Behemoth 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Pred par minutami sem bral en zelo zanimiv članek, v katerem piše nekaj fajnega o homofobiji Eni švicarski psihologi al kaj so so si postavljali neka vprašanja zakaj sploh je homofobija, ej in sem se tak nasmejal, ker piše da so prišli do ugotovitve, da so homofobi moški, ki imajo istospolna nagnjena (niso nagnjeni le občasno majo nagnjenja), in jim zato kri zavre ob pogledu na kaka 2 luštna dedca, ko se ki žvalita, ker se so ali preponosni ali pa jih he preveč sram, da bi tudi oni sami nekaj takega probali, in z takimni izjavami in dejanji le prikrivajo svoje nagone Fino Drugače pa jaz res ne vem, kak so lahko to homofobi take budale pizda, to si je eno budalo zmislilo da so pedri ogabni zaj pa se vsi tega držijo Ja pa pizda, enkrat bodo tak mogli odnehat, ker trenutno je biti GEJ moda, za moške in ženske, in kolkor opažam zadnje čase jih je vedno več, in vedno več jih si upa izkazovat ljubezen v javnosti. They can't fight them all - tnx gad mejte se Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Vzrok homofobije je v informacijah, ki jih posameznik poseduje. Posledica vzgoje, samouresničevanja, razgledanosti. Tako kot vsake nestrpnosti. Kakšen vpliv pa imajo občasna homoseksualna nagnjenja na homofobijo in kaj naj bi to sploh bilo pa se mi zdi prekompleksno vprašanje tudi za psihologe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Prej bi rekla, da je vsaka fobija (strah) posledica- nepoučenosti- zatrtih lastnih želja Strinjala sem se s prikazom tega 'problema' v filmu Lepota po Ameriško.... najhujši sovražnik homoseksualcev, je bil sam z lastnimi frustracijami zatrt homoseksualec. Enako, kot so najhujši nekadilci bivši kadilci.... Live and let live! Meni je vseeno na kakšen način nekdo kaže svojo ljubezen - da je le LJUBEZEN.... ne vojna! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 Vzrok homofobije je v informacijah, ki jih posameznik poseduje. Posledica vzgoje, samouresničevanja, razgledanosti. Tako kot vsake nestrpnosti. Kakšen vpliv pa imajo občasna homoseksualna nagnjenja na homofobijo in kaj naj bi to sploh bilo pa se mi zdi prekompleksno vprašanje tudi za psihologe.ja samo glej, moj oče je tudi homofob, in mi je tudi velikokrat dal vedet da so kao geji manjvredni, zaničevanja vredni pa ogabni, pa nimam nič proti njim. Sicer sem sam gej, ampak vseeno, tudi prej, ko še nisem vedel da sem, nisem imel nič proti njim. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
winkystinky 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Nisem mislil samo na starševsko vzgojo ampak nasplošno vplive družbe, medijev... Sicer je pa vprašanje kaj sploh je homofobija? Mogoče zagovarjanje idej, ki kršijo pravice homoseksualcem? Al to, da so ti homoseksualci nagravžni? Če so ti homoseksualci nagravžni še vedno lahko na podlagi informacij in razgledanosti zagovarjaš njihove pravice in jih imaš za enakovredne. Zanima me na podlagi česa so psihologi prišli do takšnih ugotovitev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2008 Prej bi rekla, da je vsaka fobija (strah) posledica- nepoučenosti- zatrtih lastnih želja Strinjala sem se s prikazom tega 'problema' v filmu Lepota po Ameriško.... najhujši sovražnik homoseksualcev, je bil sam z lastnimi frustracijami zatrt homoseksualec. Enako, kot so najhujši nekadilci bivši kadilci.... Live and let live! Meni je vseeno na kakšen način nekdo kaže svojo ljubezen - da je le LJUBEZEN.... ne vojna!ewo tvoj odgovor Hvala majica si mi prikrajšala ure pisanja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Pred par minutami sem bral en zelo zanimiv članek, v katerem piše nekaj fajnega o homofobiji Eni švicarski psihologi al kaj so so si postavljali neka vprašanja zakaj sploh je homofobija, ej in sem se tak nasmejal, ker piše da so prišli do ugotovitve, da so homofobi moški, ki imajo istospolna nagnjena (niso nagnjeni le občasno majo nagnjenja), in jim zato kri zavre ob pogledu na kaka 2 luštna dedca, ko se ki žvalita, ker se so ali preponosni ali pa jih he preveč sram, da bi tudi oni sami nekaj takega probali, in z takimni izjavami in dejanji le prikrivajo svoje nagone To je stara zgodba. Vendar je to spet samo del resnice. Zdaj se kar vse po vrsti označuje za homofobe ali zavrte pedre ali lezbijke, če se kdo ne strinja s tem. Fino Drugače pa jaz res ne vem, kak so lahko to homofobi take budale pizda, to si je eno budalo zmislilo da so pedri ogabni zaj pa se vsi tega držijo Ja pa pizda, enkrat bodo tak mogli odnehat, ker trenutno je biti GEJ moda, za moške in ženske, in kolkor opažam zadnje čase jih je vedno več, in vedno več jih si upa izkazovat ljubezen v javnosti.Sej to je zdaj problem. Homoseksualnost je moda, je in, in mladim rado to stopi v glavo in telo in so tako čudovito vodeni -- neproblematično sledijo ukazom in so sfukani. Potem pa jim ne moreš več nič povedat, ker itak že "vejo" vse. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 ewo tvoj odgovor Hvala majica si mi prikrajšala ure pisanja Ni kaj.... naslednjič me kar pocukaj za rokav.... Počutim se zdaj ko Deda Mraz Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 behemoth je gej ? sej tam tko piše... drgač pa ja homofobija je sigurno strah iz različnih možnih vzrokov, sploh ni nujno,da se bojiš takšne usmerjenosti ' v sebi 'drgač pa človek ima navado, da se umakne tam kjer mu je najbolj varno, čej je to bit gej je pač bit gej važno, da se ID in integriteta vzpostavi jaz osebno mislim, da se mamo lahko vsi radi, spol tle ni ovira, ovire so v glavibit gej je izbira, lahko, da se motimnačeloma mislim, da to velja zadnjič sem se pogovarjal, katera je edina ultimativna ljubezen med dvema osebama to je torej znotraj naše kulture ljubezen med človekom in Jezusomman - o to man -o človek pa se v odnosu med dvema oseboma izraža tudi preko spolnostidružba pač ma smo premajhni, da bi se dobro razumeli, na koncu se vse konča pri osebnih odločitvah Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2008 behemoth je gej ? sej tam tko piše... drgač pa ja homofobija je sigurno strah iz različnih možnih vzrokov, sploh ni nujno,da se bojiš takšne usmerjenosti ' v sebi 'drgač pa človek ima navado, da se umakne tam kjer mu je najbolj varno, čej je to bit gej je pač bit gej važno, da se ID in integriteta vzpostavi jaz osebno mislim, da se mamo lahko vsi radi, spol tle ni ovira, ovire so v glavibit gej je izbira, lahko, da se motimnačeloma mislim, da to velja zadnjič sem se pogovarjal, katera je edina ultimativna ljubezen med dvema osebama to je torej znotraj naše kulture ljubezen med človekom in Jezusomman - o to man -o človek pa se v odnosu med dvema oseboma izraža tudi preko spolnostidružba pač ma smo premajhni, da bi se dobro razumeli, na koncu se vse konča pri osebnih odločitvah Kje pa to piše da sem gay? Sicer je res, ampak ok, nič vido Ja kuvartat, biti gej definitivno ni izbira, vsaj jaz tako mislim, ker če ne bi si jaz ziher kako babo poiskal, ker meni tudi ni fajn, da bi si z partnerjem v strahu uzkazoval ljubezen kje na ulici in samo upal da nebo kakak brezvezne opazka priletela. Jaz mam tudi enih par fantazij, ki bi jih rad uresničil, ampak se stanje še dolgo nebo popravilo, mogoče izboljšalo hehe Drugače pa glejte, kak so včasih delali z židmi in čarovnicami, z židji še ene par deset let nazaj, tak da če se je to tak hitro spremenilo in so vsi ql s tem, potem verjamem da bomo tudi pedri kmalu OK ljudje Saj bo kmalu, po tem kaj so mi kolegi povedali, je homfobov čedalje manj, ker se že marsikateri kar žvalijo sredi ljubljane, pa jim nihče nič ne reče :D Pa ko sem bil v četrtek na letališču sta se tudi tam 2 geja poslavljala, sta se skoraj pojedla Jaz sem to z takim nasmeškom do ušeš gledal, ko se mi je tak lepo vidlo (pa še luštna sta bla, mm ), pa nihče ni nič komentiral al pa kaj, pa jih je kar veliko blo tam na letališču Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 ja samo glej, moj oče je tudi homofob, in mi je tudi velikokrat dal vedet da so kao geji manjvredni, zaničevanja vredni pa ogabni, pa nimam nič proti njim. Sicer sem sam gej, ampak vseeno, tudi prej, ko še nisem vedel da sem, nisem imel nič proti njim. Najslabše - te vrste fobije. Tlačiti lastnega otroka zato, ker ni tak, kot smo pričakovali, da bo... Eh, ko bi ljudje lahko videli in poznali vsa ta občutja, ki jih s svojimi frustracijami vgradijo v druge.... verjetno bi potem (ali pa upam vsaj) omilili svoje besede....Sicer že res, da ima vsak pravico do svojega mnenja, ni pa prav, da se ob tako resnih temah držijo svojih ... SVOJIH!! prepričanj, in jih vsiljujejo drugim za vsako ceno... Sem pa doživela 1x napačen feedback.... nekdo mi je stopil na žulj.... malce sem popenila nad njim, pa me je označil za homofoba. Haloooo? Privlekel je ta izgovor iz kaj vem kod.... in mu je prišlo vsakič prav. Če ni bilo po njegovo - sem bila homofob. Zalet se nekam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 verjamem da bomo tudi pedri kmalu OK ljudje čist ql ste.če b se mene uprašal, vas je itak fuuuullll premal. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 Pred par minutami sem bral en zelo zanimiv članek, v katerem piše nekaj fajnega o homofobiji Eni švicarski psihologi al kaj so so si postavljali neka vprašanja zakaj sploh je homofobija, ej in sem se tak nasmejal, ker piše da so prišli do ugotovitve, da so homofobi moški, ki imajo istospolna nagnjena (niso nagnjeni le občasno majo nagnjenja), in jim zato kri zavre ob pogledu na kaka 2 luštna dedca, ko se ki žvalita, ker se so ali preponosni ali pa jih he preveč sram, da bi tudi oni sami nekaj takega probali, in z takimni izjavami in dejanji le prikrivajo svoje nagone Ja itak da je znano dejstvo, da če nekej odkrito kritiziraš non stop, da ponavad zatiraš dlih to v seb.Tut sam sm velikrat priča temu, ko opazujem druge. Rečmo en tak zatiralc svojih nagnenj mi je Sašo Peče, ki gre z tem celo tolk daleč, da so ga nekoč povabl na en intervju, in je bla zravn še ena tretja oseba.Ko je ta oseba (po ene 10 min pogovora) rekla da je gey, je tip ustal in šu-češ jest se pa z pedri nam zgovarjov hehe.Kjer idiotizem-pa dobr pač svobodna izbira ne hehe Fino Drugače pa jaz res ne vem, kak so lahko to homofobi take budale pizda, to si je eno budalo zmislilo da so pedri ogabni zaj pa se vsi tega držijo Ja pa pizda, enkrat bodo tak mogli odnehat, ker trenutno je biti GEJ moda, za moške in ženske, in kolkor opažam zadnje čase jih je vedno več, in vedno več jih si upa izkazovat ljubezen v javnosti. They can't fight them all - tnx gad mejte se Ne vem če je dlih bit gej In, k te jebejo na vsakmu koraku.V kakšni metropoli ala New York, pariz ok...sam tle je dlih kontra, ker smo 10 let za kamnom v teh zadevah.Da južno od ns ploh ne govorim.Dlih en cajt nazaj sm se pogovarjov z enim geyem, drgač iz Splita, mi je reku češ: "zakva pa misliš da sm sm pršu v Slovenijo".Dol ne morš živet normaln, tle pa vsaj kokr tolk". ja samo glej, moj oče je tudi homofob, in mi je tudi velikokrat dal vedet da so kao geji manjvredni, zaničevanja vredni pa ogabni, pa nimam nič proti njim. Sicer sem sam gej, ampak vseeno, tudi prej, ko še nisem vedel da sem, nisem imel nič proti njim. Smi že cel cajt bil sumljiv hehe .Eh sej nima veze, se zajebavam .Jest mam dostkrat težave z geyi, ker jih prokužim pa začutjo enerđi hehe.Vidjo da vem, pa kuj misljo da sm jest tut.Sam vadla čez en cajt pogruntajo da ni tko.Zanimiv hehe.Sam sm v svojmu lajfu naletu že na vse vrste bedakov, od unih k so rekl: "aja ti nis, ok"(teh je blo večina) pa smo ostal na čist gut prijateljski bazi, do manupualntov češ: "ti maš pa rd moške ne....u vojsk sm mel tazga povelnika, me kr ni hotu pustit z mesta vezista k je bil on dežuren, zato k sm reku da mi ena ženska tm ni všeč, pa valda sm ga prokužil, pol pa kuj So pa defenitivno najboljši prijatli, zaupanja vredni, velik bolj k streith varjanta.Jih poznam velik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2008 čist ql ste.če b se mene uprašal, vas je itak fuuuullll premal. hehe Ja pa odprl sem novo temo, ker teme o homoseksualcih ne najdem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 heheJa pa odprl sem novo temo, ker teme o homoseksualcih ne najdem tema nekje je.vem zato, k se spomnem, da sem se že enkrat prtožvou, da je moških pedrou premal. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2008 tema nekje je.vem zato, k se spomnem, da sem se že enkrat prtožvou, da je moških pedrou premal.emm ni jih premalo Samo jih je pa fulll težko opazit Moji sošolci so bli tak šokirani ko so zvedli, večina mi jih še zdaj ne verjame da sem, ker se mi baje sploh ne vidi da sem peder ja doooh, saj pa te pedri so zato, ker hočejo met MOŠKEGA, kosmatega, nabitega, močnega, da ko mu daš lupčeka te sam spika okoli ust Ne pa babo ujeto v moškem telesu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 Ja pa odprl sem novo temo, ker teme o homoseksualcih ne najdem HomoseskualnostHomoseksualnost 2Duhovnost in homoseksualnost Ja itak da je znano dejstvo, da če nekej odkrito kritiziraš non stop, da ponavad zatiraš dlih to v seb.To je preveč posplošena trditev. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 To je preveč posplošena trditev. jah pa ne vem no, pomoje to kr drživsi smo izraz vsega, stvar je potrebno sprejet, drgač gre načeloma za zatiranje in, ko sprejmeš nimaš več razloga za kritiko, četudi je moteče, se s problemom ukvarjaš na drugačen načinzej govorim na splošno Kje pa to piše da sem gay? Sicer je res, ampak ok, nič vido Ja kuvartat, biti gej definitivno ni izbira, vsaj jaz tako mislim, ker če ne bi si jaz ziher kako babo poiskal, ker meni tudi ni fajn, da bi si z partnerjem v strahu uzkazoval ljubezen kje na ulici in samo upal da nebo kakak brezvezne opazka priletela. Jaz mam tudi enih par fantazij, ki bi jih rad uresničil, ampak se stanje še dolgo nebo popravilo, mogoče izboljšalo hehe Drugače pa glejte, kak so včasih delali z židmi in čarovnicami, z židji še ene par deset let nazaj, tak da če se je to tak hitro spremenilo in so vsi ql s tem, potem verjamem da bomo tudi pedri kmalu OK ljudje Saj bo kmalu, po tem kaj so mi kolegi povedali, je homfobov čedalje manj, ker se že marsikateri kar žvalijo sredi ljubljane, pa jim nihče nič ne reče :D Pa ko sem bil v četrtek na letališču sta se tudi tam 2 geja poslavljala, sta se skoraj pojedla Jaz sem to z takim nasmeškom do ušeš gledal, ko se mi je tak lepo vidlo (pa še luštna sta bla, mm ), pa nihče ni nič komentiral al pa kaj, pa jih je kar veliko blo tam na letališču tam gor si napisal, ja jaz sem tud gej itd....glede izbire, mislm, jaz ne morem nič trdit ampak mene je vedno ful zanimal, če je kakšen gej preveril svoje vzorčenje in pa na kakšen način je to naredil Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 jah pa ne vem no, pomoje to kr drživsi smo izraz vsega, stvar je potrebno sprejet, drgač gre načeloma za zatiranje in, ko sprejmeš nimaš več razloga za kritiko, četudi je moteče, se s problemom ukvarjaš na drugačen načinzej govorim na splošnoDrži in ne drži. Spet je preveč splošno. Naj torej ta trditev pomeni, da je tisti, ki kritizira in obsoja pedofile, sam pedofil, ki "se ni pomenil s sabo"? In če bi se pomenil s sabo in stvar(i) sprejel, ne bi kritiziral ničesar več in bi molčal do smrti? Trdim, da šele ko zadevo sprejmeš, lahko kritiziraš. Če kritiziraš prej, dokler je še odpor in nesprejemanje, pa načeloma velja Jaranova in tvoja trditev. Ampak le načeloma: ni nujno, da v vsakem primeru in za vsakega posameznika. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 Ja pa odprl sem novo temo, ker teme o homoseksualcih ne najdem drugic jo najd. sicer pa kar naj bo tale posebej. ** men se zdi, da tu kake pretirane homofobije ni - v splosnem.Posameznike pa najdes povsod, k jih vse zivo mot. Tud se strinjam z majico in ostalimi, ki pravte, da je pogosto potem tipo latentnez - sam ne gre pa kar prehitro posplosit in zakljucit tega tkole. Kot ste tud ze omenili, velik gejev od drugod (recimo s Hrvaske) je prislo sem, ravno zato, ker je tu homofobije malo. men se zdi, da ma folk vec prot romom, muslimanom in drugim, kot pa prot gejem.Ti sam kaksno cirkusko parado nardijo pa mal se jim lohk nasmejes, medtem ko onih drugih se pa bojijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 Drži in ne drži. Spet je preveč splošno. Naj torej ta trditev pomeni, da je tisti, ki kritizira in obsoja pedofile, sam pedofil, ki "se ni pomenil s sabo"? In če bi se pomenil s sabo in stvar(i) sprejel, ne bi kritiziral ničesar več in bi molčal do smrti? Trdim, da šele ko zadevo sprejmeš, lahko kritiziraš. Če kritiziraš prej, dokler je še odpor in nesprejemanje, pa načeloma velja Jaranova in tvoja trditev. Ampak le načeloma: ni nujno, da v vsakem primeru in za vsakega posameznika. no ja sej tko kot si povedal se dobro beresam, k ti sprejmeš razumeš, spoznaš ...tud ni smisla, da kritiziraš predofila, kaj bi s tem dosegel ? lahko ga pač preziraš, obsojaš, se zgražaš sam sem ziher, da to nima veze s sprejemanjempač, če bi mu želel pomagat, bi se poslužil ene vrste kritičnosti na način, da bi mu predstavil njegov problem, to je pa tud to in ja torej, če bi se pomenil s sabo bi molčal al pa šel v akcijo ( neke vrsta pomoč pač morebitnim ogroženim in grešniku samemu ), vse drugo pa je bolj podobno blebetanju branjavk, četudi, se komu zdi bolj upravičeno torej zakaj bi mel kritičen pristop do gejev, zakaj bi koga spreminjal sploh mene edin zanima, če se je kakšen gej lotil preverjanja svoje vzorčnosti, to bi mi bilo res zanimivo, kako definiraš, da nekaj si.... men se zdi, da ma folk vec prot romom, muslimanom in drugim, kot pa prot gejem.Ti sam kaksno cirkusko parado nardijo pa mal se jim lohk nasmejes, medtem ko onih drugih se pa bojijo. mja tle v sloveniji to ni tok obsojano ne tko kot ponekod drugod morebiti Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 prejshnjo nedelljo so me trije pedri ob trh zjutraj pretepli s kolom.razlog je bil banalen...dan zhalovanja, zaportje kluba ob 02:00argument: "Kaj bosh ti nas iz nashga kluba vun metal!"posledica: dva pochena rebra, poshkodovana mishibca na roki in razbito kolenoseveda sem prijavil na policijonauk: che bi bilo obratno in bi se jaz lotil koga izmed njih, bi bil sedajle po vseh medijih obravnavan kot najbvechji nestrpnezh in homofob....tako pa nikome nishta zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 svašta... ...ful hecno je, kako tole gre...in potem je treba ljudi (kukr ogrožene itd) včasih prepričevat, da ti niso všeč kot človek, ne kot homoseksualec/črnec/šiptar...pa ne verjamejo...kot, da če ti nekdo ni všeč, in je kaj drugega kot beli versko neopredeljeni heteroseksualec,je potem to drugo takoj razlog za to, da ti ni všeč in si avtomatično obsojen netolerance do homoseksualstva, ras, narodnosti... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Trdim, da šele ko zadevo sprejmeš, lahko kritiziraš. Če kritiziraš prej, dokler je še odpor in nesprejemanje, pa načeloma velja Jaranova in tvoja trditev. Ampak le načeloma: ni nujno, da v vsakem primeru in za vsakega posameznika. Ja, itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 nauk: che bi bilo obratno in bi se jaz lotil koga izmed njih, bi bil sedajle po vseh medijih obravnavan kot najbvechji nestrpnezh in homofob....tako pa nikome nishta zlomk....tralala Jep, to je pa sad tega, na žalost.V ZDA kjer je črnska populacija le 12% (naj me kakšen poprav, če ni res) je šlo iz ene skrajnosti v drugo.V nekaterih mestih so bolj zaščiteni kot belci in v mnogih firmah je tako, da "morajo" vzeti toliko pa toliko črncev,da imajo ime in jih noben ne toži, češ da se črncem kratijo pravice.Z tem seveda vzamejo potem črnce namesto belce pa ni nujno, da so boljši.Da o tem ne bom govoru ko je kdo na koga opravičeno jezen in se ta zagovarja, češ, ja to je zato ker sm črnc.Zakon jih zelo ščiti.Pr teh zadevah je težko ujet neko sredino, ker je zmer prisoten človeški faktor razmišljanja (kdo bo kjerga) . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.