Skoči na vsebino

Napoved za 10. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' post='948686' date='3. Mar 2008, 13:07']a ti mas luno v ribah? x:)x[/quote]

Ne, v raku. Skoraj isto. xrolleyesx

Hvala za odgovor. :2src:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 66
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
HVALA za napoved :)

[color="#FF0000"]Močno bosta prebujeni domišljija in intuicija, [b]zelo intenzivno bo sanjanje[/b], pogosti bodo najrazličnejši ustvarjalni prebliski, ki pa jih žal ne bomo uspeli vedno udejaniti, bodisi zaradi lenobe, pomanjkanja motivacije in volje, ali pa drugih, pomembnejših zadev, ki nam bodo dihale za ovratnik in nam tako jemale energijo in čas.[/color]

he he he...tudi meni se sanja te dni boolj intenzivno kot prej...sami eni staro obrazi na dosegu roke ;)

[color="#000080"]Pred nami je pester in vznemirljiv teden, poln nepredvidenih dogodkov, nenavadnih zasukov, presenečenj in novosti[/color]
Predvidevam, da bom dobila mio pesosov na lotu in to cist nepredvideno, ker niti srecke nisem kupila x:o)x x:Dx .

[color="#483D8B"]Predvsem bo napeta druga polovica tedna oz. dnevi okoli mlaja, ko bo naša občutljivost na višku.[/color]
Hvala bogu, je bil ze del tedna z malo manj sranja in malo manj razdrazenimi ljudmi, bi se lahko se razvadla, ce ne bi blo tegale.

[color="#000080"]Vse bomo hoteli storiti na en mah in hoteli biti na več koncih hkrati, hlastni bomo in vročični, naše želje in potrebe bodo močno izražene, polni bomo vseh mogočih apetitov, nenasitni, nenehno nam bo nekaj manjkalo in bomo to največkrat skušali nadomestiti z nenehnim obiskovanjem hladilnika[/color].
Se pavi bo vsesplosni svinjski sindrom - vse na en mah, biti na vec koncih hkrati. Hladilnik, ja x:Ix :o|o: , sem 2 tedna brez Anglescine popoldan in je res en magnet tam notr nekje v hladilniku instaliran. Zdaj sem v fazi, ko ne rabim vec pasov in mocno upam, da ne bom v fazi kupovanja nove garderobe :vragec: .

[color="#000080"]Organizirajmo zabavo, druženje, ljubezenski sestanek ipd., ki naj poteka v prijetnem vzdušju, prav takem okolju in kjer bo lahko potešena tudi (zdaj močno povečana) želja po hranjenju in drugih zemeljskih užitkih.[/color]
Tole sem dala pa save as - cez dva tedna x:px x;)x

Pa misel tedna mi je vsec, te nisem pohvalila prejsnji teden :inocent: xsrcx :palec: . Fajn da si se lotila tega, nekam umestila. Mi je pa vsec, da nisi taka zategnjena, ampak fleksibilna za te zadeve. Ko in kakor se cuti x;)x .

Teden izgleda tak pisan, pazit na cesti, najbrz tudi kriminala vec, pa tecnost. Dobr da vem xcivx . Hvala za napoved :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[color="#0000FF"][i]Pred nami je pester in vznemirljiv teden, poln nepredvidenih dogodkov, nenavadnih zasukov, presenečenj in novosti, ...[/i][/color]

Prooosim naj bo to karseda pozitivno. :palec:

Marsa hvala za napoved, mi je pa kar vsec, sploh tisti del, da lahko organiziramo kak ljubezenski sestanek ;)

Jaz pa imam luno v ribah, kaj pa to za mene pomeni drugače? Da bom spet vsa :inocent: :xx!: (beri: melanholična?)

Hvala ti se 1x za napoved, zlata si ker skrbis za nas vsak teden.

Caw baw
Uspeh je drznim zagotovljen!

[quote name='Ksenia' post='948768' date='3. Mar 2008, 23:50']jutri bo odločilen dan :V:[/quote]
xwizardx xgoldfishx :detelca: xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Ksenia' post='948768' date='3. Mar 2008, 23:50']jutri bo odločilen dan :V:[/quote]
xwizardx xwizardx :inlove: xsrcbumx
Tudi jaz sem prepričana, da bodo stvari našle pravo mesto in da se oblaki razkadijo...in posije sonce :palec:

Guest VilaSonca
nekaj se je govorilo o povečanem apetitu. x:px mater bi jedla ribe.
frizerja mam, pa Luna je v Vodnarju. :D jah, nisem računala na Luno, ko sem se naročala. nisem pa bila že 3 mesce. x:px x:Dx

[quote name='Marsa' post='948615' date='3. Mar 2008, 09:24']ja sam ne vem, zakaj pa kej ne odide z leti... x:o)x[/quote]
saj odide. Gladka polt recimo, pa mogoče nepremišljenost kakšna. Zdaj že krepko premislim, preden na vrat na nos kaj uštimam.

Tale apetit pa je neverjeten. Zvečer prav zijala v hladilnik - se spomnila na napoved, ga zaprla, pol pa sem zluščene orehe vidla..ni šans, da grem mimo..kos kruha, pest orehov, kozarec mleka in evo večerje. :vragec:

[quote name='VilaSonca' post='948795' date='4. Mar 2008, 09:03']nekaj se je govorilo o povečanem apetitu. x:px mater bi jedla ribe.
frizerja mam, pa Luna je v Vodnarju. :D jah, nisem računala na Luno, ko sem se naročala. nisem pa bila že 3 mesce. x:px x:Dx[/quote]
Mislim, da je najslabše za lase, ko je luna v vodnih znamenjih. Nekje prebrala tole..tak, da ajd -ta vodnarska ne bo tak strašna x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Audente' post='948778' date='4. Mar 2008, 07:22']xwizardx xwizardx :inlove: xsrcbumx
Tudi jaz sem prepričana, da bodo stvari našle pravo mesto in da se oblaki razkadijo...in posije sonce :palec:[/quote]
začasno ja... mater grem spat, mogoče me spet kaj prime pa se oglasim...hvala vam xsrcx
aja hvala za napoved teta Marsa ;)

[quote name='Liu' post='948773' date='4. Mar 2008, 01:22']zlata si ker skrbis za nas vsak teden.[/quote]
lepo. x:)x
tud teb hvala.
je fajn k se kdo cesa zave in ceni, kar je, dokler je (se).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='948862' date='4. Mar 2008, 11:36']kar je, dokler je (se).[/quote]

xcivx xsrcx x;)x

Navihanka...

Napoved na LNFju, ker se cenim :2src: :palec:

Saj se se obnasat nisem znala brez tvoje napovedi a nisi brala v cajtngih o postreljenih kozlih cez luzo? x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Thanx vsem, k ste me podprli oz. podprle, za spodbudo in lepe misli, podporo. xsrcx

Ceprav mi je blo ene par komentarjev blazno vsec in ne bi blo nc narobe, ce bi jih videla tud melodie (nenazadnje so bli odgovori na njena posta) in se marsikdo, no vseen sem se odlocla, da umaknem vso solato.
Nisem prevec kul pa nocm bit tok izpostavljena.
Nisem pa zbrisala, sem samo naredila da ni vidno, ker se mi je zdel skoda brisat. x:)x

Ko oz. ce se bom kaj dokoncnega odlocala, boste zvedl pravocasno - propisno v obvestilih, pa ceprav praviloma folk ne gleda uredniskih jajc. x;)x
bl jih zanima, kaj kej zvezde al karte pravjo pa tak... x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jp, jaz sem osel na xx-to potenco. x:o)x
milijardkrat grem na led. x:Dx
to pa vse zarad tega, kar pravis, upanje, uno nekaj, k je not, kot je Tinka nad napisala v temi '... komu povedat'. x:)x

bom skusala si nekaj zmislit in ukrenit, da bom zadovoljna tud jaz, brez da bi zato bli nujni taki radikalni ukrepi. zaenkrat.
sem se odlocla, da si dams e eno sanso.

to pa tud zato, k sem dobila dva maila, nepredvidena in sem postekala, da vedno se nekaj, ena resitev, pojavi. xDDx
ce ne bi bla borka pa taka, ne bi bla jaz.

Zlate ste, punce, ogromn mi pomen da 'vas mam' in ze zato dobim spet mal vec volje. :vio: xsrcx
da tud ce je 90% takih, ki nc ne cenijo, je zarad teh 10 posto svet vseen lepsi.

ps - vcer sem napisala (al dons) da sem ze 2 let v depri. kar je po eni strani res, po drugi pa ne.
nisem skoz v depri in tud stradam ne skoz. x:o)x
vmes mam totalno lepih trenutkov, sem srecna, clo cele mesce in tko...
sam skoz me depra vabi not, zlo "simpatiziram" skoz.

mam folk, k me podpirajo in cenjo.... itd.
tko da sem bla v bistvu mal krivicna pa presplosna oz. sem mal zapretiravala.
da se ne bi komu kak zrezek zataknil, ko pomislil na bogo sestradano marso. x:Dx x;)x

Picasso

[b]Marsa,
just4u[/b]

[url="http://www.youtube.com/watch?v=fox-ja7YDSw&feature=related"]Za Marso[/url]

saj vem, da bi ti zdajle veliko bolj prav kak dober Kebab al pa hamburger pasal, ampak....
tudi zate se bo našlo tisto, kar bo mogoče materialno osrečlo tvoj life...sam, jaz želim, da bi blo tko, da boš ravno prav srečna. Lahko te pa kako nedeljo povabim na kosilo, če ti sede :inocent:

sestradana sem mislila bolj v drugih smislih, audi, sej mam vedno kej za jest, na hamburgerje pa ne shizim zelo.
mam clo scepec rukole v hladilniku (sicer res praviloma ne zelo polnem, ampak prav zares stradam pravzaprav ne.. sam vcas se ti ne da sam makarionov zret al pa tkole.... x:o)x)..
sestradana materialnega bolj (oz. tudi taksnega fidbeka)... duhovnega mam puno kapo. x:o)x x;)x

ampak hvala ti! xsrcx
ceprav ne padam na hrano, mi ni tok point, jo mam vseen zlo rada. dobro. x^x ostale pa ne jem. xDDx
tko kot tud ti ziher maras dobr... ce si lev.
no jaz sem v hrani pa bik (najbl, sicer sem se sco in riba, pogosto pa tud vodnar x;)x - cist na etru najrajs)

ksenia, naj thanx xsrcx, ampak si sploh ne upam pogledat... x:o)x :8):
ker slutim, da je nekaj....
kar morm predrugacit pa tud nom nc zicala nobenga pa opominjala.
to ti ze ves, ostalim je pa neprijetno, men pa tud.
ampak HVALA, ker si dbest mislila! xsrcx :palec:

Picasso

ko pa smo glih v napovedi...

xDDx
[quote]Izredno občutljivi bomo, pravzaprav bodo vsi čuti močno poudarjeni in vsi odzivi močnejši in pogosto tudi prenagljeni in pretirani.[/quote]
x:o)x

Picasso

vish pametna punca.
skoda k ne hodm v sluzbo. :D

k pika nogavicka: v bistvu shit, k nima propisnih pocitnic. :P

Picasso

[quote name='Marsa' post='949211' date='5. Mar 2008, 15:20']ko pa smo glih v napovedi...

xDDx

x:o)x[/quote]
tole sem jaz dopoldne hotla že citirat pa si nisem upala x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Aliana' post='949223' date='5. Mar 2008, 15:38']tole sem jaz dopoldne hotla že citirat pa si nisem upala x:o)x[/quote]
:D ;)

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...