Skoči na vsebino

osebno ime

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 270
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Moje ime je Tomaž in ga uporabljam prav na vsih chatih ali forumih..če je kaj dodano je samo zaradi tega, ker je bilo osnovno že zasedeno.....skratka drugega nicka ne uporabljam, moj nick je tomaz

z imenom se ne obremenjujem in me nič ne moti, če kdo ve kdo sem, prav tako ne skrivam drugih podatkov, saj jih vsak samo toliko uporablja kolikor jih zase rabi...

tudi telefonske ne skrivam, ima jo "pol" sveta

skoraj nikoli se ne zgodi, da bi kdo zlorabil te moje podatke, tudi telefon mi ne zvoni po nepotrebnem, resnica je, da če se ne bojiš, da se ti bo kaj pripetil, se ti to tudi običajno ne..in jaz se ne bojim, sploh o tem ne razmišljam.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

Moje ime...pravijo da pomeni => "tista, ki jo ljubi bog", "razsvetljevalka", "gospa", "vzvišena".

Ime mi je dala mami, čeprav v osnovi je bilo zame predvideno ime Iztok, ker si je želela sina...eeeeh...dobr sm jo odnesla x:Dx In na "stara" leta mi je postalo všeč....

Apolonija pa =>Sveta Apolonija je zgodovnska oseba, ki je živela v tretjem stoletju v Aleksandriji kot diakonesa. V času vladavine cesarja Decija (248-250) so jo ujeli in mučili tako, da so ji izdrli (ali izbili) zobe. Obsojena na smrt na grmadi se je rabljem iztrgala in skočila v ogenj. Poznajo jo kot Polonio, Polono, Polo, Ploni, Loni, na Francoskem pa jo poznajo kot Sainte Apolline.

http://www.mf.uni-lj.si/isis/isis99-03/htm...l/stolfa48.html

Apolonija je pa v bistvu moja hčerka in je dobila ime po moji najboljši prijateljici....

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

meni ga je izbrala mami... mi je čist kulj... samo mi bl paše aiwa... kar je zelo podobno.... in navadila sem se da me tako kličejo... verjetno gre tudi drugim bolj v ušesa... x:Dx

drugače pa pomeni božja prijateljica.... :2src:

spet se mi je na bolš poslabšal

meni ga je izbrala mami... mi je čist kulj... samo mi bl paše aiwa... kar je zelo podobno.... in navadila sem se da me tako kličejo... verjetno gre tudi drugim bolj v ušesa... x:Dx

drugače pa pomeni božja prijateljica.... :2src:

Ja in vsi smo bli proti temu; mogla bi bit NATAŠA :vragec: x:Dx ;

No ampak si pa zdej, s tem imenom, k ga maš, čist taprava in ti ta ime prov sede ITAKKKK x:Dx :palec:

ime mitja izhaja iz grške besede demetros...in kolikor je enkrat povedal en zelo učen far, pomeni rojen iz zemlje, zemljin sin...v tem slogu... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O mojem imenu sem nekaj že napisala...

Pozabila pa sem povedati, da nisem Tamara (kot izgovarja to ime večina Slovencev od Črnega Kala navzgor :V: ), ampak Tamara. :vio: Naglas je na drugem zlogu!

Hmm... všeč pa mi mora biti, kaj čem. Bolje da mi je, kot da se vsakokrat, ko me kdo pokliče, naježim. x;)x Sem se ga pač navadila v vseh teh letih... :fiju: x;)x

Pa tudi s priimkom sem se že sprijaznila. :o|o: x:o)x x:Dx

"sea of bitterness", "rebelliousness", and "wished for child" ...no...te pomene sem nasla za svoje ime... sicer pa kaj pomeni Marija vsi vemo x:Dx :palec: ...to ime mi je vsec, ceprav ga ne uporabljam... za vse sem Maja ... v osebnem dokumentu imam tut Maja... Marija je dodano kasneje po rojstvu...ah...zamotano...skratka... vsi v nasi druzini imamo po dva imena... moj oce je imel kar stiri... zdaj ima dva... Sasa Aleksander

Moji dve sta Manca-Katarina, Tasa-Julijana...uporabljamo pa samo prvo ime... tko smo Tasa, Manca in Maja... x:Ix x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ime mitja izhaja iz grške besede demetros...in kolikor je enkrat povedal en zelo učen far, pomeni rojen iz zemlje, zemljin sin...v tem slogu... x;)x

ja hvala AMIS.... :palec:

ZEMLJE...sej sem res en kmet x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.

Okrog mojega imena pa so imeli starši hude probleme. Mami je hotela Gilo (hallo??), ati Karin, omi pa Alexandro, Hvala bogu, da nisem Gila, imam pa ostala dva imena. Kar cool s priimkom vred. Paše. x:Dx
elvis is the best

ja hvala AMIS.... :palec:

ZEMLJE...sej sem res en kmet x:Dx

Dobesedno ali v prenesenem pomenu? x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Moje ime je v originalu grško (jaz imam rusko različico) in pomeni tisti/tista, ki pomaga ljudem.

Če bi bila fant, bi bila Niko :palec: še mama je rekla, da ne ve zakaj mi niso pol dali ime Nika-ne bi imela nič proti... Čeprav moram povedat, da sem kar zadovoljna s svojim imenom, z leti se ga navadiš... Drugače pa jaz bom svojim otrokom dajala dva imena, to mi je ful lepo. :2src:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...