Juve123 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 Pozdravljeni, Za rekreacijo se občasno ukvarjam z igranjem nogometa. Star sem 21 let igram pa 3x na teden. Če igram 3 dni zapored, brez da bi imel vmes kak dan počitka me začnejo boleti kosti med kolenom in gležnjem (golenica in piščal) tako da morem odnehat z igranjem in se odpočit. Zdaj me pa zanima ali je to posledica slabe drže in ali obstajajo kake protibolečniske tablete, da pred igranjem spijem eno in preprečim bolečino? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 O Juve123 A si bil že kej pr dohtarju s svojim problemom?Kako se pa kej ogrevaš? Men tole smrdi na vnetje pokostnice, Juve. Mej se. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Juve123 10. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2010 Hvala za odgovore... Kod kaže bo treba vseeno k zdravniku, da oceni kaj je najbolje zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.