ki presega doloceno stopnjo izpusta! Zakaj se zadeve premikajo tako pocasi!!?? Ja res je.Folk se množi kot podgana.Logično je tudi da ker se nekatere prej nerazvite države kjer življenje ni imelo take cene kot tu, počasi balansirajo z zahodom, to pomeni tudi več dobrin na prebivalca, ki jih prej ni imel in eventuelno vsega več.Ko bo to doletelo Afriko smo pa res v kurcu z tega ekonomskega stališča danes.Sicer se vmes lahko marsikaj naredi da ni tako, samo če danes to gledaš v naprej bo prišlo do take recesije v primerjavi s katero je bil Wall street prdec.Treba je vedet da danes razvite regije živijo v blaginji zaradi nerazvitih.Če bi bili nerazviti kar naenkrat razviti bi vzeli velik kos pogače razvitim in z tem bi se trenutna ekonomija zelo zamajala,dobrine ki jih ni neomejeno bi se porazdelile in veliko bogatih bi postalo manj bogatih Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 dej free ne seri.....oziroma nehi tochno TO pochetzrachuni, kolk metana da v zrak en vegetarjanski prdec in kolk vsejedi prdecjebesh vegije....ZARAD NJIH JE TOPLA GREDA!!!!ldi je pa itaQ prevech....predvsem rmencou pa zamorcouAFRIKA MUST BY WHYTE zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 To pa dragi moj absolutno ne drži prvo goveda se gojijo za mesojedce pretežno, po drugi strani pa je blazna razlika v prdcih, sploh ko govorimo o intenzivnosti vonja, in tukaj so vsejedi mojstri za proizvajanje bojnih strupov naush zej reku, de en lepo krvav steak smrdi bl kokr pa vse one kile soje pa frzhola k ga morjo pospravt de lahko vsej tolk (kar ni bogvekoliko) razmishlajo kokr free zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 količinsko morda ne vendar je ekstrakt dosti hujši, bomo tko rekli vse skup je bl koncentriran no....torej!!!topla greda je globalni pojav.....in ne toliko koncentrirano lokalni zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Sorry, res sva Madona Free pa Indy kaj sta se razpričala s tole hrano, ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 ... upam da se bo stanje cimprej malo stabiliziralo oz. izboljsalo. K zdej je dizaster. Kolone totalne.. bog ne daj, da je prvi v kriziscu kak zaspani pocasne..... (seveda po nekaterih trenutkih psiholoske predpriprave, ki jo rabi, predno spelje ). vsi za njim smo obsojeni na 35.res je grozno. clo uspava taksna voznja.... al pa nasprotno, zivcen ratas itd. Vceraj sem pripeljala iz smeri Gorenjske po AC, k na koncu nekaj pedenajo - tik pred tunelom. No in je tam omejitev 80. Vsi so lepo vozili normalno, po predpisih, razen nek kombi pred mano, ki je sel slabih 60... varnostna med njim in ostalimi 20m...In za mano vozniki zivcni ratujejo, nakar se en voznik odloci, da ma pa dost, ga prehiti (in s tem tud mene) in je blo pa ze konc tega pasu, skratka, komaj je 'resil' sceno, da ni priletel v signalizacije.Pac, jasno.. kaj pa ni bil bolj potrpezljiv? In kriv bi bil on. sam POVZROCITELJ pa je bil ta kombi pred mano in je vozil vec pod omejitvijo, kot je ta, ki je prehiteval, vozil nad njo. Tja grede, ko sem se priblizevala odcepu za Vodice, pa je en ze vec kot kilometer vozil kakih 100 ali manj - ces (predvidevam), saj bo itak zdaj zavil.Nimas kej vozit tok mal! Po AC je 130! Tolk mors vozit.... jaz ce grem 130 in ce mas slabe luci (ful folka jih ni imelo), te prakticno prepozno zagledam oz. postekam, da vzois 40 pod omejitvijo. To je, ce bi primerjal s 50 na normalni cesti, kot bi nekdo vozil 10. Skratka.... vsi imajo nenadoma 2 levi nogi pa nihce ne zna vec vozit, al kaj... Pac saj po 1 strani je logicno: grozni zakon (nerealen - saj se ne mormo primerjat po standardu z evropo), vsi presrani (predvsem seveda zarad kazni in ne zarad varnosti in tega) in pac... se je treba mal prilagodit.Sam imam obcutek, da se eni nikol ne bodo...Ker un, k ga je strah, ni za na cesto - kjer mors bit suveren in tekoc.Stojec promet je v bistvu izredno stanje. promet je po defoltu tekoc. V glavnem, razen polnjenja nekaterih blagajn in ukrepa s prestrasitvijo in udarci po zepu, ne vidim nic pozitivnega v tem novem zakonu. Morda je prezgodaj govort. Bomo vidl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 zakaj že slovenci spadamo med razvite? na račun koga? tebe? Freeja? Možno Midva z Freejem sva itak brain of the world Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 Nešto tako ja o kukuruzu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2008 Radaaaar :xx!: Radarji ki bodo merili povprečno hitrost na določenem odseku... Kaj nam bodo še dali?Kaj vse še mislijo nadzirat? Je mogoče kdo gledal film Minority Report?Ali pa 1984, po istoimenskem Orwellovem romanu? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2008 zate ki si tako razgledan pa to ne bi smela biti šokantna novica, tak sistem imajo v Italiji že nekaj časa... Hvala, Bobnar.Lepo da svetovljan kot si ti občasno razsvetli takega kmečkega buteljna kot sem jaz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 Časi, ko smo šli s frendi na obvoznice paralelno vozit s "ceglom" na gasu so mimo.Na pol pijani in utrgani. Z dokaj hitrim plehom.Se ne splača, če te angelni snamejo. Pa tud z leti je človek manj utrgan. Hitrega pleha se danes v SI sploh ne splača več imet. Razen če se gre kdaj pa kdaj malce razživet na kak "deutsch autobahn"... Kdor se pač fura po nemških avtocestah (sam se že dolgo nisem). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 ... kaj je men odstekan?da eni se vedno divjajo k norci (ampak tko, neumno, res divjanje, ne hitra voznja pa to), 1/2 folka je brez luci itd, 1/4 se jih med voznjo pogovarja po mobiju ali sanja, je', se sminka, itd.Ne mroem verjet. Recimo jaz sem ze prej bolj ali manj spostovala prometne predpise (razen kak km vec), no zdaj jih tud - se bolj.In recimo grem ze jaz 60 (kjer je omejitev 50).No in mi kdo besno tisci zadaj. Kao nad zivcen! Po moznosti pa pol brez luci, z mobijem v roki (tega ful vidim se vedno) al te pa nad prehiti k shus, pa ti potem bremza totalno pred tabo. :xx!:Po moznosti pa bo tocno ta, ce bo prvi na semaforju, porabil 10 ali 15 sekund, da spelje. Hocem rect: kulture voznikom ne mors pa ne mors tko utupit. Ker: OK; (se) gremo pa pac tko. Dejmo pol vsi mal oladit pa tko. ampak ne. eni pa prav shtalarijo. cudi me, da so lohk tok samozavestni.... a se jih nic ne dotakne to, da se lohk izpit vzame, avto celo itd.? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 Hitrost je adrenalin. Prijetna droga. Prijeten Relax.V malo hitrejšem plehu še veš ne, da se furaš 180km/h +.Večina pleha danes je itak dokaj hitra glede na dovoljene hitrosti.Ni nobenega občutka.150km/h misliš, da hodiš peš.Malce se popije (pivo, dva). In komu se da vozit po omejitvah?SE BO PA TREBA NAVADIT. DISCIPLINIRAT. Na Hrvaškem (dopusti so pred vrati) pa pazit, da ne bo finančno bolj šibkega počitnikovanja.Kdor dopustuje na CRO destinacijah. Dirkanje se finančno ne splača, ko dirkača "snamejo". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 Mene je pa tale strah pred kaznijo zarad prehitre vožnje obvaroval pred veliko pizdarijo. Jst uživam v mehki vožnji. Taki, tekoči, k avto prede, k ni zaganjanja, z dost varnostne razdalje. To je pr men ene 70-80 skoz naselje, 100-130 izven naselja in ene 150 po AC. Zame je to najmanj stresna pela. Zdej en dan sva se peljala z ženo skoz naselje in nek sem vidu eno starejšo žensko, ki je hotla kr nek čez cesto. Sicer sem že po defaultu zlo pozoren med vožnjo, to žensko sem pa kr opazoval, kt bi nekej slutu. In res, k se bil skor vštric z njo, mi je stopila direkt pred avto in tist moment sem zabremzal in odvil na drug pas, ki je bil na srečo prazen, tko da je nisem zadel. Ženska je bla totalno zmedena /pomojem je narobe ocenila mojo hitrost, ker vem da me je gledala prej, pol je pogledala na drugo stran in stopila na cesto/, žena je bla čist paf, men je pa noga zavibrirala mal kasnej, k je adrenalin pršu do noge. K se je to zgodl, sem vozil 40 na uro /k sem prej pogledal na števc in tolk je tud omejitev in bliz je dostkrat radar/. Če bi vozil tko kt ponavad, mehko, bi bla ta ženska mrbit med pokojnimi. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2008 si vsaj enkrat pošten post napisal... Saj tebi tudi kašen dober rata... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2008 ... kaj je men odstekan?da eni se vedno divjajo k norci (ampak tko, neumno, res divjanje, ne hitra voznja pa to), 1/2 folka je brez luci itd, 1/4 se jih med voznjo pogovarja po mobiju ali sanja, je', se sminka, itd. In recimo grem ze jaz 60 (kjer je omejitev 50).No in mi kdo besno tisci zadaj. Kao nad zivcen! Po moznosti pa pol brez luci, z mobijem v roki (tega ful vidim se vedno) al te pa nad prehiti k shus, pa ti potem bremza totalno pred tabo. :xx!:Po moznosti pa bo tocno ta, ce bo prvi na semaforju, porabil 10 ali 15 sekund, da spelje. Hocem rect: kulture voznikom ne mors pa ne mors tko utupit. Ker: OK; (se) gremo pa pac tko. Dejmo pol vsi mal oladit pa tko. ampak ne. eni pa prav shtalarijo. cudi me, da so lohk tok samozavestni.... a se jih nic ne dotakne to, da se lohk izpit vzame, avto celo itd.? Pa prehitevanje malo pred znakom za naselje in potem divje bremzanje do 50km/h... :xx!: Vožnja tik za "ritjo", tako blizu da mu v špeglu niti luči ne vidiš, in to pri 90km/h... Itd... Kazni bi mogoče zalegle če bi se jih pobiralo tam kjer je najbolj kritično.Ne pa da zdaj prežijo na tiste ki imajo npr. nekaj metrov za znakom naselja še nekaj km/h več kot je omejitev in pa na tiste ki par metrov prezgodaj poženejo nad 50.Kakšno ogrožanje je to?In koga?Zunaj naselij, kjer so hitrosti precej višje in zato nesreče tudi hujše, pa policajev niti za vzorec... :xx!: Zadnjič enkrat me je zunaj naselja ko sem vozil malo čez 100km/h(ja, vem, omejitev je 90) prehitel motorist po zadnjem kolesu... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 kaj pa tisti ki kadijo med vožnjo? a so manj nevarni kot z mobilci? haha, zanimivo ne, ker kadilci so na cestah že 100 let, mobilci pa kolk, 10-20?Lih tako nevarni so. Ampak kaj, ko je v avtih že a priori določeno, da je lastnik kadilec -- pepelnik in tista zadeva za prižgati cigareto. A sploh lahko kupiš serijski avto brez tega? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 kaj pa tisti ki kadijo med vožnjo? a so manj nevarni kot z mobilci? haha, zanimivo ne, ker kadilci so na cestah že 100 let, mobilci pa kolk, 10-20? tole s semaforjem pa mene tut razpizdi, kak se eni devajo, pa pol folka ne uporablja blinkerjev...ehjamislim da so MANJ nevarni, ja (to sprasujes). je pa tudi kajenje nevarno.Prav tako je MANJ nevarno kot jesti med voznjo.Cik je nevaren, vendar mu manj casa posvetis (krajsi trenutek in manjsa pozornost) kot pa za debato ali ce zres oz. imas mastne roke itd. Jaz si clo muzke nisem upala poslusat, ko sem bla voznik zacetnik, niti kadila nisem.No jem pa po mobiju pogovarjam se pa se vedno ne. Jp, zmigavce sem pa pozabla oment - 3/4 folka jih ne daje. Sparajo akumulatro? kao - on itak ve, kam bo zavil. V bistvu je promet povezan tudi z inteligenco (predvidevanje, ocena razdalje itd.) in ce je nekdo tup, je pac tup. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Kaj pa če pade cigaretni ogorek na obleko, na sedeže, na kaj lahko vnetljivega? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Še jaz kot nekadilka, da se oglasim. Meni kajenje v avtu ni všeč ... v mojem se ne kadi in bi me motilo AMPAK sem prepričana, da kajenje ne moti koncentracije kot na primer, če z nekom čvekaš po mobitelu.Tako, da tega ne bi metala v isti koš. - saj, ker ni za 'v isti kos'.en dimcek potegnes, medtem ko mas oci na cesti... koncentracija je se vedno na cesti.medtem ko pa ce jes, verjetn ne goltnes grizljaja tok hitr k jaz dim potegnem vase in prezvekujes, v eni roki mas sendvic, morda imas mastne roke..ce se karkol *zgodi*, cik fuknes v pepelnik.ce mas pa blazoten sendvic pred sabo al pa vrecko s pomfritom pa je ze tezje, te bolj nepripravljenega dobi kaksna x situacija.prav tako debata..... NISI na cesti (sam), pac pa se del tebe tudi pogovarja - vsaj nekaj od tega je pol morda 'slabo', nepopolno - ali voznja, ali debata. Načeloma se ne oglašam na telefon med vožnjo, mogoče samo toliko, da rečem, da bom poklicala nazaj.jaz tud.. iz mene so se frendi se norca delal pa me ooponasal: "ne morem se po mobiju pogovarjat k vozim iz Polhovega gradca." ampak res, sem rabla obe roki in celo koncentracijo. Muzka pa isto... ce sm jo mela, se mi je zdel da mi morda vsi trobijo in bogve kaj se dogaja, jaz pa v svojem svetu. Nisem marala tega - bit v drugem svetu kot pa zgolj na cesti, ce sem na cesti. Kaj pa če pade cigaretni ogorek na obleko, na sedeže, na kaj lahko vnetljivega?to se je meni zgodilo nekoc, zato pa sem se sploh strinjala, da je kajenje nevarno. Namrec, del ogorka mi je padel na zic med noge!!! (imela sem total kratke hlace, tako da se je zarolal skor cist do mednozja).To pa je cela travma.. ker se pece, nimas obcutka, ali samo pece pece, pa se pac pekotina stopnjuje, kot zna bit z opeklinami, ali pa se vedno tam zhari in recimo zic razzharja. No jaz sem super reagirala (k mam dbest reflexe), nekdo morda ne bi.To se mi je zgodilo, ko prihajas iz taglavnega krizisca na bavarcu proti Gospodarskemu, kjer je pol odstavni desno, da ga sekas do Kolinske.Skratka, je bla guzva, zavit sem morala desno, pazit se na pesce in kolesarje in ce mam koga zadaj, pol k sem vse to ustimala, hit dala desni zmigavc pol pa vse 4 in pochekirala, kje me pol manjka. al pa zica. Tko da, to je blo pa res nevarno in zoprna izkusnja..... kdo bi pa paniko zagnal pa bogve kaj bi se lohk zgodilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Jp, zmigavce sem pa pozabla oment - 3/4 folka jih ne daje. Sparajo akumulatro? nö, bi rekel, da ne vejo, zakaj majo levo obvolansko rocko (takim bi mercedesa privoscil, ker desne sploh nima...) za kajenje se pa strinjam (s prve roke, tudi sam kadim v avtu), da ne vpliva tako zelo na koncentracijo med voznjo, medtem, ko sem zarad tel. ze sam mel probleme (med drugim drug avto v riti) :xx!: Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 nö, bi rekel, da ne vejo, zakaj majo levo obvolansko rocko (takim bi mercedesa privoscil, ker desne sploh nima...)ko t(ol)e berem, postekam, da mi je cist dol padla tema jekleni konjicki (1x poglej kdo jo je odprl ).skratka - vcas blazno bla glasna in znalska in to...zdej se pa sploh ne morem vec navdusevat.saj ni vec uzitek vozit, tud avti... zakaj majo 200 + na stevcu?za kazat (se)?'odpret ventile' al kako se rece?sej to ni vec mozno...ce si kriminalc, ce vozis 140 po AC (in ce te frenda povabi na kosil z ribami in spijes en kozarc vincka). Stekam sceno... Eni pac so neizkuseni (5 dni izpita ), eni pa so kao na cesti izkuseni (imajo xxxxxxx prevozenih kilometrov/trenutkov v prometu), a s starimi znanji in izkusnjami (ko so delal izpit leta 2 pa 3).... ... skratka: je rpednost, da so mladi, je ovira, da so mladi... je prednost, da so stari, je ovira, da so stari..... eni nardijo pac un izpit, se shlepnejo (dobijo teste in tko), je "zlo za avto", vendar - ne pozna pravil...... eni pa poznajo pravila v nulo, apdejtana, pa so shtori in nereflexnezhi al so pa edini reflexi panika. In skratka - kako bos vse kombiniral s cimbolj tekoco sceno in cimmanj zrtvami?? (tako ali drugace zrtvami: v najhujsi obliki nesrece, v manjsi komplikacije, nered, zastoji, blabla = cas, energija, cash...)Skratka, ocitno pac ni slo drugace, kot ubost 'ta-drasticne'.Vendar pac.... slednje se se ni izkazalo za ucinkovito in prevec prevec disi po spet enem polnjenju zhepov na racun "zdravja in dobrega vseh"... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 Skratka, ocitno pac ni slo drugace, kot ubost 'ta-drasticne'.Vendar pac.... slednje se se ni izkazalo za ucinkovito in prevec prevec disi po spet enem polnjenju zhepov na racun "zdravja in dobrega vseh"... ma moje mnenje je...da so s tem zadnjim zakonom ze tako mizeren poklic policista zreducirali v navadnega inkasanta Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.