Marsa 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 jp. in zato mas pa tud tako 'vlogo', kakrsno mas, v odnosu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Porka duš. Sploh nisem razmišljala o tem..prej me je prišinilo in prav morala pogledat.Bemu, bom morala malo bolj soft in prijazna ratat. Sicer me bo to spremljalo še naprej:)) ali pa bo pol on imel saturna na moji luni. Kakšne sem sreče -ziher Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 ja ne, mislila sem pac na to, kar sva se nekoc pogovarjali, ce se spomnis, da MORAS bit taka kot pac si.tako je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 To je torej breme, ki sem ga privlekla iz prejšnjih življenj. Je pa finta,(verjetno neptun kriv), da se sama sebi v osnovi ne zdim čisto nič napačna . Čeprav imam filing, kot, da me kaj sili ravnati tako kot ravnam(tule mogoče x krat tudi devica pride na plan ali pa čisto saturnovsko (bikovsko)bremzanje zadevam kakšnim..) sploh kadar se kakšne spremembe velike obetajo - pol jih moram ovohat z vseh strani, preučiti možne slabe posledice in ko ugotovim, da bo šlo skoz - strelčevsko in z vsem zanosom planem v akcijo..in pol prehitim vse na ciljni črti.Inovator ziher ne bom. S temi točkami sem malo skregana..verjetno zato, ker je sama točka duha v kozorogu, jaz pa se sama sebi čisto nič hladna ne zdim. Preudarna že - na čase, ne pa vedno(in preudarnost ne bi glih kozorogu predpisala - devici prej, ali celo biku). Materializem me je pričel dajati malo zdaj..občutek varnosti in toplega ognjišča - predvidevam, da se pozna tole progresivno sonce..ali pa tudi ne..točka sreče - v devici..sicer devico imam kar zapolnjeno( z luno in plutonom, ampak sem jaz tole nekak pri sebi razložila takole - v kakšnem lepem aspektu recimo z jupitrom - bi se mi lahko kaj lepega zgodilo...(in če prenesem tole v prakso - se tudi je - ker sta točka sreče in luna pa tudi pluton - kar skupaj - sem zanosila..ampak ker vse lepo kratko traje - je tole šlo rakom žvižgat..)In imela srečo v nesreči recimo. Pismo - nič torej ne vem, kaj bi pametnega lahko bilo v tem obdobju, ko saturn po devici šetka..(shujšala bom ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Samo sem še vedno skregana s temi točkami. Si jaz tole tako po domače razlagam(upam, da mi bo ratalo razjasnit kako)Recimo: da imaš točko sreče v 2. hiši..kaj vem..recimo v strelcu...in pride (je prišel) jupiter v strelca in povozi torej točko sreče - bi bilo pametno kupit loterijsko srečko..ali pa vložit recimo v kakšen posel? ali pa če ima nekdo točko sreče - v 5.hiši..pa jupiter povozi tole - a je možno, da se zanosi takrat?(ok..vem, da je še luna poleg pomembna..) Tole nekak čist po kmečko razmišljanje.. se pravi - pri meni, ki v deseti hiši - je res, da ko jupiter telovadil po devici..jaz vsega boga uštimala in med drugim zamenjala službo - s katero sem trenutno zadovoljna. Točka duha - bi recimo(spet po moji kmečki pameti) odražala značaj, karakter človeka? Čeprav se zdaj spet povrnem k osnovni temi in se sprašujem, kaj pri bogu bi pa naj imeli skupnega točka duha in sreče pri partnerskih odnosih?Če spet po svoje(kmečko) razložim pomen točke sreče v 7.hiši - potem išče človek srečo v partnerju, ne pa v sebi.. dost mam tega.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 To je torej breme, ki sem ga privlekla iz prejšnjih življenj.bolj smotrno je na to gledat kot na nalogo. je pa finta,... da se sama sebi v osnovi ne zdim čisto nič napačna Dobra finta. Čeprav imam filing, kot, da me kaj sili ravnati tako kot ravnam(tule mogoče x krat tudi devica pride na plan ali pa čisto saturnovsko (bikovsko)bremzanje zadevam kakšnim..) sploh kadar se kakšne spremembe velike obetajo - pol jih moram ovohat z vseh strani, preučiti možne slabe posledice in ko ugotovim, da bo šlo skoz - strelčevsko in z vsem zanosom planem v akcijo..in pol prehitim vse na ciljni črti.Inovator ziher ne bom.... kaj pa ves..... nic ni ziher. mogoc odkrijes/izumis nad super pasjo/macjo/ribjo/pticjo/.... *ovratnico* (al pa nekaj pac, whatever....), ki..... (nekaj nad super dobrega - se posebej v primeru rib ) S temi točkami sem malo skregana..verjetno zato, ker je sama točka duha v kozorogu, jaz pa se sama sebi čisto nič hladna ne zdim. Preudarna že - na čase, ne pa vedno(in preudarnost ne bi glih kozorogu predpisala - devici prej, ali celo biku). Materializem me je pričel dajati malo zdaj..občutek varnosti in toplega ognjišča - predvidevam, da se pozna tole progresivno sonce..ali pa tudi ne..točka sreče - v devici..sicer devico imam kar zapolnjeno( z luno in plutonom, ampak sem jaz tole nekak pri sebi razložila takole - v kakšnem lepem aspektu recimo z jupitrom - bi se mi lahko kaj lepega zgodilo...(in če prenesem tole v prakso - se tudi je - ker sta točka sreče in luna pa tudi pluton - kar skupaj - sem zanosila..ampak ker vse lepo kratko traje - je tole šlo rakom žvižgat..)In imela srečo v nesreči recimo.tocke niso stvarne, vidne v tem smislu... ne kazejo strasti (ravno obratno), srece (ravno obratno).kazejo en tvoj bistveni IZSEK... ki ima zvezo z duhovnim, ne fizicnim, materialnim.... tle folk najbolj zgresi pri tockah (ker jih obravnava kot planete oz. druge tocke (kot je na primer tud asc, sam ta recimo dejansko kaze tud na fizis - tocke pa ne) Pismo - nič torej ne vem, kaj bi pametnega lahko bilo v tem obdobju, ko saturn po devici šetka..same pametne stvari. (saturn, devica - ni mozno kaj druzga ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Recimo: da imaš točko sreče v 2. hiši..kaj vem..recimo v strelcu...in pride (je prišel) jupiter v strelca in povozi torej točko sreče - bi bilo pametno kupit loterijsko srečko..ali pa vložit recimo v kakšen posel?ne tako gledat. mozno je, da se poklopi, vendar kot sem 100x rekla, tocka srece NI v tem smislu sreca - zadetek na loteriji, tud ni nas TA/TOVRSTNI *doprinos* (da zgolj kupis srecko).to je nekaj, v kar si VLAGAL v xx lajfih.. nezavedno.v bistvu prej pomeni ravno obratno - NE kupovat sreck za svojo sreco... vnovci resnicni svoj kapital, *dobitek* je neizbezen (ne pa tud nujno -v tem lajfu- zagotovljen). to je... hm.. kako se ze rece? talon? ali pa če ima nekdo točko sreče - v 5.hiši..pa jupiter povozi tole - a je možno, da se zanosi takrat?(ok..vem, da je še luna poleg pomembna..)mozno je (ker je milijardo drugih dejavnikov), ni pa to bistveno. Točka duha - bi recimo(spet po moji kmečki pameti) odražala značaj, karakter človeka?hm.. v bistvu ne oz. KAJ sploh je znacaj?znacaj je skupek lastnosti, vrednot, tocka je pa tocka - ck. vse je v njej...tocka duha kaze na preprosti clovekov dejanski spirit (ne shpirit )... je nerazlozljiva in neulovljiva, ni fizicna, ni lastnostna.ja samo tvoj duhovni point (ce izvzames custva, spomine, vzorce).to je nekaj, kar preprosto si - v svojem izseku zivljenj. tvoj resnicni duh (ta pa ne kaze bujnih las, debelosti in podobnih jeter ) Če spet po svoje(kmečko) razložim pomen točke sreče v 7.hiši - potem išče človek srečo v partnerju, ne pa v sebi..ne tko gledat.pr tockah nc ne isces... pac pa se najdes. s stvarmi, situacijami, ljudmi. dost mam tega..ne met. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 evo sam zate (pa za vse s tocko fortune v devici, tocko duha v kozlu) tocka fortune v deviciClovek s taksnim polozajem je skromen v svojih pricakovanjih in zeljah. Sreca zanj ni nekaj, kar bo padlo z neba, pac pa plod dolgotrajnega in vztrajnega dela in predvsem dobre metodike in smotrnega ravnanja, pri cemer ni izvzeto danasnje odrekanje za boljsi jutri; nikakor torej ne zivi v oblakih in svojo prihodnjo sreco najraje gradi sproti in sam in se ne mara zanasati na druge, se manj pa se zanese na stvari, ki so v oblakih.Sicer ga osrecujejo drobne malenkosti in najbolj vsakdanji opravki, prav tako pa najde izpolnitev tudi v dejavnostih, ki jih pocne za druge (kot sta denimo nega in skrb). tocka duha v kozoroguClovek s taksnim polozajem ima zelo stvarnega in tradicionalnega duha in tudi tak pogled na zivljenje. Zaupa in sledi le preizkusenim vrednotam in bolj ali manj se odloca za ze utecene poti, sisteme in nacine, katere pa zelo rad izboljsuje. Je zelo dober strateg, ki redko pusti custvom v taksni meri vplivati na razum, da bi to kakorkoli porusilo potek in ritem njegovega delovanja in posledicno tudi vzpona. Natancno se zaveda hierarhije v vsaki skupnosti, okolju in sistemu in spostuje tudi trud in sposobnosti in talente drugih. Pogosto gre za 'staro duso', ki si izbira v zivljenju za doseganje bogatejse in plodnejse osebne rasti tezjo ali daljso pot (tudi ce drugi najpomembnejsi polozaji horoskopa kazejo lahkotnejso sliko). (*napisala sem to daljnega l. 2000 in bo na LN interpretaciji - prvic sta bli (oz. za vas, iz vasega vidika, bosta) ti osnovni tocki tudi razlozeni - ne sam zracunani).tole pa sam za *pokushino*. ((**se mi tok skoda zdi, da je ze 8 let napisano, pa nikjer ni vidno, ampak tud knjiga, ko se pise, je do manifestacije/izdaje/prodaje se dolga pot.... )) (((***sem *previdna* zarad ogabno slabih izkusenj, tako pod razno ne bom podala vseh, ampak od ene dvanajstine me nou konc, nihce med *kopipejstarji* pa si s tem nou mogu pomagat kej blazn ))) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 tocke niso stvarne, vidne v tem smislu... ne kazejo strasti (ravno obratno), srece (ravno obratno).kazejo en tvoj bistveni IZSEK... ki ima zvezo z duhovnim, ne fizicnim, materialnim.... tle folk najbolj zgresi pri tockah (ker jih obravnava kot planete oz. druge tocke (kot je na primer tud asc, sam ta recimo dejansko kaze tud na fizis - tocke pa ne)same pametne stvari. (saturn, devica - ni mozno kaj druzga )Ja, to se očitno torej tudi meni zgodilo. Zato, mi nič ni šlo skup, gledala na točke dejansko kot na fizično stvar (ala planet kakšen) in kot tak mu predpisala dejavnost.Saj točno zato, sem šla raje to spraševat. ne tako gledat. mozno je, da se poklopi, vendar kot sem 100x rekla, tocka srece NI v tem smislu sreca - zadetek na loteriji, tud ni nas TA/TOVRSTNI *doprinos* (da zgolj kupis srecko).Sploh nisem prav vedela kako naj jih gledam. Torej sem jih gledala tako. ... kaj pa ves..... nic ni ziher. mogoc odkrijes/izumis nad super pasjo/macjo/ribjo/pticjo/.... *ovratnico* (al pa nekaj pac, whatever....), ki..... (nekaj nad super dobrega - se posebej v primeru rib )Sem glih zadnjič razmišljala, kako pameten tisti, ki se je domislil Zoo trgovin, folk kupuje čuda za svoje male živali.Glede rib - slabo kaže..vse že imajo.. pr tockah nc ne isces... pac pa se najdes. s stvarmi, situacijami, ljudmi. Mogoče je takšno razmišljanje(moje, pa sem ziher, da še miljavžnt drugih, sam ne upajo kaj dosti čivknt), glih zaradi tega, ker ne moreš samo v bukvo nekam pogledat in rečt..aha..to pa je to, ker je to tam..to je čisto osebna, posameznikova stvar. no, saj roko na srce..tudi planeti, v različnih hišah in stopnjah so.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 tole pa sam za *pokushino*. Velik HVALA Se počutim kar počaščeno, da si se lotila mojih zemeljskih točk.Najprej da se posvetim deviški točki sreče.bi kar držalo ja..res nič kaj ne pričakujem in sem zato toliko bolj vesela, če mi je kaj podarjeno - ker tu in tam mi pa le je - v glavnem, pa res za svojo prihodnost poskrbim sama..ja..tudi z garanjem, mi sploh ni problem recimo..(loterijsko srečko sem kupila že ful dolgo let nazaj in zadnjič eno ta mali..logično, da nisem glih te sreče, dobiti kaj) Tudi za točko duha bi se kar našla..imam ogromno trigonov, sekstilov in lepih konjunkcij, en kvadrat pa dve opoziciji..pa vendar mi ni glih z rožicami postlano..ne vedno no..res imam kristalno jasen občutek hirarhije in nikoli nisem bila grožnja svojim šefom, tak da se vedno štekala v osnovi z vsemi(ribo, devico, levom, pa glavni ino oring šefi - kozorogi).No..glede hladnega razuma je pa tole takole - najprej se razkurim, da vse rdečo pred očmi, pol se ful hitro umirim in najdem rešitev..tak, da v osnovi drži tudi tale trditev.Spet dokaz, da bom težko inovator..utežene in priznane poti mi vedno ležijo ) evo sam zate (pa za vse s tocko fortune v devici, tocko duha v kozlu)Hvala, ful vesela Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 ... sej se jih nisem lotla, saj sem napisala da mam ze ful let napisan to, sem sam sla in poiskala pa fliknila semle.teb mdr. zato, ker se ze tok cajta *kalis*, tisti bl zacetniki pa se hlastno iscejo v vsakem stavku, v vsakem polozaju nekaj onega D, nekaj magicnega, nek skrivnosten odgovor, resitev, ali pac zgolj opevanje (ali obratno: kje so sranja )...naj lepo najprej sonca se posteka, lune, merkurje itd.Folk pa misl, da to ze vse steka in hlastno in vrocicno letajo dalje, dalje... kje so se kaksne tocke? pa najleps je dajat tistim, ki cenjo.Plus vem da ma kar nekaj folka ti dve tocki zemeljski oz. prav v teh polozajih... Presenetil te je 'hladen um' - ampak spet sva tle: duh NIMA pms-ja in ms. to je telo, taksne reakcije. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 še jaz pristavim svoj piskerček ... imela tipa, ki imel Luno direkt na mojem Severnem vozlu (7.h). pa nič ni špilalo, ker - Sonci v kvadratu, Veneri grdo pokvadrirani z Neptunom in še kaj ... potem imela nekoga, ki Saturna direkt na mojem Severnem vozlu - karma, ja. x!x tudi Luni, Mars, Sonce - vse lepi sekstili, plus tega Veneri lepo s Saturnom - no go, nobene topline ... me je pa dosti naučil ... Saturn pač. pa streznil precej. je videl vame - očitno sta le Luni v sekstilu delovali. sem pa pol se potolažila, da je razočaranje bilo neizogibno .. prvo srečanje pač ob tr. retro Veneri čez mojo nat. Venero - karmični dolg ali razočaranje - v tem primeru očitno oboje. potem sem imela pa prečudovito - Sonci v trigonih, Lune, Venere Marsi lepi trigoni ... Jupiter njegov na mojem DSC/Kironu. ampak - njegov Saturn na mojem Marsu me je vedno bolj bremzal, da nisem mogla več nič .. in je uničilo vso tisto toplino. verjetno pa me je tudi njegov Uran v kvadratu na moj Mars spravljal v izbruhe, vedno večje in večje. pa imam sicer Marsa natalno neobremenjenega ... mogoče ravno zato ne sme biti obremenjen .. ker on je rad free, diha .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 je zanimivo, kako se moj fleš na pretekli lajf sklopi na tale južni vozel... mater sem morala bit tko zlobna v prejšnjem lajfu in ponižat pa poteptat čustva tega človeka... zanimivo da imava oba Fortuno v Ovnu (jst v 7.hiši zelo blizu Kirona, on pa v tretji tud blizu Kirona... Fortuno in Kiron imam pa za tri stopinji narazen...moja točka duha v Ribi (se spomnim da se je tule marsikaj poklopilo v zvezi z menoj pri Marsi ) njegova pa v tehtnici... hm jaja bi nebi bi nebihmSam tole Fortuno pa ne znam zaštekat čist... Oven akcija parterstvo kiron zdravitelj fortuna, torej to pomeni, da bom ozdravila partnerjevo in istočasno svojo rano preteklosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 bravo Ksenija, dbest si si tole interpretirala! *ostalega nimam casa komentirat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 teb mdr. zato, ker se ze tok cajta *kalis*, tisti bl zacetniki pa se hlastno iscejo v vsakem stavku, v vsakem polozaju nekaj onega D, nekaj magicnega, nek skrivnosten odgovor, resitev, ali pac zgolj opevanje (ali obratno: kje so sranja )...Od začetka iščeš krivca za vse kar ni ali pa je v redu in planeti in vse dogajanje tam je idealen krivec, nimaš boljšega. pa najleps je dajat tistim, ki cenjo. zelo res Presenetil te je 'hladen um' - ampak spet sva tle: duh NIMA pms-ja in ms. to je telo, taksne reakcije. Tole si dobro rekla... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 še jaz pristavim svoj piskerček ... imela tipa, ki imel Luno direkt na mojem Severnem vozlu (7.h). pa nič ni špilalo, ker - Sonci v kvadratu, Veneri grdo pokvadrirani z Neptunom in še kaj ... potem imela nekoga, ki Saturna direkt na mojem Severnem vozlu - karma, ja. x!x tudi Luni, Mars, Sonce - vse lepi sekstili, plus tega Veneri lepo s Saturnom - no go, nobene topline ... me je pa dosti naučil ... Saturn pač. pa streznil precej. je videl vame - očitno sta le Luni v sekstilu delovali. sem pa pol se potolažila, da je razočaranje bilo neizogibno .. prvo srečanje pač ob tr. retro Veneri čez mojo nat. Venero - karmični dolg ali razočaranje - v tem primeru očitno oboje. potem sem imela pa prečudovito - Sonci v trigonih, Lune, Venere Marsi lepi trigoni ... Jupiter njegov na mojem DSC/Kironu. ampak - njegov Saturn na mojem Marsu me je vedno bolj bremzal, da nisem mogla več nič .. in je uničilo vso tisto toplino. verjetno pa me je tudi njegov Uran v kvadratu na moj Mars spravljal v izbruhe, vedno večje in večje. pa imam sicer Marsa natalno neobremenjenega ... mogoče ravno zato ne sme biti obremenjen .. ker on je rad free, diha .. no ti si si tud dbest tole zanalizirala vse. *a to si zdaj za nazaj sla gledat al si ze tedaj sprot vidla pa si pol zapomnila? Sam tole Fortuno pa ne znam zaštekat čist... Oven akcija parterstvo kiron zdravitelj fortuna, torej to pomeni, da bom ozdravila partnerjevo in istočasno svojo rano preteklosti?mozno je, tud to si si dobr razlagala, v bistvu.... verjetno pa je itak vzajemno, ti on lahko da orodja za zdravljenje, ti pa njemu oz. tud on zdravi oba... Od začetka iščeš krivca za vse kar ni ali pa je v redu in planeti in vse dogajanje tam je idealen krivec, nimaš boljšega.jp, pa ne sam krivc, pac pa tud neka pricakovanja pol neizbezno padejo, naprogramiranje, cesar se taki astro in duhovni jacki pogosto pol ne morjo cist prenest oz. pocet kaj zlo dobrega s tem.... saj vsakdo ve, kako lahko en majhen crvicek v obliki enga neskodljivega podatka lahko zacne vrtat, vrtat, vrtat, nenadoma dobi materialno obliko, se navesi gor svasta in rata iz ene misli oz. MOZNOSTI (za katero ni njujno, da se sploh kdaj manifestira) totalna minestra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 oja, orodje vztrajnosti pa sprejemanja kolk je fajn ko kaj tko poštekam ker se poslušam...a sta kiron pa fortuna tko bliz pri meni da lahko kej vplivata? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 ja ne vem kok sta, sam pr teh tockah (in prav tko pr kironu) gledas manjsi orbis, ponavad 1 sam, no nekateri upostevajo orbis do najvec 3 (ce je kaksen spesl primer, pac lohk mal prilagodis... recimo program ti ne bi uposteval, ce bi blo nastavljen orbis na 1, ce bi mela 1:30, ti bi pa to lohk upostevala - to je tud individualno skratka, odvisno kako se vse z vsem veze in za kaj sploh gre). a ne? kok je fajn k SAM do cesa prides tkole? folk navadno gleda tko, da vidi recimo 6. hiso - aha zdravje... not pluton - ojoj! je pa to lohk svasta in odvisn kako je postavljen.in ce gres gledat tko (kot sem govorila da ni najboljs, da sam razseckas vse in vsemu dajes enako tezho), ti lahko taki podatki pravzaprav bolj skodijo kot koristijo, ker smo nastimani tko, da mamo tok znanja (in vsega), kolkr lohk prenesemo.ce ti sam en govori, razlaga, se obesis na tisto edino, kar priblizno razumes, al pa na tisto, kar te prestrasi (in zanemaris, da je to samo moznost, ki ni nujno da se zmanifestira).ce pa se sam lotis, ne vsega naenkrat, ampak postopoma, celostno - in skusas VEDNO hkrati v glavi imet VSE (kolikor se pac da), lazje ponotranjis. sicer ti vsa znanja nic ne koristijo, ne pomagajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 no ti si si tud dbest tole zanalizirala vse. *a to si zdaj za nazaj sla gledat al si ze tedaj sprot vidla pa si pol zapomnila?ponavadi vidim za nazaj oz. se mi nekako utrne večkrat kaj tako .. itak ti potek dogodkov pove in kako ti kaj potem prebavljaš in doživljaš .. in potem pogledaš v karto in lahko najdeš, kaj je kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 saj tako je prav in navadno tudi je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 no sej sama sem se v bistvu najprej spraševala zakaj je ta odnos iz moje strani tako drugačen od ostalih recimo, zakaj tako popuščam, zakaj me človek ne more prizadet, nato sem dobila dva fleša, lahko domišljija, lahko pa resnično spomin za nazaj, kako sem ga v čustvih ranila, potem pogledaš pa še enmal astrološke povezave in ti je prec več jasno... tko kot recimo vem kaj je prinesel prehod severnega vozla na moj natalni jupiter v 4 hiši... puffff... in tako kot je zadeva prišla tako je odšla... ostalo je le neko spoznanje... in sem vesela in ne obtožujem al pa recimo na primeru zgornjega ujemanja, se lahko samo nasmehnem - najpomembnejši datum v tem odnosu je bil ko mi je tranzitni kironček obiskal natalno venero v tretji hiški kolk je vse simpl če ne kompliciraš ane pa če sprejemaš malenkosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 kolk je vse simpl če ne kompliciraš anejp. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 a ne? kok je fajn k SAM do cesa prides tkole? folk navadno gleda tko, da vidi recimo 6. hiso - aha zdravje... not pluton - ojoj! je pa to lohk svasta in odvisn kako je postavljen. Ja Marsa tak je moj pluton v 6 hiši, ker pa je v trigonu s soncem v prvi, sem se odločila, da ga "ponucam" drgač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Ja Marsa tak je moj pluton v 6 hiši, ker pa je v trigonu s soncem v prvi, sem se odločila, da ga "ponucam" drgač. jp saj ravno v tem PONUCA je catch plutona v 6. vse ponuca. dbest prebava, razen ce ni zelo neugodnih aspektov in mozne 'zacetne tezave'.to ma moj tamal, pa sem ravno na tole dobila dr. Kuharjevo not, da mi ga dajo dam, predno podturijo dodajanje encima.sem rekla, to so zacetne tezave, pluton na zacetku zna zuaruzhit, pol ko pa se povezes s tem, se naucis izkoristit, je pa dbest.recimo blazna delovna vnema, pridnost, zavzetost, temeljitost.. tud prebava dobra itd.tudi bolezni so pogosto 'sitne a dinamitne', krepkost, cvrstost.Mas sreco da ti dela s soncem trigon (sej mensezdi da tamalmu tud, aja ne, mal dlje je, ampak je pa skor pa velik sextilov mu dela). jaz mam pa venero v 6. v trigonu s plutonom (vladarjem asc ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 jp saj ravno v tem PONUCA je catch plutona v 6. vse ponuca. Mas sreco da ti dela s soncem trigon (sej mensezdi da tamalmu tud, aja ne, mal dlje je, ampak je pa skor pa velik sextilov mu dela). Veliko ljudi pogrunta, da jim tak trigon daje eno skrito energijo (ki prihaja od znotraj) preko sonca, to je BIOENERGIJA. Dolgo časa nisem tega vedela, nanjo me je opozoril dober bioenergetik. Sam aspekt med prvo hišo (telo) in šesto (zdravje) pa kaže na tak izvor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.