Skoči na vsebino

osebno ime

pokowc

Recommended Posts

jst sem drgač JURIJ - bolj sofisticirano a ne, a ne?? x8Dx

ti ne vem Jurij 13991 - 5 hm hm men se zdi velik lepš Jure 1395 - 9 hja Jurij je težko izgovorit, sicer pa maš skor tanartaboljše ime ... :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 270
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jst sem drgač JURIJ - bolj sofisticirano a ne, a ne?? x8Dx

al pa bolj liskirasto? x;)x x:px

Jure je bil lepo Jure (zrnec) in je zdaj nenadoma Jurij - da je tezje izgovort?

Jure je lepse. Simpl in dobro se slisi. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men tudi Jurij ni...

aiwa, Dimitirij? x:Ix David je pa fajn ja...

Sem brala...moderni so... Nika, Luka, Anja, Žak, Žiga...ne spomnem se strani sicer...ampak teli so v zadnjih letih najbolj pogosti....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

meni je sicer moje ime kar všeč, ima pa eno "napako": v sloveniji ni na nobenem koledarju, tako da ne vem kdaj imam god xnckrivx :V:

kje lahko pogledam kdaj imam god? a je še kaj drugega razen koledarja, kjer so imena gor?

Jaz tud ne. 15. aprila in 18. avgusta goduje helena... kao naj bi bilo tud to,. sem pa ugotovila, da sploh ni to, d abi lahko bila tudi magdalena, sam pojma nimam, kdaj pa ta goduje. :)

ne vem, kje dobis, mam ene linke, mroda bo kdaj kje gor... cist kul imet, se pa se nisem s tem ukvarjala.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Breda x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sanja, dabest.... sanjska ženska na uč more met sanjsko ime, in sanja se že sliši tak :palec:

Sokrates, o Jurij, o pall, a te Aiwa jurja naokoli, :P rabiš kako Jur-pomoč :D skupaj mava že dva jurja :) sej aiwa jih ma res pet... ampak še kakega Jurčka najdemo... pa smo na konju...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino.

Veš kaj ugotavljam - in to brez vsakega sramu in skromnosti - da imava res lepo ime. In dodam lahko še, da se že po imenu vidi, da sva luštna, a ne da??? x:Dx

Sicer so meni všeč bolj germanska imena - sploh moška...........

• 1 month later...

Jaz sem pa hotla bit Dunja. :eek: xDDx

Halo, kje sem kao to nasla?

Bila sme mal ljubosumna na snobish sosedovo sestricno (ful sva se igrala s tem sosedom, ko rit pa srajca, pa sam en mesec starejsi od mene, vodnar, jasno z luno v sco, clo grizla sva se, tepla pa tak.. xDDx)..

No in je imel tako zrihtano 'punckasto' sestricno Dunjo - in se mi je zdel tok nobel. xDDx x:px

Jaz pa bi 'morala' bit mateja.

Eni me skusajo klicat Alena, kao, alenka jim gre tezko od ust..sam alena mi pa ne pase, to pa sploh nisem jaz, sem prej alenka.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...