El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 hihi tko ja deset pr letnici navzdol še mal pa boš 84 letnik da boš še plutona na asc nabasala... (hm ajd za to bi morala še mal bol se pomladit) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ja saj - itak bi nabasala na plutona, pa kakorkoli bi obracala. tko je s tem - pred sabo pac ne mores pobegnit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>, jasno, kdo pa bi hotel bit sandokan, po drugi pa pac... kaj pa mislis, da bo drugace? Sandokanu, je čist pasalo ime Sandokan, sem bila čist mehka na njega, nikoli zamudila njegovega filmčka...takrat sem bila stara ene 5, 6 let Sandokan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jst sm pa Štefka, za prijatelje Poldka... mal sm nagajiva dons, pa se morm mal pohecat... Katarina, po domač Katja....kokr čte, vam dovolm, da si zmišljujete.... Najraj mam pa, ko me moj lubček tko nežno pokliče : "Katarinaaaaaa...." Pol se pa kr stopim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jez sm pa bolj energicna in hit popiz*** za vsako malenkost... sam ne me dirat... zleht pa ni noben od naju... Nimam lih izkusnje s takim Majam. Imam bolj z takim, ki so vse prjazne, ko se pa obrnes, dobis pa v hrbet... Sicer pa izjeme potrjujejo pravila <{POST_SNAPBACK}> hehehehe, ta je dobra.hmmmm ... denisa pa prow nobenga ne poznam. Aja, glede imen. Mene pa nič ne moti, če si ljudje spremenijo osebno ime, če čutijo, da jim ime ne ustreza.Predstavljajte si, da bi vas vaša mama, obsedenka s telenovelami, poimenovala Esmeralda! A veste, koliko otrok so ženske poimenovale tako, v tistem bdobju Esmeralde?? :xx!: :xx!: :xx!: Skoraj ne moreš verjet. In jaz jih bom čist razumela, če bodo hotele z6amenjat ime. Ma tole z Esmeraldam so res pretiravale zenske :xx!: Ampak zdaj je ful popularno spreminanje imena zarad numerologije. Iz Barbare v Barbro, dodajanje razlicnih crk in tako dalje. Potem pa izpovedi po TV, kako jim je sprememba imena ( AL PA ODVZEM ENE CRKE V IMENU) totalno spremenila zivljenje na bolje No sej glavn, da folk verjame. Jaz se nikogar nisem imenovala...ok psa, Tim, sam to je bolj clovesko, ampak mi je vsec. Rada mam bolj "moderna", ampak ne nemogoca imena...ce ma to smisel Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 kakih 10 let pri letnici, pa bo dbest. Raje ne. Se ti bo solski avtobus zacel ustavljati... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ko sm bla majhna, mi je blo moje ime bedno, kr se mi je zdelo, da zveni preresno, ne pa kot Tinka, Nina, Majči, Tjaška... Zdej sm pa že starejša, mi je pa kul, da zveni bolj odraslo, malo melanholično, odraža človeka, ki je že dal nekaj skoz... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Tjaša je bjutifuuuuuul Kako ti je pa ime? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Em, zdej ful pričakuješ, ne vem, kero ime . Mogoče je teb čist bedno. Sam gre za to, kk ga jz doživljam ... Sabina mi je drgač ime Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Lepo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Jaz s svojim imenom niti malo nisem zadovoljna. Raje bi bila Nika, Tina, Tea kot pa Saša. Še vedno je pa bolje Saša kot pa Silvija-tako je bilo sprva načrtovano. Sreča, da sta si tastara dva kar hitro po mojem rojstvu premislila Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 živjo saška! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz s svojim imenom niti malo nisem zadovoljna. Raje bi bila Nika, Tina, Tea kot pa Saša. Še vedno je pa bolje Saša kot pa Silvija-tako je bilo sprva načrtovano. Sreča, da sta si tastara dva kar hitro po mojem rojstvu premislila ah saša je pa prou lepo ime, še posebaj saška je bol tko sexy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Živjo Pika Pikica Joj, kak sem šele jezna, če mi kdo Saška reče Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Em, zdej ful pričakuješ, ne vem, kero ime . Mogoče je teb čist bedno. Sam gre za to, kk ga jz doživljam ... Sabina mi je drgač ime sabinca in to je zate blo preresno? sabinči, sabinčika, binca, hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 moje pa je tudi neki cukrasto. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>moje pa je tudi neki cukrasto. behemudek? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Niko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Niko ma niko je niko, ti si NIKI Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 jaz pa kar Wanesa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa kar Wanesa a dej nehiii, a rees? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ja saj vem,butasto Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 zakaj pa butasto? meni je pa prou všeč ime wanesa, bolše kot vesna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 meni ni všeč :xx!: :xx!: Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ah dej no, ime sploh nima veze... pa wanesa je prou fajno ime, men je všeč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.