klarus 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Drugače pa poznam dve ki že več kot 10. let študirata ezoterično astrologijo in eno ki je celo v Indiji študirala Djotiš.tudi če se učita pri nevemkomi in še kolk let še ne pomeni, da pa imata tisti dar, ki ga rabiš za astrologijo....lahka se nadudlaš celo tono bukev, če pa tega ne dojameš oz ne znaš zlit z prakso ti nič ne pomaga js sem bila pri djotiš astrologinji in je v bistvu 90% sfalilabila sem pa pri bernu in kar mi je razložil se je dejansko 100% uresničilo...pa ne sam to...povedal mi je določena dejstva, za katera sem trdila da ni res, pa se je pozneje izkazalo, da so še kako resnična astrološka karta je samo zemljevid našega življenja, naših danosti itd....kaj bomo pa mi naredili, je pa od nas samih odvisno......tudi razne vplive planetov se da spremeniti....ampak za to, pač morš bit že malo na višjem levelu, da začneš dojemat kaj ti taka pozicija hoče povedat....oz kje je treba delat, spucat, sprejet.....da se pote zadeve začnejo obračat na drugo stran Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 tudi če se učita pri nevemkomi in še kolk let še ne pomeni, da pa imata tisti dar, ki ga rabiš za astrologijo....lahka se nadudlaš celo tono bukev, če pa tega ne dojameš oz ne znaš zlit z prakso ti nič ne pomaga astrološka karta je samo zemljevid našega življenja, naših danosti itd....kaj bomo pa mi naredili, je pa od nas samih odvisno......tudi razne vplive planetov se da spremeniti....ampak za to, pač morš bit že malo na višjem levelu, da začneš dojemat kaj ti taka pozicija hoče povedat....oz kje je treba delat, spucat, sprejet.....da se pote zadeve začnejo obračat na drugo stran S tem se čist strinjam. Ne da se mi pa govorit detajle zato včasih izpade glih kontra kakor je mišljeno. Te tri vse delajo določene sadhane- duhovne prakse. S tem se razvije intuicija, jasnovidnost,....in te zadevce včasih tudi uporabijo pri astro zadevcah. Se pa s tem ukvarjajo bolj zaradi sebe in bližnjih, ne pa poklicno. Čeprav imajo mnogo znanja jih pač v to ne vleče. Če te pa že zanima o high level, pa poznajo tudi zadeve ki spadajo na ta področja, ampak to je že bolj ezoterika in duhovno znanje. Meni je pa bila karta narejena samo za preteklost, kajti za prihodnost jo ne bi imelo smisla delat. Sem pa na podlagi tistega videl določen karmični vzorec in še druge detajle. Skratka bolje sem skapiral svoja dejanja v preteklosti in zakaj pač nisem imel moči da bi naredil drugače...... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Meni je pa bila karta narejena samo za preteklost, kajti za prihodnost jo ne bi imelo smisla delat. Sem pa na podlagi tistega videl določen karmični vzorec in še druge detajle. Skratka bolje sem skapiral svoja dejanja v preteklosti in zakaj pač nisem imel moči da bi naredil drugače...... sej glih v tem je poanta astrologije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2010 Brezo, vse lepo in prav in povsem mozno da je tako kot opisujes..., toda: ce se malo prizemljimo in ne fantaziramo o necem kar nihce, vkljucno s teboj verjetno ne pozna, in nihce od nas tega ni izkusil, kar pomeni da nima kaj dosti smisla govort, ker izpade isto kot da citiram kaksno znanstveno fantasticno knjigo. Seveda pa pisemo tudi kaj fantasticenga, ker nam sede. itaq Namrec tukaj mislim govorimo o nas, ljudeh, na tem forumu in naokoli. Ljudje ki hodijo v sluzbe, studirajo, pocnejo taksne ali drugacne bolj ali manj posvetne reci. Hocem rect, normalen folk, pa ceprav tudi malce drugacen kdaj. In kako mi dozivljamo astrologijo se sprasujem-o. Namrec kar sami nismo izkusili, je lahko priblizno tako, kot da ne vemo o cem govorimo ali po domace "nakladamo" ane. Oziroma govorimo resnico nekoga drugega. Kar sem pa zgoraj mislil pa še sam ne vem natančno. Včasih kaj zinem, pa se še sam začudim odakle je to došlo. Skratka nek stavek,ki ga še jaz ne skapiram z umom. To je pač intuicija. Bom probal približno razložit. Razni jogiji lahko razvijejo psihične moči s katerimi lahko obiskujejo tudi druge planete, se igrajo z materijo,......in se nekak izvijejo iz teh sil ki vlada planetom, zvezdam, soncu.....in s tem tudi vplivu nebesnih teles.....V bistvu spoznajo to silo in se naučijo z njo tudi manipulirat-v dobre ali slabe namene. In tako so lahko tudi za določen čas sposobni prestavit planet, zvezdo...ali pa ga celo uničit. Tukaj bi spustil detajle kot so duhovna hiearhija določenega planetka in karma. Skratka v egoističnem namenu lahko naredijo škodo nekim bitjem, v altruističnem jim pa lahko celo pomagajo in lahko celo preusmerijo kakšen meteor ali kaj podobnega če jim grozi izumrtje. Sicer pa take moči spadajo pod nižje psihične moči ali sidhije. Učitelji pa poznajo tudi višje moči, karmo in ostale detajle in točno vejo kdaj lahko posežejo vmes in recimo rešijo kakšen planetek in raso in kdaj ne. Jogiji pa večinoma tega ne vejo oz. vidijo samo delček načrta. Učitelji pa poznajo načrt in delajo na izpolnjevanju tega. Lahko pa. Omejitev ni. Mislim da ga imamo v neposredni blizini! Brezo, malo si pomešal pojme- astrolog in vedeževalec ne spadata v isto skupino. Seveda, nekateri astrologi in vedezevalci uporabljajo astrologijo in vse kar pase zraven zgolj kot orodje, dejansko pa berejo predvsem iz aure osebe in zaznavajo intuinitivno In to je lahko lepo in odgovorno darilo. Naposled pa tudi ni nujno da vedezevalec pove tocno, resnico, ali kot bi sam zelel, temvec tisto kar je dobro da oseba v nekem trenutku slisi in je zanjo koristno!Ali: resnica ni vedno primerno slisati, temvec sele postopno. tudi če se učita pri nevemkomi in še kolk let še ne pomeni, da pa imata tisti dar, ki ga rabiš za astrologijo....lahka se nadudlaš celo tono bukev, če pa tega ne dojameš oz ne znaš zlit z prakso ti nič ne pomaga js sem bila pri djotiš astrologinji in je v bistvu 90% sfalilabila sem pa pri bernu in kar mi je razložil se je dejansko 100% uresničilo...pa ne sam to...povedal mi je določena dejstva, za katera sem trdila da ni res, pa se je pozneje izkazalo, da so še kako resnična astrološka karta je samo zemljevid našega življenja, naših danosti itd....kaj bomo pa mi naredili, je pa od nas samih odvisno......tudi razne vplive planetov se da spremeniti....ampak za to, pač morš bit že malo na višjem levelu, da začneš dojemat kaj ti taka pozicija hoče povedat....oz kje je treba delat, spucat, sprejet.....da se pote zadeve začnejo obračat na drugo stran Da, morda res je tako. Ampak to ne pomeni da tisti ki manj obvladajo niso potrebni in zeljeni ali celo, da jih ima smisel podcenjevati.Dokler ne bomo znali hoditi se bodo z nami ukvarjali starsi, da se naucimo hoditi in govoriti. Ko bomo sposobni dolocenega ucenja, nas bodo ucili solski ucitelji, da se naucimo pisati in logicno razmisljati ter povezovati. Ko pa bomo dovolj zreli za neka recimo duhovna znanja in zivljenjske nauke, pa nas bodo ucili teh, da bomo znali razlikovati in razumeti svet okoli nas, in uslisati svojo notranjost. In ko bomo do neke mere prerasli ta ucenja, bodo prisli novi ucitelji, se bolj modri ucitelji, ki nas bodo ucili visjih znanj in se globjih resnic.Tako pa je verjetno tudi z ucenjem astrologov in vedezevalcev in sploh ucitelji nasih zivljenj.Dobimo takega ki nam lahko koristi na nivoju kjer potrebujemo pomoc ali dolocene (lahko tudi nezeljene) izkusnje. fajn. se posebej, ce ti je koristilo za vnaprej. S tem se čist strinjam. Ne da se mi pa govorit detajle zato včasih izpade glih kontra kakor je mišljeno. Te tri vse delajo določene sadhane- duhovne prakse. S tem se razvije intuicija, jasnovidnost,....in te zadevce včasih tudi uporabijo pri astro zadevcah. Se pa s tem ukvarjajo bolj zaradi sebe in bližnjih, ne pa poklicno. Čeprav imajo mnogo znanja jih pač v to ne vleče. Če te pa že zanima o high level, pa poznajo tudi zadeve ki spadajo na ta področja, ampak to je že bolj ezoterika in duhovno znanje. Meni je pa bila karta narejena samo za preteklost, kajti za prihodnost jo ne bi imelo smisla delat. Sem pa na podlagi tistega videl določen karmični vzorec in še druge detajle. Skratka bolje sem skapiral svoja dejanja v preteklosti in zakaj pač nisem imel moči da bi naredil drugače...... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Koliko vam je znanje o astrologiji resnicno koristilo v zivljenju?Ne veliko. Vse skupaj mi je (bilo) bolj v radovednost in zanimivost. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Astrologija determinira dogodek (na sekundo, porabi$ minuto, denimo "Marriage Rendering" 2 minute). Porabi$ 20 minutov da se tega navadi$ (tudi che si $e v vrtcu/kindergarten). Pol pa spreminja$/kreira$ dogodke. Gley "20 Minutes Astrology" in RTRRT. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Verjetno bi bilo treba definirati, kaj je to znanje o astrologiji. Meni se zdi, da se najdem v katerikoli natalni karti malo, v nobeni pa čisto zares, ali v kateremkoli znamenju nekoliko, mogoče še najbolj v ribi, s katero nimam nobene zveze. Sicer pa me je nekoč polovica ljudi prepričevala, da sem tipičen oven, druga polovica pa, da sem tipična riba (kar naj bi bila po ascendentu, pa sem naknadno ugotovila, da nisem). Če bi recimo rekla, da sem vodnar ali kozorog, bi me, predvidevam tudi v tem prepoznali Ne vem, kaj naj si mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2010 Ja, morda ti ves, znas , drugi ne znamo. Astrologija determinira dogodek (na sekundo, porabi$ minuto, denimo "Marriage Rendering" 2 minute). Porabi$ 20 minutov da se tega navadi$ (tudi che si $e v vrtcu/kindergarten). Pol pa spreminja$/kreira$ dogodke. Gley "20 Minutes Astrology" in RTRRT. ja, no, jaz celotno zadevo vidim bolj takole: lahko smo malenkostni in se podrobneje ukvarjamo z znanjem o astrologiji. S tem ni nic narobe. Lahko pa hkrati delamo tudi na sebi v smislu ucenja "slisanja" in poslusanja intuicije in se mnogo cem. Namen pa bi bil, da z malo znanja lahko povemo nekomu veliko. Primer je recimo slogarca; ima samo karte, in ima sebe, ki na nek nacin ve in govori tisto kar naj bi bilo potrebno da nekdo slisi. Posplosujem seveda.Torej, nekdo mora predvsem delat na znanju, nekdo na talentu, nekdo pac na obojem veliko. Verjetno bi bilo treba definirati, kaj je to znanje o astrologiji. Meni se zdi, da se najdem v katerikoli natalni karti malo, v nobeni pa čisto zares, ali v kateremkoli znamenju nekoliko, mogoče še najbolj v ribi, s katero nimam nobene zveze. Sicer pa me je nekoč polovica ljudi prepričevala, da sem tipičen oven, druga polovica pa, da sem tipična riba (kar naj bi bila po ascendentu, pa sem naknadno ugotovila, da nisem). Če bi recimo rekla, da sem vodnar ali kozorog, bi me, predvidevam tudi v tem prepoznali Ne vem, kaj naj si mislim Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LastMinute 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Ce preprosto razlozim: ali smo v stiku ali pa nismo. Simpl. In ce smo, nekateri vplivi niso taksni kot sicer, ce nismo. Veckrat sem ze videl ljudi, ki so v opravljanju nekega poklica povsem drugacni, kot takrat ko ga ne opravljajo; ker niso vec v toku energije. Je pa iz nivoja ko smo pod nekaterimi vplivi tezje razumet oni nivo, ko nismo pod nekaterimi vplivi. Jp. Odvisno čemu se odpiraš, s čim se duhovno hraniš.. -pod temi vplivi si Se zdi, da je uporaba astrologije odvisna od drugih usmeritev človeka-če je praktičen, mu zna koristit, če se ima navado slepit, se bo z astrologijo še bolj itd.Meni ni kaj dosti koristila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LastMinute 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Jp. Odvisno čemu se odpiraš, s čim se duhovno hraniš.. -pod temi vplivi si Se zdi, da je uporaba astrologije odvisna od drugih usmeritev človeka-če je praktičen, mu zna koristit, če se ima navado slepit, se bo z astrologijo še bolj itd.Meni ni kaj dosti koristila. Mi je koristila-za nazaj -sem se nehala obsojat za napake v mojem Sade satiju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2010 ne razumem? ...sem se nehala obsojat za napake v mojem Sade satiju Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LastMinute 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 ne razumem? Se mi zdi, da v času saturnovih sedem let marsikdo ugotovi da ni vse odvisno od njega, pa ne v takem smislu da obstaja zla usoda ki ji ne moreš uit ampak da obstaja pravičnost ki te do neke mere prisili v odgovornost.. Ko sem brala knjigo Saturnovih sedem, sem še bila v Sade satiju in mi je bilo malo lažje bolj kompleksno,široko pogledat na življenje, kot so me prej naučili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Toda koliko dejansko mislite, da vam je neko astrolosko znanje in prepricanja o tem kaksni ste, v zivljenju res koristilo?Tako me zanima, ali dojemate astrologijo zgolj kot dodatek zivljenju v smislu zanimivosti in neke minialne uporabnosti, ali kot nauk, ki na zivljenje vpliva v neki vecji meri!? [/i] Meni je koristila in mi koristi predvsem:- pri spoznavanju sebe ... - preventivno pri zdravju (vem, da določeni aspekti vplivajo rušilno na moje zdravje; s spremljanjem astro. jih lahko vnaprej predvidim in se temu primerno obnašam pri dejanjih/prehranjevanju ipd)- olajša razumevanje svojega življenja in dogodkov ki so del njega (za naprej, predvsem pa za nazaj) Neptun v 6.hiši. Definitivno napačne diagnoze in to hude, ki pa so kasneje izkazalekot brezpredmetne. Z Neptunom v 6. hiši zdravnikom ne zaupaj. Zaupaj alternativnemu zdravljenju. Preverjeno! Velja tudi za položaj Neptuna, ki negativno aspektira 6.hišo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2010 fajn se strinjam kar se tice odvisnosti in pravicnosti... Se mi zdi, da v času saturnovih sedem let marsikdo ugotovi da ni vse odvisno od njega, pa ne v takem smislu da obstaja zla usoda ki ji ne moreš uit ampak da obstaja pravičnost ki te do neke mere prisili v odgovornost.. Ko sem brala knjigo Saturnovih sedem, sem še bila v Sade satiju in mi je bilo malo lažje bolj kompleksno,široko pogledat na življenje, kot so me prej naučili. to pa je ze malo tezje videt v chartu ane? Velja tudi za položaj Neptuna, ki negativno aspektira 6.hišo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 to pa je ze malo tezje videt v chartu ane? Na kaj si mislil pri tem? Namreč Neptuna, ki je v opoziciji ali kvadratu 6.hiši, ni težko videti v karti. Da pa je tudi pri tem aspektu nezaupanje do zdravnikov, pa vem iz svoje izkušnje. Seveda je možno, da se pri kom drugem ta aspekt drugače odraža ... nenavsezadnje isti aspekti pri različnih osebah ne kažejo enake slike, saj je v karti še precej drugih stvari, ki vplivajo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2010 aja, no, meni je kako pa vidis ce so aspetki s 6 hiso?Na kaj si mislil pri tem? Namreč Neptuna, ki je v opoziciji ali kvadratu 6.hiši, ni težko videti v karti. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Sicer pa me je nekoč polovica ljudi prepričevala, da sem tipičen oven, druga polovica pa, da sem tipična riba (kar naj bi bila po ascendentu, pa sem naknadno ugotovila, da nisem). Če bi recimo rekla, da sem vodnar ali kozorog, bi me, predvidevam tudi v tem prepoznali Ne vem, kaj naj si mislim Nič čudnega, astrologija je pač zelo splošna. Če hočeš in ti je všeč, se lahko vidiš v katerem koli znamenju, katerem koli kombinaciji znamenj/hiš/planetov/karkoli že in iščeš krivca za svoja dejanja v planetih in aspektih. Že kot otrok sem druge otroke v naši ulici spraševal, če verjamejo v horoskop. Tistim, ki so rekli ja, sem prebral dnevni horoskop iz prve revije, ki mi je prišla v roke, ampak ne od njihovega znamenja, temveč od nekega drugega. Vsi so dejali, da napisano v glavnem drži. Nekaj let kasneje, ko sem se igral z Veliko šolo astrologije, sem po sestavljeni karti šel brati razlage položajev in aspektov na koncu knjige (nisem sam razvozlaval, kaj naj bi kaj pomenilo). Z večino sem se v glavnem, več kot 90% strinjal, napisano je držalo, "prepoznal" sem se v opisih. A kaj, ko sem nekaj opisov napačno prebral, torej sploh naj ne bi veljali zame, in vseeno sem noter našel elemente, s katerimi sem se identificiral. Kasneje sem ugotovil, da je šlo za t.i. Forerjev efekt. Pa še en zanimiv video: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 aja, no, meni je kako pa vidis ce so aspetki s 6 hiso? free, najbrž velja, da 3.hiša in 9.hiša kvadrirata 6. hišo ter je 12.hiša v opoziciji s 6.hišo (in vsem kar je v njej). Ali hočeš s svojimi dvomi kaj drugega zdaj tu dokazati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Nič čudnega, astrologija je pač zelo splošna. Če hočeš in ti je všeč, se lahko vidiš v katerem koli znamenju, katerem koli kombinaciji znamenj/hiš/planetov/karkoli že in iščeš krivca za svoja dejanja v planetih in aspektih. Že kot otrok sem druge otroke v naši ulici spraševal, če verjamejo v horoskop. Tistim, ki so rekli ja, sem prebral dnevni horoskop iz prve revije, ki mi je prišla v roke, ampak ne od njihovega znamenja, temveč od nekega drugega. Vsi so dejali, da napisano v glavnem drži. Nekaj let kasneje, ko sem se igral z Veliko šolo astrologije, sem po sestavljeni karti šel brati razlage položajev in aspektov na koncu knjige (nisem sam razvozlaval, kaj naj bi kaj pomenilo). Z večino sem se v glavnem, več kot 90% strinjal, napisano je držalo, "prepoznal" sem se v opisih. A kaj, ko sem nekaj opisov napačno prebral, torej sploh naj ne bi veljali zame, in vseeno sem noter našel elemente, s katerimi sem se identificiral. Kasneje sem ugotovil, da je šlo za t.i. Forerjev efekt. Pa še en zanimiv video: Na splošno se ljudje veliko premalo poznamo ... nekateri se sploh ne. In posledično potem, sploh v takih splošnih opisih, težko sami sebe realno ocenjujemo, kakšni smo in kakšni nismo. Značaji in osebnosti so raznolike, in v različnih mejah zajemajo več različnih lastnosti. Če sami sebe ne opazujemo in se vsaj malo spoznavamo težko ločimo koliko je česa v nas več in kaj prevladuje. Katere značajske lastnosti pridejo do izraza je malce odvisno tudi v katerem starostnem obdobju smo. Nadalje so potem načini obnašanja, ki so v splošnem privzgojeni. Če v opisu piše, da smo npr. na cesti prijazni do mimoidočih ... bo to najbrž veljalo za veliko večino. Redko katerega vzgajajo, da mora biti neprijazen. Enako velja za intuitivnost. Vsi jo imamo v sebi ... A kje je tista meja, od koder naprej lahko rečemo, da je pa naša intuitivnost res nadpovprečno razvita in je zato res omembe vredna, pa ne vemo/pomislimo. Potem je pa tu še malo psihologije: pozitivni opisi, ki nas hvalijo, so po malem pravi balzam za našo dušo. In vanje radi verjamemo. Če še nismo ravno izrazito taki kot pravi opis, pa si želimo biti ... ali pa nam je prav ta opis dal verjeti, da je nekaj v nas, kar se splača razvijati. Na splošno človek rad verjame v nekaj. Religije tudi "delegirajo" značajske lastnosti, katerim ljudje sledijo. Človek je čredno bitje... V ta namen bo zanemaril svoje lastne posebnosti, in se podredil večini ... katera zopet narekuje, da morajo biti vsi "taki". In potem so vsi "taki". In se tudi v opisu vsi prepoznajo kot "taki". A drži, da bolj ko se poznaš, bolj znaš ločiti med tem , kaj v opisu je zte res drži in kaj ne.No, to je moje mnenje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2010 sploh ne, samo ne znam pogledat v karti ce mam kaksne aspekt na 6 hiso. to je vse. free, najbrž velja, da 3.hiša in 9.hiša kvadrirata 6. hišo ter je 12.hiša v opoziciji s 6.hišo (in vsem kar je v njej). Ali hočeš s svojimi dvomi kaj drugega zdaj tu dokazati? ravno danes sem razmisljal o tej temi, ko je Mysti nekaj napisala, kako so v bitvu najbolj pomembni ravno detajli. skozi malenkosti spoznavamo sebe. kot bi brali knjigo modrosti in nam nekaj teh odstre vec o nas samih. Na splošno se ljudje veliko premalo poznamo ........ al pa bluzenje vcasih Meni pomaga npr. razumeti svojo krizo odtujenosti. (T Saturn opozicija N Luna) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mcmurphy 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 (popravljeno) sploh ne, samo ne znam pogledat v karti ce mam kaksne aspekt na 6 hiso. to je vse. Saj ni aspektov na hišo, aspekti so na planete v hiši.Kje pa gledaš karto? Saj ti je vse v gridu (tabeli) napisano, če že iz same karte ne veš razbrati. Sicer pa se jaz (sicer šele krajši čas) ukvarjam s Psihološko Astrologijo, ki je bolj usmerjanje v ozaveščanje, vzorcev, potencialov, strahov, predispozicij... z namenon samospoznavanja in "boljšega krmiljenja" življenja v prihodnosti.Meni je vsekakor všeč in je zelo konkretno uporabna v praksi. Popravljeno 10. februar 2010 -> Mcmurphy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2010 aha, slisi se zanimivo ja, saj vse vidim v karti, samo ne razumem kako pogledat aspekt na 6 hiso?a pomei da pogledam ce je apsket na znak ki se morebiti nahaja v tej hisi?Kar bi pomenilo ,da ce ga recimo v 6 hisi ni, da ni aspektov? Saj ni aspektov na hišo, aspekti so na planete v hiši.Kje pa gledaš karto? Saj ti je vse v gridu (tabeli) napisano, če že iz same karte ne veš razbrati. Sicer pa se jaz (sicer šele krajši čas) ukvarjam s Psihološko Astrologijo, ki je bolj usmerjanje v ozaveščanje, vzorcev, potencialov, strahov, predispozicij... z namenon samospoznavanja in "boljšega krmiljenja" življenja v prihodnosti.Meni je vsekakor všeč in je zelo konkretno uporabna v praksi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mcmurphy 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Če ni planetov v hiši ni aspektov.Aspekti so samo med planeti. Razumeš ti sploh pojem aspekta? To je medsebojna naravnanost planetov pod določenim kotom, kar povzroči med njima določeno dinamiko. Tole si že videl/a? http://www.shrani.si/f/3p/Yn/3PQFQXPX/1.png Tule maš sliko "grid-a". Zelena puščica ti kaže recimo aspekt med Venero in Plutonom, v tem primeru je aspekt "kvadrat". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 aha, slisi se zanimivo ja, saj vse vidim v karti, samo ne razumem kako pogledat aspekt na 6 hiso?a pomei da pogledam ce je apsket na znak ki se morebiti nahaja v tej hisi?Kar bi pomenilo ,da ce ga recimo v 6 hisi ni, da ni aspektov? aspekt na določeno hišo je vbistvu zelo posplošeno rečeno, mišljeno pa je pravzaprav aspekt na planete v tej določeni hiši. Primer:Če imaš v karti npr. Luno na 6 stopinji leva in Venero na 6 st. škorpijona, je med njima 90 stopinj - to pomeni, da sta v negativnem aspektu - torej kvadratu. (v tabeli kvadrat)Če imaš pa npr. Marsa na 6.st strelca, pa tvori z Luno v levu kot 120 stopinj - to pomeni pozitivni aspekt - torej trigon (v tabeli znak trikotnik) Je par pozitivnih in nekaj negativnih aspektov, ki se določajo glede na kot med planeti. To je pogled iz karte, ... Lahko pa gledaš iz tabele, a moraš poznati znakce. Sicer pa free, obstaja na tem forumu LNF šola, pa malo vrzi uč tudi tja, če te res zanima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mcmurphy 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 (popravljeno) Vse lepo in prav, s tem popravkom, da ni pozitivnih in negativnih aspektov. Tale miselnost je passé, oz. bi naj bila... Popravljeno 10. februar 2010 -> Mcmurphy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.