Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja izhaja...nikjer pa ne pise, da sm jaz Tatjana oops, nima veze no..lepo spi! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Potem pa sory, saj sem prebral, da ti ni všeč, sedaj pa res dokončno lahko noč, lepe sanje in lepo soboto Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Moje ime je Tomaž in ga uporabljam prav na vsih chatih ali forumih..če je kaj dodano je samo zaradi tega, ker je bilo osnovno že zasedeno.....skratka drugega nicka ne uporabljam, moj nick je tomaz z imenom se ne obremenjujem in me nič ne moti, če kdo ve kdo sem, prav tako ne skrivam drugih podatkov, saj jih vsak samo toliko uporablja kolikor jih zase rabi...tudi telefonske ne skrivam, ima jo "pol" sveta skoraj nikoli se ne zgodi, da bi kdo zlorabil te moje podatke, tudi telefon mi ne zvoni po nepotrebnem, resnica je, da če se ne bojiš, da se ti bo kaj pripetil, se ti to tudi običajno ne..in jaz se ne bojim, sploh o tem ne razmišljam..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Iztok, svoboden pod Soncem Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Moje ime...pravijo da pomeni => "tista, ki jo ljubi bog", "razsvetljevalka", "gospa", "vzvišena". Ime mi je dala mami, čeprav v osnovi je bilo zame predvideno ime Iztok, ker si je želela sina...eeeeh...dobr sm jo odnesla In na "stara" leta mi je postalo všeč.... Apolonija pa =>Sveta Apolonija je zgodovnska oseba, ki je živela v tretjem stoletju v Aleksandriji kot diakonesa. V času vladavine cesarja Decija (248-250) so jo ujeli in mučili tako, da so ji izdrli (ali izbili) zobe. Obsojena na smrt na grmadi se je rabljem iztrgala in skočila v ogenj. Poznajo jo kot Polonio, Polono, Polo, Ploni, Loni, na Francoskem pa jo poznajo kot Sainte Apolline. http://www.mf.uni-lj.si/isis/isis99-03/htm...l/stolfa48.html Apolonija je pa v bistvu moja hčerka in je dobila ime po moji najboljši prijateljici.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Moje ime pomeni mir. Mislim da po grški boginji. kdo mi je dal ime.. moj oče. Samo mislim pa da ne zaradi grške boginje ..ampak zaradi knjige Pod svobodnim soncem Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 meni ga je izbrala mami... mi je čist kulj... samo mi bl paše aiwa... kar je zelo podobno.... in navadila sem se da me tako kličejo... verjetno gre tudi drugim bolj v ušesa... drugače pa pomeni božja prijateljica.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 meni ga je izbrala mami... mi je čist kulj... samo mi bl paše aiwa... kar je zelo podobno.... in navadila sem se da me tako kličejo... verjetno gre tudi drugim bolj v ušesa... drugače pa pomeni božja prijateljica.... Ja in vsi smo bli proti temu; mogla bi bit NATAŠA ; No ampak si pa zdej, s tem imenom, k ga maš, čist taprava in ti ta ime prov sede ITAKKKK Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 z veseljem bi bla nataša... mi je to najlepše ime.... no ja bo pa hčerkica... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hm, jaz pa nek božji dar Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 hm.... kako resnično Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 moje ime pa ne pove nic :o|o: MITJA,no sej jaz veckrat povem kaj....... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ime mitja izhaja iz grške besede demetros...in kolikor je enkrat povedal en zelo učen far, pomeni rojen iz zemlje, zemljin sin...v tem slogu... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 O mojem imenu sem nekaj že napisala... Pozabila pa sem povedati, da nisem Tamara (kot izgovarja to ime večina Slovencev od Črnega Kala navzgor ), ampak Tamara. Naglas je na drugem zlogu! Hmm... všeč pa mi mora biti, kaj čem. Bolje da mi je, kot da se vsakokrat, ko me kdo pokliče, naježim. Sem se ga pač navadila v vseh teh letih... Pa tudi s priimkom sem se že sprijaznila. :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 sem mal po netu iskala o pomenih imen pa sem najdla tole povezavo...kot informacijo..men se zdi kar zanimivo Saj paše pod to temo..a ne Behind the name, pomen imena Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 "sea of bitterness", "rebelliousness", and "wished for child" ...no...te pomene sem nasla za svoje ime... sicer pa kaj pomeni Marija vsi vemo ...to ime mi je vsec, ceprav ga ne uporabljam... za vse sem Maja ... v osebnem dokumentu imam tut Maja... Marija je dodano kasneje po rojstvu...ah...zamotano...skratka... vsi v nasi druzini imamo po dva imena... moj oce je imel kar stiri... zdaj ima dva... Sasa AleksanderMoji dve sta Manca-Katarina, Tasa-Julijana...uporabljamo pa samo prvo ime... tko smo Tasa, Manca in Maja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 če bi bila fant, bi mi dali ime borut...pol se je pa rodila hčera... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 sem mal po netu iskala o pomenih imen pa sem najdla tole povezavo...Cool povezava, Strelka, še celo za slovenske izvedbe piše Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ime mitja izhaja iz grške besede demetros...in kolikor je enkrat povedal en zelo učen far, pomeni rojen iz zemlje, zemljin sin...v tem slogu... ja hvala AMIS.... ZEMLJE...sej sem res en kmet Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 he he opij...ti si men zmer faca Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Okrog mojega imena pa so imeli starši hude probleme. Mami je hotela Gilo (hallo??), ati Karin, omi pa Alexandro, Hvala bogu, da nisem Gila, imam pa ostala dva imena. Kar cool s priimkom vred. Paše. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ime mitja izhaja iz grške besede demetros...in kolikor je enkrat povedal en zelo učen far, pomeni rojen iz zemlje, zemljin sin...v tem slogu... ja hvala AMIS.... ZEMLJE...sej sem res en kmet Dobesedno ali v prenesenem pomenu? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Moje ime je v originalu grško (jaz imam rusko različico) in pomeni tisti/tista, ki pomaga ljudem.Če bi bila fant, bi bila Niko še mama je rekla, da ne ve zakaj mi niso pol dali ime Nika-ne bi imela nič proti... Čeprav moram povedat, da sem kar zadovoljna s svojim imenom, z leti se ga navadiš... Drugače pa jaz bom svojim otrokom dajala dva imena, to mi je ful lepo. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Men je pa ful lepo ime Kolja, pa me vsi prjatli zafrkavajo zarad tega. Pa Dragiša je tudi lepo ime... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kolja, pa dodaš še č hehe, malo heca. Ja kakor komu, vsak ima svoj okus, kam bi pa prišli če bi nam bila vsem ista imena všeč. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.