Skoči na vsebino

V znamenju ...

free

Recommended Posts

V znamenju - serija astroloskih oddaj s strokovnjaki

V Znamenju ...

(20:00) Od nekdaj so se ljudje obračali k nebu in iskali odgovore na svoja vprašanja v zvezdah. V zgodovini je bila astrologija izjemno cenjena, vse stare civilizacije so jo uporabljale za strateške, politične gospodarske namene, kot tudi pri setvi in pobiranju pridelka.

V seriji oddaj "V znamenju ..." bomo poskušali podrobneje pogledati v zakonitosti, ki nam jih piše nebo.

Gosta prve oddaje: Bern Jurecic in Natasa Zorc

http://www.astrograph.com/images/learning_panel.jpg

Mednarodno leto astronomije in slikoviti video prispevki >

http://www.astronomy2009.org/static/archives/presentations/medium/presentation_astronomy_2009.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Iz mojga vsakodnevnega lajfa in to celo zelo ocitno. :o|o:

po tem kar sem slisal v tej oddaji, lahko cist kamot sklepam, da je moj astro chart povsem napacen! :eek:

in da imam namesto veliko ovna veliko strelca. V ovnu naj bi imel cele 4 planete in 2 "podplaneta".

Zdej se vprasam, ali morda moj chart ni napacen in so ti planeti dejansko v strelcu.

Ma res no, cist. Bolj ko poslusam bolj sem strelec :O:

Po čem to sklepaš?

menda imam. vsaj po tem kar mi je mama povedala ane. torej dan in leto sta vsekakor tocna. Ura pa menda tudi. 19 februar 19...(letnice ne povem :P ) , ob 17:05

moj chart > - v tem ni nobenega strelca. je pa 5 ovnov.

Razmisljam..., da sem bil v prejsjem laifu strelc in da imam to se od prej, karmicno. Ali ap je nek strelec tako mocno vplival name v tem laifu, da sem prevzel nekatere znacilnosti.

V oddaji sem razumel, da so strelci precej sprosceni; no to ravno ni moja znacilnost. zal.

Tkole poslusam tole in tej podobne oddaje, se mi zdi, da potem vem se manj kot prej. To pa je seveda lahko dobro ali pa ne. Odvisno kako sprejmemo in kaj s tem naredimo kajne.

No sej, ravno to mene mede. Ker mi je vedno bila svoboda glavna, Da lahko gibam svobodno.

No, mogoce drugace kot to strelci al kako...na drugacen nacin. Mogoce bolj ribje. Da lahko svobodno ustvarjam. To mi je bilo vedno celo nujno potrebno in ne samo pomembno. Ljudje s prevec energije so me zadusili, ker sem cutil pritisk, in izgubil svojo mirnost. Ocitno moj problem.

Se mi zdi pa fajn, da se mnoga napisana znanja tule strnejo v taksne oddaje kot je zgornja. :palec:

verjetn prou res.

no, jaz tule vidim se eno povezavo; to je me zarki osebnosti in astrologijo.

ja, ne trije, temvec 6 ovnov (4-je iz osnovnih planetov, ce se tako izrazim, in 2 iz podplanetov (kiron, blackmoon ipd).

ma niti ne. zelo rekdo eksplodiram. eksplodirajo ponavadi tisti, ki sproti ne razresujejo zadeve.

no, jaz jih kakor kje. vekckrat pa se to rajsi usmeri navznoter. zal.

saj ovni so ognejni ...veliko večji ogenj , kot pa strelčevski ...še bolj nekontroliran ..eksplodira x:Dx

ti pa praviš trije ovni ..

ja sej razburit se ti tud znaš ne ...za računalnikom tud ne vidmo kako pihaš zraven .... xDDx

mimogrede...je pa tako , če bi slišal veliko od rib , bi rekel sem čisto riba xDDx ....

smo vsi miksi po malem ...tko da ti splošni opisi ..jp držijo itak ..samo so pa nianse... :8):

ja, kolerik pa res nisem. kljub veliko ovnu in levu, ceprou bi blo veckrat dobro, da bi bil.

Hja ...tuki govorim bolj o ognjenem temperamentu ..ribe res niso koleriki ..strelci , ovni pa levi pa zanjo bit ... x:Dx

oven je ognjen ...sploh ponavad tipični klolerik .... x:Dx

...

patient my dear, patient. x:Dx :inocent: :sori:

phhh... a zdej morm eno leto čakat, da se bo reklo kaj o škorpijonih?

po tem kar sem slisal v tej oddaji, lahko cist kamot sklepam, da je moj astro chart povsem napacen! :eek:

Ja sej kakor je ananta kej tuki te stvari razlagal, so itak vsi charti napačni... kao neki zamiki itd. Tud po djotišu pridejo čist drugi izračuni (ananta je sicer razlagal, da je tud djotiš napačno izračunan)... Tko da po moje ne gre kej preveč teže astrologiji pripisovat oz. samo na zelo subjektivni ravni.

Verjetno si pa že vidu tale video od Jamesa Randyja, kjer so se vsi najdel v istem opisu:

Guest razlika
Iz mojga vsakodnevnega lajfa in to celo zelo ocitno. :o|o:

in da imam namesto veliko ovna veliko strelca. V ovnu naj bi imel cele 4 planete in 2 "podplaneta".

Zdej se vprasam, ali morda moj chart ni napacen in so ti planeti dejansko v strelcu.

Ma res no, cist. Bolj ko poslusam bolj sem strelec :O:

Ampak to ni problem astrologije. Temveč interpretacij. In interpretov, seveda, ki želijo servirat gotovo jelo. Astrologija to pač ni.

kakorkoli, mislm da se strinjma s strelko, da smo vsi vse, itaq.

mislim pa tudi, da se je vpliv nekaterih oseb v mojem lifeu odzval na tak nacin, da sem prevzel nekatere strelcevske energije.

<br />Ampak to ni problem astrologije. Temveč interpretacij. In interpretov, seveda, ki želijo servirat gotovo jelo. Astrologija to pač ni.<br />

• 4 weeks later...
Guest Jeti
x:Dx ane? bemu jst morm do pozne jeseni čakat x:o)x

nisi edina x!x .... čist ta zadnji smo na sporedu ... bemo, no .... pa najbolj karizmatićno znamenje :vio:

• 4 weeks later...

V znamenju vodnarja

(35:00) Ljudi v znamenju vodnarja zaznamuje vizijonarstvo, svobodomiselnost, občutek za skupno dobro. Obdobje vodnarja bo lažje ...

http://www.zastavki.com/pictures/1024x768/Zodiac_signs_Aquarius_004071_.jpg

http://www.gurdjieff-internet.com/images/aquarius.jpg

klikni se za glasbo > x:)x

• 1 month later...

No, tole sm pa jst :vio: fishy :8):

se dobro, da imam veliko ognja v karti x:Dx

Fajn, je poudarila se venero v ovnu x:)x :palec:

V znamenju Rib

(35:00) Ljudi, rojene v zodiakalnem znamenju Rib, zaznamujejo senzitivnost, ustvarjalnost, požrtvovalnost, predanost ...

No ja ... ko bi lahko tako rekla za eno meni dokaj blizu Ribo, bi blo tud fajn. :o|o:

Drugače pa ja ... če drugega ne, intuicija x:px

maloprovociram.press

Mysty nehi pumpat, k če si dobro poslušala Berna naj bi bla ti idealna zame. x:px :vragec: xsrcx

In če bi se končno odločla za uno butasto pico bi vidla da še kaj druzga razn intuicije..... x;)x

A je Bern kaj takega rekel? :eek: x:Dx x:Dx x:o)x

xsmx Ja ja ... pošlji ti meni podatke, da vidim jaz to blazno sinastrijo. x:Dx

x:Dx

Tubo. Glavne smernice iz kombina sm ti že enkrat zapisal. In za pojest eno butasto pico je to več kot preveč. Kaj več pa pol, k bova šla na tapravo večerjico........... x:px x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...