Michelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 aja tko Sej tudi Tare so psi, pa mi je vseen vsec in ce bom mela kdaj hci, bo Tara. Ce bo pa sin pa Ziga. To je nekaj cajta tumbam Glede moskih imen imava ocitno podoben okus Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Heh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ko so mi starši izbrali ime, verjetno niso mislili, da bo mala štručka zrasla tja čez 1m80 Če pred moje ime dodaš piko, dobiš živalco, ki je tudi moj nick (zakaj tak nick, pa sem tudi nekje že pisala) V praksi pa 'c', ki je v mojem uradnem imenu, v glavnem izpuščam. Polona Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Oj, sem nekje opazila, pa pojma nimam, kje...Nekaj kao bi hotla menjat in tko... Ne mi tega delat! Jaz mam venero v biku in ce nekomu ze pase coccinelle in je to ze TO, ne rabim nic drucga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ... ('naglas') razmisljam...... ... kot bi Astra se zdaj nenadoma ufurala (izmisljujem si, govorim o tem, ko nekomu Pase ze nekaj), da bo... kaj jaz vem... Diana.Halo?Po drugi strani pA JE nekdo prisel v obdobju, ko si je nadel ime Obupko, pa scasoma... se vzpne nad to vlogo, ki si jo je izbral v lajfu in se odloci za - Zmago. recimo. A NI KUL?Aja, ne derem se, tipkovnica je... ima krajso... ma ne da se mi razlagat skratka... se zmotim pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ma, saj ne bom, no Mi je pa res nekaj prišlo na pamet, da bi kaj drugače, kao neki bolj 'praktičnega' in to ... samo nisem dobila nobene 'primerne' ideje, tko da... don't worry, me je minilo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Marsa je alenka No ampak saj... http://www.lunin.net/html2/copyright.php - info na vsaki od desettisocih strani LN. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Aja, ne derem se, tipkovnica je... ima krajso... ma ne da se mi razlagat skratka... se zmotim pac. ja ja sej vem namest shifta zadanes caps lock... sej vem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Dobro jutro, vidim da je nekdo še bolj zgoden od mene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ob 7:40? Folk vstaja (nekateri) ob 4h! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ma čaki, saj nisem šele takrat vstala! V službo pridem 7.30, pred tem pa se odigra doma že cela drama, da ne rečem ponoč, ko se prebujam na dve uri, ker bi neko zdaj jedel, ali se crkljal ali samo pri meni spal - če seštejem ure spanja skup, jih ne pride več kot 5!!!!!!!! Pol se pa člouk vpraša, zakaj se mi spi, vraga pisanga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ne se razburjat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ojla michelle Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 jutro amis Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 tudi tebi ...pišuka, bo treba v kakšno drugo temo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 sta čist posvinjale. pujske Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 zdele opazu temo............. jst mam pa rad svoje ime, oziroma svoji imeni, čeprav, me redko kdo kliče po imenu, vsi ga namreč krajšajo...............JURC Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Tale bo zelo osebna a zato si tak... K.... hehe bemu a ti si tud Jure zakon tole, potem mi je pa vse jasno zakaj si tak care.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ..............JURC Hehehehehe, Sokrat si me na en vic spomnu!So v šol govoril o rimah, pa dvigne roko Janezek, pa ga prfoksa pokliče, še prej pa reče, da nou kakšnih svinjarij! Pa reče Janezek: Profesor Jurca in voda mu sega do kolen Ja to pa ni rima; prav prfoksa! Ja je bla, pa ste rekl, da ne smem grdo govort, zdej pa ni več! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Joj, jaz bi bila tudi Jure, ce bi bila fant Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 jst sem drgač JURIJ - bolj sofisticirano a ne, a ne?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Jest bi bla pa Gašper....Jurij...lepo ime ja Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ja gašper je tud cool, mam enga frenda, ki ga sicer kličemo Gape........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ta Gape marskje sodeluje Jurij, posladkano ime men je všeč Jurko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 men je pa david ful lepo... pa dimitrij.... sam nobenga od teh ne bi dala sinu... no ne vem no... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.