Skoči na vsebino

Progresirana Venera in Luna

noč

Recommended Posts

Pozdravljeni,

zanima me kaj lahko prinese progresirana venera, katera se pribljižuje natalnemu soncu v 10 hiši, ter progresirana luna, na natalno luno v konjunkciji z natalno venero.

Če ima kdo kakšne izkušnje bi lepo prosila....Sem pa brez partnerja, v kolikor bi to lahko imelo kašne vplive.

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni,

zanima me kaj lahko prinese progresirana venera, katera se pribljižuje natalnemu soncu v 10 hiši, ter progresirana luna, na natalno luno v konjunkciji z natalno venero.

Če ima kdo kakšne izkušnje bi lepo prosila....Sem pa brez partnerja, v kolikor bi to lahko imelo kašne vplive.

jaz sonce in merkur sicer v 8. hiši, se mi zdi da če sem bila prej v javnosti bolj tiha, od takrat me je zelo težko ustavit, skratka pri men klepet, no takrat dobila tud ful fajn partnerja

po primarnih progresijah (eno stopinjo vsako leto), bo pa drugo leto p. venera na mojem soncu (luštno se mi zdi, že komaj čakam; mislim da Ananta neki zelo preferira primarne progresije

sicer pa, jaz itak sam mal ugibam

gore so fajn

• 7 months later...
  • 9 months later...
Kakšne aspekte pa tvori ta progresirana Venera? Ali mogoče veš? Pozitivni (konjunkcija, trigon, sekstil) progresirani aspekti med Soncem in Venero ponavadi napovedujejo zelo srečno obdobje, lahko kažejo na poroko ali zelo uspešno ljubezensko zvezo. Človek pa lahko doživlja tudi cvetoče finančno obdobje, v pozitivnem smislu seveda. Polsekstili, polkvadrati ali kvadrati pa po navadi napovedujejo stresno čustveno življenje. S partnerjem lahko rešita probleme, če sta se sposobna pogovarjati konstruktivno, previden je treba biti kakšno leto. lep pozdrav.
Jakopič

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...