Skoči na vsebino

Jebeš sklade zavarovanja, vse so to ista sranja!

DiegoMenendes

Recommended Posts

Pred kratkim sem končno dal odpoved v telef. marketingu. V bistvu sem dobil in dal odpoved hkrati. Tako je bilo najbolje za vse. Po kratkem kao izpadu sem šel na pogovor k direktorju. Rekel je:,,Jah veš, bil si uspešen, stvari so dobro tekle, vendar nimaš ti živcev za kej tazga Menendes.Imel je prav po eni strani, saj sem non stop izgublju živce, no ne na začetku. Prva dva mesca sem bil umirjen, potem pa sem dojel kolk ljudi laže po telefonu,,kaj si vse ljudje izmisljo, da jim ne bi blo treba prit. Pokličeš modela po telefonu, se zmenta za eno kao brezplačno finančno svetovanje

, oseba še reče:,,Ja ja pridem, pridem sto posto in potem ne duha ne sluh a o njem. Če si jih naroču deset komadov, si bil res lahk vesel, če sta pršla samo dva. Včasih bi kdo od naročenih pršu samo do table našga podjetja in bi se obrnu za stopinj, ker je pač na tabli pisal skladi in zavarovanja.V bistvu sem te ljudi čist štekal za tako dejanje, saj se men tud obrne v želodcu, ko slišm besedo skladi ali zavarovanje. Vsi so namreč bli pametni pred štirimi petimi leti, češ , da vsi rabmo dajat denar na stran za našo prihodnost, potem pa je šlo vse v kurac oziroma vse navzdol vsaj za šezdeset, sedemdeset posto. Spomnem se konec leta dva tisoč pet-tipkovnica mi ne dela za cifre,obolu bom, ko mi je neki začasni sodelavec vabil v neki kao zelo zanimiv posel. Bil sem radoveden, kaj naj bi to blo.Dobili smo se v nekem lokalu v Btcju. Končno je prišel ta sodelavec, z njim pa je bil nekdo, ki mi je bil zelo znan, seveda, ko pa je živel samo dva nadstropja višje kot jaz. Mogoče sva se pogovarjala samo dvakrat v življenju, ker je bil model kokr vem bolj tihe sorte., kle na pijači pa je kr vrelo iz njega:,,Jah veš prjatu, država nam ne bo prav nč pomagala veš, zato si moramo vsi zagotovit boljšo prihodnost, pa neka kao nižja rodnost, pa kolk ljudi pravzaprav dela za upokojence. Jaz budala sm seveda nasedel vsem tem kozlarijam, začel plačevat te obroke, za mojo prihodnost, vendar sm hitro nehal ko sem dojel kakšen kreten mora bit človk, da vsak mesec plačuje pedeset eurov zato, da bo mel šele čez ne vem petindvajset, trideset-obolu bom št na tipkovnici ne delajo, podvojen denar.To pa sploh ni blo vse. En teden po mojem prvem vplačilu, me je zbil avto, bil sem na kolesu. Modelu sm valjda jebu mater pa sestru pa vse po spisku pa to. Model se mi je opravičeval za vse, mi hotu dat jurja in odpeljat naprej, ker se mu je kao ful neki mudil. Ja, hotu mi je dat jurja , pa ne jurja eurov ali dolarjev ali ne daj bože maraka... Dat mi je hotu usranih tisoč tolarjev. V tistem momentu sem ga hotel zagrabit za jakno, vendar se je model, kaj hitro umaknil, pa tud moja kičma mi ni dovolila prevelkega naprezanja, ker me je pač človk zbol. Kolk sm mu šele pol jebu mater. Take žalitve nisem še doživel v življenju. Model te skor ubije z avtom, dal bi ti jurja sit in bi spizdil dam gledat Santo Barbaro.. .Svašta. Pol je blo sam še huje, ko je policija spoznala mene za krivga, jaz pa sem bil še največji idijot, da sem podpisal tisti papir. Od takrat naprej ne podpisujem ničesar več, še posebi murji pičkurji ne koja samo novac gulji od nedužnog naroda in tko je tud blo pr vseh prekrških, ko so me spet ustavl policaji. Je pa res, da sm pol ko sm vidu, da se stvari obračajo prot men, lagal tud , da je model pobegnu s kraja nesreče, po poizkusu podkupitve, plus to da sem mu mal grozil po telefonu. Nikol policajem nč podpisovat, sam pisat pritožbe proti tej gamadi ljudje.

Se nadaljuje

Deli na socialnih omrežjih

Jao brate još mnogo moraš da naučiš. x:Dx

Kdo ti pa lahko garantira da bo čez pet let zavarovalnica ali sklad še obstajal. Če te pa kdo zbije, se pa drugič delaj še bolj potolčenega kot si. Ko te bojo pa pripeljal na urgenco pa probaj čimbolj stokat. Pa ne pozabit kako avto izgleda in po možnosti registrsko. Skratka zapomnit čimveč detajlov Potem se pa lahko malo pogajaš o odškodnini. Pri podpisovanju določenih zadevic se pa zmeraj prebere vse, zlasti kakšen droben tisk. Koliko se pa kaj razume vsebina je pa že drug problem. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Diego, dete drago, to smo že prebrali na enem drugem forumu.

Ne zdaj smetit s tem še tukaj.

Daj obišči raje kakšneha psihiatra.

Ali veterinarja... :vio: :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ja, menda smo res o tem ze pisali tule na forumu enkrat....

Samo enkrat nasedel frendici ki sem ji zaupal, da sem dal nekaj denarja v en sklad ze vrsto let nazaj.

Po tem sem zacel razmisljat kam gre denar ki ga ljudje dajejo za sklade... in ugotovil da mariskam kakor si mnogi verjetno ne bi zeleli in morda ne bi, ce bi vedeli. Recimo vojasko industrijo, podpiranje raznih lobijev od famacevstkih, petro-kemisljih itn. Zato nisem nikoli vec dal nicesar v noben sklad, saj nisem nasel sklada, ki bi podpiral zgolj tisto ali tiste panoge in smeri zivljenja cloveka in okolja, ki mu vsesplosno koristijo.

Recimo skladi ki podpirajo ekolosko kmetijstvo, izgradnjo novih ekoloskih elektrarn itn. ipd.

Sicer ne da bi kaj posebej taksne sklade iskal, ampak enostavno taksnih skladov nikjer tudi zasledil nisem. Ko pa se je koncno pojavil en z morda malce bolj meni zanimivo vsebino, pa je bilo primerne nalozbe menda zgolj en majhen delez.

Scasoma ko je to, torej nalaganje denarja v sklade postala ze modna muha tudi v sloveniji, pa me ni nihce poslusal, naj denar rajsi nalozijo v zlato. Se posebej tisti ne, ki so videli v skladih predvsem profit. Redko ali pa sploh nihce ki sem ga spoznal in je o skaldih govoril, pa ni nikoli govoril o eticno-ekonomskem vidiku nalaganja denarja v neke "bolj" zdrave panoge.

Tko da, ja, mislim da je zelo primerno vprasat se kam dajemo svoj denar in koga z njim financiramo!

Ce nam je to vseeno in je nas namen zgolj to, da si privarcujemo penzijo, pa tudi ni nikomur za zamerit. Niso lahki casi, pa tudi zelo teski ne za tiste ki zelijo delat in so odprti za nove izzive.

Diego, dete drago, to smo že prebrali na enem drugem forumu.

Ne zdaj smetit s tem še tukaj.

Daj obišči raje kakšneha psihiatra.

Ali veterinarja... :vio: :inocent:

Kako pa naj vem, da si ti to bral na drugem forumu? Sploh pa, saj druge pa to sigurno bolj zanima od tebe. Zakaj sploh, da poiščem psihiatra?!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...