Skoči na vsebino

Konjunkcija točke duha in točke fortune pri partnerjih

Rožica I

Recommended Posts

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

nekaj bo že dobrega na tem x:px

brez skrbaj. xokx x;)x

sama sem mela neko burno razmerje, kjer je bilo se kar x;)x neujemojoce sonce, zal nekompatibilni luni, pac pa mega merkur in se kaj...

pac pa - tocka duha je v popolni eksaktni konjunkciji.

in JE BLO nekaj na tem. x:o)x x;)x xDDx

tako da tocke ipak zelo delajo.... vendar res v smislu karmicnosti, stika, uka, povezava, ki je alhko samo trenutna, a recimo vseen mocna (ni pa nujno seveda, da sploh je - ampak pgosto je)...

kar pa ne pomen, da bomo dozivotno s tem clovekom.

se pa zelo pogosto najdemo.

pr men gre pac na schtraufenpacht (poleg plutona dejavnega mam eksakten trigon venere in urana in to se pr mojih odnosih kar pozna x:px xDDx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Midva pa nič pomembnega nikjer.

Moja točka duha je v kozorogu na26.27, točka sreče v devici na16,00

njegova točka duha v dvojčkih na11.7, sreče pa v ovnu -14,14

on ima sicer neko šolato v devici -pluton,uran, jupiter...ampak daleč daleč vstran od moje točke sreče..nekje vmes no:))

Tak, da se na to jaz glih ne morem zanašat.

So pa kompatibilne lune - moja deviška,njegova bikovska, merkurja imava oba v strelcu..zato x krat krampi letijo okoli oglov:))..venere..oba sco..

marsa se tudi lepo gledata - moj tehnica, njegov vodnarski..mislim..kaj češ več..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

jaz tudi ne razumem najbolje teh točk....

ker tega nikjer ni, ker se je ful mal folka z njimi ukvarjal al so se pa sam glede na hiso. kar je men mim, ker so tako ali tako imaginarne, izracunljive.

bos pa mela komplet razlago na LN interpretaciji (ko bo x:o)x xrolleyesx), ker sem se v nulo temu posvetila in se mi fajn zdi, ker tega (kakrsnihkoli interpretacij) preprosto do zdaj NI.

vsaj jaz jih v 20 letih nisem nikjer zasledila.

ker pa sem mela (mam) tako blazotno bazo, sem se jim lohk posvetila tud tko (da se ne sklepa sam iz sebe, svojga sina in svojga tipa - kar se veckrat dogaja x:o)x)

o ti smolca, najboljs da se locta! :vragec: x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

brez skrbaj. xokx x;)x

sama sem mela neko burno razmerje, kjer je bilo se kar x;)x neujemojoce sonce, zal nekompatibilni luni, pac pa mega merkur in se kaj...

pac pa - tocka duha je v popolni eksaktni konjunkciji.

in JE BLO nekaj na tem. x:o)x x;)x xDDx

tako da tocke ipak zelo delajo.... vendar res v smislu karmicnosti, stika, uka, povezava, ki je alhko samo trenutna, a recimo vseen mocna (ni pa nujno seveda, da sploh je - ampak pgosto je)...

kar pa ne pomen, da bomo dozivotno s tem clovekom.

se pa zelo pogosto najdemo.

pr men gre pac na schtraufenpacht (poleg plutona dejavnega mam eksakten trigon venere in urana in to se pr mojih odnosih kar pozna x:px xDDx x;)x)

ja on jo ma pa na moji luni.

sam je hecno...ker se ne ujemava klasično, ampak meni se zdi, da kar...hm....moram prav preverit enkrat vse skupaj....

a za te tečke tudi veljajo aspekti? ce imava npr. točko duha lev pa oven, kulminantni mars in venero itd..a to kaj pomeni?

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

viš..ko nisi do konca prebrala..

ne bom.. xDDx xDDx tak za itak ne..(Marsi tole - si Tinka prehitro postnila vmes x^x )

hm...v bistvu me zanima, kje se vidi, če je zveza karmična?

prevdsem gledas luno in vozla, potem pa se vse ostalo...

tezko je postavt neko dolocilo, kaj je zdaj tisto.

lohk mas saturn na njegovi luni... pa je to karmicno. lohk mas luno na njegovem juznem vozlu. pa je to karmicno. lohk mata druge povezave...

to vidis, pa pol reces, ker je tok individualno, ni pravil.

ampak ze po simboliki predtavlja take zadeve najbolj Luna (ko gre za custvene karmicne zadeve, pa tud saturn, ko gre za splosne, ne izkljucujoc custvenih, vendar je tu pol vec dela). x:)x

Picasso

Moja točka duha je v kozorogu na26.27, točka sreče v devici na16,00

njegova točka duha v dvojčkih na11.7, sreče pa v ovnu -14,14

on ima sicer neko šolato v devici -pluton,uran, jupiter...ampak daleč daleč vstran od moje točke sreče..nekje vmes no:))

Tak, da se na to jaz glih ne morem zanašat.

So pa kompatibilne lune - moja deviška,njegova bikovska, merkurja imava oba v strelcu..zato x krat krampi letijo okoli oglov:))..venere..oba sco..

marsa se tudi lepo gledata - moj tehnica, njegov vodnarski..mislim..kaj češ več..

haha..jaz se tudi ne dam motit...sem gledala malo...pa mava marsa v raku in ribah....asendenta v raku in škorpijonu...merkurja v levu in strelcu...luno ma on na mojem soncu, obratno sicer ni idealka, ampak ker mam jaz v vodnarju in sem tako širokega duha kar gre... x;)x x:Dx

tudi venere imava v kvadratu in sonca..ampak nekako sploh ne moti to...ker imava obadva toliko vode in strelca nekako, da se to vse potopi ali pa filozofsko-optimistično reši x:o)x

prevdsem gledas luno in vozla, potem pa se vse ostalo...

tezko je postavt neko dolocilo, kaj je zdaj tisto.

lohk mas saturn na njegovi luni... pa je to karmicno. lohk mas luno na njegovem juznem vozlu. pa je to karmicno. lohk mata druge povezave...

to vidis, pa pol reces, ker je tok individualno, ni pravil.

ampak ze po simboliki predtavlja take zadeve najbolj Luna (ko gre za custvene karmicne zadeve, pa tud saturn, ko gre za splosne, ne izkljucujoc custvenih, vendar je tu pol vec dela). x:)x

kje najdem vozle...a to so MC ali IC ? MC mava v ribah in devici, IC pa v devici in ribah :8):

drugače pa hvala Marsa! :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ne, mc in ic sta osi 10. oz. 4. hise...

(ja, tud kote se gleda sicer)

polozaj vozlov najdes v efemeridah (zal na LN izracunu ni vozlov, ker je vsako programiranje vsakega posameznega polozaja, aspekta, ... dodatno delo + cash, s katerim sva zal omejena, zato tud interpretacije ze 7 let ni x!x x:(x.. ker je tok tega in ce hoces VSE avtorsko, kar midva hiocva, pac pol pride do tega).

tako da si morte zaenkrat zal to zracunat drugje - ali pac pogledat v efemeride.

lohk mi posljes datume, pa jaz chekiram.

sam prosim vas, da mi ne navalite s tem. x:o)x

zdle sem glih v mudu in tud tinki z najvecjim veseljem pogledam. x;)x

Picasso

:D ;)

~

hm, ko zdaj razmisljam o tem, postekam, da sem pravzaprav imela ful nekih *zvez in zvezic*, taksnih in drugacnih (in vedno mal odstekanih al pa schtraufenpachtskih) odnosov, razmerij .... xDDx

zanimivo pa je (v teh mojih primerih), da je vedno bla v igri tocka duha... in nikol (no morda se se cesa spomnim, moji odnosi so stevilni, kljub prazni 7. x;)x x:o)x) fortune.

(*ceprav je pr men tezko razmejevat, ker ju imam v konjunkciji, ampak tipi, partnerji, taksni in drugacni, so mel isti duh, ne pa fortune, je pa bla moja fortuna prav tko v konj. z njihovo tocko duha ... ju pac nima vsakdo v konjunkciji - kar po kmeck pomen skupaj, v -ponavad- istih znamenjih. tako da ce sem mela jaz z nekom duh v konjunkciji (njegov duh in moj duh), je hkrati z moje strani VEDNO bla zraven tud fortuna - z nihove strani pa je slo ponavad za duh samo, torej njeogv duh z mojim duhom+fortuno).

fortuna je tocka, ki se je pravzaprav skor edina *uveljavila* (od arabskih tock, vecinoma pa folk ne ve, kaj pravzaprav 'poceti' z njo).

in si jo cist napak folk razlaga kot 'srecno tocko' oz. si s tem podatkom ne zna nc pomagat. al mislijo da je to nekaj kar pade z neba.

no ni tko. to ni v takem smislu *sreca*

saj ce ze pogledamo da jupiter ni nujno *dober planet* v vseh smislih, je jasno, da *srece* ne mormo prcakovat od ene fortune.

v bistvu gre (poenostavljeno) za sreco, ki smo si jo sami (najveckrat karmicno) omogocili --> kamor tezi nase bistvo v rdeci niti zviljenj, a najveckrat s tem, da tega sploh nismo vedeli - in ne pomeni nakupa srecke in pravih loto cifer al pa D partnerja. x;)x x:Dx

Picasso

ne razumem cist dobr. ti mas to konjunkcijo v natalnem, je to zdaj (tranzitno) ali v primerjalcu?

ne jst imam Saturn na istih stopinjah kot nekdo Venero, pa njegovo Sonce in pa moja Luna, pa njegov Asc pa moj Sonce, pa njegova Venera pa moj Mars... vsaj zdi se mi... haha, bejžžžžmoooo

ne jst imam Saturn na istih stopinjah kot nekdo Venero, pa njegovo Sonce in pa moja Luna, pa njegov Asc pa moj Sonce, pa njegova Venera pa moj Mars...

hudo!

in v cem je problem??

Picasso

pa njegovo Sonce in pa moja Luna, pa njegov Asc pa moj Sonce, pa njegova Venera pa moj Mars... vsaj zdi se mi...

kaj s tem? njegovo sonce KAJ/KAKO z Luno, asc itd.?

a hoces rect da mata to na istih stopinjah? pravis "vsaj zdi se mi", se pravi v bistvu sploh ne ves oz. nisi zihr...

menim da ni tko, najbrz pa si hotla povedat da ju imata v istih znamenjih.

oz. ne vem kaj si hotla povedat. x:o)x

k sem ponovno prebrala, k tko mal zmeden pises (neptun v 3. x;)x)... sem mislila, k vcer preletela, da sem vec (podatkov) not vidla, zdej pa vidm, da se nc ne ve, pravzaprav. x:o)x

a da ga ni ;) mogoče njegov vozelj na mojm desc ;) al pa njegov pluton na mojem asc ?

kateri vozel? Juzni?

ce je en na dsc, je drugi na asc.. cudn da si izpistavila dsc (morda zato k je govora o partnerskih odnosih)

jp, pluton na asc je pa lohk kar tezaven (sam tud strasten, zato sem napisala vcer: dol ga daj! pa a res nisi stekala al si se sam mal neumno delala x;)x)

Picasso

Marsa, kar na istih stopinjah, vendar sem bila v službi, pa nisem bila sigurna, če nisem kakšen podatek dodala, čeprav mislim da sem celo kaj spustila ;) vozel, hm mislim da je True Nude, recimo moj desc 23.54 - njegov T.N. na 22.30 - dost blizu?

moja Venera 3.56-njegov Mars 3.06, njegova Venera 17.06- moj Saturn 16.03, moj Asc 23.54 - njegov Pluton 23.03, da ne omenjam potem kako pride recimo iz tega ven še tranzitno ;)

uh... a clo tko??

sam to pomen da je na konjunkciji plutona in ascendenta se juzni vozel - to je pa kr... hmm...

no to je ze nekaj tacga skratka, kar ti lohk da mal mislit oz. zna bit kdaj kak *krivec*. x:o)x x;)x

(ja, pr teh zadevah mors natancn napisat da se lohk s cim sploh operira)

Picasso

tale hm mi da mislit

sej vem, zato je pa sam hm, ce ti da en hm tok mislit, ves kok bi ti dal kej druzga! x:Dx x;)x

Picasso

veš kaj, razmišljanje pomeni biti nekje kjer v bistvu sploh nisem tko da minili so časi ko sem razmišljala o življenju kako bo če bo kako bi bilo če bi... sem tukaj in zdaj in iz trenutka potegnem najboljše... mi je pa fajn da imam takšnega prijatelja v lajfu ;) enkrat sem poskušala pobegniti, pa ne gre, tko da sprejmem kar imam... bemu dost o tem...

Življenje je lepo prepeva Hribar :palec:

Viš sem čisto pozabila na mojega saturna, ki je ja na njegovi luni. Zdaj pa če to ni karmična zadeva, pa prosim...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...