lejkica 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 imam eno vprašanje,kako si lahko pogledaš kateri poklic je primiren zate?in kako potem to ugotoviš= prosim odgovorite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 živjo in dobrodošla na forumu kolikor jaz vem, smo take teste reševali v osmem razredurezultati testa so ti približno pokazali, za kaj si bolj nadarjen, ali si tehnični tip človeka.... kaj ti bolj leži.... kje pa se to da najti na internetu, pa ne vem ne bi blo švoh, če bi še jaz rešila kak tak testek, bi mi ziher kaj drugega pokazalo.... saj veš, ljudje se z leti spreminjamo lep pozdrav, pa seveda veliko sreče Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 živjo in dobrodošla na forumu ne vem tocno, kaj si imela v mislih, Lejkica, ampak tule mas seznam tem, ki tako ali drugace obravnavajo poklic. (*ker ne vem tocn, kaj si hotla oz. kaj te tocno zanima - keri kriteriji, pristopi itd., zaenkrat postam to - sicer bi tvojo temo prikljucla k eni od obstojecih) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 imam eno vprašanje,kako si lahko pogledaš kateri poklic je primiren zate?in kako potem to ugotoviš= Mi smo v 4. letniku gimnazije hodili k šolski prihologinji in reševali neke obsežne teste, se pogovarjali z njo in tako dalje. Meni je rezultat teh testov samo potrdil tisto, kar sem že prej vedela.Spomnim se, da je bil del testov "izločanje". Bila sta dva velika kupčka kartic, kjer je pisalo naprimer: "rad bi naredil sceno v gledališki predstavi" ali pa "rad bi vodil organizacijo predstave". Potem si vzel kartico, ki ti bolj ustreza in jo dal na kupček... Teh kombinacij je bilo ogromno. Potem je pa ona to pregledala in povedala. Meni je rekla, da naj se ne vpišem na nič takega, kar je povezano z umetnostjo x:o)x Pa daj naj grem na pravo, ekonomijo, jezike...od naravoslovja pa predvsem veterino...No, ja.Celo srednjo šolo sem "vedela", kaj bi rada delala, se vpisala na tisti faks in 2,3 leta kasneje ugotovila, da me zanima področje, o katerem prej niti razmišljala nisem. Tisto, kar se mi je prej zdelo dolgočasno, za "geeke" in podobno. Zdaj mi je pa to super. Sicer je malce povezano z vsem, kar študiram (no, del tega)... ampak vseeno ni tisto, kar sem od začetka govorila, da bo. Fajn je, če najdeš nekaj, kar z veseljem delaš... Ni pa nekega recepta. K meni je kar "prišlo"... Zdaj, nekaj let kasneje, me tudi umetnost bolj zanima, kot me je pa v gimnaziji... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 sama sem spoznala da me zanima kup drugih stvari kot tisto akr sem... trenutno niti nisem v svojem poklicu, temveč sem za nekatere le prodajalka... ampak sem v otroškem svetu in več kot kariera mi pomeni pristen otroški nasmeh... noro je zret v oči malčkov, tja do dveh let ko se ti nasmejijo... poplačano je vse... uživam ko opazujem navdušenje veselje, spregledam otroško izsiljevanje... uživam v tem kar delam... kaj hočem povedat, ne glede na to, kaj se odločiš, za kateri poklic, na koncu če znaš lahko uživaš v tistem kar izbereš... trenutno smo s tamalo pri tem da izbirava srednjo šolo... mislim da se je odločila pravilno... vse poti si je pustila odprte in ne ni gimnazija... in ja lahko bo še vedno se posvečala svojim sanjam - rokometu...kako ugotoviš, tako da poslušaš srce in da greš naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 še jst, še jst torej, šla na gimnazijo, ker je s te šole lažji prit na stomatologijo ali patologijo (jp, weird). Pol sm mela čist preslabe ocene za stomatologijo al pa medicino, tko da sm šla na mikrobiologijo. Po 4 mescih pogruntala, da to pa definitivno ni zame in da tut slučajno ne milsm preživet nadaljnih 40 let svoja lajfa zaprta med 4 stene in obkrožena z bakterijami in virusi no, ker sm zmer rada gledala reklame, sm šla pa to študirat. Vmes zaposlila v "temporary job", k še kar traja in traja in ne, ni to, kar sm študirala v bistvu tudi to ne bi rada delala nadaljnih 30+ let, zdej me zanima popolnoma neky druzga (v bistvu me to zanima že od malih nog, sam takrat za to še ni bilo študija, no sej ga tut še danes ni, vsaj v SLO); tko da ja, zdej se neformalno izobražujem v tej smeri če me prašaš, kaj bi rada delala za cel svoj lajf, to (še zmer) ne vem vsekakor pa mi je bližnje dolce vita stil življenja, zdej morm sam še pogruntat kako to izvest provzaprov ga po malem že živim, sam lokacija...ta bi lahko bila bolj sredozemska ajd, tut Kras je Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Z vsakim dnem bolj ugotavljam, da to kar delam,tudi jaz nekaj podobnega. (čeprav trenutno nikjer ne delam)sicer mene to še vedno veseli, mi nikakor ni žal, da sem to doštudirala, pa vendar ni to to, ni tistega pravega filinga več nekaj drugega rabim, nek nov izziv, ker sem opazla, da se dokaj hitro naveličam stvari. samo še ne vem, kje bom ta izziv našlanajprej da spacam tale magisterij do konca, pol pa najbrž spet na faks, sam moram pogruntat, kateri bo to kakorkoli že, lejkica, možnosti je ogromno. človek pa se tudi spreminja, tak da, kar te zanima danes,ni nujno, da te bo tudi čez x let vsekakor pa veliko uspeha pri izbiri Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 ..jaz sem pa 2 leti po diplomi pravzaprav ugotovil, da to kar sem dostudiral ME veseli (potem ko sem bil 2 leti preprican, da me ne...)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 še jst, še jst Ti si tko ku jez - ego po poklicu Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. september 2010 Prijavi Deli 1. september 2010 Opisi poklicev > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.