Skoči na vsebino

Časovna banka

janko

Recommended Posts

Kaj je to?

ne vem čist točn, ampak če je tko, kt sem razumel, pol mi je ideja zelo všeč.

Ti npr. nekoga 20 ur učiš igrat klavir, potrebuješ pa, da ti nekdo prebarva ograjo... se zmenta in oba sta zadovoljna, sta zato boljše volje, ker sta boljše volje, sta oba boljša prjatla... ... in swet je zato bolj po mojem okusu x^x x:Dx x:)x

aja... mislim, da ni nujno, da ti taisti prebarva ograjo... nekdo pač, ki je v tej banki dolžan oddelat 20 ur... uglavnem... plačilno sredstvo je čas in znanje. in tukaj je znanje konvertibilna valuta. ura za uro.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

Kdo je kaj rekel o neiskrenosti? :vragec:

ja k si rekla, da same take stvari najdem... k swet obračajo tko, da men bl ušeč ratuje... sm že cviknu, da mi kej očitaš x:Ix x:Dx

a ti bi tri ure poslušal, kako maš razmetano... dobr si.

a ne? a ne? x^x x:Dx

sam res...

kul mi je. npr. ena punčka nekomu sprehaja kužka redno tri ure na teden... in nekdo to isto punčko tri ure na teden uči igrat flauto al pa kr kej... kar bi pač una punčka rada znala... x:)x

AaaAa ti pol daš nekaj na moje mnenje? Ja hvala x^x

No fajn. Upam, da se ne najdejo še takšni, ki bi punčko naučili še tisto kar (še) ne bi rada znala :vragec:

kaj pa, če bi kliknila na povezavo, k sm jo prlimu? in namest tednika jana smrklja mal prebrala tut to? x:px

Guest razlika

ja, fajn ideja je.

jaz se javim za kidanje. sam ne obljubim, da bom fertik v treh urah..... v zameno iščem pa nekoga, ki bo odstranil vse mačje dlake. tud to bi verjetno trajal več kot tri ure. ok, ne gre za izmenjavo znanja, bolj za to, kaj se komu da oz. ne da delat. A ta rubrika tud obstaja? Grem prevert.

ja, fajn ideja je.

jaz se javim za kidanje. sam ne obljubim, da bom fertik v treh urah..... v zameno iščem pa nekoga, ki bo odstranil vse mačje dlake. tud to bi verjetno trajal več kot tri ure. ok, ne gre za izmenjavo znanja, bolj za to, kaj se komu da oz. ne da delat. A ta rubrika tud obstaja? Grem prevert.

kul...

pa mal powej, kot kwa se boš registrirala...

da widm, če se te kej da ponucat x:px x:Dx

A ti izbiraš ponudbo za delo, ki ga rabiš opravljenega al kaj drugega vpliva na tvojo izbiro ...?? :vragec:

zate isto vela...

pejd se registrirat pa mal powej, kwa ponujaš... pa kwa ti manjka x:px x:Dx

Bom ja pol bom pa še posnila svoje ima tu na forumu. Tako, da zdaj veste: VSI ME BOSTE LAHKO NAŠLI x:Dx

a veš zakwa se ženske po 30 nehajo igrat skriwalca mižalca? x:px

Sploh ne poznam igre (če to sploh je) :o|o:

Razloži na dolgo in široko, če hočeš, da štekam foro x:Dx

torej poznaš tudi razlog, zakej se nočejo več igrat...

in ewo... to je že nekej za časovno banko...

ti ponujaš 20 ur učenja kitajščine...

potrebuješ pa... da te nekdo 20 ur tedensko išče x:px x:Dx

PONUDBE

1. Dostava

Medkrajevna dostava blaga na relaciji Videm-Grosuplje-Ljubljana-Kranj.

2. Varstvo otrok

Občasno nudim varstvo otrok na vašem ali mojem domu in jih peljem na dejavnosti v Ljubljani

3. Likanje in pospravljanje

Nudim vam likanje in pospravljanje na vašem domu v Ljubljani.

4. Starejšim ali hendikepiranim nudim pomoč

Druženje, pogovori, branje, petje, pomoč pri nakupovanju ali administrativnih opravilih na občini, upravni enoti,...

5. klavir in orgle učim začetnike

10 let sem se učil v glasbeni šoli in igral ob različnih priložnostih

6. Sprehajanje psov

Imel sem dva psa in zanju lepo skrbel.Če je treba kakšnega sprehajati, pa lastnik tega ne zmore, bi mi bilo v...

7. Prevozi na relaciji Videm-Kranj

Med tednom nudim prevoz na relaciji Videm (Dobrepolje) okoli 6:30 v Kranj in ob 12:00 iz Kranja na Videm.

8. Pečem domače kekse

Pečem domače kekse.

9. Športno plezanje

Če si kdo želi poskusit športno plezanje, lahko pri tem pomagam. Po želji na umetni ali naravni steni. Sem...

10. Učenje smučanja

Če želite izbolšjati ali pa se naučiti smučati, kar povejte :))

POVPRAŠEVANJA

1. Električne storitve

zamenjava vticnic in prevezava (imam 2 luči, ki se prižigata naenkrat preko zatemnjevalnega stikala - dimmer, želel...

2. Oblikovanje balonov

Rada bi se naučila izdelovati različne predmete/figurice iz balonov.

3. Gledališko nastopanje:

rada bi se naučila osnov gledališkega nastopanja.

4. Izdelava nakita

Rada bi se naučla kakšno tehniko za izdelovanja nakita. Hvala:)

5. Delo s programom Adobe Reader

Rada bi se naučila delati s programom Adobe Reader.

6. Individualne ure španščine

Ker nimam časa vsak teden hoditi na tečaj, pa bi rada nadgrajevala svoje znanje španščine (ki je na...

7. učenje španščine

iščem sogovornico/ka za učenje španščine

8. konverzacija francoščina

Iščem sogovornika/co za učenje francoščine

9. Računalniško svetovanje

Iščem svetovanje za bolj ekonomično (čim manj zamudno) in smotrno uporabo računalnika (izbira...

10. angleščina/nemščina/italijanščina

iščem človeka, ki tekoče govori katerega od naštetih jezikov za skupno učenje in pogovarjanje v tujem...

Pa saj o teh zadevcah se je že nekje nekaj pisalo. Mislim da v Auri al pa kakšni podobni reviji. Nekdo ki pač obvlada določeno znanje s tem pomaga drugemu in dobi plus ure v banki. Nato pa lahko izkoristi te pluse da mu pride nekdo drug opravit nekaj kar on nima pojma. Skratka ti eno uro sprehajaš psa od nekoga, tebi pa nekdo pride zlikat srajce za eno uro. Fora je v tem da izobrazba ni pomembna,ampak je osnova ura. Skratka ura doktorja je enaka uri fizikalca. Se je pa to bolj oprijel v tujini kao recesija, nestrinjanje z vladno politiko in monetarnim sistemom ipd.

Me pa res zanima koliko je kaj fizikalcev v tej banki- zidarstvo in fasaderstvo. Bom poleti rabil take delavce. Keš na roke ali pa ure v banko. Težko vprašanje. Kakor za koga. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pa saj o teh zadevcah se je že nekje nekaj pisalo. Mislim da v Auri al pa kakšni podobni reviji. Nekdo ki pač obvlada določeno znanje s tem pomaga drugemu in dobi plus ure v banki. Nato pa lahko izkoristi te pluse da mu pride nekdo drug opravit nekaj kar on nima pojma. Skratka ti eno uro sprehajaš psa od nekoga, tebi pa nekdo pride zlikat srajce za eno uro. Fora je v tem da izobrazba ni pomembna,ampak je osnova ura. Skratka ura doktorja je enaka uri fizikalca. Se je pa to bolj oprijel v tujini kao recesija, nestrinjanje z vladno politiko in monetarnim sistemom ipd.

Me pa res zanima koliko je kaj fizikalcev v tej banki- zidarstvo in fasaderstvo. Bom poleti rabil take delavce. Keš na roke ali pa ure v banko. Težko vprašanje. Kakor za koga. x:Dx

aha. tko nekako.

in pol ti nekdo nekej nardi, ima on v banko v dobrem sto ur, ti pa si v banki dolžan nardit sto ur. kwa pa ponujaš, kar nekdo drug išče?

aha. tko nekako.

in pol ti nekdo nekej nardi, ima on v banko v dobrem sto ur, ti pa si v banki dolžan nardit sto ur. kwa pa ponujaš, kar nekdo drug išče?

Nekaj v tem smislu, ja. Drugače sem pa jaz tisto zadevco na hitro prebral in se nisem poglabljal v detajle. Napisano je bilo pač bolj za druge države kot za nas. Koliko se je pa to do sedaj prijelo pri nas pa ne vem.

Zaenkrat pa jaz ne ponujam nič, čeprav bi lahko, sem človeček z mnogimi znanji. Se malo hecam, ampak vse pa ne smem povedat o sebi. Lahko pa povem da sem delal nekaj časa v zdravstvu in imam izkušnje iz zdravstvene nege in tudi poznam določene alternative, ampak s tem se ukvarjam bolj zaradi sebe. Ja okoli teh zadevc se vrti veliko denarja, mene pa boli đo.Nikoli se pa ne ve kaj me bo prijelo v prihodnosti. Drugače pa jaz zaenkrat za storitve plačujem kar s kešom. Zgleda da so človečki s tem najbolj zadovoljni. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...