Skoči na vsebino

Napoved za 10. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/10/"][b]Napoved za 10. teden[/b][/url] - [b]3. - 9. marec 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 66
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
marsa, hvala :kiss: :palec:
i like it: [color="#9932CC"]*Preobčutljivost, pretirano odzivanje, vročekrvnost, skokovito nihanje počutja, nenasitnost in požrešnost, vse to bomo, poleg običajnih Luninih težav ob mlaju, doživljali v tem tednu.*[/color] x;)x x:px xsmx
no, zdaj sem vsaj dobro oborožena x;)x

si ze letela v trgovino in napolnila hladilnik? x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pa dej no, a je sploh take treba pisat xrolleyesx ....bemtiš, že tko imam šibko točko nekje tu :vragec: ...pa sem mislila šele popoldne do trgovine pa vidim, da bi bilo fino, če grem že takoj zdaj, da ne bom tečna in občutljiva in ne vem kaj še vse :inocent: ....no sej samo, da nimam jest kj pr temu ampak so planeti x:Dx

sfrižižderka.com

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jasno, da! in vmes sem se 3x premislila, nadrla pet prodajalk in razsula par nakupovalnih vozičkov. x;)x x:px

no, na srečo x:Dx večino trgovin odprejo šele ob devetih, tako da se bom držala raje tega: [color="#FF00FF"]*Vsak dan se vsaj pet minut sproščajmo; skušajmo se čimbolj umiriti in ne misliti na nič, raje bodimo pozorni na dihanje (in si recimo predstavljajmo, kako z vsakim izdihom izdihujemo strupe in vse kar je slabega, z vsakim vdihom pa zdravje).*[/color]

[quote name='cosma' post='948597' date='3. Mar 2008, 08:39']...pa sem mislila šele popoldne do trgovine pa vidim, da bi bilo fino, če grem že takoj zdaj, da ne bom tečna in občutljiva in ne vem kaj še vse :inocent:[/quote]
jp, da se ne odlasa. xDDx

[quote name='lea' post='948598' date='3. Mar 2008, 08:42']jasno, da! in vmes sem se 3x premislila, nadrla pet prodajalk in razsula par nakupovalnih vozičkov. x;)x[/quote]
si te cist predstavljam. :D ;)

... js pa kot ponavad ne poslusam tehle nasvetov in vse cist po svoje in narobe delam. xDDx
dons sem tako, namest tistgale predlaganega in namest joge in drugih jutranjih ibung takoj vstala in si chik przgala. :sick: xrolleyesx
vsa zivcna nekaj in tecna....
se dobr da ni blo kakih nakupovalnih vozickov okol! :D

Picasso

Hvala za napoved:)

Ok..udejstvovanje okoli hladilnika mi je itak poznano:) tak,da fino, da vem, kako se lahko gibljem malo v drugih prostorih.
Sicer pa mi všeč tamle okoli merkurja, ki bo nanj delovala venera...verjetno že deluje, ker sem ravno danes zjutraj sklenila, kako bom malo popravila včerajšnje malo hm..hm..hecne besede...skratka - pride v MB za osmi marec en dalmatinec..nimam pojma kako se imenuje, poje pa Ribare...ki je gospodiču našemu nad nad pesem..meni pač ne, ker roker po duši..on skoči..ja to bomo pa šli gledat..jaz pa da ne..in še ful nalapala zraven...in za ziher sem se še namulila..(kam bi on to mene peljal..mislim..kaj se sploh gre..na dalmatince...???) iz protesta šla pucat po bajti(vsaj korist neka od mene), on ležat ven..(tudi korist zanj)..in danes zjutraj se odločim, da bom kupila karte - jaz - in ga povabila na tele Ribare..hmm.
(seveda pričakujem kakšen koncert pol v povračilo - pa ne Saše lendero ali Natalije Prepovedane ) tega še sicer ne ve no:))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='nataly' post='948602' date='3. Mar 2008, 08:59']Ok..udejstvovanje okoli hladilnika mi je itak poznano:)[/quote]
x:Dx (:yumy: x;)x)

[quote]..in danes zjutraj se odločim, da bom kupila karte - jaz - in ga povabila na tele Ribare..hmm.[/quote]
x8Dx :palec:

mi je vsec, k se hitr spuhas... vcas s'bla bl mulasta. x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='948600' date='3. Mar 2008, 08:51']si te cist predstavljam. :D ;)[/quote] tkole recimo: :sniky: :bomb: :blink: :ph34r: :mrko:
x:o)x

[quote name='Marsa' post='948600' date='3. Mar 2008, 08:51']... js pa kot ponavad ne poslusam tehle nasvetov in vse cist po svoje in narobe delam.[/quote]
da ne bi bilo slučajno dolgčas in preveč urejeno, disciplinirano, a ne :palec: x;)x

jp, se mal upiram vsem nasvetom, tud svojim. x:o)x x:Dx

hehe, tistle tvoje izvajanje..... hm hm.... vozicki so se vedno celi, prodajalke pa se prijazno smehljajo. xDDx x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='948608' date='3. Mar 2008, 09:13']jp, se mal upiram vsem nasvetom, tud svojim. x:o)x x:Dx

hehe, tistle tvoje izvajanje..... hm hm.... vozicki so se vedno celi, prodajalke pa se prijazno smehljajo. xDDx x;)x[/quote]
:inocent: tudi v želodčku mi še prijazno kruli.
ampak, saj je še dolg teden, a ne x;)x

[quote name='Marsa' post='948603' date='3. Mar 2008, 09:01']x:Dx (:yumy: x;)x)
x8Dx :palec:

mi je vsec, k se hitr spuhas... vcas s'bla bl mulasta. x;)x[/quote]
To pride z leti, :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='lea' post='948610' date='3. Mar 2008, 09:17']ampak, saj je še dolg teden, a ne x;)x[/quote]
ja, mogoce v cetrtek banko oropas. xDDx x:px
pr teb se nikol ne ve... x;)x

[quote name='nataly' post='948612' date='3. Mar 2008, 09:21']To pride z leti, :palec:[/quote]
ja sam ne vem, zakaj pa kej ne odide z leti... x:o)x

Picasso

aha...tako je to....sanje me napadajo že tri noči.....skoz po nekih šolah in internatih plazim......pa en pes me je izdal....no, tud prav.......glede na siceršnje prehitevanje, bom konc tedna čist mirna......ker me grizenje še zdej mal daje......sicer pa to ni tako slabo..... x;)x

marsa....thx...... xsingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aaaa,..."ujela" napoved "že" pri tretji "dozi".... x:Dx

Marsa thanks! :palec:

no, zdej se grem pa oborožit....(beri informirat)... x;)x x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jaz tud ful sanjam! vsega boga, pa kaj cist realnega da morm pogosto prav pomislt, ce je blo res.

Dons se mi je sanjal, da sem se blazotno, strastno objemala in poljubljala z enim tipom. xDDx

potem pa da so mi eni nekaksno predstavo uprizarjal al kaj, tko v enem domacem okolju, in sem blazno ploskala.
Mogoce sem v resnic. x:)x

[quote name='silki' post='948623' date='3. Mar 2008, 09:39']aaaa,..."ujela" napoved "že" pri tretji "dozi".... x:Dx[/quote]
3.?? :eek: x:Dx

pa sej sem sam zarad tebe ob 7h vstala da jo cimprej dam gor, da bos lohk kavico spila! x:px

Picasso

[quote name='Marsa' post='948624' date='3. Mar 2008, 09:41']3.?? :eek: x:Dx

pa sej sem sam zarad tebe ob 7h vstala da jo cimprej dam gor, da bos lohk kavico spila! x:px[/quote]

mater,....a zato imam že celo jutro občutek, da mi je nizki štart zatajail... x;)x x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:inocent: sliš se zanimivo, grem še jaz prebrat...
vikend bil doltlačilski, ampak mislim da bo sprememba okolja pozitivno vplivala x:o)x

aja, sanje.. kok noro, zanč bla nekak prisiljena HriBarja gledat.. in mel v gosteh Ajdo Kalan.. je še nikol nisem v živo vidla, ampak mi je bla bejba na prvi pogled ful simpatična.. in pol kar gledala do konca.. in ponoči celo noč sanjala o njej :vio:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='silki' post='948629' date='3. Mar 2008, 09:52']mater,....a zato imam že celo jutro občutek, da mi je nizki štart zatajail... x;)x x:Dx[/quote]
x:Dx

a zdej si ze pr 6.? x;)x

[quote name='lea' post='948631' date='3. Mar 2008, 09:57']lepo, da imaš še kakšno upanje vame. :palec: x:Dx[/quote]
vesda, zmeraj racunam na cut za schtraufenpacht pr teb. xDDx :palec:

[quote name='Aliana' post='948659' date='3. Mar 2008, 11:20']in ponoči celo noč sanjala o njej :vio:[/quote]
x:Dx

men se zdi tud kul bejba.. kolikor se je spomnim...

[quote name='NVK' post='948668' date='3. Mar 2008, 11:41']Kak špinel na dan več, pa bomo zopet preživeli.[/quote]
xDDx

Picasso

Sreda bo izgleda zelo intenzivna, kot tudi petek. x:Dx

Pa luna v ribah... spet se lahko na planete zgovarjam, če bom muhasta in spremenjljivega vedenja. Že zdaj sočustvujem z mojim dragim, ki me bo moral prenašat. xrolleyesx

V soboto zvečer imamo eno žurko. Nam bodo planeti naklonjeni?

[quote name='Marsa' post='948672' date='3. Mar 2008, 11:50']x:Dx

a zdej si ze pr 6.? x;)x[/quote]

x:)x

...glih sedmo žulim,....jh, za kakega bi bila to že letna doza,...če upoštevam fensi današnja doziranja,....jest sem "šalčko" prevzela od stare mat,....samo, da je ona iz tovrstnih kahel pila projo,...no, men pa proja ne diši... x;)x x:Dx

[quote name='Fria' post='948675' date='3. Mar 2008, 12:11']Sreda bo izgleda zelo intenzivna, kot tudi petek. x:Dx

Pa luna v ribah... spet se lahko na planete zgovarjam, če bom muhasta in spremenjljivega vedenja. Že zdaj sočustvujem z mojim dragim, ki me bo moral prenašat. xrolleyesx

V soboto zvečer imamo eno žurko. Nam bodo planeti naklonjeni?[/quote]
a ti mas luno v ribah? x:)x

sobota, zur: v bistvu ja, kul, luna v ovnu obarvana z uranom itd., lohk je cist nekaj posebnega, nad dobr, akcija, totalen zhur...
lohk pa je cist kaj desetega, cela frka (k v bistvu bo tud dost zastrupljanja pa norenja), lohk kje kaj explodira (morte pazit na elektrike razne ce boste mel kaksno frsterkerijo oz. kjerkoli bo kej z elektriko, pa tud ognjem).. lahko pa recimo tudi odpade.
vse zivo je mogoce. :vio:

upam da bo tist vse ta dbest! xwizardx xDDx

[quote name='silki' post='948679' date='3. Mar 2008, 12:52']x:)x

...glih sedmo žulim,....jh, za kakega bi bila to že letna doza,...če upoštevam fensi današnja doziranja,....jest sem "šalčko" prevzela od stare mat,....samo, da je ona iz tovrstnih kahel pila projo,...no, men pa proja ne diši... x;)x x:Dx[/quote]
blazota!!!!! :eek:
tok jih pa jaz se v najbl kofetarskih cajtih nisem.. pr men je max po mojem okol... 4 al pa kej... morda kdaj tud 5, sicer pa sem najveckrat spila 2,3.
In tud jaz iz teh 'kahel'! :D
Sam zdej je pa ze x mescev ne pijem... niti ene.
najprej sem sam eno dnevno, pol pa se tega nisem vec.
Pa mam sicer rada kavo.
Zdej mam pac taksno obdobje. x:)x

Picasso

Guest VilaSonca
pa še od vikenda - spet sem udarila eno čiščenje sobe, me je že motilo vse po vrsti ... še posteljo sem si malo premaknila, ker mi nekaj ni bilo kul. ja, Devičke na tapeti. x:)x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...