El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jst sem drgač JURIJ - bolj sofisticirano a ne, a ne?? ti ne vem Jurij 13991 - 5 hm hm men se zdi velik lepš Jure 1395 - 9 hja Jurij je težko izgovorit, sicer pa maš skor tanartaboljše ime ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 jst sem drgač JURIJ - bolj sofisticirano a ne, a ne?? al pa bolj liskirasto? Jure je bil lepo Jure (zrnec) in je zdaj nenadoma Jurij - da je tezje izgovort? Jure je lepse. Simpl in dobro se slisi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Men tudi Jurij ni...aiwa, Dimitirij? David je pa fajn ja... Sem brala...moderni so... Nika, Luka, Anja, Žak, Žiga...ne spomnem se strani sicer...ampak teli so v zadnjih letih najbolj pogosti.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 meni je sicer moje ime kar všeč, ima pa eno "napako": v sloveniji ni na nobenem koledarju, tako da ne vem kdaj imam god kje lahko pogledam kdaj imam god? a je še kaj drugega razen koledarja, kjer so imena gor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jaz tud ne. 15. aprila in 18. avgusta goduje helena... kao naj bi bilo tud to,. sem pa ugotovila, da sploh ni to, d abi lahko bila tudi magdalena, sam pojma nimam, kdaj pa ta goduje. ne vem, kje dobis, mam ene linke, mroda bo kdaj kje gor... cist kul imet, se pa se nisem s tem ukvarjala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>al pa bolj liskirasto? Jure je bil lepo Jure (zrnec) in je zdaj nenadoma Jurij - da je tezje izgovort? Jure je lepse. Simpl in dobro se slisi. jst sem cel življenje Jurij, pa mi nič ne manjka................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Saj je kul, oboje, sam meni je pac Jure bolj vsec, ker je bolj preprosto glih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ja ja, nč zdej - tko se ti pogovarjaš z nekom, k je ravno prekoraču tisočico, kaj?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 O, Nino ma pa Mars. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Aha, no potem pa se skoraj res bolj spodobi Jurij.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 jurij ma pa jurja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Moje pravo ime je hkrati tudi ime mesta na Nizozemskem, je pa baje tudi del puške. Kaj pomeni pa ne vem. (2 18 6 5 1) He, he. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Breda Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Breda Yes! Točno. Ime mi je izbral oče. Mami je hotela, da bi bila Urška. No, če bi bila pa fantek bi pa bila že Martin /četrti po vrsti. Je pa moj bratec to pojerbal. LP Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jurij ma pa jurja jp, zdej že mal čez.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 jz pa mal čez pet Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 važička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 to sem jaz Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
benja 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 a milahko nekdo prosim pove izvor, pomen in drge oblike imena benja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Žal ne poznam tega imena, ali je to skrašano Benjamin?....ni pa numerološko tako slaba izbir, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Men moje ime sploh ni tko všeč- Sanja. Že tko sem skoz zasanjana, da me vsi pol zafrkavajo, kako prikladno ime mam.Pa baje da izvira iz moškega imena Sanjin. ??? Ful lepo ime mi je Mirjam. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Sanja, dabest.... sanjska ženska na uč more met sanjsko ime, in sanja se že sliši tak Sokrates, o Jurij, o pall, a te Aiwa jurja naokoli, rabiš kako Jur-pomoč skupaj mava že dva jurja sej aiwa jih ma res pet... ampak še kakega Jurčka najdemo... pa smo na konju... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Nino. Veš kaj ugotavljam - in to brez vsakega sramu in skromnosti - da imava res lepo ime. In dodam lahko še, da se že po imenu vidi, da sva luštna, a ne da??? Sicer so meni všeč bolj germanska imena - sploh moška........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Jaz sem pa hotla bit Dunja. Halo, kje sem kao to nasla?Bila sme mal ljubosumna na snobish sosedovo sestricno (ful sva se igrala s tem sosedom, ko rit pa srajca, pa sam en mesec starejsi od mene, vodnar, jasno z luno v sco, clo grizla sva se, tepla pa tak.. )..No in je imel tako zrihtano 'punckasto' sestricno Dunjo - in se mi je zdel tok nobel. Jaz pa bi 'morala' bit mateja. Eni me skusajo klicat Alena, kao, alenka jim gre tezko od ust..sam alena mi pa ne pase, to pa sploh nisem jaz, sem prej alenka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.