Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Francozi so se sicer navadli izgovarjat pravilno moje ime, ampak priimek pa so izgovarjali kot američani. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sm pri američanih Majl Popik Majl? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Majl? Ja, Mile Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 jaz sem pa zdajle na osrednji strani LN v googlov isakalnik vtipkala svoje ime in priimek (alenka marsenič) in me je presenetil, ful stvari pa sploh se vidla nisem. da je ona knjiga ze tud na netu pa vse... kul.zanimivo, hecno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Mile mene zamenjajo z nataso,tanjo ,taljo....vse zivo sam natalija ne Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Mile [/quote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa zdajle na osrednji strani LN v googlov isakalnik vtipkala svoje ime in priimek (alenka marsenič) in me je presenetil, ful stvari pa sploh se vidla nisem. da je ona knjiga ze tud na netu pa vse... kul.zanimivo, hecno. Pa res Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Ja, Mile [/quote Ni ti treba farbat, sej pa nisi vedla kako mi je ime Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 heh, a si sel chekirat! tko me je zanimal, bogve kaj dobim, pa se mi fajn zdi, ker 3/4 tega sploh nisem videla.skoda ker ni posnetkov Borghesie, tega nimam na sajtu (Lolito pa mam, sam lohk da ne dela, ga bom spedenala pocas, svoj sajt, na novo, mam ze domeno svojo ubodeno - marsa.si ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni ti treba farbat, sej pa nisi vedla kako mi je ime No ja no, lahko bi malo pomislila,ampak OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 He he, sam tok da veste, jaz nisem Tina.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Vsak bi mogel biti zadovolen s svojim imenom, jaz svojega ne bi nikoli spreminjala.Ne zastopm ljudi, ki si spreminjajo imena, po mojem gre bolj za opozarjanje nase in kljubovanje svojim starsem. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 OK. Bodimo pošteni.Nekateri starši se spomnijo takšna imena, da si mislišda svoje otroke sovražijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Jaz sem bolj mislila na navadna imena, ki so res ze prevec navadna. Kaj je npr. narobe z imenoma Sasa in Natasa?Ali pa to ko nekateri svoje imena spreminjajo iz Tomaz v Tomi in Aleks v Alex? Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem bolj mislila na navadna imena, ki so res ze prevec navadna. Kaj je npr. narobe z imenoma Sasa in Natasa?Ali pa to ko nekateri svoje imena spreminjajo iz Tomaz v Tomi in Aleks v Alex? Ja tuki imaš point.Ali pa Barbara - Barbra.Nekateri spreminjajo svoje ime zaradi numerologije - ljudje ne pomaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Ma jaz tudi nisem ravno za spreminjanje imen, ampak če komu to paše, v to verjame in ga dela srečnejšega, zakaj pa ne. Ljudje marsikaj delamo, da bi bili bolj zadovoljni in bolj srečni. Poznam eno Špelo, ki se je zaradi numerologije preimenovala v Severin , :xx!: mi je bilo bolj všeč Špela. Ampak odločitev je njena... Marsa, Alenka? Fora, jaz sem skoz mislila, da ti je Marsa prav ime, čist res, ker ti fuuul paše. Dunja pa je menda res južnjaško ime, je pa moja sestrična Dunja Todika-Metoda, kul, zanimivo, zdaj vem od kje ti nick... Drugače so mi pa od imen ful všeč Elena, Ajda, Nina, Zarja, Vihra, Gaja, Severa, Vid, Urban, Gal, Julijan, ... Z mojim imenom sem pa kar zadovoljna, po vseh teh letih se ga privadiš, tako da spreminjala ga ne bi, me pa mal živcira priimek, ko folk zmeraj sprašuje, če imam mekane č-je Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Jaz sem tudi mal premislevala o imenih in sem ugotovila da,sem se z vsemi, ki jim je ime MIHA dobro razumela in smo bili na isti frekvenci, vse MAJE so me razocarale ( s katerimi sem imela osebni stik), skoraj vsi tipcki, ki jim je ime ROK so luskani (kar jaz poznam), Gregati so mi pa vedno strli srcek ( al na prijateljski nacin, al pa love). Zanimiv I love my name Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Michelle... sem Maja in moj brat je Miha... On je pasiven, ima prevelik ego, ki mu vcas ven tolce...blazno hitro prizadet in obcutljiv na dolocenih tockah... Jez sm pa bolj energicna in hit popiz*** za vsako malenkost... sam ne me dirat... zleht pa ni noben od naju... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ojla!Meni je všeč ime Noemi, ali pa kakšen podoben ime.Malo bolj nevsakdanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, Alenka? Fora, jaz sem skoz mislila, da ti je Marsa prav ime, čist res, ker ti fuuul paše.ja saj najbrz me drugace ne bi zaceli ze v nizjih razredih osnovne sole tko klicat. ce mi ne bi pasal (no pa tedaj se nisem imela zveze z aastrologijo, ko kak folk misli, da sem si kao zato... ubodla tole).Tko je naneslo. me zanima kolk jih Djurota Zoran klice... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 hellllooooo everybody!!! my name is Denis with the big penis and I play tenis yeah that's me Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ines , Nives, Karmen...a je se katero, ki se ne konca na A ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehehehe, ta je dobra.hmmmm ... denisa pa prow nobenga ne poznam. ja kwa ne??? mene zej "poznaš" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>*kroko* mirjam Dirjam(stran) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 starsi pac jasno dajo tako ime, ki je njim vsec - kot boste vi sami dali otrokom tako ime, ki bo vam. Po eni strani se mi zdi tako sprememba imena cist kul, jasno, kdo pa bi hotel bit sandokan, po drugi pa pac... kaj pa mislis, da bo drugace? Torej recimo jaz sam spremenim datum rojstva ( ) - in sem drug clovek. kwa cm dt?kaksnga leva? ah ne, kaj pa recimo dvojcka... ?kakih 10 let pri letnici, pa bo dbest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.