svilarna 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Pozdravljeni. Prvič sem se odločila, da se pobarvam doma. kupila sem barvo, prebrala navodila, nekaj pa mi ni popolnoma jasno. Sedaj imam lase pobarvane na svetlo rjav, narastek pa je zelo temen. Barvala bi se na temno čokoladno rjavo, ki je nekoliko svetlejša od naravne in temnejša od zdajšne. V navodilih za barvanje piše, da narastek pobarvam in barvo pustim delovati 15 minut, po dolžini pa ja pustim delovati le 5 minut. Popvprašala sem že pri kolegicah in so mi rekle, da ker se barvam na temnejšo, nanesem barvo na celotne lase in pustim delovati 15 minut. zelo bi bila hvaležna za kakršen koli nasvet. hvala, svilarna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 jaz vedno nanesem na vse lase in pustim pol ure. oz. upoštevam navodila kot da bi se barvala prvič 15minut se mi zdi malo... ne vem:) se pa barvam od rjavih odtenkov, do rdečkastih, vijolčnih....pač vedno je nekaj tu vmes:)to je moja izkušnja, zate pa ne vem kaj bi ti rekla....upam da sem ti vseeno pomagala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.