ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nasploh mi je zelo vsec ideja, da das otroku dve imeni (tko kot spanci -Manuel Felipe, Maria Pilar...) Meni tudi. No zdej pa bomo iskali po dve imeni za bodoče otročičke... hmmm... v bistvu pa niti enega nimam izbranega... ...never thought of that... <{POST_SNAPBACK}>..v glavnem, v osnovni šoli - prvi razred - sem bila totalno zakompleksana zaradi tega imena, ker so me začeli zafrkavat da sem "cerkva" (cerkev) - Maša namreč. Maša je meni tko lepo ime.... samo ne, da bi ga jaz mela, moja sestrična je Maša, pa so jo klicali Maša flaša... Kok sem bla vedno vesela, da mi je mami dala tako ime, ki se na nič ne rima! ...ajde... so nekaj probavali "Katka brez copatka" sam... jz nisem Katka ne... Pa Tjaša ful lepo, pa Taja pa Tara pa Zala....<{POST_SNAPBACK}>meni ga je izbrala mami... mi je čist kulj... samo mi bl paše aiwa... kar je zelo podobno.... in navadila sem se da me tako kličejo... verjetno gre tudi drugim bolj v ušesa...Najbrž si edina Iva, ki jih poznam. In mi je blo takrat ful wow, kakšen nick si lahko izpeljala iz svojega imena.... (jao bože, zdej boš pa res mislila, da sem ti oltarček postavla... ...ja no kaj jz morem, če si mi bla že takrat kul ) Moje ime mi je blo vedno všeč, imela sem sicer neke prebliske, da bi bila raje Katarina, ampak je kul kot je. Je Katja itak izpeljanka iz Katarine, "čiste". Itak pa imam milijon imen po zaslugi mojega brata , res je užival v tem, da si jih je izmišljeval.... ....sicer pa sem velikokrat Kati, nekaj časa bla celo Katy (ne ne, ne bomo z y pisal ), Katia, Katija, Kacija (nona stara pač ni znala izgovorit , so jo mogli navadit), bratec me še vedno kdaj kliče po njegovih, al pa mi reče Katarina... aja, kot mala sem pa bla Cvilka .... I wonder where they got that from.... ...pa za očija Pidok (?! ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem bila pa prejle kar zgrožena, ko sem v današnjem Delu prebrala objavo , kjer navajajo, da ima Iztok Čop še drugo hči. Vse o.k, le ime Amber mi je precej mimo... No, važno, da je staršem všeč... Grozno je to, ko starši ne pomislijo na to, ko dajejo ime, kako se bo otrok kasneje v lajfu z njim počutil in ali mu bo sploh pristajalo... na srečo sem z mojim imenom kar zadovoljna (Darija), so mi pa zaupali, da bi bila Bojan, če bi bila fant Še sreča...... zdej si pa zamisli ko so .....sej ne vem točn a srbi al bosanci ...uglavnim čist nori so bli na te filmske junake in je blo takrat povno otrok z imeni tarzan al đemsdin.......da daš svojmu otroku ime tarzan mi je pa svetovno ime za tipa idris....mislim da bosansko č bi js bla pob, bi bla gašper Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Ne...samo Maja ne... ti iz lastnih izkusenj povem, da zacnejo vsi, ko se jim predstavis, pet: Nekoc ni dolgo se tega,v dezeli res ne vemo kje,zivela je cebelica,imela lepo je ime... Vsi, ki so jo poznali so ji rekli Majaaaaa.... :xx!: Do grla sita....!!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Jaz sem pa kar zadovoljen z Iztok, se zmeri mi je velik bolj vsec kokr pa Gasper-1h pred krstom sta si tastara2 premislila-hvalabogu!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 pol sva v istem zosu... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 BTW: Jaz bi bil rajs princesa, kokr pa cebela... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 a si ziher? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa kar zadovoljen z Iztok, se zmeri mi je velik bolj vsec kokr pa Gasper-1h pred krstom sta si tastara2 premislila-hvalabogu!!!gašper je pa fuuul lepo ime Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Kaj sem pa jaz ugotovila:Jure, Grega, sploh pa Denis vse moške, ki poznam s temi imeni, so prisrčne barabice. Ha! Trenutno dva fanta na šoli, pa ena moja bivša ljubezen, pa še enih kar tko z ulice, no pa še film Denis pokora je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>BTW: Jaz bi bil rajs princesa, kokr pa cebela... Se bom zacela pol predstavljat pod svojim drugim imenom...Marija... sam tut devica ne bi bla rada... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 pa vsi davidi so ful lušni pa ponavad to tud izkoriščajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 ime je itak sam kup črk............ Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 [sam js sm pa še bol usekana.....men je všeč ful taras- za tipa, pa za puže pilar al pa maruša je tud fajn taras je tudi meni zelo všeč. jaz pa sem Alenka. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Jaz ne bi svojega osebnega imena menjal za nič na svetu. Matjaž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Ojla! Imena so lahko zelo zanimiva, še posebej če si pogledaš njegov zgodovinski pomen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Moj je pa zadovoljen z mojim imenom, sem pač mil in drag Itak pravo ime uporabljajo sam na sodiščih, v vojski, pr zdravniku, na davkariji, .... sami prijetni kraji Celo življenje me pa po kakšnem nicku kličejo , je pravo ime predolgo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 meni je moje ime vsec,naj bi pomenilo rojstvo pa se je enih razlag,tud bozic ...mi je pa zelo vsec eno ime ,ki sem ga enkrat sanjala in ga obdrzala v mislih za v bodoce,ce bom kdaj imela sina.....ime pomeni vrsto drevesa,moc,zivljenje in je indianskega izvora.ce bom imela sina kdaj,bo ziher lahko ponosen na to ime Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Cigančica!Ali je mogoče to ime Bor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica!Ali je mogoče to ime Bor? ne,ni bor in nimam niti namena povedat,sam to ime ne obstaja v sloveniji sploh,oziroma beseda obstaja,sam pomeni neki druzga Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne,ni bor in nimam niti namena povedat,sam to ime ne obstaja v sloveniji sploh,oziroma beseda obstaja,sam pomeni neki druzga Saj pravjo da je treba skrivnosti tudi imeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 jst pa vedno z imenom in priimkom probleme delam, pri imenu mi črko odvzamejo pri priimku pa dodajo... sem pa Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Meni pa vedno ampak prav vedno narobe napišejo priimek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Jaz sem več, kot zadovoljen z mojim imenom ! Sam kaj, ko se srečam s kakimi butasti američani ali angleži pa me imenjumo kr neki Sandey ali Sandy Všeč pa mi je bilo na Tasjkem, ko so mojo edino od nas slovencev izgovorili iz prve in brez težav San-di A američani so itk buteci, tako da jim ni za zamerit ! Aja,pa priimek mi zablodijo vedno vsi v tujini...celo v sloveniji v slovenskih novicah je en bebec od novinarja napisal in to na veliko "Borijevič", namesto Borojevič !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Jaz sm pri američanih Majl Popik Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sm pri američanih Majl Popik Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.