Skoči na vsebino

Dogodki danes

1. 19
    :00

25 avgust 2010 19:00

Odkrijte bojevnika in boginjo v sebi

* Si želite prepoznati in začutiti v polnosti svoje najpomembnejše vire moči?

* Ste vedeli, da vas v vsakem trenutku spremlja tudi vaš bojevnik, boginja, žival moči in še kaj?

* Želite lažje prizemljevati, manifestirati stvari v vsakdanjem življenju?

* Si želite več vitalne energije, več moči, veselja, motivacije, poguma, lažje premagovanje stresov, na igriv in učinkovit način?

Delavnica »Odkrijte bojevnika in boginjo v sebi«, je namenjena prebujanju in ohranjanju notranje moči, samozavesti, motivaciji in manifestaciji obilja na vseh nivojih, energetskem preboju na višje stanje zavesti in bivanja, prebujanju večje radosti in notranje harmonije.

Delavnico vodi: Patricia Maeve, mag., bioenergoterapevtka TNZ

Okvirni program delavnice:

* kdo je moj bojevnik, notranja povezava s svojim lastnim virom moči

* povezava s svojo živaljo moči, zaščitnikom in vodnikom

* preboj v življenje, ki si ga želim živeti in po katerem moje srce hrepeni, energijska transformacija

* energijsko čiščenje negativnih vplivov, lastnih in iz okolice

* ohranjanje lastnega energijskega polja in osrediščenje v svoj lastni življenjski center

* v meni je moč manifestacije obilja na vseh nivojih, tukaj in zdaj, sem kar mislim, čutim, delam in prav to lahko tudi vsak trenutek enostavno spremenim in ohranim svojo moč in pozitivno energijo

* vodena meditacija, praktične vaje, tehnike za vsakdanjo uporabo in še kaj …

TERMIN: 25. avgust 2010, od 18h – 21h

VAŠ PRISPEVEK: 30,00 €

Prijave in rezervacije pošljite na e-mail ali pokličite na GSM št.:

bioenergija.maeve@gmail.com , GSM: 031 725 407 (Patricia)

Podrobnosti

LNF koledar 0 komentarjev · 0 ocen
  • Objavi novo...