Skoči na vsebino

Medčloveški odnosi

Minnie

Recommended Posts

Nakdar v otroštvu sem imela prijateljicu s katerom sam bila full blizka. Bile smo nerazdružljive, skupaj v razredu, tudi potem smo se mogle družiti/igrati urama. Strinjale smo s v vsakem mogočem pogledu. Z vremenom se naš odnos postopoma razvodnil (do tega da se danes sploh ne slišamo) brez nekog vidnog razloga - še mi ni jasno kako (ne samo meni, ampak vsima ki so nas poznavali) da danes več ne vem kaj da mislim o tem našem prejšnjem odnosu (ker smo danes verjetno vse drugo samo ne prijatelji)...

Zdaj me zanima kaj mislite:

Na katerem se principu temelje dobri medčloveški odnosi (v prijateljstvu, ali aplošno)? Kje je meja kdaj nekog smatramo znancem, kdaj prijateljem, ali pa nekaj več od tega? Zakaj in kako nekome dovolimo da nam pristopa blizu te mu odpiramo svojo intimo, a drugome ne? Kje je meja med osobnega in formalnega odnosa?

Deli na socialnih omrežjih

O hvala free, sem sla tud sama poiskat teme, se preden sem sploh pogledala not.

Pa jih dajem se jaz, da bodo vsi o odnosih (ti si jih samo izbral, najbrz najbolj podobne).

Torej: vse teme o odnosih.

... tako ali tako pa so vsi nasi odnosi 'medcloveski'...

(posebej pa specificiras v primeru, ko so specificni x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...