Skoči na vsebino

osebno ime

pokowc

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Nasploh mi je zelo vsec ideja, da das otroku dve imeni (tko kot spanci -Manuel Felipe, Maria Pilar...)

xDDx :palec: Meni tudi. No zdej pa bomo iskali po dve imeni za bodoče otročičke... hmmm... v bistvu pa niti enega nimam izbranega... x:o)x ...never thought of that...

<{POST_SNAPBACK}>..v glavnem, v osnovni šoli - prvi razred - sem bila totalno zakompleksana zaradi tega imena, ker so me začeli zafrkavat da sem "cerkva" (cerkev) - Maša namreč.

Maša je meni tko lepo ime.... samo ne, da bi ga jaz mela, moja sestrična je Maša, pa so jo klicali Maša flaša... Kok sem bla vedno vesela, da mi je mami dala tako ime, ki se na nič ne rima! :D ...ajde... so nekaj probavali "Katka brez copatka" sam... jz nisem Katka ne... :vragec: :P :D Pa Tjaša ful lepo, pa Taja pa Tara pa Zala....

<{POST_SNAPBACK}>meni ga je izbrala mami... mi je čist kulj... samo mi bl paše aiwa... kar je zelo podobno.... in navadila sem se da me tako kličejo... verjetno gre tudi drugim bolj v ušesa...

Najbrž si edina Iva, ki jih poznam. In mi je blo takrat ful wow, kakšen nick si lahko izpeljala iz svojega imena.... :D (jao bože, zdej boš pa res mislila, da sem ti oltarček postavla... x:Ix x:Dx x;)x ...ja no kaj jz morem, če si mi bla že takrat kul x^x )

Moje ime mi je blo vedno všeč, imela sem sicer neke prebliske, da bi bila raje Katarina, ampak je kul kot je. Je Katja itak izpeljanka iz Katarine, "čiste". x:)x Itak pa imam milijon imen po zaslugi mojega brata :D , res je užival v tem, da si jih je izmišljeval.... x:Dx x:Dx x:Dx ....sicer pa sem velikokrat Kati, nekaj časa bla celo Katy (ne ne, ne bomo z y pisal :vragec: ), Katia, Katija, Kacija (nona stara pač ni znala izgovorit :8): , so jo mogli navadit), bratec me še vedno kdaj kliče po njegovih, al pa mi reče Katarina... aja, kot mala sem pa bla Cvilka :inocent: .... I wonder where they got that from.... :8): :vragec: x:Dx ...pa za očija Pidok (?! x:Dx xsrcbumx xsrcx )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 270
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem bila pa prejle kar zgrožena, ko sem v današnjem Delu prebrala objavo , kjer navajajo, da ima Iztok Čop še drugo hči. Vse o.k, le ime Amber mi je precej mimo... No, važno, da je staršem všeč...

Grozno je to, ko starši ne pomislijo na to, ko dajejo ime, kako se bo otrok kasneje v lajfu z njim počutil in ali mu bo sploh pristajalo...

na srečo sem z mojim imenom kar zadovoljna (Darija), so mi pa zaupali, da bi bila Bojan, če bi bila fant :sick: Še sreča......

x:Dx x:Dx zdej si pa zamisli ko so .....sej ne vem točn a srbi al bosanci :inocent: ...uglavnim čist nori so bli na te filmske junake in je blo takrat povno otrok z imeni tarzan x:Dx al đemsdin.......da daš svojmu otroku ime tarzan :eek: mi je pa svetovno ime za tipa idris....mislim da bosansko x:Dx

č bi js bla pob, bi bla gašper :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Ne...samo Maja ne... ti iz lastnih izkusenj povem, da zacnejo vsi, ko se jim predstavis, pet:

Nekoc ni dolgo se tega,

v dezeli res ne vemo kje,

zivela je cebelica,

imela lepo je ime...

Vsi, ki so jo poznali so ji rekli Majaaaaa.... :xx!:

Do grla sita....!!!! xcivx xcivx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz sem pa kar zadovoljen z Iztok, se zmeri mi je velik bolj vsec kokr pa Gasper-1h pred krstom sta si tastara2 premislila-hvalabogu!!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:o|o: pol sva v istem zosu... :xx!:

x;)x x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

BTW: Jaz bi bil rajs princesa, kokr pa cebela... x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kaj sem pa jaz ugotovila:

Jure, Grega, sploh pa Denis

vse moške, ki poznam s temi imeni, so prisrčne barabice. Ha!

Trenutno dva fanta na šoli, pa ena moja bivša ljubezen, pa še enih kar tko z ulice, no pa še film Denis pokora je.

<{POST_SNAPBACK}>BTW: Jaz bi bil rajs princesa, kokr pa cebela... x:Dx  :vragec:

x:Dx

Se bom zacela pol predstavljat pod svojim drugim imenom...Marija... sam tut devica ne bi bla rada... x:Dx :vragec:

[sam js sm pa še bol usekana.....men je všeč ful taras- za tipa, pa za puže pilar x:Ix al pa maruša je tud fajn

taras je tudi meni zelo všeč. jaz pa sem Alenka. x;)x

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Moj xegox je pa zadovoljen z mojim imenom, sem pač mil in drag :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Itak pravo ime uporabljajo sam na sodiščih, v vojski, pr zdravniku, na davkariji, .... :o|o: sami prijetni kraji x;)x

Celo življenje me pa po kakšnem nicku kličejo x:)x , je pravo ime predolgo x:o)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

meni je moje ime vsec,naj bi pomenilo rojstvo pa se je enih razlag,tud bozic ...

mi je pa zelo vsec eno ime ,ki sem ga enkrat sanjala in ga obdrzala v mislih za v bodoce,ce bom kdaj imela sina.....ime pomeni vrsto drevesa,moc,zivljenje in je indianskega izvora.ce bom imela sina kdaj,bo ziher lahko ponosen na to ime xsrcx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Jaz sem več, kot zadovoljen z mojim imenom ! x:Dx

Sam kaj, ko se srečam s kakimi butasti američani ali angleži pa me imenjumo kr neki Sandey ali Sandy :o|o: x:Dx x:Dx

Všeč pa mi je bilo na Tasjkem, ko so mojo edino od nas slovencev izgovorili iz prve in brez težav San-di x:Dx x;)x

A američani so itk buteci, tako da jim ni za zamerit ! x:Dx x:Dx x:Dx

Aja,

pa priimek mi zablodijo vedno vsi v tujini...celo v sloveniji v slovenskih novicah je en bebec od novinarja napisal in to na veliko "Borijevič", namesto Borojevič !! :o|o: xnckrivx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...