Mana 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 meni so pa ruska imena včeš Maruša, Katjuša, Saskija...itd Meni je ime Ana Marija in ko sm bila majhna mi je bilo to izredno neprijetno ime...vsi drugi so imeli neka krajša "moderna" imena...samo jaz sm bla k ena direkt iz svetga pisma vzeta...mi je blo zelo hudo...sm se celo lagala kako mi je ime (uh tega še nikol nobenmu povedala) zdej pa, ko pridem in rečem :"Ana Marija" se mi zdi res zakon...res je tradicionalno in staro itd ampak je pa ime, ki sm ga mogla dorast,,,zdej mi je res fajn... samo ne vem kaj pomen oteokom pa nebi dajala kaj zafnanega pa bebavega...ful ne maram k otrokom dajejo imena ki vsebujejo Y...bljak Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 K je glih primerna tema - tole mi je dons na mail poslala ena lunatka (ne povem kera, saj veš, Tinka, da te ne bi nikdar izdal) - What is your name, girl?- Carmen.- What?- Carmen.- That's very unusual name. Who gave it to you?- I gave it myself. I like cars and men, so I'm Carmen. And what is yourname?- Hmmm ... Beerfuck! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>K je glih primerna tema - tole mi je dons na mail poslala ena lunatka (ne povem kera, saj veš, Tinka, da te ne bi nikdar izdal)- What is your name, girl?- Carmen.- What?- Carmen.- That's very unusual name. Who gave it to you?- I gave it myself. I like cars and men, so I'm Carmen. And what is yourname?- Hmmm ... Beerfuck! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Kolja najlepše ime x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 jas sn dobla ime tak da si ga je mama zmislila kr mi je ime aja......včasih nevem ali ljudje mislijo aia ali kot ime........drugač pa mi je ime všeč x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 meni je dala pa teta ime..po Tini Turner Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Moje ime pa pomeni svetovalka sem nekje prebrala. Moram rečt, da to zame kr drži, ker ljudje dostikrat hodijo k meni po nasvete. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 moj nick pa pomeni bojevnico. tud drzhi. (sicer pa pride iz priimka, nima zveze TKO z marsi in tem). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ej Marsa!! a veš zakwa sm js denis?? zato k mam penis!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ne verjamem... po mojem mas zato, ker si Pokora. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne verjamem... po mojem mas zato, ker si Pokora. Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne verjamem... po mojem mas zato, ker si Pokora. tud to sm. Sm vse v enem od angla do hudiča = dvojčk Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tud to sm. .... dvojčk hehe pa se mal zamerljivega raka (ki je pa po dvojckovo pa po 13.ovsko si vse ze prechekiral tam 'okol'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>moj nick pa pomeni bojevnico. tud drzhi. (sicer pa pride iz priimka, nima zveze TKO z marsi in tem). A to pomeni, da se pišeš Sarma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Moj pomeni mir po slovansko, boginjo miru pri Starih Grkih, pa še mami je brala Pod svobodnim soncem in eto mi ga na. Kaj čem, to imam, čeprav bi si jaz sigurno izbrala katero drugo ime. No pa saj bom imela upam da, tudi to priložnost. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to pomeni, da se pišeš Sarma? ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Izraz, zakaj? A ti tvoje tako ne pase? Meni se zdi, da mi moje ful pase. Bi si se sama takega dala. Je zadetek v polno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Moje ime pove, da sem vesela kot škrjanček. Pa še res je.......vedno nekaj žvrgolim, pa če je treba ali ne!!!! x!x Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izraz, zakaj? A ti tvoje tako ne pase? Meni se zdi, da mi moje ful pase. Bi si se sama takega dala. Je zadetek v polno Ma mi še kar. Samo sem sedaj izgleda v fazi crkljanja same sebe, pa bi notri vrinla še en mali "c". Kako pa ti občutiš svoje ime, zven njega!!? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.