Skoči na vsebino

osebno ime

pokowc

Recommended Posts

Men je tud moje vsec, pa tako pozitivno je x;)x Je vsakdanje, samo ni prepogosto ( kot so Ane, Nine, Tine in zdaj potanovem Nike).

Drugace mi je pa vsec da ime nekaj pomeni...kot naprimer Zoja.

Mirjam je :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 270
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja men pa je ful lepo žensko ime ZALA, moško pa SVIT.

Drgač pa tud mene tako kot tebe Marsa eni provajo klicat Alena, sam mi nekako ni privec pri srcu, tako da kar ostajem pri staromodnem Alenka-mi je prav všeč.

Kar se pa godovanja tiče-Marsa naj bi imele vse Alenke god na Heleno-mislim, da je to 18.8. x;)x

Jaz se tudi še vedno nisem sprijaznila s svojim imenom. Pa a naj kot Mickeni fotra in mamo :blackeye: ...nima smisla. Bo lažje, če ga nekako sprejmem in vzljubim...bi bil že čas. Pol mi je pa čudno, če kdo reče, da mu je moje ime ful všeč :inocent: ...pol pa nisem ziher a me zezajo ali resno mislijo...no ja whatever....

Tukaj sem cosmic, kot se počutim.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ma nič a veš kaj mickeni, imava srečo da imava zlate starše...ti svoje in jaz svoje....jih morava x:Xx ...

Vrtnica bi tudi z drugim imenom lepo dišala x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem morala pa v 2. letniku pri latinscini delat referat iz kje izhaja moje ime http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifA ste ze slisal za Sabinke? Drugac pa, kar se tice menjave - ne bi, nikol mi ni prislo na misel, da bi ga menjala, mi je ful vsec od nekdaj.

x8Dx x8Dx x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Zahtevaj darila obakrat.

Sicer je pa tradicija, da imaš god na tisti dan, ki je bližji tvojemu rojstnemu dnevu (pa mislim, da mora biti za rojstnim dnevom - če je to možno).

Saj, obakrat, a ne, jaz pa jih niti 1x ne dobim. ;)

ja, tako je - blizji r.d.-ju mora bit, torej v mojem primeru 15.4. (jaz tudi mislim da je point v tem, da je po rojstnem dnevu).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V veliki večin so nam ime izbrali starši xDDx , nekaterim bratje ali sestre xDDx in ste kdaj pomislili, da so to naredili iz ljubezni xsrcx , iz nekega lepega pričakovanja

in mogoče nam je to ime usojeno in prav je , da ga vzamemo za svojega, se ga navadimo in se dobro počutimo z njim. x^x :palec:

Z enim namenom v življenju smo pač Anke, pa Joškoti, pa Micke in Janezi pa sto miljon drugih imen

in jaz mojega res ne mislim spreminjati :palec: xsrcx

Jz mam god 1 mesc pa tedn po r.d-ju

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

jz ne vem iz kje izhaja moje ime- Maja

Jz bi se mogla rodit maja, pa sem se en mesec prehiter. Pol sem pa kr ostala Maja....

sem pa z imenom kr zadovolna. s priimkom mal manj : Pukl.

Moja mami se priše Pristovnik. Raj bi se pisala Pristovnik,ker se PUKL tak hecn sliši in napiše. Vsaka učiteljica mi drugače reče. Enkrat sem PUKLJ, PUKEL, PUKELJ,...

:xx!:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Poznam enga pukla xscratchx

Dear Human,

xDDx

Meni je pa kul, se ujema, ritmicno. :palec:

Ti kar pogumno, pa se naderi jih, kako da ne stekajo in ne napisejo tvojega priimka prav! ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj res. ;)

Coccinelle, sem pozabila prejle komentirat - a res, Dunja, kako to mislis crnogorsko, a res? Ful cudno se mi slisi, a niso ene jelene pa tak? :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xDDx

Meni je pa kul, se ujema, ritmicno. :palec:

Ti kar pogumno, pa se naderi jih, kako da ne stekajo in ne napisejo tvojega priimka prav! ;)

ja sej jih... to mi gre najbolj na živce, k me en učitl k je iz maribora pokliče PUKEEEEEEEEEEL

:devil: :onfire: :onfire: :onfire:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

<{POST_SNAPBACK}>Poznam enga pukla xscratchx

KOGA???????

Moj stric Vito je bil neki v politiki... pojma nimam ka... sam je umru 2002...

<{POST_SNAPBACK}>Saj res. ;)

Coccinelle, sem pozabila prejle komentirat - a res, Dunja, kako to mislis crnogorsko, a res? Ful cudno se mi slisi, a niso ene jelene pa tak? :D

Ne vem, no... meni se sliši tako... črnogorsko (bolj verjetno je pa srbsko ali bosansko :inocent: )... mogoče tudi zato, ker občasno poudarjaš te svoje korenine x;)x

Saj sem se vmes spomnila, da sem to postavila malo preveč afirmativno, a nisem potem popravila.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Dunja in Jelena sta tudi slovenska. Po vojni je bilo kar nekaj Jelen. Recimo tudi moja tašča, ampak ona je Jelka za vse, pa tudi podpisuje se z Jelka.

Recimo novinarka Jelena Drnovšek itd....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Ahoj, Coccinelle, ja, mal je to, da rada poudarjam, ker se mi fajn zdi, mal pa zanalasc. ;) :P

Dunja se meni slisi avstrijsko. :P :P - al kaj tacga. :D

Ta je bila tud blond (no saj to sem bila pa tud jaz).

Zdaj ne bi bila Dunja, pa tudi jelena ne, pravzaprav mi je alenka vse bolj vsec, je pa res, da sem se nekako 'razsla' s tem imenom... tako redki me se tako poklicejo...

Meni pa je v bistvu vsako ime lahko lepo.

Npr. so bile Marije in imele nekatere nekaksen kompleks in potem so nekatere ratale Mary ali Mari ali celo Meri. :)

No saj zdaj bodo ta imena spet vse bolj moderna in aktualna (marije in ivani in taksno).

Malo me vcasih moti afnanje z imeni, po drugi strani pa je to mimo - da me moti - ker kaj pa me briga, konec koncev...

Picasso

• 5 months later...

kakšna zanimiva tema :palec:

Meni je moje ime fuuul všeč - Ajda... res sem zadovoljna... tudi vsi mi rečejo da mi paše in res si ne znam predstavljat, da bi bila kaj drugega kot Ajda... in tudi nimam kakega nicka ali kaj podobnega, ker je vsem všeč Ajda x:Dx x^x x:)x

Marsa - Alenka x:Dx x:o)x x8Dx x;)x x:)x zanimivo sploh si ne bi predstavljala... hehe sem se fajn nasmejala zdej ob branju tega x:Dx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

he imena.....moje je kr kul...redko - razn u naši žlahti x:Dx star fotr je bil ciril, teta je cirila, ena žlahtnika dvojčka sta ciril in metod :o|o: js sm - je že iz nicka verjetno razvidno- metoda x:Dx je naša mati same čudne imene zbirala videt, smo štirje otroci- metoda x:Dx črtomir x:Dx sergeja( kar normalno) x:Dx in marcel x:Dx x:Dx

sam js sm pa še bol usekana.....men je všeč ful taras- za tipa, pa za puže pilar x:Ix al pa maruša je tud fajn

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Jaz sem bila pa prejle kar zgrožena, ko sem v današnjem Delu prebrala objavo , kjer navajajo, da ima Iztok Čop še drugo hči. Vse o.k, le ime Amber mi je precej mimo... No, važno, da je staršem všeč...

Grozno je to, ko starši ne pomislijo na to, ko dajejo ime, kako se bo otrok kasneje v lajfu z njim počutil in ali mu bo sploh pristajalo...

na srečo sem z mojim imenom kar zadovoljna (Darija), so mi pa zaupali, da bi bila Bojan, če bi bila fant :sick: Še sreča......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...