free 15. januar 2010 Prijavi Deli 15. januar 2010 Vprasanje, ki se mi zdi smiselno zastavit, v kolikor ima nekdo namen res "ukvarjat" se.Predvidevam, da mnogim ljudem astrologija pomeni predvsem hobi, nekaj zanimivega in neka oblika spoznavanja sebe, bolj ali manj zapletena.Toda koliko dejansko mislite, da vam je neko astrolosko znanje in prepricanja o tem kaksni ste, v zivljenju res koristilo?Recimo primer: Niste tocno vedeli kaj poceni v lifeu in izvedeli, da imate sonce in ascendent recimo v dvojckih in se zato bolj ukvarjate s prodajo. Cist laicno. Tako me zanima, ali dojemate astrologijo zgolj kot dodatek zivljenju v smislu zanimivosti in neke minialne uporabnosti, ali kot nauk, ki na zivljenje vpliva v neki vecji meri!? Ali vam astrologija "dela" Vase izkusnje? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2010 Prijavi Deli 15. januar 2010 Ful.Kot vsako znanje, se bolj pa prakticiranje.Je pa hecno, da tako postavis.... Koliko vam je resnicno...?Normalno je, da ti vsako znanje lahko samo koristi. Enako bi lahko rekli o ekologiji, kuhanju, o vsem...Odvisno kako to UPORABLJAS v lajfu. (Za ene) ni hobi, pac pa prakticno lajfstajl, tako da ne gre za nekaj izven nas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2010 Ja, mogoce sem res cuden napisal ...nekak tako gledam; recimo lahko berem neko prakticno knjigo o psihologiji in odnosih in del tistega kar je napisano vzamem za svoje in uporabim v svojih odnosih. Kar bi pomenilo, da je bila knjiga zame uporabna. Lahko pa berem isto knjigo in si skoraj nic ne zapomnim, in nicesar ne uporabim iz knjige za svoje odnose. Kar pomeni, da je bila knjiga bolj kot ne, neuporabna.Tako verjetno obstaja na tisoce uporabnikov, ki astrologijo razumejo bolj kot neke kamencke njihovega mozaika samospoznavanja; redki pa so tisti, ki jo "bolj" razumejo, uporabljajo in zivijo, ter zanje predstavlja enega od temeljnih virov samospoznavanja.Obenem pa je vprasanje tudi to, ali je znanje ki ste ga dobili, pa ceprav morda malo, bolj ali manj uporabno tudi v vasih zivljenjih? Kot primer: ucimo se matematiko, ki je nikoli ne potrebujemo, ali ap zgolj osnove, hkrati se ucimo se o vplivu planetov in to znanje uporabimo v odlocanju v dolocenem dnevu. Torej, morda naucene matematike uporabimo zgolj 2%, astrolgije pa 20%; ali pa koliko? . in to je vprasanje. Ma, zdej se mi ze butast zdi, da sem sploh temo odprl Ful.Kot vsako znanje, se bolj pa prakticiranje.Je pa hecno, da tako postavis.... Koliko vam je resnicno...?Normalno je, da ti vsako znanje lahko samo koristi. Enako bi lahko rekli o ekologiji, kuhanju, o vsem...Odvisno kako to UPORABLJAS v lajfu. (Za ene) ni hobi, pac pa prakticno lajfstajl, tako da ne gre za nekaj izven nas. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Že koristilo - če ne že zaradi tega, da lahko rečem: saj sem vedela Evo tipičnega primera: Včeraj bil mlaj in za ziher še sončni mrk. Luna v kozorogu, sonce tudi..najbolje bi bilo dan nekje preždeti pa da mine...ampak ne. Naša ta starejša naredi paniko-bi morala k frizerju in z njo še jaz..naju naroči - pa sva bili zvečer ob 19 uri kar na vrsti..mene pol nekaj muči(sončni mrk..in takšna luna..ovo tisto..), ampak ko ura devetnajsto je odbila, jaz tam pridno čakam, da bom na vrsti...kar se je zavleklo, ker predtem bil en fantek, ki se očitno bal striženja, pa se drl poleg, kot da ga iz kože dajejo. Hkrati je ena ženskica imela v delu pramene, ki ji jih je frizerka očitno pozabila sprati barvo dol in je preveč prijela..gledam tisto, poslušam vreščanje in si mislim...koga vraga tu delam. Ziher bo šlo vse še pri meni narobe.In ko končno na vrsti, se potrdilo tole. Ženska odrezala čuda las(a jaz ji rečem, naj samo za par cm skrajša) in zdaj sem v glavi takšna, kot v najhujši nočni mori. Nimam ne dolgih ne kratkih las..takšna skratka, kot so bili tisti pop pevci iz 80-tih. Pol pa na vrsti naša dečva -ki ima blazno tanke in ravne lase..pa se ji vsak napačen rez vidi s podvojeno močjo - ona s takšnimi stopnicami, da je danes šla na popravek.jaz nisem šla, ker bom pol pristala na čisto kratkih laseh.. Point: nič ne pomaga znanje, če ga ne izkoristiš. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Neptun v 6.hiši. Definitivno napačne diagnoze in to hude, ki pa so kasneje izkazalekot brezpredmetne. Z Neptunom v 6. hiši zdravnikom ne zaupaj. Zaupaj alternativnemu zdravljenju. Preverjeno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 pa res!Cveka si me spomnila! >Free - dejansko mi je znanje astrologije (in predvsem vztrajanje pri svojem mnenju na podlagi slednjega) dobesedno resilo lajf!(posredno tudi meni, neposredno pa mojemu sinu)...dolga zgodba, a bistvo je to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 jps Marsa. Pred 10 leti diagnosticirali levkemijo za katero se je, na srečo, kasneje izkazalo, da je nimam.Pa še in še bi lahko napisala. Zdravnikov se, na daleč, izogibam saj mi je jasno, da prave diagnozene bo. Morda še opozorilo, ki drži. Zdravnikovo Sonce naj ne bo v tvoji 12. hiši. V primeru menjave zdravnikasi drznem vprašati, kaj so po znamenju. Sedaj imam Leva, njegovo Sonce v moji 6. hiši, kar je prav.Z njim sem zadovoljna pa še alternativec po duši, je. Tako, da Free, dobro se je držati tistega, kar astrologija uči. Če se ukvarjaš s prodajo je, med drugim, bolje, da imaš Sonce v Devici, kot Dvojčkih. Poleg tega je prima, da je v tebi zrno Bika in še kaj......Tule gre že za poslovno astrologijo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Meni je koristil samo kot dodatek k psihologiji. Da sem malo bolj spoznal samega sebe in zakaj sem se obnašal tako kot sem se. Skratka malo bolj podrobna samoanaliza. Glede prihodnosti mi pa astrologija ne koristi skoraj nič. Sem prišel malo pod vpliv višje sile ki ni podložna tem silam, ampak ima celo ona moč da vpliva na planetke in zvezdice. Skratka ko učenec pride pod okrilje duhovnega učitelja, astrološki vplivi začnejo izgubljat vpliv na učenca premosorazmerno z njegovim napredkom. 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Meni je koristil samo kot dodatek k psihologiji. Da sem malo bolj spoznal samega sebe in zakaj sem se obnašal tako kot sem se. Skratka malo bolj podrobna samoanaliza. Glede prihodnosti mi pa astrologija ne koristi skoraj nič. Sem prišel malo pod vpliv višje sile ki ni podložna tem silam, ampak ima celo ona moč da vpliva na planetke in zvezdice. Skratka ko učenec pride pod okrilje duhovnega učitelja, astrološki vplivi začnejo izgubljat vpliv na učenca premosorazmerno z njegovim napredkom. pa ti si hujš k heri potr Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Glede prihodnosti mi pa astrologija ne koristi skoraj nič. Sem prišel malo pod vpliv višje sile ki ni podložna tem silam, ampak ima celo ona moč da vpliva na planetke in zvezdice. Skratka ko učenec pride pod okrilje duhovnega učitelja, astrološki vplivi začnejo izgubljat vpliv na učenca premosorazmerno z njegovim napredkom. Tudi prav če ti, v zv. z dogodki prihodnosti,ne koristi. Pravzprav to ni njen (astrologija) namen.Astrologija je enkratna za spoznavanje samega sebe in okolja v katerem živiš. Da pa si prišel pod vpliv 'neke višje sile, ki ima moč nad planetki in zvezdicami' ne verjamem.Univerzum je tako nedoumljiv, da ga še nihče ni, v celoti, razvozljal. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Tudi prav če ti, v zv. z dogodki prihodnosti,ne koristi. Pravzprav to ni njen (astrologija) namen.Astrologija je enkratna za spoznavanje samega sebe in okolja v katerem živiš. Da pa si prišel pod vpliv 'neke višje sile, ki ima moč nad planetki in zvezdicami' ne verjamem.Univerzum je tako nedoumljiv, da ga še nihče ni, v celoti, razvozljal. A si prepričana? Djotiš in tiste astrološke karte ki jih delajo na vzhodu z znanjem iz Ved ti lahko zelo natančno napovejo prihodnost. Ezoterična astrologija na zahodu se pa dodatkne tudi preteklih življenj, kako to vpliva sedaj na tebe in kako lahko vpliva tudi v prihodnosti. Je pa res, da je namenjena tudi spoznavanju samega sebe in tudi kako izkoristit skrite potenciale. Če dam primer če voziš avto 1000 km samo naravnost, se lahko predvideva da boš čez 20 km tudi vozila naravnost. Lahko se pa odločiš da imaš dost ravne vožnje in zaviješ desno na cik cak cesto. Tako pač delujejo vse astrološke zadeve, numerologija.....Če si običajen materialistični človeček se da nekatere stvari zelo dobro napovedat. Če pa stopiš na duhovno pot in prideš pod okrilje učitelja, pa zadevce dobijo drugačne razsežnosti. Če ti kažejo vse stvari na karti slabo, bo lahko učitelj posegel vmes-seveda če karma dovoljuje- in zgodijo se lahko celo dobre stvari. Da o preseganju lastnosti iz horoskopa in astrologije sploh ne govorim. Kar se pa planetkov tiče so pa tega sposobni tudi jogiji ki imajo psihične moči, so pa daleč pod učitelji. Kdo je kreator in upravljalec planetkov? Itak je pa to samo materija. Že samo um lahko spreminja materijo, kaj lahko stori šele nekdo ki postane eno s kreatorjem. A je to tako težko razumljivo? Zgleda, saj na račun tega vedeževalci kar dobro služijo. 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2010 ali ti jei intuicija sporocala preko znanja astrologije oziroma pozicije lune, al zgolj astrolosko znanje?Point: nič ne pomaga znanje, če ga ne izkoristiš. Jp, no evo! Zdej je samo se vprasanje (meni) ali to dela intuicija, ki deluje preko znanja (v tem primeru astroloskega), al je to samo znanje samo!? pa res!Cveka si me spomnila! >Free - dejansko mi je znanje astrologije (in predvsem vztrajanje pri svojem mnenju na podlagi slednjega) dobesedno resilo lajf!(posredno tudi meni, neposredno pa mojemu sinu)...dolga zgodba, a bistvo je to. Aha, torej si se naucila preko astrologije, da manj poslusas zsravniske nasvete, potek ko si imela slabo izkusnjo. Kulsk. Hvala za nasvet, namrec ravno zravnika naj bi menjal Bom uposteval! jps Marsa. Pred 10 leti diagnosticirali levkemijo za katero se je, na srečo, kasneje izkazalo, da je nimam.Pa še in še bi lahko napisala. Zdravnikov se, na daleč, izogibam saj mi je jasno, da prave diagnozene bo.Morda še opozorilo, ki drži. Zdravnikovo Sonce naj ne bo v tvoji 12. hiši. V primeru menjave zdravnikasi drznem vprašati, kaj so po znamenju. Sedaj imam Leva, njegovo Sonce v moji 6. hiši, kar je prav.Z njim sem zadovoljna pa še alternativec po duši, je.Tako, da Free, dobro se je držati tistega, kar astrologija uči. Da. Ni pa njunjo, da je to konstanstno hocem rect, verjetno je predvsem od tebe odvisno. In ce si nekak nad vplivom (kar vem da deloam je mozno), ni nujno da nekoc ne pades nazaj v vpliv, kar bi pomenilo, da ti znanje astologije morda lahko (spet) nuca....Sem prišel malo pod vpliv višje sile ki ni podložna tem silam, ampak ima celo ona moč da vpliva na planetke in zvezdice. Skratka ko učenec pride pod okrilje duhovnega učitelja, astrološki vplivi začnejo izgubljat vpliv na učenca premosorazmerno z njegovim napredkom. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2010 zdej, ne me narobe razumet, ker ne trdim; toda po mojih izkusanjah gre za zavedanje v katerem priblizno "razumemo" posvetno astologijo, oziroma se z njo niti ne ukvarjamo, kot se ne z nekaterimi situacijami. Hocem rect, ali smo del "astrologije", kozmosa, ki ni pod nekaterimi vplivi, ali pa smo (le) prejemnik tega vpliva in se po pameti in znaju prilagajamo, kot ste opisovali.Gre za osebno izkustvo.Ce preprosto razlozim: ali smo v stiku ali pa nismo. Simpl. In ce smo, nekateri vplivi niso taksni kot sicer, ce nismo. Veckrat sem ze videl ljudi, ki so v opravljanju nekega poklica povsem drugacni, kot takrat ko ga ne opravljajo; ker niso vec v toku energije. Je pa iz nivoja ko smo pod nekaterimi vplivi tezje razumet oni nivo, ko nismo pod nekaterimi vplivi. Zato tole moje pisanje kamot izpade kt en bluz. ...Univerzum je tako nedoumljiv, da ga še nihče ni, v celoti, razvozljal. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2010 O tem govorim ja, samo ne na tak nacin ko opisujes. Temvec si ti sam lahko tisti "ucitelj" oziroma je tvoj ucitelj tok energije ali intuicija. Po mojih izkusnjah. Se mi pa poraja vprasanje koliko je intuicija sorazmerna z astrologijo in nekim astroloskim znanjem. Verjetno gre predvsem za okoliscine in namen. Torej, ce nekdo vedezuje s pomocjo astroloskega znanja v korist ljudi, ki sebe ali koga drugega ne slisijo dovolj oziroma imajo neke tezave, ki jih ne znajo resiti, sta (ce je oseba v "toku") lahko prisotna na nek nacin oba; torej intuicija in znanje astrologije, kot (slikovni, simbolni) pripomocek s katerim se lazje interpretira zeljeno. No, sluzijo zato ker je potreba taksna. Upraviceno ali ne. Iz nivoja, ko "ves" nasveta ne potrebujemo; a iz nivojev nizje, pa veckrat jih, ali pa si jih vsaj zelimo, zato ker ne "vemo". In ker lahko recem, da sem izkusil oboje, se mi recimo ne zdi primerno rect, da vedezevalci niso potrebni ali da sluzijo na racun nevednih ljudi; kar je res a ima svoj razlog, ki pa je lahko bolj ali manj upravicen.Hocem rect, ce mi nekaj ne potrebujemo, ne pomeni, da to kar ne potrebujemo ni koristno (morda komu drugemu). ...Če pa stopiš na duhovno pot in prideš pod okrilje učitelja, pa zadevce dobijo drugačne razsežnosti. Če ti kažejo vse stvari na karti slabo, bo lahko učitelj posegel vmes-seveda če karma dovoljuje- in zgodijo se lahko celo dobre stvari. Da o preseganju lastnosti iz horoskopa in astrologije sploh ne govorim. A je to tako težko razumljivo? Zgleda, saj na račun tega vedeževalci kar dobro služijo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Tocno o tem govorim! Samo ne na tak nacin ko opisujes. Temvec si ti sam lahko tisti "ucitelj" oziroma je tvoj ucitelj tok energije ali intuicija. No, sluzijo zato ker je potreba taksna. Upraviceno ali ne. Iz nivoja, ko "ves" nasveta ne potrebujemo; a iz nivojev nizje, pa veckrat jih, ali pa si jih vsaj zelimo. In ker lahko recem, da sem izkusil in izksuma oboje, se mi ne zdi primerno rect, da vedezevalceni niso potrebni. Pravzaprav mislim, da so jim mnogi lahko zelo zelo hvalezni in so verjetno mnogim resili tudi zivljenja.Hocem rect, ce mi nekaj ne potrebujemo, ne pomeni, da to kar ne potrebujemo ni koristno (morda komu drugemu). Najprej moraš biti učenec, se učiti in naučiti................. potem šele lahko postaneš učitelj in učiš druge. Nič nimam proti vedeževalcem in raznim astrologom. Vsak jih kdaj potrebuje v življenju. Ne smeš pa postati odvisen od njih. Recimo da vstaneš z levo nogo, kaj pa zdaj, takoj telefon v roke, halo vedeževalka, kaj to pomeni.....Vse je treba v mejah normale. Danes pa lahko opaziš malo morje oglasov, vedeževalcev in šarlatanov, med nijmi pa zelo malo takih ki zadevo obvladajo. Potem ga pa najd,če imaš srečo. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2010 strinjam. a ja, se to dodam, biti "ucenec" je lahko na razlicne nacine. in mislim, da smo bolj ali manj vsi ucenci. strinjam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Najprej moraš biti učenec, se učiti in naučiti................. potem šele lahko postaneš učitelj in učiš druge. Nič nimam proti vedeževalcem in raznim astrologom. Vsak jih kdaj potrebuje v življenju. Ne smeš pa postati odvisen od njih. Recimo da vstaneš z levo nogo, kaj pa zdaj, takoj telefon v roke, halo vedeževalka, kaj to pomeni.....Vse je treba v mejah normale. Danes pa lahko opaziš malo morje oglasov, vedeževalcev in šarlatanov, med nijmi pa zelo malo takih ki zadevo obvladajo. Potem ga pa najd,če imaš srečo. Brezo, malo si pomešal pojme- astrolog in vedeževalec ne spadata v isto skupino.Astrologija tudi med drugim omogoča predikcijo, vendar ne na način, kot si marsikdo predstavlja.Življenje moraš živeti sam, astologija ti lahko da ene smernice, da si zadeve olajšaš ali izboljšaš. Če pa kdo misli, da mu bo astrolog ali vedeževalec pogrnil mizo- pa žal ni razumel, kako zadeve funkcionirajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Vprasanje, ki se mi zdi smiselno zastavit, v kolikor ima nekdo namen res "ukvarjat" se.Predvidevam, da mnogim ljudem astrologija pomeni predvsem hobi, nekaj zanimivega in neka oblika spoznavanja sebe, bolj ali manj zapletena.Toda koliko dejansko mislite, da vam je neko astrolosko znanje in prepricanja o tem kaksni ste, v zivljenju res koristilo?Recimo primer: Niste tocno vedeli kaj poceni v lifeu in izvedeli, da imate sonce in ascendent recimo v dvojckih in se zato bolj ukvarjate s prodajo. Cist laicno. Tako me zanima, ali dojemate astrologijo zgolj kot dodatek zivljenju v smislu zanimivosti in neke minialne uporabnosti, ali kot nauk, ki na zivljenje vpliva v neki vecji meri!? Ali vam astrologija "dela" Vase izkusnje? ker mi je astrologinja swetovala, naj ne grem na triatlon, ker je luna v saturnu in so verjetnosti poškodb večje, sem ostal doma. pršla je punčka akviziterka k je prodajala vrečke in sem se zaljubu. zdej pa me ta punčka že 15 let maltretira in pretepa. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Brezo, malo si pomešal pojme- astrolog in vedeževalec ne spadata v isto skupino. Saj vem da ne, v detajle se pač nisem spuščal. Je pa za nekate človečke to isto ali pa podobno. Po zahodnem razumevanju sta to dve različni smeri. Čeprav obstajajo tudi astrologi z intuitivnim pogledom in tako so marsikdaj tudi lahko podobni vedeževalcem. Skratka pri teh zadevah lahko meje postaviš samo okvirno. Zmeraj se bodo pa našli človečki ki jih ne boš moral uvrstiti nikamor v točno določen okvirček. Skratka znanje bodo imeli od obeh skupin, istočasno jim pa sploh ne bojo bili podobni-vsaj ne v takem smislu kakor si ljudje predstavljajo astrologa ali vedeževalca. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Saj vem da ne, v detajle se pač nisem spuščal. Je pa za nekate človečke to isto ali pa podobno. Po zahodnem razumevanju sta to dve različni smeri. Čeprav obstajajo tudi astrologi z intuitivnim pogledom in tako so marsikdaj tudi lahko podobni vedeževalcem. Skratka pri teh zadevah lahko meje postaviš samo okvirno. Zmeraj se bodo pa našli človečki ki jih ne boš moral uvrstiti nikamor v točno določen okvirček. Skratka znanje bodo imeli od obeh skupin, istočasno jim pa sploh ne bojo bili podobni-vsaj ne v takem smislu kakor si ljudje predstavljajo astrologa ali vedeževalca. si morda astrolog, da lahko pišeš, kar pišeš, ali ti o tem kar tako? Od oka in ker se ti ljubi .V glavnem pa škoda vsake besede. Dan je res siv in pust pa vendar, probajmo se zabavati kako drugače.Saj bo šlo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 ...sam zase lahko recem, da je mi je tako škodovalo kot koristilo... zdaj a se splača s tem ukvarjat al ne?? ce se mislis s tem ukvarjat zaradi koristi, ki jih boš imel ko boš stvar obvladal potem je odgovor tak kot pri vseh ukvarjanjih: NE!!!, če te samo raziskovanje, iskanje ne zabava, navdihuje ipd. potem je vse brezveze... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 si morda astrolog, da lahko pišeš, kar pišeš, ali ti o tem kar tako? Od oka in ker se ti ljubi .V glavnem pa škoda vsake besede. Dan je res siv in pust pa vendar, probajmo se zabavati kako drugače.Saj bo šlo.Jaz ne morem spat pa tukaj nekaj nakladam. Pa kakšne knjigice vi čitate-astrologija za djeca. No ja, tudi tam so dobre slikanice, celo boljše kot za odrasle. Včasih so bili človečki ki so se s tem ukvarjali astrologi, vedeževalci, magi,.....vse v eni osebi. Seveda so tudi spoznali sile ki vladajo določenim planetom in kako to vpliva dalje....in tako so tudi sestavili in zapisali besedila o tem. In tako so se tudi pojavili razni horoskopi, ipd. Danes pa človečki uporabljajo samo delčke tega znanja, razen določenih posameznikov ki razumejo svete spise. Astrologija je pač samo ena veja v tistih spisih. Drugače pa poznam dve ki že več kot 10. let študirata ezoterično astrologijo in eno ki je celo v Indiji študirala Djotiš. In po tist karti,ki mi jo je sestavila ena od teh, je bilo skoraj 70-80% vse res do določenega leta. Do leta dokler nisem stopil na duhovno pot in je zadeve prevzel učitelj. Kako pa te stvari potekajo so pa tudi napisane po raznih bukvicah, ki so nekje na vzhodu skrite. Dokler človeček ni pripravljen mu pač ne moreš dati znanja in razlagat o stvareh o katerih ne ve nič. Poznam pa tudi par vedeževalk o katerih bom pa tih ker se lahko skrijejo pred temi tremi, čeprav imajo kao neka videnja. Sicer pa čisto razumem da je to težko razumet in dojet današnjim človečkom brez ezoteričnega znanja. Meni se pa tudi ne da razlagat. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Vidim, da si ti vzameš čas za take zadeve razlagat. Dej mi malo bolj razloži kaj si z zgornjim natančno mislil, ker ali sem te napak razumela ali se ne strinjava Jap, za take zadevce si pa res vzamem čas, sem te pa skoraj spregledal. Kaj morem misticizem-moja strast. Kar sem pa zgoraj mislil pa še sam ne vem natančno. Včasih kaj zinem, pa se še sam začudim odakle je to došlo. Skratka nek stavek,ki ga še jaz ne skapiram z umom. To je pač intuicija. Bom probal približno razložit. Razni jogiji lahko razvijejo psihične moči s katerimi lahko obiskujejo tudi druge planete, se igrajo z materijo,......in se nekak izvijejo iz teh sil ki vlada planetom, zvezdam, soncu.....in s tem tudi vplivu nebesnih teles.....V bistvu spoznajo to silo in se naučijo z njo tudi manipulirat-v dobre ali slabe namene. In tako so lahko tudi za določen čas sposobni prestavit planet, zvezdo...ali pa ga celo uničit. Tukaj bi spustil detajle kot so duhovna hiearhija določenega planetka in karma. Skratka v egoističnem namenu lahko naredijo škodo nekim bitjem, v altruističnem jim pa lahko celo pomagajo in lahko celo preusmerijo kakšen meteor ali kaj podobnega če jim grozi izumrtje. Sicer pa take moči spadajo pod nižje psihične moči ali sidhije. Učitelji pa poznajo tudi višje moči, karmo in ostale detajle in točno vejo kdaj lahko posežejo vmes in recimo rešijo kakšen planetek in raso in kdaj ne. Jogiji pa večinoma tega ne vejo oz. vidijo samo delček načrta. Učitelji pa poznajo načrt in delajo na izpolnjevanju tega. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Brezo, malo si pomešal pojme- astrolog in vedeževalec ne spadata v isto skupino.Astrologija tudi med drugim omogoča predikcijo, vendar ne na način, kot si marsikdo predstavlja.Življenje moraš živeti sam, astologija ti lahko da ene smernice, da si zadeve olajšaš ali izboljšaš. Če pa kdo misli, da mu bo astrolog ali vedeževalec pogrnil mizo- pa žal ni razumel, kako zadeve funkcionirajo. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Jap, za take zadevce si pa res vzamem čas, sem te pa skoraj spregledal. Kaj morem misticizem-moja strast. Kar sem pa zgoraj mislil pa še sam ne vem natančno. Včasih kaj zinem, pa se še sam začudim odakle je to došlo. Skratka nek stavek,ki ga še jaz ne skapiram z umom. To je pač intuicija. Bom probal približno razložit. Razni jogiji lahko razvijejo psihične moči s katerimi lahko obiskujejo tudi druge planete, se igrajo z materijo,......in se nekak izvijejo iz teh sil ki vlada planetom, zvezdam, soncu.....in s tem tudi vplivu nebesnih teles.....V bistvu spoznajo to silo in se naučijo z njo tudi manipulirat-v dobre ali slabe namene. In tako so lahko tudi za določen čas sposobni prestavit planet, zvezdo...ali pa ga celo uničit. Tukaj bi spustil detajle kot so duhovna hiearhija določenega planetka in karma. Skratka v egoističnem namenu lahko naredijo škodo nekim bitjem, v altruističnem jim pa lahko celo pomagajo in lahko celo preusmerijo kakšen meteor ali kaj podobnega če jim grozi izumrtje. Sicer pa take moči spadajo pod nižje psihične moči ali sidhije. Učitelji pa poznajo tudi višje moči, karmo in ostale detajle in točno vejo kdaj lahko posežejo vmes in recimo rešijo kakšen planetek in raso in kdaj ne. Jogiji pa večinoma tega ne vejo oz. vidijo samo delček načrta. Učitelji pa poznajo načrt in delajo na izpolnjevanju tega. ok. nej ti bo...in to samo zato, ker si priznal, da ne weš kwa goworiš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.