Šiva 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Tudi jst sem zelo zadovoljna tako z imenom kot priimkom.Nimam želje po spreminjanju!Ime mi je izbrala mama.HVALA mama ! Če bi bila fant pa bi bila Denis! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Lustna temca. Moje osebno ime je Alenka. Tako me pa klicejo samo sorodniki in par prijateljic iz otrostva.V osnovni soli so mi namrec zelo hitro zaceli praviti Marsa (to izvira iz priimka) in najprej mi ni bilo prevec vsec.Potem pa sem se nanj navadila in se zdaj ze desetletja tako predstavljam.Pa se pase mi. Ne spomnim se, kaj bi morala bit kot fantek (oce si je jasno zelel sina, pa tudi malo je bil pricakovan, kao, in to oven), vem pa, da je bila v igri tudi Mateja, pa potem mi niso dali, ker je bila neka soseda, s katero je bilo nekaj narobe ali kaj ze.Ce me kdo poklice s tem imenom, se vcasih sploh ne javim, sploh ne postekam, vdrugo sele pokapiram pol. Zelo mi je vsec ime Mitja, tako mehko ga lahko izgovarjas. Veliko imen mi je vsec, a recimo jaz ne bi nikdar svojemu otroku dala taksnega niti ga sama ne bi imela.Na drugih pa mi je vsec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kolja, pa dodaš še čFrenda Koljo je Mitja klical Koljac, v bistvu za stos, ker je bil oni cist miroljuben... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 če bi bila fant bi bila Dejan, moja mala pa Rok... želela sem ji dati drugo ime, pa se niso glih strinjali z izbiro, Stella....je pa zanimivo da moje ime in priimek ljudem povzroča težave, nekje bi dodali j, drugod bi odvzeli i... ja,sem zadovoljna z izbiro mojega imena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Bern je pa iz medveda menda. Tako pravijo knjige. Pa mam. (Odkod to ime, je druga štorija. Ne bi o tem.) Ne dajte otroku tega imena. Nekaj posebnega bo pa vsi ga bodo spraševali, če je to ime al' priimek pa ne bodo znali napisati pa bo moral črkovati ko glupan in tako naprej. Imenujte ga drugače, bo bolje zanj. Tudi če je Jože ali Nace. Tam je vse jasno. (Jaz sem se navadil pri raznih okencih kar imeti že osebno v roki, ko je katera pogledala, sem jo kar pokazal. - Ampak se pa zgodi, da je kateri pa takoj jasno (ne vem sicer, od kod, ker sem bojda edini tak kapselj v Sloveniji), nakar je koj užaljena, če ji hočeš "dopovedati" z osebno. - Ma, imenujte svoje otroke drugače.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Bern-tud ful lepo ime!Kolegu je ime Tevž, pa tud včasih za priimek zamenjajo.Meni je ime Polona, pa mi je bl tko tko, Če bi bla fant bi bla baje Anej.. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~DiViNE_GR|~ 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jst bi bla pa Timotej al pa Benjamin baje ce bi bla tip. Pol k so mi ime izberal sm bla pa baje že Eva in so vsi misll da bom Eva, ampak so si pol premisll in zdej sm Rebeka s tem imenom sm ful zadovolna pa še bl bi bla č neb blo Rebeke Dremelj, k bi blo pol bl redko ime:) Drgac spremenila ga neb:)k mi je ful vsec:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 prov zanimivo je brat kako vam j e v resnici ime... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Divine, a veš da sta Timotej in Benjamin meni dve najlepši moški imeni?! Kako zanimivo:) Jaz pa z mojim originalnim imenom sploh nisem zadovoljna, v šoli so me ves čas zarkavali, sicer pa me nihče od takrat ne kliče po imenu, ampak po skrajšanem. Edino, ko so bili doma name jezni, sem bila poklicana po pravem imenu, takrat sem vedla, da se gre zares.Svoji punčki sem dala ime Živa, če pa bom kdaj imela še eno, bo pa Ajša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ajša je fuuuulllll lepo ime. ne vem zakaj ampak men so ful všeč imena k majo š not. recimo nataša... če bom imela hčerkico bo pa niša.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ja, moje pa je Mile. Sem eden izmed tistih, kateri imajo "zmešane" balkansko-slovenske gene. Sicer sem ga dobil po stricu, ki se je tik pred mojim rojstvom ponesrečil. Ime, kot sem slišal, v južnih republikah v tej obliki obstaja samo kot vzdevek, toda pri meni je kot polno. Ime mi je, po pravici povedano zelo všeč, le zveni nekoliko prenežno. Pičkasto Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 hehe, mipo, jaz imam podoben vzdevek kot ti ime:)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 jz sem že večkrat slišala da je alenka. pa si ne zapomnem. ker nekak ne gre v ušes. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Macona. To je tko kot ne bi verjel da sem Riba. Sem 'oboje', saj ni tolk slabo, saj je tako.... 'svetlo' ime, saj sem tud taka...No, sem slovenka in crnogorka, riba in skorpijion, alenka in marsa, pevka z neznim visokim glasom in bobnarka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 No, sem slovenka in crnogorka, riba in skorpijion, alenka in marsa, pevka z neznim visokim glasom in bobnarka. in PUNK-erica in NEWAGE-ovka... 666 zlomkou in bozhichkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 No evo. Voila! Saj kateregakoli bi imela, mi ne bi pasalo, ker moram pac bit marsa. Alenka je cist lepo ime - lepo zvocno, ne zlomis si jezika, imas stevilne okrajsave lohk in nike (sam alena se me ni nikol prijelo, lenca se manj)... saj pravim to sploh ni bila moja fora, NAJMANJ je bila moja fora, kot sem rekla, mi sploh vsec ni bilo. Vi si morda ne rpedsavljate... tedaj, pred 40, 30 leti resda smo se sli bratstvo in enotnost, a je bilo to bolj na papirju nekako... hocem reci, si bil delezen predsodkov stalno in tko - mene so npr. hotli dat v sr/hr oddelek zgolj zaradi priimka na -ić, ker nas je bilo prevec v razredu, ob tem, da nikoli nisem govorila drugace kot slovensko! :xx!: Da seveda ne govorim o pismenosti.Se moj fotr, crnogorec, po govoru mu nikakor ne bi nicesar pripisal, se 'grlenega' L-ja ne izgovarja kot navadno juznjaki. No in jaz sem ze kot majhna puncka dobivala polena pod noge zaradi tega, ne samo s strani otrok, pac pa zal predvsem s strani njihovih starsev... to ne mores verjet, kok je folk zahojen - pa tu, v mestu, v centru LJ, vsi so drli na naso solo, ker je imela latinscino...In potem marsa, tak juznjaski podton, kot morda kaksna Mirsada, Seada al kaj tacga? To je kul zdaj, ko je 'moderno' si spremeniti ime oz. da je malce nenavadno (pa itak, ker sem si zdaj ze 'izborila' pac svoj prostor). Imas pa ljudi, ki mi kar skoraj nalasc (kajti cudno da bi se prav vsakic zmotili oz. ne verjamem, da si ne bi zapomnili) pritisnejo Marto. Mislim, da dovolj razlocno govorim in klicem koga, katera marta... hecno ne? samo ena crka, pa cisto popolnoma nekaj drugega. dejansko pa v bistvu 'nastopam' v eni knjigi kot Marta. No, pisateljica si je izposodila par nas, sosolk svoje hcere, kot like v svoji mladinski knjigi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 zanimivo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 hvala ne vem komu, samo da nisem janez al pa kaj podobnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 a res... no ga pac ne maras, tega imena... hocem pa reci, da se mi cist nobeno ime ne zdi recimo grdo al kaj jaz vem...vcasih je samo neskladno z osebo, ki ga nosi...Imam npr. frenda janeza, ki mu ful pase to ime in je ful dobr. Res prav ono kul - Janez. A (skoraj edino) jaz ga klicem john. neka fora interna in smo vse zmenjeni (ceprav se mi zdi, da sicer 'ne mara'). So mi vsec imena in vse tole... Raje imam staromodno ime al pac recimo temu tako, kot pa ultra moderno in si zlomim jezik ali dobim banalno asociacijo prec oz. se slednji prav trudis izogibati. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 no sej jaz poznam tud enga janeza, mislim full ok pubec pa vse... ne pravim da je grdo ime... samo če si predstavljam sebe kot janeza, ne vem niti v sanjah ne res pa je da ko sem bil mlajši oz. v puberteti mi je tud moje šlo na , zdaj pa me ne moti niti če mi keri reče savica , se me drži že od malega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Marsa je alenka Lep ime. Sem ga navajena. Je moja mami. Sem ze nekaj mesecev tu, pa nisem tega vedla... Men so pa vsec zenska imena, ki se koncajo na -ja. Taja naprimer. Tara je super. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Michelle, tega ne ve folk, ki me 20 let pozna...Smo kje, pa crknejo od smeha, sploh jim ni nic jasno. Info - (ne sam) mitja (se skoraj tim) me klice marsa. p.s. 'moja necakinja' je tara (timova sestricna). Oven. Kot ti, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ne ne, jaz sem Tjaša.Moj kuza je Tim ( mal neumesno )...Pa sej ti pase Alenka pravzaprav Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ehh, tebi je vsec tara in si oven, tamala pa je pac oven... saj ne da je neka tezka povezava. Moja macka pa je bila Neza (mama moje mame, torej moja babica) in je bila moja mama kar mal uzaljena. Tako da - to me ne vznemirja, pac, dbest, ti je bilo vsec ime, kot meni...Sam jaz sem si ga prav predstavljala in vidla, da bo pac tim - ker najprej pa je bil v igri ziga, zdaj pa je to tako dalec od tima. Mogoce pa bo enkrat hotel bit Lojze. Nikoli ne ves, kaj bo moderno.Kot debeli podplati, minice, maxice ali rozevinasti spegli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.